2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bugun hastanede beklıyoruz kadın sordu kaç haftalık dıye soyledım yanında kızı hamıle sızın dedım 28 miş eşimde dediki bana yavrusu gıbı duruyosun yanında bak sen kucucuksun dedi doktorun odasından çıktım kadın koşa koşa yanıma geldı kız mı erkek mı dedı kız dedım demiştim kızıma dedı popon buyuk ondan dedi yıkıldım oylemı dedım snın kızında aynı devaanası gıbı dıyemedım arkamı dondum başladım ağlamaya tamam lopez popoluydum orantılı her yerım aldı kılo ama çok ağladım

anlattıklarınıza inanamıyorum yaa gerizekalı insan dolu memleket güler misin ağlar mısın
senin üzerine bu popoyla oturur ezerim deseydin hey Allahımm şaka gibiler

aynen canım..büyük ezmeye uğraşıyor beni.bende ezdirmiyorum dik başlıyım neden ezdireyim onun emrinde olayım ki.o benim bişeyim değil eşimin abisinin eşi.bana ne.yeterince sessizim karşılık vermem ama ezdirmemde.dinlememde.beni yönetemez.oda daha deliriyor.çok kıskanç öyle insan ömrümde görmedim.en güzel ev en yeni eşya onun olcak katiyen ağzından 6 senede birkez çok güzel yada çok yakışmış yada güle güle kullan lafı duymadım.yeni evliydim tabi mobilyalarım yeni bir kaç ay sonra bi akrabaya çeyiz sermeye gittik bana aa bak onun mobilyaları seninkinden daha güzelmiş dedi herkes içinde düşünün yani.bnim hiç kıskançlığım yoktur.geçen yıl o doğum yaptı halılarını tüllerini falan yeniledi yeni eşyalar aldı hep beraber ütüledik serdik esyalarını falan hiçte kıskançlık geçmedi aklımdan ama bnim kapılarım değişçek siperiş verdik ölçü almaya gedliler bir şişirdi kendi 3 gün konuşmadı o suratıda inmedi.insanın içine zehir ediyor

Canım benim kendiliksiz insanların söylediğine ne bakıyorsun sen. Eminim hiç de öyle diildir popon. Allahın gerizekalısı, boşboğazı..
Gözyaşlarına yazık valla..

Şu anda bizim tek önceliğimiz bebeğimizin sağlığı.. Bu arada fazla kilo almanın sağlık olarak tek zararı preeklempsi gibi hastalıklara sebep olması. Kilomuzu belirli bir seviyede muhafaza etmemiz şart. Doktorların şöyle bir lafı var "iki kişisiniz diye iki kişilik yemeyin" diyorlar biliyorsunuz. Sağlklı besinlerden az az ve sık sık yememiz lazım.
Çok kilo alırsak, bebekte çeşitli problemler olabiliyor, şekerimiz çıkarsa bebek de çok kilolu doğabiliyor, sağlık problemleri olabiliyor.

Ben şimdiye kadar 7 kilo aldım, hemen hemen her ay bir kilo aldım. Hiç yemeğimi kesmedim, canım ne isterse yedim, az az yedim.
Bir de unutmayın, son aylarda kilo alışı da hızlanıyor. Şimdiye kadar az aldıysanız da son aylarda çoğalabilir.

anlattıklarınıza inanamıyorum yaa gerizekalı insan dolu memleket güler misin ağlar mısın
bana da hep öyle diyolar.hep bana arkan büyüdü kızın olcak dediler nitekimde kızım olcak hala diyorlar senin arkan büyüdü genişledin diye bana.insanlar bana opran büyüdü buran büyüdü diyor ama hala yer veren yok.45 dk ayakta gidiyoruym hastaneye.gencecik kızlar gencecik adamlar yer vermiyor.çok yazık..insan karnımdaki mahsuma acır ben yorulunca oda yoruluyor ben bebeğime kıyamıyorum:2:

