2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım 10 temmuz bezimki :) bakalım nasıl birşey yapıcaz yani dediğin gb bir akşam organize ederim , ama hediye olsa diyorum bide 1 hafta kaldı , bebişe gün saymaktan unutmuşum walla evlilik yıldönümümüzü :S şimdiden babasının önüne geçmeye başladı bizim kız

eyyy bütün erkek bekleyen Anne adayları kızlarımıza eziyet etmeyinnnn bak şimdiden uyarıyorum, hormonlarınızın sizleri ele geçirmesine izin vermeyin

doru diyon yaa, bende kaynana olcammmmm, ama çoook iyi bi kaynana olcam, hiç karışmıcam zaten normaldede insanlara karışmam hiç akıl danışmadıkları müddetçe

eyyy bütün erkek bekleyen Anne adayları kızlarımıza eziyet etmeyinnnn bak şimdiden uyarıyorum, hormonlarınızın sizleri ele geçirmesine izin vermeyin

kızlarınızda ben anneni istemem diye oğullarımızı doldurmasınnn

bende cullucuğum gibi iyi bi kaynana olucam uzaklarda oturcam kocamı alıp ege kasabasıına yerleşcem

Son düzenleme:

bende cullucuğum gibi iyi bi kaynana olucam uzaklarda oturcam kocamı alıp ege kasabasıına yerleşcem

hep gayganalar suçlu olur di mi kuzu kızlarına bakmazlar

sağol canım inşallah cuma da bişey çıkmaz da rahatlarım ben de

sıkma canını canım o arkasını felan dönmüştür sana annesi iyiymiş bak madem bozma moralini

inşAllah dediğin gibidir. yanlız şunu söylemeden geçemiyeceğim 100 mg içince biraz bulantı yapıyor istifra etmemelisin yoksa test geçerliliğini yitiriyor, dolaşmamalısın, onlar seni uyarırlar zatende ilk yarım saat miden bulanıyor sonra geçiyor, hep farklı şeylere odaklan, inşAllah güzel haberlerle geliceksin sende, bu arada sakın strese girmee, kafana takma, gözünde büyütme, stres şekeri tetikliyor.. Güzel haberlerini bekleriz.

Allah korusun terslik olsaydı kalp atışlarında problem olur muydu ki? İnan o kadar gerildim ki işyerinde, ağlamamak için sıkıyorum kendimi, bi yandanda dediğin gibi düşünüyorum sırtını döndü belkide kuzucuk, o yüzdendir diyorum. bilemedim inan..

iyiyim valla ne olsun fena değil ben dün gece künefe yedim offf sero offf hiç dikkat etmiyomm

valla benim vazgeçemeyeceğim tek şey karpuzdu şu dönemde ona bile elim gitmiyo bakıyorum sonra şeker yüklemesi aklıma geliyo elimi geri çekiyorum...

sağol cnm bilgiler için umarım normal çıkar değerlerim:44:

valla benim vazgeçemeyeceğim tek şey karpuzdu şu dönemde ona bile elim gitmiyo bakıyorum sonra şeker yüklemesi aklıma geliyo elimi geri çekiyorum...

bende eve aldırmadım karpuz uzak durmaya çalışıyorum meyvelerden şekerlerden ay bu kadar takarsak stresten yükselcek şekerimiz sakin ol bebek

görcez bakalımmm oğlunu kıyıp uzağa gidemezsin sen

doru diyon yaa, bende kaynana olcammmmm, ama çoook iyi bi kaynana olcam, hiç karışmıcam zaten normaldede insanlara karışmam hiç akıl danışmadıkları müddetçe
cullucan cım bak çok iddialı konuşuyosun bi apartman alıp aynı yerde oturmak istersiniz siz oğlan annelerine o hormon ekstra yükleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…