- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
anam tamam bak psikolajik olarak çıkarcaksınız şekerleri yukarıstres yapmayınnnn, yemenize dikkat edin biraz sorun olmaz, bende cumartesi yaptıcam vala konuştukça siz bende kendimi dinler oldum heeeee atın bakayım bu düşünceleri kafanızdan, hem hamişlik şekeri olan çok insan var azcık diyet ve dikkat oldumu geçiyo kalıcı değil çok şükür bunu düşünün, daha kötüsüde olabilir ki işallah hiçbirimizde önemli değerler çıkmaz, ok mi raad olun bakim herkes bi derin nefes alsın, herşey çoooookkk güzel olcak, allah başka dert vermesin bunların hepsinin çözümü vaarrrrr
yaz mevsimininde etkisi var canım sürekli terliyoruz
oğlan anaları kız analarrı okudum çook komikk amaabiri birine beddua edecekse gurbete gelın gıtsın desın ben gurbette çok zorluk çekktım kızlarrr babamın olumune yetişeemedım iştt ozaman gurbetlık kkkoydu bana oyuzeen dedımkı kızım olursa asla gurbete vermem buyuk konuşuyorum insan evlenınce annesıne daha ihtiyac duyuyormuş bencıl kaynanan olursa gurbette senı gö.....t gibi ortada bırakırsa ...amaaa yınede buyuk konuşmamak lazım kızım benım yasadklarımı yaşamasın isterim
olabilir vala bak bu fikir çok cazip geldi şimdikkkk ben biraz daha çalışayım kolay değil apartman dikçem ailecek oturmak için
tabiki canımcım, kalp atışından belli olurdu, takma kafana, bide sen stres oldukça oda gerilir ve hareketleri yavaşlarmış, bebişler anne mutlu ve huzurluyken tepiniyolarmış içerde bunu aklından çıkarma, ağlamak yok, gülcenn hep gülcen ki bebişinde kahkaha atsın içersen sen gülerken taamm mııııı annişşşş
anam tamam bak psikolajik olarak çıkarcaksınız şekerleri yukarıstres yapmayınnnn, yemenize dikkat edin biraz sorun olmaz, bende cumartesi yaptıcam vala konuştukça siz bende kendimi dinler oldum heeeee atın bakayım bu düşünceleri kafanızdan, hem hamişlik şekeri olan çok insan var azcık diyet ve dikkat oldumu geçiyo kalıcı değil çok şükür bunu düşünün, daha kötüsüde olabilir ki işallah hiçbirimizde önemli değerler çıkmaz, ok mi raad olun bakim herkes bi derin nefes alsın, herşey çoooookkk güzel olcak, allah başka dert vermesin bunların hepsinin çözümü vaarrrrr
kız ben iki gündür üst üste dondurma yedim ondanmı kötü olduki midem :26:aynenn valla kocişler mecbur yapcak arkadaş hamişiz biz
seninkide yardım ediyomu cnm ohhh yapsınlar yapcaklar tabiiivalla her hafta sonu süpürüp siliyoz eşimle beraber. büyük temizliktede her yeri bütün dolapları elden geçirdim mis gibi oldu evimm. uzun bi süre gider bana . bi dahaki büyük temizlikte bebiş kucakta olcak inş
benim gelinim şimcikten belli6 ay büyük oğluşumdan ama olsun hehehe zeng,n olurlar
öyle teselli ediyom kendimi canım dün 42-43leri gördük
oyy bizim burası o kadar olmadı daha
ben çıkıyorum kızlar yemek yiyip geliyimmm
Slm kızlar dr yeni geldik kızım 683 gr olmuş boyu 30 cm dr haftasına göre gayet güzel dedi uzun uzun bebisimi gördüm ayrıca 4 boyutlu baktık kızım babasina benziyor.kilo konusunda da iyi şeyler söyledi çok mutluyum kızlar
hayırlı haberlerle gel kuzumkıızzlaarr babamız yolda kontrole gidicez
dua edin herşey yoolunda olsun
serapcım 21 saatlik yolu 12 saatte gittik 3 saatlık yolumuz kalmıştıkı acı haberı aldımmm :2:
zulucumm maşallah kızına vee sana
benzeme konuzuna gelınce ayrıntılıda doktor kadın kendını kopyalamış bu kadar anneye benzeyen göömedim hiç dedi renklı foto cekıp yuzume yaklaştırım eşme dedıkı fark var mı dun ıse eşime benzetık ılgınçtır burnu değişmiş burun fındık burundu şimdi karadeniz burnu olmuşannesiiiiii onuun burnunu ısırırı
bakalım oldu mu olduysa oğluşumun odasını yuklıcem yaaa yanlış resimler gelmiş nasıl sılebılırım kızlarrr
ahh ahhhh sorma canım yaram çok derin..eşim yüksek sesle konuşur eltiminde işi gücü bizi dinlemek gözetlemek olunca duyuyor.birkaç ay önce eşimle tartıştık tüp bebek için olan iğnemi kurcalarken kırmıştı bnde kızmıştım oda bilerek yapmadım falan diye söleniyordu hemen gitmiş kaynanama eltim çok kavga ediyolar diye.kaynanam bize geldi siznki çok kavga ediyolar diyo noldu dedi şaştık kaldık kaynnam eltime onun normal konuşması öyle bilmiyonmu babası gibi demiş eltime.ama çok sinir olduk eşimle.aile içinde olan şeyi duymuşun hemen sağa sola sölemen mi gerek.bnm zilim çalsın otomatiğe o basar yukardan ve bekler kapıda kim geliyo diye.ahh ahh bende bugün tam boşalttım içimi heeee
bugun hastanede beklıyoruz kadın sordu kaç haftalık dıye soyledım yanında kızı hamıle sızın dedım 28 miş eşimde dediki bana yavrusu gıbı duruyosun yanında bak sen kucucuksun dedi doktorun odasından çıktım kadın koşa koşa yanıma geldı kız mı erkek mı dedı kız dedım demiştim kızıma dedı popon buyuk ondan dediyıkıldım oylemı dedım snın kızında aynı devaanası gıbı dıyemedım arkamı dondum başladım ağlamaya tamam lopez popoluydum orantılı her yerım aldı kılo ama çok ağladım
öğretmencim merak ediyodum ben de seni nasıl gidiyor ,senin kaynana da acyip hee neyse sen ona takılma,bu arada hiç mi kilo almadın 1-2 kilo bile olsa:26::26:
canım sınırdaysa mutlaka yaptır testi ona göre diyet verir sana ihmal etme sağlık bu
bende daha birşey yememiştim acaba oğluşum acıktı da ondan mı öyle oldu diye düşündüm bazılarıda acıkınca oluyor diyorlar:44::44::44:
canım 10 temmuz bezimki :) bakalım nasıl birşey yapıcaz yani dediğin gb bir akşam organize ederim , ama hediye olsa diyorum bide 1 hafta kaldı , bebişe gün saymaktan unutmuşum walla evlilik yıldönümümüzü :S şimdiden babasının önüne geçmeye başladı bizim kız
Merhaba
Kişisel fotografınız silinmiştir. Tekrar hatırlatmak istiyorum mümkünse fotoğraflarınızı site albümünde özel paylaşmanız bu sayde istediğiniz zaman kolayca silebilir ve albümü özel yaparsanız sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayabilirsiniz.
Albüm için ;
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?