2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhabalar annecikler,nasılsınız?Ben gayet yorgunum..Evi temizletiyorum bugün,sabahtan beri peşindeydim ama artık pes ettim oturdum biraz..Sizler ne alemdesiniz?

otur dinlen yavrukuşşş yerlerini göster malzemelerin gerisine karışma heheh bizler doğum parası, doğum izni derken bugün biraz bunaldık, kimimiz şeker yüklemesini yaptı geldi mutlu mutlu, kimimiz alışverişlerde öyle işteeee

hmmm bir kıskançlık söz konusu gibi
demek ki sana hamilelik çok yakışmış canım hiç aksini düşünme

evet canım bende öyle sürekli uyuyasım geliyor ahh annem olsa o yardım ederdi
Keşke Taşınma falan derken kendimi çok yalnız hissettim zaten,hamileyken taşınmak çok zormuş ya..Geçenlerde temizliğimi kendim yapayım dedim belim ağrıyor hala,sanırım biyerini incittim geçmedi..Şimdi tam ev yerleşir bebek eşyalarına başlarız sonra bebek derken ömür bitiyor aaaa

hee oda kötü, şimdi kötü davranamazsında kadına yani kötü davranma değilde hani işini yap gibisinden bişi diyemezsin mecbur kibar olcan, sora gider anlatır kaynanana neyse dayan gidene kadar işini yapsında boşver sen, temizlesin heryeri önemli olan oben temizlikçi ararken buna çok dikkat ettim, ne tanıdık olsun nede kaynanaya gelen biri olsun dedim buldum sora birini, sorarlarsada günü dolu gelemez diyorum atıyorum direk başımdan, banane be eltiyle kaynana bütün gün evdeler, bide benim temizlikçi onlara gitse, kaynana sormazda elti kesin sorar evi temizmi pismi diye hoş ben ondan 100 kat daha temizim çalıştığım halde ama kendilerini öle görmez onlar yinede merak ederler

Oooo kizlar masaallah sohbet koyulasmis..bizde kocisimle kamerada görüstük sabahtan beri ama doyamadimki yinede..tabii bunada cok sükür oglusumda bol bol tekmeler atti babasina.birde ikisinide sag saglim yanimda oldugunu göriyim ne isterimki daha.
Sizlerde ne var ne yok canlarim??

olmayan bilgilerimi vermek istiyorum eklermisiniz? yaş 25 sat 22.01.2013 hamile kaldığım kilom 74 bebeğim kız şehir edirne esnafım

ben oyumu uçak için kullanıyorum bide gittinmi hiç avizecilere bilmiyorum ama orda böle uçak avizeler var bebiş odaları için, onunla süper uyumlu olurdu, hem sora belki bilinçaltına işler bebişinin pilot olur heeee

Banada uçak daha güzel geldi hem uyku setide helikopterli uçaklı lambayıda bulurumda halıyı düz almayı düşünüyorum ben herşeyi 2. Çocuğuda hesaplayarak yapıyorum 2. Ya kız olursa çocuk odasınıda beyaz aldım bu kulplarda zaten ilerde değişebilir kız olursa halıyıda sade bişey almayı düşünüyorum çünkü iyisini alcam allah izin verirse 2. Çocuğu hemen düşünüyorum

ay bide bu ev pis temiz muhabbeti olmuyormu sinir oluyorum.evim temiz olsa niye temizlikçi çağırayım.ben tüp bebekle hamile kaldım annemde kaldım 2 ay eşim evde tekti ben gelmeden önce temizlikçi tuttuk yani eşim tuttu.dedik tanıdık olsun ihtiyacı vardı faydamız olsun hem daha iyi yapar işini.ilk kez temizlikçi tuttuk eltim kaynanm üst katımda ama birkez kapıdan bakmadılar varmı ihtiyacın diye hele eltim hamileyken hep kanaması oldu 3 ay uykusuz sandalye tepesinde hep ben vardım başımda ama nankör birkez bir ihtaiyacın varmı demedi.neyse biz tanıdık diye tuttuk bir kadını ama eşimde bende pişman olduk.eşime sadecik hiç evlendiğinizden beri süpürmedi bu yatağın altını demiş 6 senedir o ev süpürülmese eve girilmez ama 2 ay 3 ay süpürülmezse elbette batar.hep sölenerek laf yapmış ev pis diye.birde herkese sölemiş ev pisti banada döndüğümde annemin yanında eğer sen böle hamile kalmasaydın kızcaktım sana o evin hali ne öyle diye dedi.annemin yanında tatsızlık olsun istemedim zaten hamile olmasaydım seni çağırmazdık ev temizlencek diye dedim.ama çook pişman oldum en iyisi tanımadığın birdaha görmeyeceğin biri olcak.biz iyilik olsun tanıdık olsun dedik ne gelirse yakınlarından geliyor insan başına.he bide aldığı parayıda hiç haketmemiş camlar geldim 1 parmak toz içinde hiç bakmamış bile vitrinden kristal takımımı bozmuş 2 bardağını kırmış yatağımın ayğını kırmış anca zararı oldu bize.

