kadın kristal takımda kırdıklarını çöpe atmış çöpte bulduk eşim kadını görünce takımı bozdun bide çöpe atmışın dedi.kadında bak bak iyilik yap karşılığı bumu azmı uğraştım evde dedi eşimde sanki sevabınamı geldin paranı aldın geldiysen dedi.kadın öğlen vakti gelmiş akşam üstü işim var deyip gitmiş yarın devam ederim demiş ertesi gün gene geç gelmiş akçam olunca düğüne gitçem hazırlancam demiş gene erkenden çıkmış ama 2 gün yevmiyesi almış.bide laf sölüyor haklı gibi.tepe tüylerim dikilyor kadını gördükçe
kadın kristal takımda kırdıklarını çöpe atmış çöpte bulduk eşim kadını görünce takımı bozdun bide çöpe atmışın dedi.kadında bak bak iyilik yap karşılığı bumu azmı uğraştım evde dedi eşimde sanki sevabınamı geldin paranı aldın geldiysen dedi.kadın öğlen vakti gelmiş akşam üstü işim var deyip gitmiş yarın devam ederim demiş ertesi gün gene geç gelmiş akçam olunca düğüne gitçem hazırlancam demiş gene erkenden çıkmış ama 2 gün yevmiyesi almış.bide laf sölüyor haklı gibi.tepe tüylerim dikilyor kadını gördükçe
sen anlattıkça ben bile sinir oldum canım
aaah ah ben varım uzun süre oturamıyorum çok feci acı veriyor zaten oturunca da kalkamıyorum
hepimizde oluyor canım o normal merak etme
allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin
çok iyi canım bebeişin kilosu da gayet iyi ben 23 haftalıkken 445gr dı
malesef var o dert canım bende beli lastikli bir etek aldım lcw den bir tane hamile gömleği almıştım ama o da çok büyük henüz giyemiyorum sadece bir tane gömleğim var onu da eltim verdi sağolsun kendisine almış ama küçük geldiği için giyemiyor bana kaldı yani
ooo ezine yeniden aramızdasın ne güzel evine geçtiğinden beri belli ki yoğunsun yazmıyordun
iyi yüz varmış canım aldığın kadında..
wall kızlar kadın olayı çok zor :S ben sinir oluyorum . benim ev 2+1 gelen kadına dedimki tam gün sabhtan akşam kadar iş sürmez biraz fıyattan kısalım dedim yok olmaz ben tam gün parası alırım küçük olması önemli değil dedi ok dedim am hanım sabh 8..30 a geldi ve akşam olmadan 3:30 bile olmadan çıkmaya başladı 3. gelişinde sapıttı yani yerleri viledayla silmeye başadı bende sinir oldum viledayla siliyorum die çağrıoyorum seni ben , yok böle pişkinlik :S şimdi başka birini bulmaya çalışıyorum bakalım kısmet ....
ya ay nerden de girdim bu konuya kendi kednimi gerdimgerçi vitrinimi her gördüğümde geriliyorum bozulan takımım ve yatağın kırık ayağını gördükçe.sonra boşver sağlık olsun diyorum sonrada aaa ben 6 senedir bir zarar vermedim evime elin kadını birgünde kırdı eşyalarımı diye daha da geriliyorum
hele ben nasıl sinir oldum.tüp bebekte çok masrafımız oldu o yokluk zamanımızda boşuna vermiş olduk parayı.eşime kaç para verdin dedim.100 verdim dedi.iki gün öğlen gelip akşamüstü erken çıkmış işim var deyip toplasan bir gün etse.günlük temizlikçi yevmiyesi ne kadar?bize acı bi tecrübe oldu.
bende 2. kadını alıyorum canım ilki arada gelen birydi eşimin aılesınede hep gelen kadın çalışmayı bırakınca almıyodum hamıle olnca almaya başladım tam gün 80 lıra artı dolmuş parası benımkıde viledayla sılmeye başladı silemem elle dedi kanaması varmış menopozluda normalde her yer vıleda izi kı ben kendım elımle sılerdım benım evımde vıleda yoktu o aldırdı sonra halıma domestos doktu vs. 1 aydır başka kadın buldum gunlugu 120 +dolmuş parası ee her hafta cok geldı yarım gun alıyorum pazartesileri ilk gun parçaladı kendını sonra koltuklarımı bıle supurmuyo :2::2: napayım şimdi ben
oh güle güle giysin bebiş kızımız, iyi ve mutlu günlerde inşallah canımevet evet mutlaka resim bekliyozzz, bi sen bide taç yaprak gözükmüyodu ortalıklarda zaten, oda malum biliyosun tr ye gelince tatil moduna ve alışveriş moduna verdi kendini
senin bu kayınvaliden bir alem hakikaten, olmayan şeyi olduracak vala
Merhabalar annecikler,nasılsınız?Ben gayet yorgunum..Evi temizletiyorum bugün,sabahtan beri peşindeydim ama artık pes ettim oturdum biraz..Sizler ne alemdesiniz?