amaannn dert ettiğin kişiye bak boşver
he de geç onun sana davrandığı gibi davran en eksik ne fazla boşverrrr
aynı yerde oturuyorsunuz mecbur katlanıcan işte ona değer verme ki seni üzeemesin canım :)

benim de kızım olucak ya ondan bu densizlere iki katı sinir oluyorum daha bi densiz çıkmadı karşıma şansı varsa çıkmaz da
anaammm ne cadı oldummm hep sizin yüzünüzden

amaannn dert ettiğin kişiye bak boşver
he de geç onun sana davrandığı gibi davran en eksik ne fazla boşverrrr
aynı yerde oturuyorsunuz mecbur katlanıcan işte ona değer verme ki seni üzeemesin canım :)

aynen canım bebeğim bir olsun yoldaş arkadaş olcak bana herşeyim olcak inş.

Kiloya popoya ona buna takma kafanı canım,fazla insan fazla zarar,en güzeli kendini biraz arındırmak..ben öyle yapıyorum başım rahat,insanlar ne konuşacaklarını bilsinler canım ,her ağızlarına gelenleri söyleyemezler..

Öyle bir insanla dip dibe yaşamak çok zor ya..Ben böylelerine inanamıyorum,içleri sürekli hasetl,k fesatlık zehirle dolu Allah korusun..Ablamın da aynı anlattıklarına benzer bir eltisi var aman aman,ablam mesafeli duruyor da zarar veremiyor fazla ama öylelerine çetin ceviz olacaksın kendini ezdirmeyeceksin..Henüz iki kaynım da bekar ama ilerde fettan eltilerim olursa kesin tırnaklarım çıkar,inş. iyi insanlar olurlar

çok şükür elti tecrübem yok ama emin ol bebek doğunca hasetinden daha da çatlıcak

Yazılarınızı okuyunca halime şükrettim arkadaşlar. Benim eşim tek cocuk, ben de öyleyim. Bizde ne elti var, ne görümce, ne dayı var, ne hala var ne teyze var., ne amca var..
:)) Anlayacağınız annemizden babamızdan gayrı kimsemiz yok.. Allah onları başımızdan eksik etmesin..

benim de kızım olucak ya ondan bu densizlere iki katı sinir oluyorum daha bi densiz çıkmadı karşıma şansı varsa çıkmaz da
anaammm ne cadı oldummm hep sizin yüzünüzden

kızım olacağı için bende çok hassas oldum.kayınpedere ben kendimce müjde verdiğimi sandım bebek kızmış artık belli oldu cinsiyetimiz dedim.müjde amacım cinsiyetimizi daha yeni öğrendik göstermiyordu.kayınpeder aa kızmı neyse hadi sağlık olsun artık neyse kabulümüz dedi gitti.ben şaşırdım ne demek bu dedim anlayamadım sonradan jeton düştü benim erkek istermişte kız olunca bozldu neyse artık olan oldu kabulümüz der gibi konuştu..lan senin bnm kızımın pokuna kurban ol be..ohh rahatladım

adılecım benı ınan güldürdün Allahım senı de çocugundan guldursün inş.bugun gulebılecegıme hiç ınanmıyordum sabahtan berı küçük emrah gıbıyım kesske deseydım kız ha bıde maşallah çok popon var diyo halaaa utandım gerçekten tamam kız bebek beklıyom evet belım ınce kalcam vardı turk kadıydım ee kılo alınca popom durmuyo ya her yerım alıyo

Bizde aynen sizin gibiyiz canim ne elti ne kardes ne gorumce var esim tek cocuk sukur kafamda rahat.birazcik kaynanam cok konusur onunda hakkindan geliyorum evel allah :))

çok şükür elti tecrübem yok ama emin ol bebek doğunca hasetinden daha da çatlıcak

