2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende cumartesi yaptırcam canım ama gel de beni gör... günleri değil de saatleri saymaya başladım...

gurbet elde gerçekten zor canım... benim düğünümün ertesi günü dedem vefat etti ben ellerinde büyümüştüm çok düşkündüm ona...bana ilk başta söylemeyeceklermişler sonra annem dayanamamış gelirse yıkar ortalığı demiş...cenazesine zor yetiştim ama 12 saatlik yolu rekor kırarak 6 buçuk saatte gittik... çok şükür gayganam iyi annem gibi olmasa da her ihtiyacıma her derdime koşuyo..ama bende görümceden çekiyom...

ay cullucuğum haklısın vallaa allah başka dert vermesin bebişlerimiz sıhhatli doğsun aklı fikri yerinde

ediyo kuzum ikimizde çalıştığımız için hep eder sağolsun süperme işini erkekler daha ii yapıyor güçlü güçlü bende detayları hallediyom

Slm kızlar dr yeni geldik kızım 683 gr olmuş boyu 30 cm dr haftasına göre gayet güzel dedi uzun uzun bebisimi gördüm ayrıca 4 boyutlu baktık kızım babasina benziyor.kilo konusunda da iyi şeyler söyledi çok mutluyum kızlar

maşallah kızına canım oyyyy bizimkini de doktor teyzemiz babamıza benzetti bakalım günler ilerledikçe heyecan daha da bir artıyo sanki...

serapcım 21 saatlik yolu 12 saatte gittik 3 saatlık yolumuz kalmıştıkı acı haberı aldımmm :2:

zulucumm maşallah kızına vee sana

benzeme konuzuna gelınce ayrıntılıda doktor kadın kendını kopyalamış bu kadar anneye benzeyen göömedim hiç dedi renklı foto cekıp yuzume yaklaştırım eşme dedıkı fark var mı dun ıse eşime benzetık ılgınçtır burnu değişmiş burun fındık burundu şimdi karadeniz burnu olmuş annesiiiiii onuun burnunu ısırırı

başka acı yaşatmasın mevlam ne diyelim canım...

4 hazıran daki ayrıntılı ultrasondan kızım teyzeleri

Eklentiler

• $IMG_0174.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 32
bakalım oldu mu olduysa oğluşumun odasını yuklıcem yaaa yanlış resimler gelmiş nasıl sılebılırım kızlarrr

Merhaba
Kişisel fotografınız silinmiştir. Tekrar hatırlatmak istiyorum mümkünse fotoğraflarınızı site albümünde özel paylaşmanız bu sayde istediğiniz zaman kolayca silebilir ve albümü özel yaparsanız sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayabilirsiniz.

Albüm için ;

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php

gebelik şekeri yüksek çıkan arkadaşlar,
bana 75 mg ile yükleme yapılmıştı, hem açlık hem tokluk değerlerim yüksek çıkmıştı. birkaç gün önce detaylı yazmıştım. hemen diyetisyene yönlendirdiler, listeme göre besleniyorum artık. şekerimi düzenli ölçüp not alıyorum, sonuçlara göre diyetle veya insülinle devam edeceğim.
can sıkıcı ama dünyanın sonu değil. bebeklerimiz iyi olsunlar inş.

tekrar yükleme yaptıracaksanız, özellikle tatlıları ve hamur işlerini minimuma indirin. yeni sonuçlarınıza göre dr unuz sizi yönlendirir. umarım yüksek çıkmaz, diyet işi de çok sıkıcı.

Kiz senin o eltini var yaaaa ay sinir oldummm

Ay terbiyesiz kadin sinir oldum simdii sen daha yeni gördüğün birine nasil oyle dersin yaaa... ben de kaynanami baya takmisim herhalde gece kocama diyormusum ki yüzüm leke olursa ilk senden duymak istiyorum :) eğer çirkinlesirsem ilk sen soyleyeceksin bunu bana :))) sabah kalktik gülüyor dalga geciyor benle. Bi de anasini savunuyor kötü niyetli degil diyeee dedim bunun iyi niyetlisi olsa ne olacak kırılan pot bir değil iki değil ay yok ben çok kırıldım kadın bir de her seye karismaya calisiyor bebek mobilyasidir sekerleridir falandir mesafe koymaya karar verdim.Dün de alisveriste gerekli gereksiz bir sürü şey aldim onum yüzündennnnn. Ay kizlar biri bana dur desin kadinin bana evlenirken yaptiklarini hatırlıyorum iyice bileniyorum kapattik biz o konulari ben niye böyle yapiyorum simdi yaaa :)

Aldim canim iste tam da o dedigin 1 2 kiloyi aldim :) 1.5 2 arasi gidip geliyorum ama istahli da degilim oyle... sisiyorum hemencik...

bende daha birşey yememiştim acaba oğluşum acıktı da ondan mı öyle oldu diye düşündüm bazılarıda acıkınca oluyor diyorlar:44::44::44:

Sizi sopalik anneler aç birakiyorsunuz yavrucuklariii ben sabah erken kahvaltimi yapiyorum kizim da coşuyor içimde oy benim yavrummm kiyamam ona benn siz de kiymayin bakk sopa geliyor

Ay canim benim de 17 temmuzz. Esim kutlamalari hic sevmez gecen yil 1. Yil dönümüydu surprizlerim vardi hediye falan da almistim iptal ettik zaten düğüngünümü hatırlamak bile istemiyorum ne aci ama bu yil planlarim var. Eşimi mutlu edecek şeyler düşünüyorum. Degisik fikri olan var mi bu konuda

Bu arada aksam yemeklerimi yaptim da geldim kizlarrr calisanlara sözüm yok da evdeki analar cok tembellik yapıyor sonraa bebisler dogunca esekten düşmüş gibi olursunuz hee bugun nisa hastanesinde seminer var dogum ilk banyo falan 14.30da ben gidiyorum ins var mi baska giden?

Kizlar herkese selam yardiminiza ihtiyacım var. 1-2 haftalugina izmirdeyim ve detayli uktrason zamanım geldi.fakat izmirle ilgili hic bir bilgim yok.bi de detayli ultrason icin perinatolog mu ne gerekiyomus her kadin dogumcu yapamiyormus sanirim.siz hangisine gittiniz.izmirli arkadaslarim bana bilgi verirseniz cok sevinirim.hepinizin bebislerini opuyorum:)

çoookk tşk ederimmmm

Merhaba hamişler
benim bir önceki hamileliğimde şeker çıkmıştı.Şimdide 10 kilo aldım bile bakalım yine diyetlemi tamamlayacağız hamişliği.Diyete uyulduğunda çok şükür hiç bir sorun olmuyor.Yüksek çıkanlar sıkmasın canını yanlız diyetlerine uysunlar :))

kızlarrrrrrrr ben çok kötüyüm yaa sabahtan beri midem bulanıyo üşüttüm sanırım dün hem işyerınde hemde akşam evde dondurma yedim mideyi üşüttüm galiba:2:işyerinde dondurma yediğimi kocişe sölemedim yoksa kızar bana valla üst üste niye yedin diye bide camlar açık yatıyoz çokkk sıcak amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…