insan bi manyak oluyo gercekten cok tuaf dusunsene 3 ay sonra hic tanimadigin ama kendinden bile cok sevecegin biri gelicek sen onu koricak kollicaksin delice bi duygu olmali
iyi geceler anneler ve anne adayları.2.oğluma hamileyim. 25+2 yiz.bugun detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yapıldı.çok şükür herşey yolunda.800gr olmuş bebeğim.ama doktorum biraz moralimi bozdu.başı yukarıda böyle gıderse sezeryan olursun dedi.bende ilk oğlumun 8.ayda döndüğünü ve normal dogum yaptıgımı söyledim.dönebılırde diyo.sizin bebekleriniz nasıl hanımlar başı yukarıda olan varmı bizim gibi?
evet yaa o 3 ay biran önce geçsin ...herkes en sıkıntılı dönemlerimize geldiğimiz soyluyor.hem sıcak hem buyuyoruzz
selam canim hosgeldin oglusunda hayirlisiyla gelsin insallaho hic belli olmuyo canim ne zaman isterlerse o zaman donuyolar doner insallah sen takma kafana
selam canım hayırlı olsun sanırım ilk kez yazıyorsun seni görüyorum aşağıda ismin sürekli var ama yazmıyorsun sanırım..sen bizden tecrübelisin normal doğum yapmış biri olarak tavsiye ediyormusun benim ilk doğum olacak kısmetse
o sicaklik konusunda sansliyim burasi serin geciyo ama simdilikbattaniyeyle oturuyorum
Ooo ne güzeeel.. Ben Mersin'deyim. Yanıyoruz sıcaktan.. Klimalar tek kurtarıcımız..
Kızlar yarın bebegimi gorcem çok heyecanlıyım.inşallah kilo almıştır bebegimi iyi besleyemedim sadece meyve yiyorum kahvaltı edemiyorum 20 hastaliktan bebeğim 303 gramdi
anladım canım ben zaten o acıdan filan korkmuyorum sonuçta dayanılmicak birşey olsaydı allah biz kadınlara vermezdi bunu ama benim endişem şu yönde kusura bakma belki açık açık sormuş olucam ama napim anca sizlere sorabilirim doğumdan sonra orası eskisi gibi olmuyor bu durumdan da eşler memnun değilmiş gibisinden şeyler duydum ve de okudum korkum o yöndehoşbuldum sagolun.inşallah döner.
ilk kez sayılır ama hep okuyorum yazılanları takipteyim sizleri tanıyor gıbıyım sankıdiğerlerini yaşamadım ama normal doğumu şiddetle tavsiye edebılırım.hiç bir bagırma çığlık yani agzımı açmadan bir dogum yaptım çok şükür.hemşirem bile şaşırmıştı.bugun akrabamız dogum yaptı sezeryenle ama kadın çok zor durumdaydı 6,7 saat geçmiş gazı çıkmamış,sütü gelmemiş,yemek yiyememiş,bebek derseniz emziği emecem diye çabalıyo allah kolaylık versın çok üzüldüm haline vede korktum bende böyle olursam diye.ilk dogumumda ben hiç bir sorun yaşamamıştım çünkü.
Ooo ne güzeeel.. Ben Mersin'deyim. Yanıyoruz sıcaktan.. Klimalar tek kurtarıcımız..
hoşbuldum sagolun.inşallah döner.
ilk kez sayılır ama hep okuyorum yazılanları takipteyim sizleri tanıyor gıbıyım sankıdiğerlerini yaşamadım ama normal doğumu şiddetle tavsiye edebılırım.hiç bir bagırma çığlık yani agzımı açmadan bir dogum yaptım çok şükür.hemşirem bile şaşırmıştı.bugun akrabamız dogum yaptı sezeryenle ama kadın çok zor durumdaydı 6,7 saat geçmiş gazı çıkmamış,sütü gelmemiş,yemek yiyememiş,bebek derseniz emziği emecem diye çabalıyo allah kolaylık versın çok üzüldüm haline vede korktum bende böyle olursam diye.ilk dogumumda ben hiç bir sorun yaşamamıştım çünkü.
bu bebeklerin kilolarina bu kadar takilmayin onlar sen ac kalsan bile senin depondan tuketiyolar saglikli olsunlarda tek sorun kilolari olsun sikma canini cok tatli heyecan bunlar seker testinide yaptiricakmisin yarin :26:
Kızlar yarın bebegimi gorcem çok heyecanlıyım.inşallah kilo almıştır bebegimi iyi besleyemedim sadece meyve yiyorum kahvaltı edemiyorum 20 hastaliktan bebeğim 303 gramdi
diğer resinmleri nasıl silicem
anladım canım ben zaten o acıdan filan korkmuyorum sonuçta dayanılmicak birşey olsaydı allah biz kadınlara vermezdi bunu ama benim endişem şu yönde kusura bakma belki açık açık sormuş olucam ama napim anca sizlere sorabilirim doğumdan sonra orası eskisi gibi olmuyor bu durumdan da eşler memnun değilmiş gibisinden şeyler duydum ve de okudum korkum o yönde
en önemlisi sağlık bence.benim dikişimde fazla olmamıştı o yüzden hiç sorun olmadı bazı zor dogumlarda kalçaya kadar dikiş gelebiliyo dogal olarak eskisi gibi olmuyodur.hayırlısı diyelim.arkadaşımda akşam akşam beni korkuttu içimden sanki hem erken olucak hemde sezeryen olucaksın gıbı geçiyo dedi onada bozuldum ama şimdi sizinle konuşunca rahatladım takmıyacam oluruna bırakıyorum allahın dediği olur napiyim.
anladım canım ben zaten o acıdan filan korkmuyorum sonuçta dayanılmicak birşey olsaydı allah biz kadınlara vermezdi bunu ama benim endişem şu yönde kusura bakma belki açık açık sormuş olucam ama napim anca sizlere sorabilirim doğumdan sonra orası eskisi gibi olmuyor bu durumdan da eşler memnun değilmiş gibisinden şeyler duydum ve de okudum korkum o yönde
aaay adanalı biri olarak mersin sıcağını çok iyi anlıyorum ama ben istanbuldayım allahtan evlenince buraya geldim adanadan sonra burası bana yayla gibi geliyor
canım yazdığın yazıları ve açtığın konuları silemiyorsun diye biliyorum ben
MaşaaAllah.. Ne kadar güzel bir doğum gecirmişsin canım.. İnşaAllah ikinci doğumun da böyle kolay olur.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.. Korkuyorum ben de
sen enden kahvaltıı edemiyorsun canım tiksiniyormusun hala devam ediyor mu yoksa bulantılar...eğer bulantı filan yoksa kahvaltıyı ihmal etme çok önemli bir öğün hem hamiler için hemde diğer insanlar için bol bol vitamin demek..bebişin kilosuna da takılma canım o vitamini alıyordur sağlıklı olduğu sürece sorun yok benim kızçem de zayıf çıkıyor aynı haftada olan bebişlere göre ama demekki bizim kızlar zayıf bedenli olacak ama bu sağlıksız olacakları anlamına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?