aaa ne zaman? benimde 25 Temmuzseninle senelerimizde aynı bizim 2009 da evlendim bende, ben bu sene kocişten bekliyom canım malum hamişimmmm hoş gerçi her sene o yapıyo ama bu senede o yapsın diyorum ama bellide olmaz, belki bi yerde yemek organizasyonu yaparım ona süpriz, 1 aydır bi restoran ismi sayıklıyo merak ediyomuş orayı, belki oraya götürürüm onu bebişimle ama çıkamam dışarı dersen eve bi pasta yaptır bebişinin ağzından annecim babacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun seneye beraber kutlucaz yazdırt, sevdiği yemekleri yap mum ışığında, bide müzik koy dans edin, sizden başka kimse olmasın tabiki en güzeli öyle, sende süslen püslen böle topuklu ayakkabılar falan giy evde, bence en güzeli o olur
Günaydın bayanlar....
kuzumla beraber geldik..nasılsınız?
eyyy bütün erkek bekleyen Anne adayları kızlarımıza eziyet etmeyinnnnbak şimdiden uyarıyorum, hormonlarınızın sizleri ele geçirmesine izin vermeyin
hoşgeldin serocum ve kuzusu
eyyy bütün erkek bekleyen Anne adayları kızlarımıza eziyet etmeyinnnnbak şimdiden uyarıyorum, hormonlarınızın sizleri ele geçirmesine izin vermeyin
kızlar aranızda hamilelik şekeri olan var mı ? yada ilk yüklemesi fazla çıkan:26:
ayy evet yaakızlarınızda ben anneni istemem diye oğullarımızı doldurmasınnn
hoşbulduk kuzum nasılsın? benim heyecan tavan yaptı kaldı 3 gün ne yiyesim ne içesim var...
kızlarınızda ben anneni istemem diye oğullarımızı doldurmasınnn
bende cullucuğum gibi iyi bi kaynana olucam uzaklarda oturcam kocamı alıp ege kasabasıına yerleşcem
ben dün yaptırdım canım yüksek çıktıcanım senin kaç çıktı ki bu günlerde yaptıracaktın sende
sağol canım inşallah cuma da bişey çıkmaz da rahatlarım ben de
sıkma canını canım o arkasını felan dönmüştür sana annesi iyiymiş bak madem bozma moralini
sıkma canını canım derindende olsa ben burdayım demiş sana, sırtını dönmüştür ondan net hissetmiyosundur, yerleri bol şuanda bol bol yer değiştiriyolar sıpalar ondan kaynaklanıyo, ilerde dahada azalcak hareketleri çünkü yerleri daralcak
midenizi üşütmemeye dikkat edin kızlar, havalar insanı aldatıyo, soğuk şeyler yiyip içmeyin zararlı, bide ayaklarıda üşütmeyin buda etkiler mideyi. kocişler iş yapacak arkadaş, biz ikimizde çalışıyoruz o nedenle herşey ortak, evde otursam belki ama hamişiz zaten evdede otursak o işleri kocişler yapacak şuanda durumlar farklıbenimki yapıyo, yapmak istemesede kaldırıp yaptırıyorum ben, cam bile siliyo utanması yok artık bunun mecburrrr şimdi temizlikçi geliyo diye biraz rahatladı ağır işleri yapmıyo ama diğer işlere hala yardımcı oluyo
iyiyim valla ne olsun fena değil ben dün gece künefe yedim offf sero offf hiç dikkat etmiyomm
hep gayganalar suçlu olur di mi kuzu kızlarına bakmazlar
sağol cnm bilgiler için umarım normal çıkar değerlerim:44:inşAllah dediğin gibidir. yanlız şunu söylemeden geçemiyeceğim 100 mg içince biraz bulantı yapıyor istifra etmemelisin yoksa test geçerliliğini yitiriyor, dolaşmamalısın, onlar seni uyarırlar zatende ilk yarım saat miden bulanıyor sonra geçiyor, hep farklı şeylere odaklan, inşAllah güzel haberlerle geliceksin sende, bu arada sakın strese girmee, kafana takma, gözünde büyütme, stres şekeri tetikliyor.. Güzel haberlerini bekleriz.
Allah korusun terslik olsaydı kalp atışlarında problem olur muydu ki? İnan o kadar gerildim ki işyerinde, ağlamamak için sıkıyorum kendimi, bi yandanda dediğin gibi düşünüyorum sırtını döndü belkide kuzucuk, o yüzdendir diyorum. bilemedim inan..
anam şimdi kız anaları ile gircez birbirimizeeee
ben dün yaptırdım canım yüksek çıktı
tokluk 148 çıktı cuma günü tekrar bakacaklar yüksek çıkarsa tedaviye başlayıcaz dedi dr
valla benim vazgeçemeyeceğim tek şey karpuzdu şu dönemde ona bile elim gitmiyo bakıyorum sonra şeker yüklemesi aklıma geliyo elimi geri çekiyorum...
görcez bakalımmm oğlunu kıyıp uzağa gidemezsin senkızlarınızda ben anneni istemem diye oğullarımızı doldurmasınnn
bende cullucuğum gibi iyi bi kaynana olucam uzaklarda oturcam kocamı alıp ege kasabasıına yerleşcem
cullucan cım bak çok iddialı konuşuyosundoru diyon yaa, bende kaynana olcammmmm, ama çoook iyi bi kaynana olcam, hiç karışmıcam zaten normaldede insanlara karışmam hiç akıl danışmadıkları müddetçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?