Hepberaber canımmmmmmmmmAfiyet bal şeker olsun miniğine yarasın yediklerin emiii...
ay hakkaten ya bı ara ole bı kapışma olmuştu dımıkızz hala varmı face grubu pekı? Ordamı kızların bı kısmı?
aynen ben de istiyorum mevlüt ama eşim icat çıkarma der bir de eşimin tarafı kesin eleştirir ben yabancı olduğum için içlerinde hepsi akraba evliliği bir ben eşimle tanışıp severek evlendik bir de çoğu ilkokula bile gitmemiş ben üniversite mezunu olunca eminim ki göze batacaktır bebek mevlüdücanım biz çerkesiz ve bizde de hiç böyle adetler yok ama çevredekiler için yapcaz işte. hadi mevlütü ben istiyorum ama bana 20-25 gün sonra gecelik giy yat derlerse ki dicekler kimmmseee hiç kusura bakmasın
Kızlarrrrrrrrr dondurma yıommmmnedennnnn doktor aradı sekerın yok, ıdrar temız, kan bırz az ama hapa devam dedıııı ay bı rahatlama bendekı sormayın, gelsın meyvelerrr dondurmalarrrrrr
ay hakkaten ya bı ara ole bı kapışma olmuştu dımıkızz hala varmı face grubu pekı? Ordamı kızların bı kısmı?
aynen ben de istiyorum mevlüt ama eşim icat çıkarma der bir de eşimin tarafı kesin eleştirir ben yabancı olduğum için içlerinde hepsi akraba evliliği bir ben eşimle tanışıp severek evlendik bir de çoğu ilkokula bile gitmemiş ben üniversite mezunu olunca eminim ki göze batacaktır bebek mevlüdüama ben yapmak da istiyorum bilemedim şimdi
ooohh afiyet olsun ben de pazartesi yaptırıcam şeker testi umarım bende de çıkmaz çıkarsa en çok meyveden ayrı kalmaya üzülürüm
Kısmet canım duruma gore bakarsın onemlı olan evınde ve bebısıne dua okunması, en kotu mınık bı grupla yaparsın yeterkı dua okunsun, senın esının tarafı nerelı? aynen canım bu yaz gunude meyveden vazgecmek fıkrı fena yapıo benı ozellıkle ıstahlar acıkken
O zaman göbekelr minikti şimdi büyüdü. Devam ediyorlardır ben sevdalikaya sorar öğrenirim. Oda yok sanırım buralarda telefon ile görüşüyoruz arada haberlerini alıyorum.
Kızlarrrrrrrrr dondurma yıommmmnedennnnn doktor aradı sekerın yok, ıdrar temız, kan bırz az ama hapa devam dedıııı ay bı rahatlama bendekı sormayın, gelsın meyvelerrr dondurmalarrrrrr
kesinlikle etkilemiştir canım hele de kavun ve üzüm çok etkiler tekrar yaptırdığında eminim normal çıkacaktırSelam kızlar şeker yüklemem 158 çıktı. Dr tekrar yapicaz dedi. Aç karnına yaptirmadim.birde o gün abartmistim kavun karpuz üzüm. Börek. ... bunlarda yukseltmistir degil mi
slmlar bayanlar biz öldük bugun temizlik bitti cok şukur ben yapmadım ama baya yorukmusum uzanıyorum biraz simdi sonra mama yıcez
kesinlikle etkilemiştir canım hele de kavun ve üzüm çok etkiler tekrar yaptırdığında eminim normal çıkacaktır
hıımm bebişi yorma bakimmbiraz uzan dinlen yemeği de sonra yersin canım yorulmuşsan fazla ayakta kalma
Selam kızlar şeker yüklemem 158 çıktı. Dr tekrar yapicaz dedi. Aç karnına yaptirmadim.birde o gün abartmistim kavun karpuz üzüm. Börek. ... bunlarda yukseltmistir degil mi
selam kızlar nasılsınız? hazırlıklara başlamak için erken mi daha?
Slm kızlarrr, biz geldik, perşembe akşamından beri sizlerden ayrıyım ( cuma günü doktor sorası işe gitmedim aç kalmaktan çok halsiz düşünce eşim eve bıraktı beni bende dinlenceme bi temizliğe verdim kendimi bi baktım saat akşam 7 olmuş koca gelmiş ), neler yapıyosunuz çook merak ettim , cuma günü gittik biz doktora, kasılmaların sebebini öğrendik normalmiş nstye bağladılar hiçbişi çıkmadı, doktor yoruldun heralde yada stres yaptın ondun olmuştur bu dedi, ultrasondada detaylıca baktı erken doğum riskin yok hiç merak etme dedi, zayıf olduğun için bebeğin hareketlerini biraz daha net hissediyomuşum ondan bu kadar panik olmuşum yani anlıcanız neyse o gün gitmişken şeker yüklemeside yapıldı 50mg, önce bir kan aldılar ve idrar verdim, sonra şekeri içtim ( bu arada tadı o kadar kötü değil, vala aç karnına iyi bile geldi kızlar öyle söylimm yani, içine azcık limonda katmışlar bol şekerli az limonlu bi limonata içtim diyebilirim, henüz yaptırmayanlar korkmayın yani ), 1 saat hiç efor sarfetme dinlen ama uyumada sakın dediler, bekledik sora bida kan alındı ve ordan çıktık bu hafta doktor arayıp sonuçları söylicek, herşeyin hayırlısı artık inşallah çıkmazsa meyveye devam, bitek ona üzülürüm yani ha bide kuru kayısı yiyom arada kabızlık olmasın diye onada üzülürüm vala naparız bilmiyom onları yemezsek direk kabız olurum heralde birde haftada iki kez balık yiyonmu dedi, vala çalışırken zor oluyo o iş açıkçası, ayrıca etlede çok aram yok dedim o zaman hoooppp balık hapı yazdı garantiye alalım biz bunu dedi, dedim yaz anasını satayım, içim dışım vitamin oldu zatiiiii sora, normalmi düşünüyon sen dedi, bende tırsmakla beraber o konuyu sona bıraktım kısmette ne varsa o olsun dedim, oda dediki, şuanda çok kilo almadın o nedenle son 2 ay eğer normal düşünürsen vitamini kesçezki bebiş tombikleşmesin normal doğum yapabilesin dedi bakalımmmm kısmet herşeyy
Kızlar on yıl tatlı şekerli birşey yemiycembu arada sizin kan ilacının adı ne dr bana gynoferon draje verdi ilk defa böyle bir ilaç kullaniyorum çok hoşuma gitti
arkadaşlar, bana dr fırsat buldukça yürü dedi, ama ben yürümeye başladığımda çoğu zaman karnımda ağrı başlıyor. yavaş yürüsem de böyle. oturup dinlenince geçiyor. sizde de oluyor mu? kontrole gitmeme daha var, erken gitsem mi acaba?
selam kızlar nasılsınız? hazırlıklara başlamak için erken mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?