haklısın canım en nemlisi sağlık..arkadaşın densizlik etmiş bence kusura bakma ama hamile bir insana böyle denir mi hem nerden çıkarmış erken doğum olacağınıı sen ona bakma onun dediğiyle mi olacak sanki allah hepimize hayırlısıyla vaktinde sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahanladım canım ben zaten o acıdan filan korkmuyorum sonuçta dayanılmicak birşey olsaydı allah biz kadınlara vermezdi bunu ama benim endişem şu yönde kusura bakma belki açık açık sormuş olucam ama napim anca sizlere sorabilirim doğumdan sonra orası eskisi gibi olmuyor bu durumdan da eşler memnun değilmiş gibisinden şeyler duydum ve de okudum korkum o yönde
en önemlisi sağlık bence.benim dikişimde fazla olmamıştı o yüzden hiç sorun olmadı bazı zor dogumlarda kalçaya kadar dikiş gelebiliyo dogal olarak eskisi gibi olmuyodur.hayırlısı diyelim.arkadaşımda akşam akşam beni korkuttu içimden sanki hem erken olucak hemde sezeryen olucaksın gıbı geçiyo dedi onada bozuldum ama şimdi sizinle konuşunca rahatladım takmıyacam oluruna bırakıyorum allahın dediği olur napiyim.
memur galiba eşin benim de eşim memur o yüzden burdayız umarım kpssyi geçip ben de memur olurum kızlar bana dua edin bu cumartesi ve haftaya pazar kpssye gircemHehe :) Ben de İstanbul'dan buraya geldim evlenince. Bir buçuk sene olmadı daha yeni..
Burayla alakamız yok aslında ama eşimin işi nedeniyle..
Bakalım daha nereleri gezeceğiz
Hala midem bulaniyor Cnm günde 1 ogun yemek bile yiyemiyorum bazen çıkarıyorum birde Azimin tadı bozulmus gibi midem eksiyo.ahh ne yapicam ben dr yine zayifsin demez inşallah
umarım geçer bir an önce canım çok zor bulantı benimde 4 ay olana kadar vardı berbat birşey
Kızlar bebislerinizi. Ruyanizda goruyormusunuz ben dün gece gördüm cook güzeldi
memur galiba eşin benim de eşim memur o yüzden burdayız umarım kpssyi geçip ben de memur olurum kızlar bana dua edin bu cumartesi ve haftaya pazar kpssye gircem
Evet canım eşim memur.. Bu cumartesiye cok az kalmııışş.. Dualarımız seninle canım. İnşaAllah hakkında hayırlısı olur..
ben 74 kiloyla hamile kaldım.6 yıldan sonra tüp bebekle hamile kaldım.ilk ağlatan kaynanam oldu.bana sen çok kilo alırsın duba gibi varil gibi olursun dedi.bnde olursam olayım bebeğim sağlıklı olsun dedim.ama eve gidince ağladım.çok üzüldüm.yaa ben 74le hamile kaldım 84 kilo oldıum şimdiden.ve hala 2 poşet ilaç alıyorum ve daha daçok kilo alcm.ben ne diyeyim ben ne yapayım tek dediğim bebeğim sağlıklı olsun..
günaydın yumuşuk bebşlerin anneleri ve şirin yavrular...
anladım canım ben zaten o acıdan filan korkmuyorum sonuçta dayanılmicak birşey olsaydı allah biz kadınlara vermezdi bunu ama benim endişem şu yönde kusura bakma belki açık açık sormuş olucam ama napim anca sizlere sorabilirim doğumdan sonra orası eskisi gibi olmuyor bu durumdan da eşler memnun değilmiş gibisinden şeyler duydum ve de okudum korkum o yönde
en önemlisi sağlık bence.benim dikişimde fazla olmamıştı o yüzden hiç sorun olmadı bazı zor dogumlarda kalçaya kadar dikiş gelebiliyo dogal olarak eskisi gibi olmuyodur.hayırlısı diyelim.arkadaşımda akşam akşam beni korkuttu içimden sanki hem erken olucak hemde sezeryen olucaksın gıbı geçiyo dedi onada bozuldum ama şimdi sizinle konuşunca rahatladım takmıyacam oluruna bırakıyorum allahın dediği olur napiyim.
sana da canım
kızlar oğlumu nasıl hayal ediyorum hep biliyomusunuz o yumuşuk ayaklarının altını yüzüme sürerken öperkenbebiş yatıyo bende ayaklarını yüzüme sürüyom gözünüzün önüne geldi mi
günaydın kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım baya yüksek çıktı
normalde 50 mg yüklemede en fazla 130-135 olması gerekiyomuş benim 148 çıktı tokluk değeri
cuma günü 100 mg la tekrar bakılacak yüksek çıkarsa tedaviye başlayacak dr
Günaydın Zizaggünaydın annişlerrr ve tatlı yumuşuk bebişlerrr
Günaydın Sebiaruzsana da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?