2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

DÜN sağlıkocağında kan aldılar, testleri yarın almaya gidiceğim belki yine rica ederim kalp atışı için diyorum, bide bugun hele takıntılılar gibi sürekli aklımda, bende biraz unutayım da o hareketlensin, işin garip yanı ne yemek yedim şimdi çok derinden başladı hemen hareketleri, acaba diyorum geri de mi duruyor, bilemedim de.. Allah sağlık, sıhhat versin inşAllah.

slmlar bayanlar ya iki gündür bebegim az hareket edio ve çogunlukta aşagı vuruyo bi sıkıntı yoktur demi çokta yormuyorum kendimi ama belimde agrıo

albenden de o kadar, bende kızlara dert yanıyordum, iyidiler inşAllah. Bugun bide benim o az hareketlerini de ben derinden ve geriden hissediyorum.. vurmayı bende aşağıda hissediyorum, kafa yukarıda ayaklar aşağıda olunca öyle oluyormuş..

iyiyim serab'ımm ne olsun yaa, işte uğraşıyoruz yok hareeket mi etmedi, az mı hareket etti diye,
yemek yedim şimdi ama çok derinden vurdu duruyor yine, artık kafamı dağıtıyorum bakalım ne yapıcak..

Evet canım dediğin gibi. Bende 10 kilo aldım ama belli olmuyor boyum oldugu icin. Ama Dr'um bana demişti rakamlara bakarsak diyetiysene göndermem gerek seni. Ama ben hiç gerek görmüyorum. Sonradan veririz nasıl olsa.

Selam kizlar ben geldim size hemen 10 puanlik sorumu soruyorum

iliski esnasinda kasilmalarim oluyo netten arastirdim bisey bulamadim sizlerde varmi boyle bi durum:26:

ayy kızlar ben geri geldim yemeğimi yedim diğer ofislerdeki arkadaşları ziyarete gittim anca yerime geldimmm siz napyosunuz

ayy kızlar ben geri geldim yemeğimi yedim diğer ofislerdeki arkadaşları ziyarete gittim anca yerime geldimmm siz napyosunuz

Afiyet olsun size zizagimm Napalimm ben muzik dinliyorum bi taraftanda burayi yakin takibe aliyorum

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Benimde acıkınca cok mıdem bulanıyor hemen öğğğğğğ demeye baslıyorum

saol tatlım bende hiç müzik dinleyemiyorum ya fırsat olmuyor bebek için iyiymiş

kaçıncı haftadan sonra ilişkiyi kesmek lazımmış bilen var mı kızlar bende onu merak ediyorum

Dinle canim benimki taklalar atiyo muzik duyunca

hic bilmiyorum ama son ayda yada haftada artik olmaz heralde :26: benim simdiden kasiliyo kasiklarim

benimkilerde tavan yapmış durumda ama korku daha ağır basıyo...bşr kayıp var sanki bişi olursa bu nuda kaybedecekmişiz gibi düşünüyoz...

dr bi sikinti gormedikten sonra sorun olmaz diye dusunuyorum canim ilerleyen zamanlarda iyice buyuyunce ne yapcaz bunun daha lohusalik donemi var 40 gun o zamanda bisey olmicak yazik kocislere

Selam kizlar ben geldim size hemen 10 puanlik sorumu soruyorum

iliski esnasinda kasilmalarim oluyo netten arastirdim bisey bulamadim sizlerde varmi boyle bi durum:26:

Vallah canım biz hamilrlikte cesaret edip iliskiye girmediğimiz icin bilemiyorum. Dr'una sor istersen. Kasilma iyi birsey olmayabilir.

Son düzenleme:
dr bi sikinti gormedikten sonra sorun olmaz diye dusunuyorum canim ilerleyen zamanlarda iyice buyuyunce ne yapcaz bunun daha lohusalik donemi var 40 gun o zamanda bisey olmicak yazik kocislere

kociş benden daha tırsak canım bak 25 haftayı devirmişiz...25 haftadır tırsak durumdayız...doktor birşey demedi gayet sağlıklı ... engel koymadı ama tırsaklık başa bela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…