ben 110 veriyorum canım sen kaç lira veriyosun
ben de 110 veriyodum ama bu yeni gelene 100 vercem diye anlaştıkkaç saat kalıyo neler yapıyo sennki:26:
evet sadeciğim bizi hayata dondurdu bebeğimz eşimin sağlıgı ıyı suan yayılmayan bır tumor çıktı ve ben 2 aylıkken sadece ışın tedavısı gordu ve yanyana gelemdık o surecte beni radyasyon etkılemesın dıye 2 şubatta amelıyat oldu 8 şubatta hamıle olduugumu öğrendık ,ve gecmiş olsuna gelenler çocukla mı ılgılı daha olur mu dedıler testis k... di çunku adını yazamıyorum hala yakıştıramıyorum eşime bunu ama meğer ben o ara hamıleymişim dedımkı bu ev bebeksız olur ama eşimsiz olmaz ama içimde ne fırtınalar kopuyo ben onları soylerken zaten 3 haftalık hamıleymısım Allahım kımseye aratmasın herkese nasip etsin çok zor
öğretmencim merak ediyodum ben de seni nasıl gidiyor ,senin kaynana da acyip hee neyse sen ona takılma,bu arada hiç mi kilo almadın 1-2 kilo bile olsa:26::26:Hanimlar herkese selamlar... tatile çıkınca daha cok aranızda olacağım diyordum ama olamıyorum malesef evde internet arızalı kac gündür ttnet sağolsun gidwremediler arizayi... cepten de girmek istemiyorum gerci temizlik falan derken firsat da olmadi. Bugun kaynanamla lcwya gittik. Indirim var yazlik bir suru sey aldik kizima size de tavsiye ederim bebek magazalarinda muthis indirim var. Mothercareden de bir suru sey aldim orada da indirim vardi... oyle yani paylasmak istedim internet gelince resimleri paylasirim...
Bu arada kaynanam yine kilo almisin dedi :) her soylediginde kilo almis olsam en az 15 kilo almis olmam lazimdi. Bir deee yüzün lekeli lekeli olmuş dedi. Galiba hamilelik bemim gözlerimi de bozdu göremiyorum lekelerimi :))) bu arada göbişim kocamaaaan oldu kilo almadigim icin göbek şişti de şişti
kızlar uzun aradan sonra herkese merhaba
sizlere birşey danışmak istiyorum şeker yüklemesi yaptırdım 2 haftadan fazla oldu doktorum izindeydi bende tatilde o yüzden gösteremedim sonucu bugün göstermeye gittim açlık kan şekerim 81 ama 50 mg şeker yüklemesi 1. saat 142 sınır olarakta 140 vermiş
doktorda 100 mg lık şeker yüklemesi istedi ama ben istemiyorum yaaa sadece 2 fazla ne olacak ki
sizlerin nasıl sonuçlar
arkadaşlar kaç kilo aldınız ben 15 kilo aldım 26.haftadayım birde çatlak kremi kullandığım halde yine de çatlıyorum çok üzgünüm ne yapmalıyım
selam annislerr
slmm hoş geldin canımmnasılsınn?oğluş nasıl bakalım
hosbulduk tatlimm ekim annelerine gobusumu ekledim hemen bak
iyiyiz tatlimm ogul kipir kipir bu veletler durmazmi hicsen nasilsinn napiyo pasa?
iyiz canımm ayy etsinler yaa benımde oğluşum 2 gündürhiç durmuyo durmasında.hissedemeyınce ben çok korkuyorum..şekerim de çok şükür temiz çıktı.hemen bakıyorum loorim ben nıye yukleyeemıyorum yaa aslında eklentılerı eklıyorum ama hep yanlarında x işareti oluyo ve buyuk yazıyo sınır oldum.bu arada pusetine bayıldım bende alacam ondan ama markası ne ki chicco da buldum ondan
arkadaşlar kaç kilo aldınız ben 15 kilo aldım 26.haftadayım birde çatlak kremi kullandığım halde yine de çatlıyorum çok üzgünüm ne yapmalıyım
canım bende 26,haftadayım bende 8 kılo almıştım dun tartılmışım 67 olmuşum.1 kılo daha almışım yaniiherkes bana çok almışsın diyor.ben ekmegı çok tuketıyorum ilk aylarım çok zordu bulantı yüzünden şimdi bulanmasın bastırsın dıye hafıf bulanınca bıle hemen ekmek yıyorum bırakıcam eskiden sadece kahvaltıda yerdım.çatlaklarım da bazen kaşıntım oluyo ama başlamadı.yakında başlar sanırım
canım çatlaklar için birşey yapamzsın herhalde ama zulluuu'nun dediğini bir dene belki sende de işe yarar..ama kilo konusunda dikkat etmelisin bende almaya meyilli bir insanım ama inan dikkat ediyorum 3,5-4 kilo arası aldım 25.haftam bitmek üzerearkadaşlar kaç kilo aldınız ben 15 kilo aldım 26.haftadayım birde çatlak kremi kullandığım halde yine de çatlıyorum çok üzgünüm ne yapmalıyım
selam annislerr
sekerin iyi cikmasina sevindin canim bide ben atlatsaydim bu badireyi evet haklisin onlar iceride tepinsinler
benim araba abc condor 4s diye bi marka cok hafif vede cook guzel icinde koca bi ayicik var gece gunduz suruyorum
bende sureklı kıyafetlerını koklayıp eve serıyorum hepside yenı kokuyor hiç bebek kokusu yokodasında oturuyoruz bazen eşimle
ya benim hiç bulantım tiksinmem olmadı o yüzden düzenli olarak ayda 2-2,5 kilo aldım şimdi diyetisyene gidiyorum bir haftadır diyet yapıyorum bakalım inşallah almam artık seninki ne güzel keşke bende 8 kilo alsaydım
iyi geceler anneler ve anne adayları.2.oğluma hamileyim. 25+2 yiz.bugun detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yapıldı.çok şükür herşey yolunda.800gr olmuş bebeğim.ama doktorum biraz moralimi bozdu.başı yukarıda böyle gıderse sezeryan olursun dedi.bende ilk oğlumun 8.ayda döndüğünü ve normal dogum yaptıgımı söyledim.dönebılırde diyo.sizin bebekleriniz nasıl hanımlar başı yukarıda olan varmı bizim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?