2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben kizima bir kaç takımdan başka birşey almadım eşim çok yoğun bende buraları bilmiyorum ama yakında bsliycam

canım, sen üstüne düşeni yap, arkadaşın da kendi görevini yapsın. dediklerini ciddiye alma.

ben gebelikten dolayı tutmayı düşünmüyordum, şeker çıktığı için tutmam imkansızlaştı. bence zorlamaya gerek yok canım. günler çok uzun, havalar çok sıcak. bebekler sıkıntı çekmesin.

Selam kızlar şeker yüklemem 158 çıktı. Dr tekrar yapicaz dedi. Aç karnına yaptirmadim.birde o gün abartmistim kavun karpuz üzüm. Börek. ... bunlarda yukseltmistir degil mi

canım, hepsi de şekeri birden yükselten gıdalar. hepsi bana yasak. normal ve sağlıklı bir öğün yapıp tekrar yaptır, inş çıkmaz. hamur işini şeker yüklemesinde yemeyin diye uyarırlar özellikle... ekmek dışında hamurlu şey yemeden yaptır.
bir de kaç mg yükleme yapıldı, bence aşırı yükseklik yok. önlem amaçlı istemiştir tekrarını dr.

ayakları şişmeye başlayan varmı benim yavaitan şişti ve hiç tuzlu felan yemediğim halde

arkadaşlar, ben bebek mevlidi vs yapmayı düşünmüyorum, geleneksel şeyleri pek bilmiyorum. bir de yapsam bile çoğu iş bana kalacak, o yorgunluğu çekmeyeyim en iyisi. yapmasam daha iyi. yarı mevlid diye bir şeyler yazmışsınız ama 40 ı çıkmamış bebeği öyle kalabalık ortamlara sokmak iyi değil bence, kışa geliyor, insanlar hasta hasta da katılır. bu sene hamile olduğumu bile bile, kaç kere gripli kişiler beni muck muck öptü, sonradan grip olduklarını söylüyorlardı.

ben de bebek için çok az kıyafet aldım. oda almayı şimdilik düşünmüyorum, ihtiyaçlarını da liste yapıp birkaç seferde eşim ile alışverişe çıktığımda alırım artık. umarım yetişir. sıcaklarda tek başıma gezip eşya bakamayacağım.

Merhaba kızlar,
Arada girip okuyor sonra çıkıp is yapıyorum. Bir turlu bitiremedim yazılanları :)
Biraz takip ettiklerimden bende yazayım birşeyler.
Gecelik bende istiyorum ama sanırım hastanede ve sonrasında evde giyerim. Mevlitte bende giymem herhalde geceliği. Cok kalabalık olacak. Öyle rahat edemem ben. Sonuçta yatakta olmam herhalde mevlitte.
Normal dogum yapabilecekler yapsın vallah. Bende istiyorum ama bilemiyorum tup bebrk oldugu icin olur mu olmaz mı. Çok da kilo alıyorum. Şimdiden 12 kilo falan aldım. Bebek kilolu mu olur. Normal doguma el verir mu şartlar. Kendimi tup bebekten dolayı normal doguma odaklayamiyorum. Cok isterim normal olmasını. Kısmet artık.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bu arada herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bu sene tutamayacak olsak da bir cogumuz. Arada deneyecek arkadaslar da var okuduğum kadarıyla. Allah yardım etsin.

kızlar 10 günlük tatilden snra döndük evimize:)
nasılsınız bakalım:)
bütün sayfaları okuyamam inş. önmli bişey kaçırmamışımdır:)
bu arada kızlar hamiş olup gezmek çok zormuş ya bn biraz yoruldum:)

50 mg yüklenmişti.o gün dışarda kahvaltı yapmistik.tabi recel borek meyve derken abarttim sanırım

Canım şu son günlerde bazen bende de oluyor.. Yavas veya hızlı yürümek hiç farketmiyor dediğin gibi..
Yolda yürüyorum ağrıyor.. Dinleniyorum geçiyor.. Her zaman olmuyor..

Kizlar ya benim gögüs altimda karnimin üst tarafinda bazende yanlarda igne batmasi gibi birsey oluyor acaip birsey ya tamda anlatilmiyor..kötü birsey yoktur demi korkuyorum yine basladim biseymi oldu iyimi yavrum diye.yorumlariniza ihtiyacim var

Selam kizlar. Hayirli aksamlar hepinize... kac gundur tam anlamiyla giremiyorum özledim sizlerle sohbet etmeyi.

