2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
insan bi manyak oluyo gercekten cok tuaf dusunsene 3 ay sonra hic tanimadigin ama kendinden bile cok sevecegin biri gelicek sen onu koricak kollicaksin delice bi duygu olmali

evet yaa o 3 ay biran önce geçsin ...herkes en sıkıntılı dönemlerimize geldiğimiz soyluyor.hem sıcak hem buyuyoruzz

selam canım hayırlı olsun sanırım ilk kez yazıyorsun seni görüyorum aşağıda ismin sürekli var ama yazmıyorsun sanırım..sen bizden tecrübelisin normal doğum yapmış biri olarak tavsiye ediyormusun benim ilk doğum olacak kısmetse

selam canim hosgeldin oglusunda hayirlisiyla gelsin insallah o hic belli olmuyo canim ne zaman isterlerse o zaman donuyolar doner insallah sen takma kafana

hoşbuldum sagolun.inşallah döner.

ilk kez sayılır ama hep okuyorum yazılanları takipteyim sizleri tanıyor gıbıyım sankı diğerlerini yaşamadım ama normal doğumu şiddetle tavsiye edebılırım.hiç bir bagırma çığlık yani agzımı açmadan bir dogum yaptım çok şükür.hemşirem bile şaşırmıştı.bugun akrabamız dogum yaptı sezeryenle ama kadın çok zor durumdaydı 6,7 saat geçmiş gazı çıkmamış,sütü gelmemiş,yemek yiyememiş,bebek derseniz emziği emecem diye çabalıyo allah kolaylık versın çok üzüldüm haline vede korktum bende böyle olursam diye.ilk dogumumda ben hiç bir sorun yaşamamıştım çünkü.

Kızlar yarın bebegimi gorcem çok heyecanlıyım.inşallah kilo almıştır bebegimi iyi besleyemedim sadece meyve yiyorum kahvaltı edemiyorum 20 hastaliktan bebeğim 303 gramdi

Kızlar yarın bebegimi gorcem çok heyecanlıyım.inşallah kilo almıştır bebegimi iyi besleyemedim sadece meyve yiyorum kahvaltı edemiyorum 20 hastaliktan bebeğim 303 gramdi

bu bebeklerin kilolarina bu kadar takilmayin onlar sen ac kalsan bile senin depondan tuketiyolar saglikli olsunlarda tek sorun kilolari olsun sikma canini cok tatli heyecan bunlar seker testinide yaptiricakmisin yarin :26:

anladım canım ben zaten o acıdan filan korkmuyorum sonuçta dayanılmicak birşey olsaydı allah biz kadınlara vermezdi bunu ama benim endişem şu yönde kusura bakma belki açık açık sormuş olucam ama napim anca sizlere sorabilirim doğumdan sonra orası eskisi gibi olmuyor bu durumdan da eşler memnun değilmiş gibisinden şeyler duydum ve de okudum korkum o yönde
Ooo ne güzeeel.. Ben Mersin'deyim. Yanıyoruz sıcaktan.. Klimalar tek kurtarıcımız..

aaay adanalı biri olarak mersin sıcağını çok iyi anlıyorum ama ben istanbuldayım allahtan evlenince buraya geldim adanadan sonra burası bana yayla gibi geliyor

bakalım oldu mu olduysa oğluşumun odasını yuklıcem yaaa yanlış resimler gelmiş nasıl sılebılırım kızlarrr

Eklentiler

• $5biurun1367313694[1].webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $20130612_202815-vert.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

MaşaaAllah.. Ne kadar güzel bir doğum gecirmişsin canım.. İnşaAllah ikinci doğumun da böyle kolay olur.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.. Korkuyorum ben de

bu bebeklerin kilolarina bu kadar takilmayin onlar sen ac kalsan bile senin depondan tuketiyolar saglikli olsunlarda tek sorun kilolari olsun sikma canini cok tatli heyecan bunlar seker testinide yaptiricakmisin yarin :26:

Dr soyleyince yapacam Cnm ama korkuyorum:18:

sen enden kahvaltıı edemiyorsun canım tiksiniyormusun hala devam ediyor mu yoksa bulantılar...eğer bulantı filan yoksa kahvaltıyı ihmal etme çok önemli bir öğün hem hamiler için hemde diğer insanlar için bol bol vitamin demek..bebişin kilosuna da takılma canım o vitamini alıyordur sağlıklı olduğu sürece sorun yok benim kızçem de zayıf çıkıyor aynı haftada olan bebişlere göre ama demekki bizim kızlar zayıf bedenli olacak ama bu sağlıksız olacakları anlamına gelmez

Hehe :) Ben de İstanbul'dan buraya geldim evlenince. Bir buçuk sene olmadı daha yeni..
Burayla alakamız yok aslında ama eşimin işi nedeniyle..
Bakalım daha nereleri gezeceğiz

Hala midem bulaniyor Cnm günde 1 ogun yemek bile yiyemiyorum bazen çıkarıyorum birde Azimin tadı bozulmus gibi midem eksiyo.ahh ne yapicam ben dr yine zayifsin demez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…