2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sen anlattıkça ben bile sinir oldum canım

iyi yüz varmış canım aldığın kadında..

Ay bir ben şöyle bana sadık,işimi düzenli titiz yapan birini bulamadım ya sinir oldum..bu kadın çok rahat sırf çene,kırıp dökmese de hem eli hem dilli oynuyor..Bir de başkasının temizliğini beğenmem diyor,aynısı işte ben de senin temizliğini beğenmiyorum offf sinir yaptımAma bugün bu evden zor çıkar iş tam bitmeden,eksiklerini söylüyorum valla,bi de ben kontrolcü biriyim zaten banane anneme ne derse desin yüksek ihtimalle bidaha çağırmıcam

wall kızlar kadın olayı çok zor :S ben sinir oluyorum . benim ev 2+1 gelen kadına dedimki tam gün sabhtan akşam kadar iş sürmez biraz fıyattan kısalım dedim yok olmaz ben tam gün parası alırım küçük olması önemli değil dedi ok dedim am hanım sabh 8..30 a geldi ve akşam olmadan 3:30 bile olmadan çıkmaya başladı 3. gelişinde sapıttı yani yerleri viledayla silmeye başadı bende sinir oldum viledayla siliyorum die çağrıoyorum seni ben , yok böle pişkinlik :S şimdi başka birini bulmaya çalışıyorum bakalım kısmet ....

sen anlattıkça ben bile sinir oldum canım

hele ben nasıl sinir oldum.tüp bebekte çok masrafımız oldu o yokluk zamanımızda boşuna vermiş olduk parayı.eşime kaç para verdin dedim.100 verdim dedi.iki gün öğlen gelip akşamüstü erken çıkmış işim var deyip toplasan bir gün etse.günlük temizlikçi yevmiyesi ne kadar?bize acı bi tecrübe oldu.

Teşekkür ederim.hoşbulduk allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin..

iyi yüz varmış canım aldığın kadında..

ya ay nerden de girdim bu konuya kendi kednimi gerdim gerçi vitrinimi her gördüğümde geriliyorum bozulan takımım ve yatağın kırık ayağını gördükçe.sonra boşver sağlık olsun diyorum sonrada aaa ben 6 senedir bir zarar vermedim evime elin kadını birgünde kırdı eşyalarımı diye daha da geriliyorum

bende 2. kadını alıyorum canım ilki arada gelen birydi eşimin aılesınede hep gelen kadın çalışmayı bırakınca almıyodum hamıle olnca almaya başladım tam gün 80 lıra artı dolmuş parası benımkıde viledayla sılmeye başladı silemem elle dedi kanaması varmış menopozluda normalde her yer vıleda izi kı ben kendım elımle sılerdım benım evımde vıleda yoktu o aldırdı sonra halıma domestos doktu vs. 1 aydır başka kadın buldum gunlugu 120 +dolmuş parası ee her hafta cok geldı yarım gun alıyorum pazartesileri ilk gun parçaladı kendını sonra koltuklarımı bıle supurmuyo :2::2: napayım şimdi ben

kız ben çok sınır olurum bana gelen eskı kadın her hafta bana masraf cıkartıyodu düşünki klozetı kırmış demıyo ben bı otuurdum söylemesı ayıp az daha kayıp ustunde düşüyodum halımı domestos doktu korıdorumda fayansı kırdı halı sılerken....daha da varda yazamıyom ha bıde 10 da gelıyodu 12 ye kadar benle kahvaltı yapıyodu bır demlık çayla sonra başlıyodu ailedekıler fazla yuz vermişler

hakkaten yüz vermiş eşin
bursada şirketlerde 120 tl den başlıyo temizlik işleri ama tanıdık dediğim kişi boş eve 80ne geldi düşün :)
dolu eve 100den aşağı gelmez o da.

Sizleri dgermek istemezdim ama bu konu malesef sinir bir konu..bugün diken üstündeyim valla..Allahtan anneme konuştuğu kadar abartamıyor ben fazla yüz vermiyorum..Yok anacım,kimse aldığı parayı haketmiyor bunu anladım,,usta milleti de böyle temizlikçilerde..daraldım yani ,bebeğimle ilgilenmek istiyorum artık

insanın kendisi gibi temizlemiyor sanırım eve gelen kadınlar.ben birkez tuttum pişman etti hemde tanıdğımız.birdaha hep kendim süpürdüm sildim evimi.hatta elti kaynanama evden süpürge sesi geliyor gene kadın gelmiş ev temizlemeye demiş kaynanama.kaynanam geldi akşam olunca süzüle süzüle girdi kapıdan başladı bakmaya sağa sola gene kadın gelmiş temizledimi evi dedi bend yooo onu nerden çıkardınız dedim işte xxxxxx söledi süpürge sesi geliyor kadın geldi sadeciğe dedi dedi.bende ben süpürdüm sildim napayım oluyormu süpürmeden sen hergün süpürüyon evini dedim.sonra eşim geldi dedim böle böleymiş meğer bize kadın gelmiş dedim eşimde kızdı tamam artuık yok kadın madın bitti dedi.rabbime çok şükür az azda olsa yaptım her işimi.ama hakkımı asla helal etmiyorum bu konuda ne eltime ne kaynanama.bende ammada dolmuşum beeee

