2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bedriye canım benim nasılsın diye başlayam uzun zaman oldu görüşmeyeli...kuzu kendini strese sokma sen kendini strese sokdukça kuzunda içeride strese giriyo...senden etkileniyo..accık serbest bırak kendini bak ki neler yapıyo kuzun sana...kendini üzme her zaman sana tepki verecek diye birşey yok...onlarında dinlenmeye hakları var di mi ama...

bende eve aldırmadım karpuz uzak durmaya çalışıyorum meyvelerden şekerlerden ay bu kadar takarsak stresten yükselcek şekerimiz sakin ol bebek

uzak durdukça su içesim geliyo su içtikçe ya şekerim varsa deyip kendi kendime bişiler kuruyorum kafamda...

görcez bakalımmm oğlunu kıyıp uzağa gidemezsin sen

cullucan cım bak çok iddialı konuşuyosun bi apartman alıp aynı yerde oturmak istersiniz siz oğlan annelerine o hormon ekstra yükleniyo

ay ikinciye kızım olursa ona yakın otururum o kıyamaz anasına bakar elin kızı gibi değil

kaynanalık doğumla yükleniyor heralde bünyeye

bende eve aldırmadım karpuz uzak durmaya çalışıyorum meyvelerden şekerlerden ay bu kadar takarsak stresten yükselcek şekerimiz sakin ol bebek

sağol cnm bilgiler için umarım normal çıkar değerlerim:44:

kızlar hakkaten ne kadar takıldınız şekere stresten yükselticeksiniz iyi düşünün iyi olsun
görürsünüz iyi çıkıcak siz de sınırsız meyve yiceksiniz inş.

kızlar hakkaten ne kadar takıldınız şekere stresten yükselticeksiniz iyi düşünün iyi olsun

Bencede kızlar cok takmıs durumdasınız sekere. olcagı varsa olur nıye bu kadar kendınıze stres yaptınız anlamadım. bende henuz seker yuklememı yaptırmadım ama hıc streste yapmıyorum. bu kadar stres bebege de zarar verır ona gore davranın...

inşallah canım yaaa şu cumayı hayırlısıyla atlatsam meyve felan hiç umrumda değil inan oğluşum iyi olsun da

benimki yüksek çıktı dün yaptırdım cuma günü tekrar bakılacak yüksek çıkarsa tedaviye başlanacak

kuzum üzme kendini..inşallah yüksek çıkmaz...bende çok korkuyorum yüksek çıkarsa diye...çıkarsa da napalım minnaklarımız için nelere katlanmadık buna da katlanacağız...

kuzum üzme kendini..inşallah yüksek çıkmaz...bende çok korkuyorum yüksek çıkarsa diye...çıkarsa da napalım minnaklarımız için nelere katlanmadık buna da katlanacağız...
öyle canım o iyi olsun da gerisi hiç umrumda değil gerçi dr gelişimi çok iyi dedi 24+1 800 gr 32 cm oğluşumm

görcez bakalımmm oğlunu kıyıp uzağa gidemezsin sen

cullucan cım bak çok iddialı konuşuyosun bi apartman alıp aynı yerde oturmak istersiniz siz oğlan annelerine o hormon ekstra yükleniyo

olabilir vala bak bu fikir çok cazip geldi şimdikkkk ben biraz daha çalışayım kolay değil apartman dikçem ailecek oturmak için
tabiki canımcım, kalp atışından belli olurdu, takma kafana, bide sen stres oldukça oda gerilir ve hareketleri yavaşlarmış, bebişler anne mutlu ve huzurluyken tepiniyolarmış içerde bunu aklından çıkarma, ağlamak yok, gülcenn hep gülcen ki bebişinde kahkaha atsın içersen sen gülerken taamm mııııı annişşşş

uzak durdukça su içesim geliyo su içtikçe ya şekerim varsa deyip kendi kendime bişiler kuruyorum kafamda...

kız benimde ağzım kuruyo sanki kesin psikolojik bu ben sana diyim:44::44::44:

anam tamam bak psikolajik olarak çıkarcaksınız şekerleri yukarı stres yapmayınnnn, yemenize dikkat edin biraz sorun olmaz, bende cumartesi yaptıcam vala konuştukça siz bende kendimi dinler oldum heeeee atın bakayım bu düşünceleri kafanızdan, hem hamişlik şekeri olan çok insan var azcık diyet ve dikkat oldumu geçiyo kalıcı değil çok şükür bunu düşünün, daha kötüsüde olabilir ki işallah hiçbirimizde önemli değerler çıkmaz, ok mi raad olun bakim herkes bi derin nefes alsın, herşey çoooookkk güzel olcak, allah başka dert vermesin bunların hepsinin çözümü vaarrrrr

zaten derdimiz diyet yaparsak diye benim ömrüm diyetle geçti bi daha diyet yapmak istemiyorum

kız ben iki gündür üst üste dondurma yedim ondanmı kötü olduki midem :26:aynenn valla kocişler mecbur yapcak arkadaş hamişiz biz
sen tokatlıydın dimi eşinde tokatlı , benimkide tokatlı demekki tokatın erkekleri eşlerine yardım edermiş canım sen sakın iş yapma hem kaybın varmış ve kanaman olmuş boşver pislensede umursama
seninkide yardım ediyomu cnm ohhh yapsınlar yapcaklar tabiii valla her hafta sonu süpürüp siliyoz eşimle beraber. büyük temizliktede her yeri bütün dolapları elden geçirdim mis gibi oldu evimm. uzun bi süre gider bana . bi dahaki büyük temizlikte bebiş kucakta olcak inş

eyyy bütün erkek bekleyen Anne adayları kızlarımıza eziyet etmeyinnnn bak şimdiden uyarıyorum, hormonlarınızın sizleri ele geçirmesine izin vermeyin

benim gelinim şimcikten belli 6 ay büyük oğluşumdan ama olsun hehehezeng,n olurlar

slmlar bayanlar ya iki gündür bebegim az hareket edio ve çogunlukta aşagı vuruyo bi sıkıntı yoktur demi çokta yormuyorum kendimi ama belimde agrıo

öyle canım o iyi olsun da gerisi hiç umrumda değil gerçi dr gelişimi çok iyi dedi 24+1 800 gr 32 cm oğluşumm

hahhhhh şöyle çıkarsa da napalım bebikler için elimizden geleni yapcaz anayız biz ana...vayyyyy çok kaptırdım kendimi ben...maşallah kuzuna bak boyuda kilosuda gayte güzel takma bence sen kafana...

oğlan anaları kız analarrı okudum çook komikk amaa biri birine beddua edecekse gurbete gelın gıtsın desın ben gurbette çok zorluk çekktım kızlarrr babamın olumune yetişeemedım iştt ozaman gurbetlık kkkoydu bana oyuzeen dedımkı kızım olursa asla gurbete vermem buyuk konuşuyorum insan evlenınce annesıne daha ihtiyac duyuyormuş bencıl kaynanan olursa gurbette senı gö.....t gibi ortada bırakırsa ...amaaa yınede buyuk konuşmamak lazım kızım benım yasadklarımı yaşamasın isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…