o zaman mantıklı canım, düz halı daha iyi zaten, uzmanlar fazla karman çorman yapmayın diyolar bebiş odalarını, huzursuzluk yaratıyomuş bebekte, sade daha iyi her zaman, hem madem 2. hemen düşünüyosun en güzeli orta bişi olması, kız olursa kulplarını hop değiştirirsin tamam işte

al işte bir örnek, ev temiz olsa temizlikçi niye çağıralım canım temiz evi herkes temizler zaten bi silip süpürdünmü yeter bile, aynen öyle canım ne gelirse yakından geliyo o nedenle böle şeylere dikkat etçen, ben temizlikçi gelmeden temizlik yapan arkadaşlarımı biliyorum neymiş aynı temizlikçi kaynanasınada gidiyomuş ev pis demesinmiş, ulen dedim at gitsin o temizlikçiyi zaten ortak temizlikçi olmaz 1, ikincisi ben temizliceksem temizlikçi niye gelsinki alla alla, hiçte bile vala, bitek eve dağınıklık olarak çeki düzen veriyorum ben temizlikçi gelceği zaman, diğer herşeyi ona bırakıyorum, bide liste yapıyorum yapılacaklar diye kafasına göre başka işlerle oyalanmasın diye, yaptıklarının üstünü çiziyo kalanlar diğer haftaya karşıyım arkadaş, temizlikçi temizlik için gelir evinin ne kadar temiz ne kadar pis olduğunu tespite değilllllllllllllllllll

hiiiiiiiii edepsize bak
bence verseydin ağzının payını. ben de burdan bi arkadaşın tanıdığı diye boş evi temizlettim ama utancımdan banyoyu ovdu mu soramadım bi
içime sinmedi kendim hamile hamile bi daha giriştim banyoya. tamam her yer deterjan kokuyo ama başında değildim ne yaptı ne yapmadı bilmiyorum. boşken bu kadar stres yapmıştım dolu eve gelse ben de peşinde daha çok yorulurum heralde. bundan önceki eve taşınırken kadına iyilik yapıcam diye yanına oturdum yerleri kazıyorum yine boş evdi :) aa baktım bu bana laf anlatıyo ben yeri kazıyorum tırnaklarımla. salaksın adig_e dedim hem para ver hem canını çıkar. eve temizliğe birini çağırırsam çok üzgünüm ama benden çekeceği var vericem malzemeleri bi de arada kontrol o kadar

Baktım etrafta birini bulamadım mecbur kaldım ama tanıdıkla iş zor..
Aynen canım,benim temizlikçi dikkatli canım,öyle ortalığı kırıp dağıtıp temizleseydi dayanamaz söylenirdim ya da surat asardım heralde,bidaha da çağırmazdım..Şimdi iş bitsin sonuca karar vericem tamam mı devam mı diye

ay tabi canım tanıdık oldumu soramazsın neresi kaldı neresi yapıldı, benimki değil vala tanıdık istememde, dediğim gibi soranlarada günü dolu diyorum tanıdıksa eğer soran kişi hiç uğraşamam, her cuma yarım gün geliyo listeye göre istediklerimi yapıyo parasını alıyo gidiyo, bende eve gelince listeye bakıyom ne eksik sora onu haftaya tekrar listeye koyuyom böylece düzenli olmuş oluyo, bazende erken bitiriyo işi, arayıp soruyo ne yapayım işler bitti diye, ben çalıştığım için kışın kaynanam yazında annem ona kapıyı açıyo, öğlene kadar takılıyo kendi annem ama kaynanam yan daire olduğu için bi tek açıp sorada kapıyı kilitlemeye geliyo böylece benim temizlikte hafta içinde yapılmış oluyo, vala öyle daha rahat.

kadın kristal takımda kırdıklarını çöpe atmış çöpte bulduk eşim kadını görünce takımı bozdun bide çöpe atmışın dedi.kadında bak bak iyilik yap karşılığı bumu azmı uğraştım evde dedi eşimde sanki sevabınamı geldin paranı aldın geldiysen dedi.kadın öğlen vakti gelmiş akşam üstü işim var deyip gitmiş yarın devam ederim demiş ertesi gün gene geç gelmiş akçam olunca düğüne gitçem hazırlancam demiş gene erkenden çıkmış ama 2 gün yevmiyesi almış.bide laf sölüyor haklı gibi.tepe tüylerim dikilyor kadını gördükçe

sen düzeni kurmuşsun canım süper
benim de görümcem senin gibi yapıyo kayınvalidem yakın oturuyor ona her hafta yarım gün geliyo yetmese de idare ediyo işte
onun çocukları var çabuk kirleniyordur ama biz iki kişi henüz batıramıyoruz kızımız gelirse bebek haliyle bile edecek evin içine, o zaman alırız birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…