şimdiden çatlıyor zaten canım hiç hayırlı olsun demedi yanında başkaları bebekle ilgili soru sorunca lafı değiştirmeye çalışıyor geçen hafta elbise aldım bebeğime o da gelmiş aynı tezgaha zaten peşim sıra geziyor ne alıyorum diye pazarda.aldım 15 lira.kadına soruyor kibar kibar o uğur böcekli elbise kaç paraa kadın 15 dedi.aaahiç veremem 15 lira dedi.oğluna elbise giydircek herhalde.

canım ben 21. haftalıkken doktoruma soylemedn dıyetısyene gıttım burda da ozaman paylaştım yoktun sen yemedıgım halde haftada 1 kılo almaya başlamıştım kı makrna pılav abur cubur hiç yemedım hamılelım suresınce tam bugday ekmeyı tuketrdım zaten esskıden de dedımkı bı anormallık var kolestrol çıktı sonrakı randevumda doktorum kızdı dıyetsyene gıttım dıyınce ama herkes yok yuzun şişmiş burnun şişmiş herkes benı bunalıma soktu kı ben ılk bebğimi kaybettım dedımkı ıstersem 100 kılo olayım takmıcam ama ınsanlar rencıde edıyolar 56 ıle hamıle kaldım 65 şimdi napayım ben

Ben de ilk bebeğini kaybedenlerdenim. O yüzden iyi anlıyorum seni, dediğin gibi boşver istersen 100kilo ol. sonra verilir o kilolar hiç problem değil. Bunalıma girecek birşey yok dert etme kendine.. Ben tabi eski yazıları okuyamadım bilmiyorum ama diyetisyene de gittiysen zaten herşey kontrol altında demektir.
Üzme canını..

ben 74 kiloyla hamile kaldım.6 yıldan sonra tüp bebekle hamile kaldım.ilk ağlatan kaynanam oldu.bana sen çok kilo alırsın duba gibi varil gibi olursun dedi.bnde olursam olayım bebeğim sağlıklı olsun dedim.ama eve gidince ağladım.çok üzüldüm.yaa ben 74le hamile kaldım 84 kilo oldıum şimdiden.ve hala 2 poşet ilaç alıyorum ve daha daçok kilo alcm.ben ne diyeyim ben ne yapayım tek dediğim bebeğim sağlıklı olsun..

ah canım gözlerim doldu okurken kıyamam sana bennn o mucize bir bebek biliyomusun annesı sana mukafat 6 yılın sonunda hediye olmuş alsak nolur demı ama etraf çok rencıde edıyo biz bebeğimizi öğrendıgımızde eşimınde kanser oldugunu öğrenelı 1 hhafta olmuştu umudumuzun bittiği anda Allahım kızımızı verdı bıze ben neler çektımmm anlatamamm

canım çok geçmiş olsun eşin nasıl şimdi iiçim titredi okuyunca.işte insanlar bizim gibi sınanmadıkları için bizi anlayamıyolar evlatlarına çok kolay vurup hertürlü lafı söylüyolar.ben esnafım marketimiz var ahh bir bilsen neleri geliyor bize.adam içer içer çocuğu baba bundan alayımmı der bağırır hayır napçan onu çocuk boynunu büker adam alır kendine bişey çıkarlar giderler çocuk arkasına bakıp bakıp çıkar dükkandan aklı raftaki çikolatada kalır.eğer ben hediye etmek istesem bu kez beni azarlar alcak olsam ben alırım der..yada bir anne gelir çocuğunla kendine malum içilen şeyden alır çocuğuu anne bende çikolata alcam der kadın başlar allahın belası başımın belası olmaz olaydın aç köpek doyuramdım seni... o kadar üzülüyorum korkuyorm ki kızım duyupta üzülcek benimde ona öyle yapacağımı sanacak diye..eşime söylüyorum ben kzıma neler alcam bak diyor kzıımla konuşuyoruz..ama ben çok duygusallaştım reklamlarda ağlaycak kadar..nerden nereye geldim ama kısacası bizi anca biz anlarız..zor bulan ve güçlükle zor zamannında bulan anlar canım.dualrım seninle rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…