hmmm bir kıskançlık söz konusu gibi
demek ki sana hamilelik çok yakışmış canım hiç aksini düşünme
Sizinkilerde baya ortalık karıştırıcılarmış,işin zor yani senin de canım..insanın kendisi gibi temizlemiyor sanırım eve gelen kadınlar.ben birkez tuttum pişman etti hemde tanıdğımız.birdaha hep kendim süpürdüm sildim evimi.hatta elti kaynanama evden süpürge sesi geliyor gene kadın gelmiş ev temizlemeye demiş kaynanama.kaynanam geldi akşam olunca süzüle süzüle girdi kapıdan başladı bakmaya sağa sola gene kadın gelmiş temizledimi evi dedi bend yooo onu nerden çıkardınız dedim işte xxxxxx söledi süpürge sesi geliyor kadın geldi sadeciğe dedi dedi.bende ben süpürdüm sildim napayım oluyormu süpürmeden sen hergün süpürüyon evini dedim.sonra eşim geldi dedim böle böleymiş meğer bize kadın gelmiş dedim eşimde kızdı tamam artuık yok kadın madın bitti dedi.rabbime çok şükür az azda olsa yaptım her işimi.ama hakkımı asla helal etmiyorum bu konuda ne eltime ne kaynanama.bende ammada dolmuşum beeee
kız ben çok sınır olurum bana gelen eskı kadın her hafta bana masraf cıkartıyodu düşünki klozetı kırmış demıyo ben bı otuurdum söylemesı ayıp az daha kayıp ustunde düşüyodum halımı domestos doktu korıdorumda fayansı kırdı halı sılerken....daha da varda yazamıyom ha bıde 10 da gelıyodu 12 ye kadar benle kahvaltı yapıyodu bır demlık çayla sonra başlıyodu ailedekıler fazla yuz vermişler
ahh ahhhh sorma canım yaram çok derin..eşim yüksek sesle konuşur eltiminde işi gücü bizi dinlemek gözetlemek olunca duyuyor.birkaç ay önce eşimle tartıştık tüp bebek için olan iğnemi kurcalarken kırmıştı bnde kızmıştım oda bilerek yapmadım falan diye söleniyordu hemen gitmiş kaynanama eltim çok kavga ediyolar diye.kaynanam bize geldi siznki çok kavga ediyolar diyo noldu dedi şaştık kaldık kaynnam eltime onun normal konuşması öyle bilmiyonmu babası gibi demiş eltime.ama çok sinir olduk eşimle.aile içinde olan şeyi duymuşun hemen sağa sola sölemen mi gerek.bnm zilim çalsın otomatiğe o basar yukardan ve bekler kapıda kim geliyo diye.ahh ahh bende bugün tam boşalttım içimi heeeeSizinkilerde baya ortalık karıştırıcılarmış,işin zor yani senin de canım..
Bu arada beylikduzune gelebilecek soyle iyi guvenilir bi temizlikciniz varsaaa alabilirim :)))) merak etmeyin sormam evi temiz mi pis mi diyee
insanın kendisi gibi temizlemiyor sanırım eve gelen kadınlar.ben birkez tuttum pişman etti hemde tanıdğımız.birdaha hep kendim süpürdüm sildim evimi.hatta elti kaynanama evden süpürge sesi geliyor gene kadın gelmiş ev temizlemeye demiş kaynanama.kaynanam geldi akşam olunca süzüle süzüle girdi kapıdan başladı bakmaya sağa sola gene kadın gelmiş temizledimi evi dedi bend yooo onu nerden çıkardınız dedim işte xxxxxx söledi süpürge sesi geliyor kadın geldi sadeciğe dedi dedi.bende ben süpürdüm sildim napayım oluyormu süpürmeden sen hergün süpürüyon evini dedim.sonra eşim geldi dedim böle böleymiş meğer bize kadın gelmiş dedim eşimde kızdı tamam artuık yok kadın madın bitti dedi.rabbime çok şükür az azda olsa yaptım her işimi.ama hakkımı asla helal etmiyorum bu konuda ne eltime ne kaynanama.bende ammada dolmuşum beeee
ahh ahhhh sorma canım yaram çok derin..eşim yüksek sesle konuşur eltiminde işi gücü bizi dinlemek gözetlemek olunca duyuyor.birkaç ay önce eşimle tartıştık tüp bebek için olan iğnemi kurcalarken kırmıştı bnde kızmıştım oda bilerek yapmadım falan diye söleniyordu hemen gitmiş kaynanama eltim çok kavga ediyolar diye.kaynanam bize geldi siznki çok kavga ediyolar diyo noldu dedi şaştık kaldık kaynnam eltime onun normal konuşması öyle bilmiyonmu babası gibi demiş eltime.ama çok sinir olduk eşimle.aile içinde olan şeyi duymuşun hemen sağa sola sölemen mi gerek.bnm zilim çalsın otomatiğe o basar yukardan ve bekler kapıda kim geliyo diye.ahh ahh bende bugün tam boşalttım içimi heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?