2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar uzun aradan sonra herkese merhaba
sizlere birşey danışmak istiyorum şeker yüklemesi yaptırdım 2 haftadan fazla oldu doktorum izindeydi bende tatilde o yüzden gösteremedim sonucu bugün göstermeye gittim açlık kan şekerim 81 ama 50 mg şeker yüklemesi 1. saat 142 sınır olarakta 140 vermiş
doktorda 100 mg lık şeker yüklemesi istedi ama ben istemiyorum yaaa sadece 2 fazla ne olacak ki
sizlerin nasıl sonuçlar

Son düzenleme:

evet sadeciğim bizi hayata dondurdu bebeğimz eşimin sağlıgı ıyı suan yayılmayan bır tumor çıktı ve ben 2 aylıkken sadece ışın tedavısı gordu ve yanyana gelemdık o surecte beni radyasyon etkılemesın dıye 2 şubatta amelıyat oldu 8 şubatta hamıle olduugumu öğrendık ,ve gecmiş olsuna gelenler çocukla mı ılgılı daha olur mu dedıler testis k... di çunku adını yazamıyorum hala yakıştıramıyorum eşime bunu ama meğer ben o ara hamıleymişim dedımkı bu ev bebeksız olur ama eşimsiz olmaz ama içimde ne fırtınalar kopuyo ben onları soylerken zaten 3 haftalık hamıleymısım Allahım kımseye aratmasın herkese nasip etsin çok zor

sezin 61
nasıl zor geliyor şimdi 140 olsaydı istermiydi diye düşünüyorum yediklerime dikkat etsem olmaz mı:18::44:

Aktardığınız bilgiler için müteşekkîrim, sık sık okuyacağıma ve hayata geçireceğime eminim.
Bu konu başlığına daha çok destek olurasanız sevinirim zîrâ ilk bebeğim ve öğrenmem gerekenlerin ağırlığı altında ezilmekten korkuyorum..

Selam kızlar nasılsınız?bugün anladığım kadarıyla herkes bişeylerden dertli.... Allah kimseye çekemeyeceği dert vermesin...

Ben dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım devlet hastanesinde,açlık 81 çıktı,1 saat sonunda 205 çıktı,yani çok yüksek... Ben sonucu ordan alıp kendi dr.uma gösterdim ve dr. Sonuç yanlış dedi.cünkü 50lik yükleme artık pek kullanılmıyo,ve yanıltıcı sonuclar verir dedi... 75lik yükleme yapalım,o doğru sonucu verir dedi...
Yani tekrar yaptırcam insallah cıkmaz bi sorun...

haklısın zor arkadaşım sabah dedım bende cıkarsa bıdaha yapılır bu dıye kaç kılo aldın toplamda

tatlım ben 51 kilo ile hamile kaldım şu an 57 kiloyum çok olduğunu düşünmüyorum ama galiba geçen ay fazla boğazıma düştüm çok ekmek ve tatlı yedim ne yapayım oğlum istedi

Son düzenleme:

inşallah fazla çıkmaz canım hiç bu kadar kasılmamıştım bende ya :18:

Hosgeldin canım...

Bende bugun seker yüklemesini yaptırdım. 50 mg 1 saat bekledik. Sinra yine kan aldılar. Sonucları almadan eve geldik. Dru tel ile aradım. İyi cikti dedi. Kan sayımı da yaptırmıştık. Oda iyimis cok sukur.

Kuzum sen ne zamna yaptırcan ikincisini...bu arada nasıl oldun fitoş denk gelemedik bi türlü...

Canım benden sadece ac karnina ve bir saat sonra aldılar kan. Baska almadilar. Her hastanenin farklı oluyor galiba uygulaması.

Canım bizde bugun yaptırdık. Seninki gibi bizim de bir kere aldılar şekerli sudan sonra. Bizde bir hastanenin üst katına çıkmıştık daha ferah diye. Oraya gidip geldik sonuçta birsey demediler.

yaa kızlar bende açıkta kaldım temizlikçi bulamadım hepsi dolmuş cumartesiye ne yapıcam bilmiyorum

merhaba kıslar, okuyamadım geçmişi bugun çok güzeldi temizlikçi ben de yeni buldum süper değil ama güvendim en azından..inş memnun olurum..biraz da pahalıama burda hep böyle..

geçmişe şöyle bi baktım herkes kaynanasından eltisinden dert yanmış allah varbenim kaynanam çok düşünceli bazen düşünceli tavrı insanı yorabiliyor bu gelin milletine yaranılmaz dimi

eltimle iyiyiz ikimizde hamileyiz ama aramızda bir kıskançlıkyada çekememezlik durumu olmuyor ben ve eşim yeğenimizi(prensesimizi) dört gözle bekliyoruz allah nasip ederse çocukları süt kardeş yapıcaz kuzenden ileri kardeş olsunlar

evet serocum aynur abla ne dedi hiç bişey yemeden içmeden gidicezz

Benim doktorum aç gelme demişti. açlık kan şekerini ölçecekler önce, o 120 nin altında olduğu sürece sorun yok. Yani su falan içebilirsin. Ben biraz ekmek,peynir falan yemiştim. Tabi suda içtim. açlık 87 çıkmıştı.

açlık ölceceklerse nasıl aç gelme dedi ki :44::44::44::44:
doktorların tutumları farklı farklı oluyor demekki bi arkadaş var kasım annelerinden onun doktoruda öyle demiş genel kanı aç gidilmesi yönünde bildiğim kadarıyla bende haftaya salı yaptırıp öğrenicem bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…