2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kesinlikle herşeyin hayırlısı olsun ne sezaryen ne normal hiçbiri için şartlamayalım kendimizi, sonuçta hangisi bizim ve bebiş için iyiyse o olsun, normal olup 1 sene bel ağrısı çekmek istemezdi arkadaşın eminim, o nedenle herşeyin hayırlısı hepimiz için. her ikisinden hem avantajı var hem dezavantajı ikiside birbirinden masum değil sonuçta.

üzülme canım yaaa, dur bakalım 100mg yapsınlar belki değerde bi hata vardır, birsürü şey etkiliyo bu şekeri, hemen bozma moralini, streste şekeri arttırır bunu unutmahem diyeti var bunun hemen yoluna girer, korkutma kendini herşey bebişlerimiz için annesi taammııııı

oy oy oyyyyyy ne güzel anlatmışsın, gözümde canlandırdım dişlerim kamaştı bi an ısırırım ben onun o ayaklarını yaaaaa

şekeri dengeliyomuymuş ki canım tarçın :44: hemen araştırıyım :26:

bide cumaya kadar ne yesem ne yemesem acaba yüksek çıkmaması için :18:

hadi bakalım prenses neler karıştırıyomuş bi göründe gelin, kocaman olmuştur tabiki sen merak etme, başka işi yok ki orda yatıp büyümekten başka hahaha, bende bu cumartesi görcem bakalım, en son 2 hafta önce görmüştüm bakalım neler oluyo orda çok merak ediyorum çünkü artık tepikleri normal değil, sert sert ve karnımın her yerinden geliyo

tamam canım çok sağol inşallah cuma günü bişey çıkmaz

geçmiş olsun canım insallah 100lük yüklemede düzgün çıkar inşallahhh

şekeri dengeliyomuymuş ki canım tarçın :44: hemen araştırıyım :26:

bide cumaya kadar ne yesem ne yemesem acaba yüksek çıkmaması için :18:

bol sunun iyi geldiğini biliyorum birde tavuklunun dediği gibi tarçın çok iyi geliyo, ben çayıma tarçın çubuğu koyuyorum artık şeker yerine sende dene, süte bile koyuyorum arada çok güzel oluyo, tarçın çubuğunu 4-5 kez kullanabilirsin bu arada, kullan kullan çıkar bardağın içinden. Sabahlarıda limonlu tarçınlı sıcak su içiyorum ödemi atsın diye, senin yapman gereken tozşeker, küpşeker, pudraşekir, un, makarna, pilav, beyaz ekmek gibi gıdalardan biraz uzak durman, buna dikkat edersen 100mg inşallah en iyi şekilde atlatırsın canım.

günaydın canımcım valla o anı düşündükçe doğsunlar zaman geçsin diye dört gözle bakıyorum

günaydın adigecimm umarım kızçen iyiydir büyümüş gelinlik kız olmuştur

gözümüzün önüne gelmez miii hayaller hep ortak
ben de hep miniğimi babasının koynunda uyurken hayal ediyorum ahan da beyyleee

günaydın canımcım valla o anı düşündükçe doğsunlar zaman geçsin diye dört gözle bakıyorum

günaydın adigecimm umarım kızçen iyiydir büyümüş gelinlik kız olmuştur
gelinlik kız olmassınnnn vermicem onu ben kimseye önce doyayım biraz

günaydın kızlar :) haftaya evlilik yıldönümümüz ve benim hiç bir hazırlığım yok , ne yapacağımı da bilmiyorum akıl verin bana ne olur ?

Canım ben tramvay kullanıyorum. Tramvayda hasta, yaşlı ve hamileler için olan koltuklar farklı kumaşla kaplanmış. Hatta üstünde de yazıyo bu koltuklar hasta, yaşlı ve hamileler için tahsis edilmiştir diye. Ama insanlar anlamıyo tabi yer vermiyo bir çoğu. Ama ben gidiyorum hemen o koltuğun başına ve söylüyorum hemen kalkıyolar Bence sende yer iste yazık sana da o kadar yol ayakta çekilir mi

çok sağol cullucanncım hepsini dikkate alıcam

oyy bu hayalde güzelmiş

ben alcam senin kızını oğluma bursadasın zaten çerkessin bide benim babamda çeçenlik var alıyom kızını hatta kaçırcam

bak şimdi çeçenim dedin korkuttun beni
çılgın sizin millet o konularda kaçırırsın inanırım

bak şimdi çeçenim dedin korkuttun beni
çılgın sizin millet o konularda kaçırırsın inanırım

nerenin cerkesisin canımcımmm bu arada kan olarak çeçenlik yok damarlarımda ama babamlar sivasta bi çeçen köyüne göç etmişler ve onların içine karışmışlar yemekler dil herşeyi bilir ailem ama dediğin doğru çeçenler çılgın ötesi deli bi millet

kayseri uzunyaylalıyım canım :)
bi abazalar bi çeçenler zaten

günaydın kızlar :) haftaya evlilik yıldönümümüz ve benim hiç bir hazırlığım yok , ne yapacağımı da bilmiyorum akıl verin bana ne olur ?

aaa ne zaman? benimde 25 Temmuzseninle senelerimizde aynı bizim 2009 da evlendim bende, ben bu sene kocişten bekliyom canım malum hamişimmmmhoş gerçi her sene o yapıyo ama bu senede o yapsın diyorum ama bellide olmaz, belki bi yerde yemek organizasyonu yaparım ona süpriz, 1 aydır bi restoran ismi sayıklıyo merak ediyomuş orayı, belki oraya götürürüm onu bebişimle ama çıkamam dışarı dersen eve bi pasta yaptır bebişinin ağzından annecim babacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun seneye beraber kutlucaz yazdırt, sevdiği yemekleri yap mum ışığında, bide müzik koy dans edin, sizden başka kimse olmasın tabiki en güzeli öyle, sende süslen püslen böle topuklu ayakkabılar falan giy evde, bence en güzeli o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…