Ancak yaza giyer teyzesii :)
Ay sorma aynaya bakıyorum degisiklik yok annemleri görmedim ne zamandir haftasonu gittim evire cevire baktilar diyorlar sen aynisin bi göbüş cok cikti o da kilo almadigim icin sivri sivri cikiyor iste... amann takmayayim diyorum ama ben sıkıntılı bi hamilecik olsam kaynanama alinabilirdim o da bunu gayet iyi biliyor neyse ki onu sallayan yok

Merhabalar annecikler,nasılsınız?Ben gayet yorgunum..Evi temizletiyorum bugün,sabahtan beri peşindeydim ama artık pes ettim oturdum biraz..Sizler ne alemdesiniz?

Cnm fazla yorma kendini. Ben de dün yaptim salonum kaldi tek yatak koltuk ne varsa cektim. Evim 135 metrekare camlar da yere kadar :) ama camlarimda bi4 sey yok yeni silindi onlar. Icinizd3 en sağlam benim galiba :) cam bile silerim o kadar yani :) cok şükür. Temizlikci ben de ayarlamak istiyorum. Iki yillik evliyim 4 yildir calisiyorum daha 3 kere mi ne cagirdim temizlikci hicbirinde de memnun kalmadim. Kaynanama bi kere gelmis bir kadin var haftada 1 yarim gün anlasmayi düşünüyorum onunla. Kaynanam alamiyor evde olduğu icin o yüzden ben alabilirim :)

hmmm bir kıskançlık söz konusu gibi
demek ki sana hamilelik çok yakışmış canım hiç aksini düşünme

Ben de senin gibi düşünüyorum hamilelik yakisti bence de yani toplasan 2 kilo yok aldigim... bir de kilo alsam kim bilir ne dicek... ya hu takinti yapmiyordum takinti yaptirdi bana zorla...

Sizinkilerde baya ortalık karıştırıcılarmış,işin zor yani senin de canım..

işte bende buna sinir oluyorum malıma zarar verilmesine.ben 6 yıldır korumuşum dikkat etmişim bişey olmamış hele o yatağın bacağını nasıl kırdı hiiç aklım ermedi.içinden gelmeyerek iş yapınca öle oluyor sanırım.birde sölemiyolarda.

Bu arada beylikduzune gelebilecek soyle iyi guvenilir bi temizlikciniz varsaaa alabilirim :)))) merak etmeyin sormam evi temiz mi pis mi diyee

Sizinkilerde baya ortalık karıştırıcılarmış,işin zor yani senin de canım..
ahh ahhhh sorma canım yaram çok derin..eşim yüksek sesle konuşur eltiminde işi gücü bizi dinlemek gözetlemek olunca duyuyor.birkaç ay önce eşimle tartıştık tüp bebek için olan iğnemi kurcalarken kırmıştı bnde kızmıştım oda bilerek yapmadım falan diye söleniyordu hemen gitmiş kaynanama eltim çok kavga ediyolar diye.kaynanam bize geldi siznki çok kavga ediyolar diyo noldu dedi şaştık kaldık kaynnam eltime onun normal konuşması öyle bilmiyonmu babası gibi demiş eltime.ama çok sinir olduk eşimle.aile içinde olan şeyi duymuşun hemen sağa sola sölemen mi gerek.bnm zilim çalsın otomatiğe o basar yukardan ve bekler kapıda kim geliyo diye.ahh ahh bende bugün tam boşalttım içimi heeee

hep dolduk canım 4. ayımdan 6.aya kadar kendım yaptım o kadını almamak için ama ben çok deli temızlık yapıyom aynı normal haldekı gıbı bır ıkı derken karnım sankı içten buruluyo bır yere toplanıyo gibi oldu bırde ılk bebeğimi kaybedince başka kadın aramaya başladım dedım ya ılk gun benden tam puan aldı ama diğerlerinde yarım yamalak etti doğurayım ellerimle şöyle kendım temızlık yapasım var ben bundan sonra başında durcam yapmıyo çunku o kayınvalıdelerı ve eltıleride Allaha havale ediyorum artık ben

eltin baya valide sultana oynuyor canım çok şükür ne eltim ne kaynım var bi tanecik görümcem, bi tane de kayınvalidem var onlarla da Allah bozmasın aramızı bu eltiler geçinemiyo neyse o kesin büyüktür senden zaten çömez muamelesi yapıyordur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…