- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
inşAllah dediğin gibidir. yanlız şunu söylemeden geçemiyeceğim 100 mg içince biraz bulantı yapıyor istifra etmemelisin yoksa test geçerliliğini yitiriyor, dolaşmamalısın, onlar seni uyarırlar zatende ilk yarım saat miden bulanıyor sonra geçiyor, hep farklı şeylere odaklan, inşAllah güzel haberlerle geliceksin sende, bu arada sakın strese girmee, kafana takma, gözünde büyütme, stres şekeri tetikliyor.. Güzel haberlerini bekleriz.
Allah korusun terslik olsaydı kalp atışlarında problem olur muydu ki? İnan o kadar gerildim ki işyerinde, ağlamamak için sıkıyorum kendimi, bi yandanda dediğin gibi düşünüyorum sırtını döndü belkide kuzucuk, o yüzdendir diyorum. bilemedim inan..
umarım öyle olur2.yaptır bakalım inşallah sorun çıkmaz bunda
bende eve aldırmadım karpuz uzak durmaya çalışıyorum meyvelerden şekerlerdenay bu kadar takarsak stresten yükselcek şekerimiz sakin ol bebek
görcez bakalımmm oğlunu kıyıp uzağa gidemezsin sen
cullucan cım bak çok iddialı konuşuyosunbi apartman alıp aynı yerde oturmak istersiniz siz oğlan annelerine o hormon ekstra yükleniyo
bende eve aldırmadım karpuz uzak durmaya çalışıyorum meyvelerden şekerlerdenay bu kadar takarsak stresten yükselcek şekerimiz sakin ol bebek
sağol cnm bilgiler için umarım normal çıkar değerlerim:44:
uzak durdukça su içesim geliyo su içtikçe ya şekerim varsa deyip kendi kendime bişiler kuruyorum kafamda...
benimki yüksek çıktı dün yaptırdım cuma günü tekrar bakılacak yüksek çıkarsa tedaviye başlanacakuzak durdukça su içesim geliyo su içtikçe ya şekerim varsa deyip kendi kendime bişiler kuruyorum kafamda...
ay ikinciye kızım olursa ona yakın otururum o kıyamaz anasına bakar elin kızı gibi değil
kaynanalık doğumla yükleniyor heralde bünyeye
kız benimde ağzım kuruyo sanki kesin psikolojik bu ben sana diyim:44::44::44:
kızlar hakkaten ne kadar takıldınız şekere stresten yükselticeksiniz iyi düşünün iyi olsun
görürsünüz iyi çıkıcak siz de sınırsız meyve yiceksiniz inş.
inşallah canım yaaa şu cumayı hayırlısıyla atlatsam meyve felan hiç umrumda değil inan oğluşum iyi olsun dakızlar hakkaten ne kadar takıldınız şekere stresten yükselticeksiniz iyi düşünün iyi olsun
benimki yüksek çıktı dün yaptırdım cuma günü tekrar bakılacak yüksek çıkarsa tedaviye başlanacak
öyle canım o iyi olsun da gerisi hiç umrumda değil gerçi dr gelişimi çok iyi dedi 24+1 800 gr 32 cm oğluşumm
kuzum üzme kendini..inşallah yüksek çıkmaz...bende çok korkuyorum yüksek çıkarsa diye...çıkarsa da napalım minnaklarımız için nelere katlanmadık buna da katlanacağız...
görcez bakalımmm oğlunu kıyıp uzağa gidemezsin sen
cullucan cım bak çok iddialı konuşuyosunbi apartman alıp aynı yerde oturmak istersiniz siz oğlan annelerine o hormon ekstra yükleniyo
tabiki canımcım, kalp atışından belli olurdu, takma kafana, bide sen stres oldukça oda gerilir ve hareketleri yavaşlarmış, bebişler anne mutlu ve huzurluyken tepiniyolarmış içerde bunu aklından çıkarma, ağlamak yok, gülcenn hep gülcen ki bebişinde kahkaha atsın içersen sen gülerken taamm mııııı annişşşşinşAllah dediğin gibidir. yanlız şunu söylemeden geçemiyeceğim 100 mg içince biraz bulantı yapıyor istifra etmemelisin yoksa test geçerliliğini yitiriyor, dolaşmamalısın, onlar seni uyarırlar zatende ilk yarım saat miden bulanıyor sonra geçiyor, hep farklı şeylere odaklan, inşAllah güzel haberlerle geliceksin sende, bu arada sakın strese girmee, kafana takma, gözünde büyütme, stres şekeri tetikliyor.. Güzel haberlerini bekleriz.
