2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar size ve miniklerinize selam,
Yoğun iş sebebi ile siteye uzun zamandır giriş yapıp yazamadım akşamalrıda malum çalışma yorgunluğumdan telefonu elime alıp internete dahi giriş yapamadım. Nasılsınız ? keyifler nasıl ?

Nesliciiimmm sen buralara ziyaret eder miydin hain domdomum Minik erkeğin nasıl? Gerçi senden haberleri alıyorum bi şekilde ama kamuoyu aydınlansın

Nesliciiimmm sen buralara ziyaret eder miydin hain domdomum Minik erkeğin nasıl? Gerçi senden haberleri alıyorum bi şekilde ama kamuoyu aydınlansın

canımmmmm,
ben ve miniğim iyiyiz büyüuruz tekmeler oynamalar devam ediyor. Herşey yolunda şükürler olsun ki mutlu mesut doğumu bekliyoruz dicemama tırsmalar da yok değil hani :)

KIZLAAARRR ne kaynattınız okuyamadım. bi karı koca geldi iki saattir peşlerinde dolanıyorum seramik satıcam diye. insan der bu kadının karnı burnunda yukarı aşağı çıkartmayalım diye ama nerrddeeee
bana gelen her müşteri mimar edasında zaten bi gün dalıcam birine ağız burun o olcak yüzüne vurup vurup al sana sanat eseri dicem

ay canım cok guzel bı paylasım olmus cok saol, zaten sole dusunun seneye ramazanda bebişler hala emio olcak yada mama yıcek onlara oruc tutturcakmısısnız??? Tabıkı hayır o nedenle kımse kudurmasın kendınızı dusunup yıne bencıllık yapmayın sonucta sora tutulur oruclar, sırf sora tutmak zor dıe bebısı rıske atmayın ac bırakmayınnnn

Bı kosu asının 2. Dozunu olup eve geldım kızlar, bı trafık var mahmutbey yolunda anlatamam 20 dk. Lık yolu 1.30 saatte geldım bıde ayıptır solemesı cısım geldımı valla zor attım kendımı saglık ocagına ordan hopppp eve, amannnn hava sıcak o klımayı sonuna kadar acıp geldım vallaaaa bayılcaktım heee son aylarda bıraz zor kullanırız araba falan dıyımmmm

Cok bısı kacırmadın canımcım bugun kızlar bıraz mayısıklar, ben o kadar ıs hallettım geldım evdeyım sayfalar cok tıkırdamamıss, ay senın ısınde zor sız gıdın bakın dıyeydın Mal satmakta ne zor beeeee

mal insanlara mal satmak en zoru canım inan
ben çok zevkliyim edasında gelen insanlara tahammül edemiyorum hee hee diyip geçsene ama yokkk ben doğrucu davut en sonundda yaa o öyle olcak iş mi diye alıyorum karşıma çiziyorum gösteriyorum tamam diyolar ama ben harab oluyorum
neyse girdik işe artık ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek

çok boş bıraktım sahaları. yeniden dönmeye karar verdim :) baya gelişmeler var.
en son ne zaman yazdın buraya baktın mı hiç en son face mi kk mı kavgası vardı amaaaa gördük ki en büyük

güzelmiş canım.
bebek mevlütünde gecelik giyicek misiniz yaa?
kayınvalidem tutturdu giy diye he dedim ama tabii ki giymicem
ev misafir doluyken ben gecelikle yatamam yatakta kimse kusura bakmasın
canım bizim adetlerde mevlüt yapma yok allahtan da yapanlar da oluyor ama gecelik giyenini görmedim hem bebek ve sen biraz toparlanınca yapmicakmısın mevlüdü o zamanda gecelik giymek abes olur en iyisi şık nirşeyler giymek
kısmetse ben de denicem bakalım nasıl olucak zorlanırsam tutmam ama denemeden de bilemem
kızlar oğluma çınar ismi koymayı düşünüyorum.. sizce nasıl? hatta çınar kadir
çok güzel çınar gibi uzun ömürlü olsun oğlun canım ben çok beğeniyorum çınar ismini

oooo kimler teşrif etmiş efendim biz de nesliciğimiz bizi unuttu artık yazmıyor diyorduk ki çok şükür yanılmışız nasılsın canım

canım biz çerkesiz ve bizde de hiç böyle adetler yok ama çevredekiler için yapcaz işte. hadi mevlütü ben istiyorum ama bana 20-25 gün sonra gecelik giy yat derlerse ki dicekler kimmmseee hiç kusura bakmasın

Kızlarrrrrrrrr dondurma yıommmm nedennnnn doktor aradı sekerın yok, ıdrar temız, kan bırz az ama hapa devam dedııııay bı rahatlama bendekı sormayın, gelsın meyvelerrr dondurmalarrrrrr

Aaaaaaaaaaakımmmm gelmişşşşşhosgeldın neslıııı naber? Ya hala younmu calıstırıolar senı allla alllaaaa keyıfler yerındedır ısallah

canım biz çerkesiz ve bizde de hiç böyle adetler yok ama çevredekiler için yapcaz işte. hadi mevlütü ben istiyorum ama bana 20-25 gün sonra gecelik giy yat derlerse ki dicekler kimmmseee hiç kusura bakmasın

şişttttt teker teker gelin yahuu özledim sizi geldim napayım. Aklım sizde ama vakit bulamadım bir türlü yopun satış politikası var üzerimizde netten girdiğimiz siteleride kontrol ediyorlar öle bi kaos dönemindeyiz neyseki az kaldı doğum iznineeee..
Ben iyiyim kızlar sizlerde iyisiniz inşallah sorun yoktur umarım. Kaçırdığım varsa biri bana özetleyebilir mi? Geçmişe dönmek zor baya kopmuşum.

Kızlarrrrrrrrr dondurma yıommmm nedennnnn doktor aradı sekerın yok, ıdrar temız, kan bırz az ama hapa devam dedııııay bı rahatlama bendekı sormayın, gelsın meyvelerrr dondurmalarrrrrr

Afiyet bal şeker olsun miniğine yarasın yediklerin emiii...

ay hakkaten ya bı ara ole bı kapışma olmuştu dımıkızz hala varmı face grubu pekı? Ordamı kızların bı kısmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…