kesinlikle herşeyin hayırlısı olsun ne sezaryen ne normal hiçbiri için şartlamayalım kendimizi, sonuçta hangisi bizim ve bebiş için iyiyse o olsun, normal olup 1 sene bel ağrısı çekmek istemezdi arkadaşın eminim, o nedenle herşeyin hayırlısı hepimiz için. her ikisinden hem avantajı var hem dezavantajı ikiside birbirinden masum değil sonuçta.ay arkadaşın da bi ilginçmiş..var böyle felaket tellalı tipler..ama bana daha garip geleni sezeryanı böyle dünyadaki en büyük başına gelecek kötülük gibi görmek..benm ailemde normal doğuran şimdie kadar olmamış..inşallah benmki normal olur..ama bence daha önemlisi yavruların sağlıkla doğğması bizim sağlıklı olmamız..bi arkadaşım yurtdışında normal doğum yaptı, bel kemiği çıkmış, 1 sene geçmiş hala ağrıyor diyo..ne var o kadar zorlıycak keşke sezeryan yapsalardı 10 günde iyileşirdim diyor.. böyle olunca dr demiş zaten 1 seneyi kesin bulur iyileşmen diye..
üzülme canım yaaa, dur bakalım 100mg yapsınlar belki değerde bi hata vardır, birsürü şey etkiliyo bu şekeri, hemen bozma moralini, streste şekeri arttırır bunu unutmagünaydın kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım baya yüksek çıktı
normalde 50 mg yüklemede en fazla 130-135 olması gerekiyomuş benim 148 çıktı tokluk değeri
cuma günü 100 mg la tekrar bakılacak yüksek çıkarsa tedaviye başlayacak dr
oy oy oyyyyyy ne güzel anlatmışsın, gözümde canlandırdım dişlerim kamaştı bi ankızlar oğlumu nasıl hayal ediyorum hep biliyomusunuz o yumuşuk ayaklarının altını yüzüme sürerken öperkenbebiş yatıyo bende ayaklarını yüzüme sürüyom gözünüzün önüne geldi mi
şekeri dengeliyomuymuş ki canım tarçın :44: hemen araştırıyım :26:cnm telaş yapma ablamda da çıkmıştı sadece birden şekerinin yükselmemesi için dikkatli oluyordu..mesela meyve yiycekse yanında süt içiyordu dengelermiş vs..bir de çok tavsiye ettiği içtiği sürahinin içine bi kabuk tarçın atıyordu hep hamilelik boyu suyu öyle içti..hatta sonra da devam ediyordu..tatlı isteğini kestiği için canın zaten çok tatlı istemiyormuş o zaman..ben de yapcaktım bak şimdi hatırladım..:44:
Günaydın Zizag
Günaydın Tavuklumakarna
Günaydın Sebiaruz
kızlaarr ben bu öğlen kızımı görücem inş. babasıyla gidicez bakalım neler yapıyo içerde
umarım bi terslik yoktur kocaman olmuşuzdur
kesinlikle herşeyin hayırlısı olsun ne sezaryen ne normal hiçbiri için şartlamayalım kendimizi, sonuçta hangisi bizim ve bebiş için iyiyse o olsun, normal olup 1 sene bel ağrısı çekmek istemezdi arkadaşın eminim, o nedenle herşeyin hayırlısı hepimiz için. her ikisinden hem avantajı var hem dezavantajı ikiside birbirinden masum değil sonuçta.
üzülme canım yaaa, dur bakalım 100mg yapsınlar belki değerde bi hata vardır, birsürü şey etkiliyo bu şekeri, hemen bozma moralini, streste şekeri arttırır bunu unutmahem diyeti var bunun hemen yoluna girer, korkutma kendini herşey bebişlerimiz için annesi taammııııı
oy oy oyyyyyy ne güzel anlatmışsın, gözümde canlandırdım dişlerim kamaştı bi anısırırım ben onun o ayaklarını yaaaaa
günaydın kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım baya yüksek çıktı
normalde 50 mg yüklemede en fazla 130-135 olması gerekiyomuş benim 148 çıktı tokluk değeri
cuma günü 100 mg la tekrar bakılacak yüksek çıkarsa tedaviye başlayacak dr
şekeri dengeliyomuymuş ki canım tarçın :44: hemen araştırıyım :26:
bide cumaya kadar ne yesem ne yemesem acaba yüksek çıkmaması için :18:
kesinlikle herşeyin hayırlısı olsun ne sezaryen ne normal hiçbiri için şartlamayalım kendimizi, sonuçta hangisi bizim ve bebiş için iyiyse o olsun, normal olup 1 sene bel ağrısı çekmek istemezdi arkadaşın eminim, o nedenle herşeyin hayırlısı hepimiz için. her ikisinden hem avantajı var hem dezavantajı ikiside birbirinden masum değil sonuçta.