Allah korusun terslik olsaydı kalp atışlarında problem olur muydu ki? İnan o kadar gerildim ki işyerinde, ağlamamak için sıkıyorum kendimi, bi yandanda dediğin gibi düşünüyorum sırtını döndü belkide kuzucuk, o yüzdendir diyorum. bilemedim inan..
uzak durdukça su içesim geliyo su içtikçe ya şekerim varsa deyip kendi kendime bişiler kuruyorum kafamda...
kız benimde ağzım kuruyo sanki kesin psikolojik bu ben sana diyim:44::44::44:
kızlar hakkaten ne kadar takıldınız şekere stresten yükselticeksiniz iyi düşünün iyi olsun
kız ben iki gündür üst üste dondurma yedim ondanmı kötü olduki midem :26:aynenn valla kocişler mecbur yapcak arkadaş hamişiz bizkızlar kaynatıyo habire vala, bende ilk önce geçmişi okuom sabah sona yazıyom aa çalışanla çalışmayan bir olurmu canımcım, oda çalışsın, senin canın yokmu sende evde oturmasını bilirsin sonuçta ama çalışıyosun, bizde öyleyiz eşimle ikimizde çalışıoz çok şükür yiyozda napalım, boşuna mı çalışıyoruz biz, benim eltim evde ev hanımı ama sen gel göre hiçbişeyden kusur kalmaz, yeri gelir kaynanama ağlanır, senelerce öyle yapmışlar ve apartmandaki iki dairenin kirasını almışlar, ben gelip öğrenince iş bozuldu tabi ondanda bana biraz gıcıklar, şimdi onuda almıyolar kaynana kesti tamamen haksızlık oluyo dedi, eşi çalışıyo ama o ne gününden geri kalır ne süsünden nede evinin eksiğinden, kaynanayı kredi borcuna sokturup sıfır daire yaptı kendine heryeri kırdırdı yeni eşyalar aldırdı, neymiş efendim eskimiş onun evi ve eşyaları anlıcanız hem çalışmazlar hemde laflarından geri kalmazlar o nedenle hiç hoşlanmıyorum öyle insanlardan, hele hele ağlananlardan hiç hoşlanmıyorum, Allahın gücüne gider şükretmeyi bilceksin, çalışma fırsatın varsada çalışçaksın muhtaç olmamak için
şükretmeyi bilmiyo işte bende ona çok kızıyorumbıktım hayatımdan bezdimm bıktım bu cocuklardan sürekli ağzındakı laflar bunlar. böyle diyen bi kadın benim cocuguma nasıl bakar aman Allahım düşünmek bile istemiyorum
midenizi üşütmemeye dikkat edin kızlar, havalar insanı aldatıyo, soğuk şeyler yiyip içmeyin zararlı, bide ayaklarıda üşütmeyin buda etkiler mideyi. kocişler iş yapacak arkadaş, biz ikimizde çalışıyoruz o nedenle herşey ortak, evde otursam belki ama hamişiz zaten evdede otursak o işleri kocişler yapacak şuanda durumlar farklıbenimki yapıyo, yapmak istemesede kaldırıp yaptırıyorum ben, cam bile siliyo utanması yok artık bunun mecburrrr şimdi temizlikçi geliyo diye biraz rahatladı ağır işleri yapmıyo ama diğer işlere hala yardımcı oluyo
seninkide yardım ediyomu cnm ohhh yapsınlar yapcaklar tabiiisen tokatlıydın dimi eşinde tokatlı , benimkide tokatlı demekki tokatın erkekleri eşlerine yardım edermişcanım sen sakın iş yapma hem kaybın varmış ve kanaman olmuş boşver pislensede umursama
eyyy bütün erkek bekleyen Anne adayları kızlarımıza eziyet etmeyinnnnbak şimdiden uyarıyorum, hormonlarınızın sizleri ele geçirmesine izin vermeyin
öyle canım o iyi olsun da gerisi hiç umrumda değil gerçi dr gelişimi çok iyi dedi 24+1 800 gr 32 cm oğluşumm
ay ne bilem kuzu 3-4 bardak birden gidiyo yanıyo sanki içim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?