olabilir vala bak bu fikir çok cazip geldi şimdikkkk ben biraz daha çalışayım kolay değil apartman dikçem ailecek oturmak için
tabiki canımcım, kalp atışından belli olurdu, takma kafana, bide sen stres oldukça oda gerilir ve hareketleri yavaşlarmış, bebişler anne mutlu ve huzurluyken tepiniyolarmış içerde bunu aklından çıkarma, ağlamak yok, gülcenn hep gülcen ki bebişinde kahkaha atsın içersen sen gülerken taamm mııııı annişşşş
anam tamam bak psikolajik olarak çıkarcaksınız şekerleri yukarıstres yapmayınnnn, yemenize dikkat edin biraz sorun olmaz, bende cumartesi yaptıcam vala konuştukça siz bende kendimi dinler oldum heeeee atın bakayım bu düşünceleri kafanızdan, hem hamişlik şekeri olan çok insan var azcık diyet ve dikkat oldumu geçiyo kalıcı değil çok şükür bunu düşünün, daha kötüsüde olabilir ki işallah hiçbirimizde önemli değerler çıkmaz, ok mi raad olun bakim herkes bi derin nefes alsın, herşey çoooookkk güzel olcak, allah başka dert vermesin bunların hepsinin çözümü vaarrrrr
slmlar bayanlar ya iki gündür bebegim az hareket edio ve çogunlukta aşagı vuruyo bi sıkıntı yoktur demi çokta yormuyorum kendimi ama belimde agrıo
bedriye canım benim nasılsın diye başlayam uzun zaman oldu görüşmeyeli...kuzu kendini strese sokma sen kendini strese sokdukça kuzunda içeride strese giriyo...senden etkileniyo..accık serbest bırak kendini bak ki neler yapıyo kuzun sana...kendini üzme her zaman sana tepki verecek diye birşey yok...onlarında dinlenmeye hakları var di mi ama...
bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım aldığımız hormanlar bize çok kilo aldırıyr canım o yüzden kimse üzülmesin normal gebeye göre 2 kat fazla alıyoruz
amaaaann canımız ve beğimizin canı sağ olsun sağlıklı dünyaya getirip büyütelimde başka bişey istemem
Selam kizlar ben geldim size hemen 10 puanlik sorumu soruyorum
iliski esnasinda kasilmalarim oluyonetten arastirdim bisey bulamadim sizlerde varmi boyle bi durum:26:
ayy kızlar ben geri geldim yemeğimi yedim diğer ofislerdeki arkadaşları ziyarete gittim anca yerime geldimmm siz napyosunuz
Ara ara oluyor cnm evet normaldir heralde
kızlarrrrrrrr ben çok kötüyüm yaa sabahtan beri midem bulanıyo üşüttüm sanırımdün hem işyerınde hemde akşam evde dondurma yedim mideyi üşüttüm galiba:2:işyerinde dondurma yediğimi kocişe sölemedim yoksa kızar bana valla üst üste niye yedin diye bide camlar açık yatıyoz çokkk sıcak amaaaa
Afiyet olsun size zizagimmNapalimm ben muzik dinliyorum bi taraftanda burayi yakin takibe aliyorum
Cok kotu yaSagol caglacimm
Cok kotu yaSagol caglacimm
kaçıncı haftadan sonra ilişkiyi kesmek lazımmış bilen var mı kızlar bende onu merak ediyorum
kaçıncı haftadan sonra ilişkiyi kesmek lazımmış bilen var mı kızlar bende onu merak ediyorum
saol tatlım bende hiç müzik dinleyemiyorum ya fırsat olmuyor bebek için iyiymiş
ben unuttum o şeyi... o yüzden kesmeye de gerek yok kuzu
Benim hormonlar tavan durumda
benimkilerde tavan yapmış durumda ama korku daha ağır basıyo...bşr kayıp var sanki bişi olursa bu nuda kaybedecekmişiz gibi düşünüyoz...
Selam kizlar ben geldim size hemen 10 puanlik sorumu soruyorum
iliski esnasinda kasilmalarim oluyonetten arastirdim bisey bulamadim sizlerde varmi boyle bi durum:26:
dr bi sikinti gormedikten sonra sorun olmaz diye dusunuyorum canim ilerleyen zamanlarda iyice buyuyunce ne yapcaz bunun daha lohusalik donemi var 40 gun o zamanda bisey olmicak yazik kocislere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?