üzülme canım yaaa, dur bakalım 100mg yapsınlar belki değerde bi hata vardır, birsürü şey etkiliyo bu şekeri, hemen bozma moralini, streste şekeri arttırır bunu unutmahem diyeti var bunun hemen yoluna girer, korkutma kendini herşey bebişlerimiz için annesi taammııııı
oy oy oyyyyyy ne güzel anlatmışsın, gözümde canlandırdım dişlerim kamaştı bi anısırırım ben onun o ayaklarını yaaaaa
Günaydın Zizag
Günaydın Tavuklumakarna
Günaydın Sebiaruz
kızlaarr ben bu öğlen kızımı görücem inş. babasıyla gidicez bakalım neler yapıyo içerde
umarım bi terslik yoktur kocaman olmuşuzdur
sağol canımcım inşallahgeçmiş olsun canım insallah 100lük yüklemede düzgün çıkar inşallahhh
kızlar oğlumu nasıl hayal ediyorum hep biliyomusunuz o yumuşuk ayaklarının altını yüzüme sürerken öperkenbebiş yatıyo bende ayaklarını yüzüme sürüyom gözünüzün önüne geldi mi
gelinlik kız olmassınnnn vermicem onu ben kimseye önce doyayım birazgünaydın canımcım valla o anı düşündükçe doğsunlar zaman geçsin diye dört gözle bakıyorum
günaydın adigecimm umarım kızçen iyiydir büyümüş gelinlik kız olmuştur
bana da hep öyle diyolar.hep bana arkan büyüdü kızın olcak dediler nitekimde kızım olcak hala diyorlar senin arkan büyüdü genişledin diye bana.insanlar bana opran büyüdü buran büyüdü diyor ama hala yer veren yok.45 dk ayakta gidiyoruym hastaneye.gencecik kızlar gencecik adamlar yer vermiyor.çok yazık..insan karnımdaki mahsuma acır ben yorulunca oda yoruluyor ben bebeğime kıyamıyorum:2:
gözümüzün önüne gelmez miii hayaller hep ortak
ben de hep miniğimi babasının koynunda uyurken hayal ediyorum ahan da beyyleee
Eki Görüntüle 747641
gelinlik kız olmassınnnn vermicem onu ben kimseye önce doyayım biraz
çok sağol cullucanncım hepsini dikkate alıcambol sunun iyi geldiğini biliyorum birde tavuklunun dediği gibi tarçın çok iyi geliyo, ben çayıma tarçın çubuğu koyuyorum artık şeker yerine sende dene, süte bile koyuyorum arada çok güzel oluyo, tarçın çubuğunu 4-5 kez kullanabilirsin bu arada, kullan kullan çıkar bardağın içinden. Sabahlarıda limonlu tarçınlı sıcak su içiyorum ödemi atsın diye, senin yapman gereken tozşeker, küpşeker, pudraşekir, un, makarna, pilav, beyaz ekmek gibi gıdalardan biraz uzak durman, buna dikkat edersen 100mg inşallah en iyi şekilde atlatırsın canım.
oyy bu hayalde güzelmiş
ben alcam senin kızını oğluma bursadasın zaten çerkessin bide benim babamda çeçenlik var alıyom kızını hatta kaçırcam
bak şimdi çeçenim dedin korkuttun beni
çılgın sizin millet o konularda kaçırırsın inanırım
nerenin cerkesisin canımcımmm bu arada kan olarak çeçenlik yok damarlarımda ama babamlar sivasta bi çeçen köyüne göç etmişler ve onların içine karışmışlar yemekler dil herşeyi bilir ailemama dediğin doğru çeçenler çılgın ötesi deli bi millet
kayseri uzunyaylalıyım canım :)
bi abazalar bi çeçenler zaten
günaydın kızlar :) haftaya evlilik yıldönümümüz ve benim hiç bir hazırlığım yok , ne yapacağımı da bilmiyorumakıl verin bana ne olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?