2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hanımlar sizin sohbetinize doyum olmaz ben yatmaya gidiyorum bebeğimle sizleri öpüoruz kendinize ve bebişlere çoook iyi bakın heee bir de bu kadar takılmayın buralarda yormayın bebişleri

Kızlar bebislerinizi. Ruyanizda goruyormusunuz ben dün gece gördüm cook güzeldi

ben de iki gece evvel gördüm. kolay bi doğum yapıyordum rüyamda, bebeğimi kucağıma aldım, emzirmeye çalışıyordum, pek beceremedi ama :) bi de kokusunu içime çekeyim diye kokladım, rüya olunca hiç bişey duyamadım :)

Bende senin gibiyim canım. 6 yıl sonra tup bebekle hamile kaldım ve 10 kilo aldım. Ne yapalım saglikli olsun da bebeklerimiz. Gerisi boş. Sen baska hangi ilac kullanıyorsun ki daha. Vitaminleri falan mı kastettin?

bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım aldığımız hormanlar bize çok kilo aldırıyr canım o yüzden kimse üzülmesin normal gebeye göre 2 kat fazla alıyoruz
amaaaann canımız ve beğimizin canı sağ olsun sağlıklı dünyaya getirip büyütelimde başka bişey istemem

ay arkadaşın da bi ilginçmiş..var böyle felaket tellalı tipler..ama bana daha garip geleni sezeryanı böyle dünyadaki en büyük başına gelecek kötülük gibi görmek..benm ailemde normal doğuran şimdie kadar olmamış..inşallah benmki normal olur..ama bence daha önemlisi yavruların sağlıkla doğğması bizim sağlıklı olmamız..bi arkadaşım yurtdışında normal doğum yaptı, bel kemiği çıkmış, 1 sene geçmiş hala ağrıyor diyo..ne var o kadar zorlıycak keşke sezeryan yapsalardı 10 günde iyileşirdim diyor..böyle olunca dr demiş zaten 1 seneyi kesin bulur iyileşmen diye..

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım baya yüksek çıktı

normalde 50 mg yüklemede en fazla 130-135 olması gerekiyomuş benim 148 çıktı tokluk değeri

cuma günü 100 mg la tekrar bakılacak yüksek çıkarsa tedaviye başlayacak dr

Günaydın kızlar, dün kaynana, elti konuları fokurdamışhepsinin bol bol kulakları çınlamıştırhiçbirini takmayın kafaya ne kadar az kaale alırsanız o kadar iyi sizin için, benim eltim daha söz ve nişan aşamasında bazı hareketlerde bulunmak istedi cevabını alınca pıstı kenarda, o gün bugündür samimi değiliz kendiyle, iyide oldu bir bakıma bende onu o hareketiyle tanımış oldum ve yolumu çizdim merhaba o kadar, bide aile yemeklerinde ve ortak organizasyonlarda karşılaşıyoruz hepsi bu, çok bilmiştir kendisi sor herşeyle ilgili bilgisi vardır, yaşıda büyük olunca akıl vermek istedi bana ama onun aklına ihtiyacım yok çok şükür kendi ablam, kardeşim ve annem var sonuç olarak az samimiyet en güzeli böyle insanlarla, öyle yaparsanız zaten yanınıza yaklaşıp bişi yapma yada söyleme fırsatı bulamaz, bide yaptıklarını kaale almayın yeter, yapçak yapçak bakçak tepki yok bırakçak bi noktadan sora, hoş bırakmıyosada kendi bilir yorulur sürekli sizi takip ederek işi yok demekki bırakın yapsın, ne kadar popülersiniz demekki ki hep sizi takip ediyo hahahaha en güzeli onları duymazdan ve görmezden gelmek bazen, hiç cevap vermemek bile onları sinir ediyo

sezincim
çok çok geçmiş olsun canım, kocanın iyi olmasına çok sevindim, Allah bir daha göstermesin böyle şeyleri size hep mutlu olun inşallah

Sadecikcimmm sende takma kafana 6 yıl sona gelmiş bi mutluluğu bozmalarına izin verme kimsenin, içinden çokta tınnnn de geç gitsinnn, Allah daha büyük dertler vermesin inşallah

Linacımm sanada başarılar şimdiden, Allah zihin açıklığı versinde bebişin uğur getirsin inşallah annesine sınav kazanarak hediye vermiş olsun dimi.

cnm telaş yapma ablamda da çıkmıştı sadece birden şekerinin yükselmemesi için dikkatli oluyordu..mesela meyve yiycekse yanında süt içiyordu dengelermiş vs..bir de çok tavsiye ettiği içtiği sürahinin içine bi kabuk tarçın atıyordu hep hamilelik boyu suyu öyle içti..hatta sonra da devam ediyordu..tatlı isteğini kestiği için canın zaten çok tatlı istemiyormuş o zaman..ben de yapcaktım bak şimdi hatırladım..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…