canım çok geçmiş olsun eşin nasıl şimdi iiçim titredi okuyunca.işte insanlar bizim gibi sınanmadıkları için bizi anlayamıyolar evlatlarına çok kolay vurup hertürlü lafı söylüyolar.ben esnafım marketimiz var ahh bir bilsen neleri geliyor bize.adam içer içer çocuğu baba bundan alayımmı der bağırır hayır napçan onu çocuk boynunu büker adam alır kendine bişey çıkarlar giderler çocuk arkasına bakıp bakıp çıkar dükkandan aklı raftaki çikolatada kalır.eğer ben hediye etmek istesem bu kez beni azarlar alcak olsam ben alırım der..yada bir anne gelir çocuğunla kendine malum içilen şeyden alır çocuğuu anne bende çikolata alcam der kadın başlar allahın belası başımın belası olmaz olaydın aç köpek doyuramdım seni... o kadar üzülüyorum korkuyorm ki kızım duyupta üzülcek benimde ona öyle yapacağımı sanacak diye..eşime söylüyorum ben kzıma neler alcam bak diyor kzıımla konuşuyoruz..ama ben çok duygusallaştım reklamlarda ağlaycak kadar..nerden nereye geldim ama kısacası bizi anca biz anlarız..zor bulan ve güçlükle zor zamannında bulan anlar canım.dualrım seninle rabbim yardımcınız olsun.
sezin 61
nasıl zor geliyor şimdi 140 olsaydı istermiydi diye düşünüyorum yediklerime dikkat etsem olmaz mı:18::44:
haklısın zor arkadaşım sabah dedım bende cıkarsa bıdaha yapılır bu dıye kaç kılo aldın toplamda
Selam kızlar nasılsınız?bugün anladığım kadarıyla herkes bişeylerden dertli.... Allah kimseye çekemeyeceği dert vermesin...
Ben dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım devlet hastanesinde,açlık 81 çıktı,1 saat sonunda 205 çıktı,yani çok yüksek... Ben sonucu ordan alıp kendi dr.uma gösterdim ve dr. Sonuç yanlış dedi.cünkü 50lik yükleme artık pek kullanılmıyo,ve yanıltıcı sonuclar verir dedi... 75lik yükleme yapalım,o doğru sonucu verir dedi...
Yani tekrar yaptırcam insallah cıkmaz bi sorun...
Hosgeldin canım...bayanlar bnde ekim annesi olacağım inş. uzun zaman önce kk da aktiftim ama evlendkten snra pc elimn altında olmadığı için çok gremedim şu an ikinci hamileliğim ve ilk bebeğim olacak inş. ilk bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldımşu an altı aylık hamileyim Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olacağım bende.. her zaman çok fazla gremesemde akıl danışmak için uğrak yerimdir kk.. topiğinizide çok beğendim belliki uzun zamandır var olan bi sohbet ortamı var eğer aranıza alırsanız bnde sevinirim...
selam kızlar 9 dan beri hastanedeydımm şeker yuklemesı yaptırdım 75gr. lık açlık 80, su içince 140, 1 saat sonrasıda 117 normalmişşş şükürler olsun korkmuştum sadece aç karnına beklemek zor oldu haalsızlık susadım neyse kızıma gelınce 25+1 730 gr olmuş
Selam kızlar nasılsınız?bugün anladığım kadarıyla herkes bişeylerden dertli.... Allah kimseye çekemeyeceği dert vermesin...
Ben dün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım devlet hastanesinde,açlık 81 çıktı,1 saat sonunda 205 çıktı,yani çok yüksek... Ben sonucu ordan alıp kendi dr.uma gösterdim ve dr. Sonuç yanlış dedi.cünkü 50lik yükleme artık pek kullanılmıyo,ve yanıltıcı sonuclar verir dedi... 75lik yükleme yapalım,o doğru sonucu verir dedi...
Yani tekrar yaptırcam insallah cıkmaz bi sorun...
bence tek gitme yawrucum bak sabah 9 da aç karnına kan verdım sonra o sudan içtim 1 saat bekledım 10 da bıdaha kan verdım, yıne bişey yemıyosun , sonra 11 de bırdaha kan verdım kolunu bantlıyolar ıkıde bır delmemek için damar yolu açılıyo yanı ordan alıyolar sureklı tabı buarada benım başım döndu bıraz halsızlık oldu hastaneyı bılırsın sağlam aamı çarpar araanın içinde az yattım o bırer saat beklemelerde sonra 11 den sonra bişeyler yedım tekrar 1 saatte sonuç bekledım 12 de hastaneden çıktım eğer mıymıy bırısı değilsen tek başınada yapabılırsın canımcım
arkadaşlar size şekr yüklemesinden sonra hareket etmemeniz gerektiği söylenmiş ama bize bir sey demediler.kan verene kadar beklemeyelim dedik dışarı çıktık market alışverişi yaptık.bir de bizim dr sizin kadar kan aldırmadı. sadece şekerli su içtikten sonra bir kere alındı o kadar. başka yere gidip bir daha mı yaptırsam acaba
Ay bir ben şöyle bana sadık,işimi düzenli titiz yapan birini bulamadım ya sinir oldum..bu kadın çok rahat sırf çene,kırıp dökmese de hem eli hem dilli oynuyor..Bir de başkasının temizliğini beğenmem diyor,aynısı işte ben de senin temizliğini beğenmiyorum offf sinir yaptımAma bugün bu evden zor çıkar iş tam bitmeden,eksiklerini söylüyorum valla,bi de ben kontrolcü biriyim zaten banane anneme ne derse desin yüksek ihtimalle bidaha çağırmıcam
merhaba kıslar, okuyamadım geçmişi bugun çok güzelditemizlikçi ben de yeni buldum süper değil ama güvendim en azından..inş memnun olurum..biraz da pahalı ama burda hep böyle..
evet serocum aynur abla ne dedi hiç bişey yemeden içmeden gidicezz
Benim doktorum aç gelme demişti. açlık kan şekerini ölçecekler önce, o 120 nin altında olduğu sürece sorun yok. Yani su falan içebilirsin. Ben biraz ekmek,peynir falan yemiştim. Tabi suda içtim. açlık 87 çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?