2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay hakkaten ya bı ara ole bı kapışma olmuştu dımıkızz hala varmı face grubu pekı? Ordamı kızların bı kısmı?

O zaman göbekelr minikti şimdi büyüdü. Devam ediyorlardır ben sevdalikaya sorar öğrenirim. Oda yok sanırım buralarda telefon ile görüşüyoruz arada haberlerini alıyorum.

canım biz çerkesiz ve bizde de hiç böyle adetler yok ama çevredekiler için yapcaz işte. hadi mevlütü ben istiyorum ama bana 20-25 gün sonra gecelik giy yat derlerse ki dicekler kimmmseee hiç kusura bakmasın
aynen ben de istiyorum mevlüt ama eşim icat çıkarma der bir de eşimin tarafı kesin eleştirir ben yabancı olduğum için içlerinde hepsi akraba evliliği bir ben eşimle tanışıp severek evlendik bir de çoğu ilkokula bile gitmemiş ben üniversite mezunu olunca eminim ki göze batacaktır bebek mevlüdü ama ben yapmak da istiyorum bilemedim şimdi
Kızlarrrrrrrrr dondurma yıommmm nedennnnn doktor aradı sekerın yok, ıdrar temız, kan bırz az ama hapa devam dedııııay bı rahatlama bendekı sormayın, gelsın meyvelerrr dondurmalarrrrrr

ooohh afiyet olsun ben de pazartesi yaptırıcam şeker testi umarım bende de çıkmaz çıkarsa en çok meyveden ayrı kalmaya üzülürüm

ay hakkaten ya bı ara ole bı kapışma olmuştu dımıkızz hala varmı face grubu pekı? Ordamı kızların bı kısmı?

anacım şimdi o fitili yine ateşlemeyelim bir ara öyle birşey oldu bitti en çok da adig_e ile benim üstüme gelmişlerdi hee neyse boşveriiiiinnn

Kısmet canım duruma gore bakarsın onemlı olan evınde ve bebısıne dua okunması, en kotu mınık bı grupla yaparsın yeterkı dua okunsun, senın esının tarafı nerelı? aynen canım bu yaz gunude meyveden vazgecmek fıkrı fena yapıo benı ozellıkle ıstahlar acıkken

eşim tarafı siirtli canım ben değilim o yüzden tepki çeker diye düşünüyorum çünkü kim yeni birşey yapsa arkasından bir sürü dedi kodu yapıyorlar

O zaman göbekelr minikti şimdi büyüdü. Devam ediyorlardır ben sevdalikaya sorar öğrenirim. Oda yok sanırım buralarda telefon ile görüşüyoruz arada haberlerini alıyorum.

amaann kızlar anmayalım lütfeennn şimdi hormonlar sinir kat sayımızda tavan yapmışken hiççç bi daha girmeyelim face kavgasına

slmlar bayanlar biz öldük bugun temizlik bitti cok şukur ben yapmadım ama baya yorukmusum uzanıyorum biraz simdi sonra mama yıcez

Selam kızlar şeker yüklemem 158 çıktı. Dr tekrar yapicaz dedi. Aç karnına yaptirmadim.birde o gün abartmistim kavun karpuz üzüm. Börek. ... bunlarda yukseltmistir degil mi

Selam kızlar şeker yüklemem 158 çıktı. Dr tekrar yapicaz dedi. Aç karnına yaptirmadim.birde o gün abartmistim kavun karpuz üzüm. Börek. ... bunlarda yukseltmistir degil mi
kesinlikle etkilemiştir canım hele de kavun ve üzüm çok etkiler tekrar yaptırdığında eminim normal çıkacaktır
slmlar bayanlar biz öldük bugun temizlik bitti cok şukur ben yapmadım ama baya yorukmusum uzanıyorum biraz simdi sonra mama yıcez

hıımm bebişi yorma bakimm biraz uzan dinlen yemeği de sonra yersin canım yorulmuşsan fazla ayakta kalma

ah teyzesi keyfımız yerınde masallahta ben belımden dogrulamıyorum

selam kızlar aışverişe hangi haftada başladınız? ben çok sabırsızlanıorum

Kesinlikle yapmıştır Cnm çünkü dr bana tok git dedi ama abartma börek çörek yeme dedi hafif bir kahvaltı yap dedi inşallah sonuç güzel çıkar bende bugün yaptırdım

hoş geldin canım, ne güzel keyifli keyifli anlatmışsın. şeker sonucun inş güzel çıkar. benim kötü çıktı, diyetle düzeltemedim, zorunlu insüline başladık artık. ömür boyu kullananlara Allah kolaylık versin, çok zorlandım ben.
diyet listesinden meyveyi çıkarmıyorlar ama, bazıları yasaklı, onlardan uzak durup, serbestlerden sınırlı yiyorsun. bana kadın doğumcum meyve çok çok az ye dedi ama diyetisyen daha serbest bıraktı.

Kızlar on yıl tatlı şekerli birşey yemiycem bu arada sizin kan ilacının adı ne dr bana gynoferon draje verdi ilk defa böyle bir ilaç kullaniyorum çok hoşuma gitti

ferro sanol gibi bir şey benimkisi. tadı güzel değil, hemen suyla yutmaya çalışıyorum.

arkadaşlar, bana dr fırsat buldukça yürü dedi, ama ben yürümeye başladığımda çoğu zaman karnımda ağrı başlıyor. yavaş yürüsem de böyle. oturup dinlenince geçiyor. sizde de oluyor mu? kontrole gitmeme daha var, erken gitsem mi acaba?

Bende de bazen oluyor Cnm dr normal dedi ama ben yinede yürüyorum evin içinde bile yürüyüş yapiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…