2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de 110 veriyodum ama bu yeni gelene 100 vercem diye anlaştıkkaç saat kalıyo neler yapıyo sennki:26:

valla ben çok sık almıyorum geldiğinde herşeyi yapıyo koltuk silme halı silme cam kapı filan ben bitek dolap içlerimi yaptırmam bide mutfağımı pek elletmem sadece duvarlarını sildiriyorummutfak dolaplarımı da kendim yapaya çalışıyorum
biz haftalık temizliğimizi eşimle birlikte hallediyoruz çok şükür çok yardmcı bana

Allah gücünü kuvvetiti artırsın, mutluluğunuzu da hiçç bozmasın tatlımm

öğretmencim merak ediyodum ben de seni nasıl gidiyor ,senin kaynana da acyip hee neyse sen ona takılma,bu arada hiç mi kilo almadın 1-2 kilo bile olsa:26::26:

canım sınırdaysa mutlaka yaptır testi ona göre diyet verir sana ihmal etme sağlık bu

iyi geceler kızlar bende buldum temizlikçi kaç aydır evde olmamam sebebiyle iki kişi tuttum 100 tl inşallah memnu kalırım çünkü evin iyi bi temizlige ihtiyacı var malum yapamıyorum fazla bişey :S

arkadaşlar kaç kilo aldınız ben 15 kilo aldım 26.haftadayım birde çatlak kremi kullandığım halde yine de çatlıyorum çok üzgünüm ne yapmalıyım

arkadaşlar kaç kilo aldınız ben 15 kilo aldım 26.haftadayım birde çatlak kremi kullandığım halde yine de çatlıyorum çok üzgünüm ne yapmalıyım

canım bende 26,haftadayım bende 8 kılo almıştım dun tartılmışım 67 olmuşum.1 kılo daha almışım yaniiherkes bana çok almışsın diyor.ben ekmegı çok tuketıyorum ilk aylarım çok zordu bulantı yüzünden şimdi bulanmasın bastırsın dıye hafıf bulanınca bıle hemen ekmek yıyorumbırakıcam eskiden sadece kahvaltıda yerdım.çatlaklarım da bazen kaşıntım oluyo ama başlamadı.yakında başlar sanırım

hosbulduk tatlimm ekim annelerine gobusumu ekledim hemen bak

iyiyiz tatlimm ogul kipir kipir bu veletler durmazmi hic sen nasilsinn napiyo pasa?

iyiz canımm ayy etsinler yaa benımde oğluşum 2 gündürhiç durmuyo durmasında.hissedemeyınce ben çok korkuyorum..şekerim de çok şükür temiz çıktı.hemen bakıyorum loorim ben nıye yukleyeemıyorum yaa aslında eklentılerı eklıyorum ama hep yanlarında x işareti oluyo ve buyuk yazıyo sınır oldum.bu arada pusetine bayıldım bende alacam ondan ama markası ne ki chicco da buldum ondan

sekerin iyi cikmasina sevindin canim bide ben atlatsaydim bu badireyi evet haklisin onlar iceride tepinsinler

benim araba abc condor 4s diye bi marka cok hafif vede cook guzel icinde koca bi ayicik var gece gunduz suruyorum

Cnm ben 3,5-4 kilo arası aldım benimde gogsum çatladı eğer çatlağın yeniyse bephantol cilt kremi kullan gogsumun biri yeni çatladı geçti birinde malesef geç kaldımsen bir dene eczaneden al 10 tl civari fiyati

ya benim hiç bulantım tiksinmem olmadı o yüzden düzenli olarak ayda 2-2,5 kilo aldım şimdi diyetisyene gidiyorum bir haftadır diyet yapıyorum bakalım inşallah almam artık seninki ne güzel keşke bende 8 kilo alsaydım

canım çatlaklar için birşey yapamzsın herhalde ama zulluuu'nun dediğini bir dene belki sende de işe yarar..ama kilo konusunda dikkat etmelisin bende almaya meyilli bir insanım ama inan dikkat ediyorum 3,5-4 kilo arası aldım 25.haftam bitmek üzere

selam canım nasılsın..dur hemen göbüş topiğine gidip bakayım oğluşuna

sekerin iyi cikmasina sevindin canim bide ben atlatsaydim bu badireyi evet haklisin onlar iceride tepinsinler

benim araba abc condor 4s diye bi marka cok hafif vede cook guzel icinde koca bi ayicik var gece gunduz suruyorum

bende sureklı kıyafetlerını koklayıp eve serıyorum hepside yenı kokuyor hiç bebek kokusu yokodasında oturuyoruz bazen eşimle

iyi geceler anneler ve anne adayları.2.oğluma hamileyim. 25+2 yiz.bugun detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yapıldı.çok şükür herşey yolunda.800gr olmuş bebeğim.ama doktorum biraz moralimi bozdu.başı yukarıda böyle gıderse sezeryan olursun dedi.bende ilk oğlumun 8.ayda döndüğünü ve normal dogum yaptıgımı söyledim.dönebılırde diyo.sizin bebekleriniz nasıl hanımlar başı yukarıda olan varmı bizim gibi?

bende sureklı kıyafetlerını koklayıp eve serıyorum hepside yenı kokuyor hiç bebek kokusu yokodasında oturuyoruz bazen eşimle

insan bi manyak oluyo gercekten cok tuaf dusunsene 3 ay sonra hic tanimadigin ama kendinden bile cok sevecegin biri gelicek sen onu koricak kollicaksin delice bi duygu olmali

8 değil canım 9bende ekmeğiı kesmeyı duşunuyorum.ben 5,ve 6,ay da 4 er kılo aldım.bakalım 2 hafta sonra gıdınce ne çıkıcak.ben kan ilacı kullanıyorum sabah akşam,vitamin,tiroid,balık hapı günde kaç tane var kan ılacı da kılo aldırıyor.kullanıyor msun?

selam canim hosgeldin oglusunda hayirlisiyla gelsin insallah o hic belli olmuyo canim ne zaman isterlerse o zaman donuyolar doner insallah sen takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…