Bugun ilk kan serumumuzu vurulduk. 2.5 saati gecti... cok sukur alerji falan yapmadi.

Bu arada bebek mevludu konusulmus. Aslinda dinimizde mevlut de yok arkadaslar bu orfen cikarilmis bir sey. Islamda akika var... biz de bunu yapacagiz insaallah. Merak eden ogrenmek isteyen olursa burada sizler icin yazabilirim...

Kaynanamlarin tarafinda bi bebek mevludune gittim. Kaynanamlar göçmen bu arada... bildiginiz saten gecelikleri giydirip yataginda oturtmuslar anneyi... hizme5i de kendileri yaptilar... bence cok gülünç kadin sanki evde bütün gün gecelikle duruyor sacma... o kadar kötüyse niye toplasin ki milleti basinaa... göçmen arkadaşlar kizmasin bana ama tuhaf yani...

ah teyzesi keyfımız yerınde masallahta ben belımden dogrulamıyorum
geçmiş olsun canım tabi hamilelikte bel ağrısı artıyor bende de bel ağrısı değil de kuyruk sokumu ağrısı var uzun süre oturamıyorum yatarken bile ağrıyor
bende de oluyor canım hele geçn gün eşimle gezmeye gittik çok fena sancı başladı kendimi kafeye zor attım korktum da açıkçası ama demekki hepimizde oluyor baksana bir kaç arkadaş daha yazmış
oh oh maşallah iyi geziyorsun suzincan en iyisini yapıyorsun valla benim kociş de seviyor gezmeyi ama sadece seviyor daha bir aktif hale getiremedim

benim yanlarda gerginlikle karışık bir ağrı oluyor bazen bir şey saplanmış gibi öyle birşey mi canım ama bence korkmana gerek yok bebek sıkıştırıyor olabilir gaz sancısı olabilir ama yine de doktora gittiğin zaman bir sor için rahat eder

aslında doğru diyorsun bende mevlüt okunması taraftarı değilim yani onun yerine kuran okunmalı eğer böyle bir toplantı tertp edilecekse(ben bu tür organizasyonlara değil de mevlüde karşıyım çünkü o bir şiir onun yerine kuran okumak daha faydalı diye düşünüyorum)....
bu arada yarın oruca başlicakmısın canım düşünüyormusun

Sorma ya doktor izin vermedi. Belki gormussundur kanim 7ye düşmüş. Serum yiyorum haftanin 3 günü. Bugun ilki oldu. Bu kanla tutamazsin dedi yine de denemek istiyorum... sen ne yapacaksın bu arada biz bebek odasini aldik yazma fırsatı olmadi galiba yazdim mi onu bile hatırlamıyorum 27 temmuzda gelecek...

geçmişi okuyamadım canım haftasonu kpss vardı iki oturum girdim genel kültür ve eğitim bilimleri o beni çok yordu o yüzden geçmişi okuyamadım hem haftasonu yine kpss var alan bilgisi bu seferde,geçmiş olsun kanın çok düşükmüş acaba kilo almadığından filan olabilir mi burda bir arkadaş da yazmıştı doktoru kilo almalısın demiş sen doktorun tutma dediyse tutma canım hem çok düşük kan değerin dayanamayabilirsin...ben de denicem bakalım evdeyim zaten inşallah zorlanmam dda tutarım
bebeğin odası da hayırlı olsun gelince resmini eklersin ne kadara aldınız sorması ayıp olmazsa

Evet canimcim öyle bir sey..insaallah dedigin gibidir gerci biraz olsun azaldi ama korkmamak elde degilki.bebegime biseymi oldu diye telaslaniyorum.pazartesi gidecegim sorcam mutlaka tatlim

Bende de aynı sorun var. Ara sıra oluyor. Tam anlatamıyor insan. Sağdan soldan girip çıkıyor. İğne batması gibi aynen..

Evet canimcim öyle bir sey..insaallah dedigin gibidir gerci biraz olsun azaldi ama korkmamak elde degilki.bebegime biseymi oldu diye telaslaniyorum.pazartesi gidecegim sorcam mutlaka tatlim

Bende de aynı sorun var. Ara sıra oluyor. Tam anlatamıyor insan. Sağdan soldan girip çıkıyor. İğne batması gibi aynen..

bence karnımız büyüdükçe kasların gerilmesinden oluyor kızlar ben hissediyorum en azından omu söylim çünkü karnım büyümeye başlayınca bu ağrılar başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…