benimde doktorum yasakladı o kadar tehlike atlattın şimdi en önemli gelişme zamanı oruç felan tutmuyosun dediben gece eşime börek yaptım onunla beraber bir güzel yedim yattım. sabahta erken kalkıp kahvaltımı yaptım malum işyerinde herkes oruç nasıl yicen milletin yanında. çantamada su aldım arada çaktırmadan içiyom
ee ben de öyle yapıcam artık bugünden sonra Allahım yaa nasıl unuttum ben
sahura kalkmasam neysebizim katta kimse tutmuyo yeme içme sıkıntı değil de ona göre hazırlıklı gelirdim neyse en sevmediğim şey ramazanda ortalıkta bişeyler yenmesidir. ben de kahvaltı yapmadan çıkmıcam artık napiym
kızz öğlene kadar nasıl dayanıcan git bi marketten kraker felan bişey al aç bırakma bebişiniyaa ben çok susuyorum ama nasıl olcakki böyle sürekli birilerinin odadan cıkmasınımı beklıcem
günaydın neslicimmmm :)kızlar herkese günaydın,
hayırlı ramazanlar olsun herkese. İçim buruk başlaldım bu sene ramazana oruç tutamayacağım için. Ama miniklerimizin daha sağlığı önemli bizim için. Miniklerinizin keyfi nasıl? Benimki canı istediğinde bi oynuyor feleğim şaşıyor.
günaydın canımmm ilk cevap da benden olsunne var ne yok?
Kızlar şeker yuklemesindeyim ilk kanda cok kotuoldumbayilacaktim
yok canım yaa tabii ki dayanamam bizim burda mutfak var ve çaycı abla da hiççç oruç tutmaz
gidicem birazdan bişeyler atıştırmak için.
neyse yemek muhabbeti yeter
sen nasıl oldun sinirin geçti mi biraz?_
günaydın neslicimmmm :)
aynen canım buruk ama süper mazeretli bi ramazan olduoruç tutmayınca insan bayramdan da bişey anlamıyo ama kısmet olursa bir çoğumuz kurban bayramında çifte bayram yapıcaz onu hayal edelim
yalnız gitmedin inşallah zizag
Eşimle geldik şekeri içtim şimdi acilde kanalinana kadar
selam kızlar nasılsınız? hazırlıklara başlamak için erken mi daha?
günaydın hayırlı ramazanlar canlar
nasılsınız ? ben pek iyi değilim pazar günü temizlik krizine girdim ve belimi çok kötü incittimdün de işe gelmedim evde dinlendim bu gün biraz daha iyi gibiyim ama hala ağrım var
Kizlar ya benim gögüs altimda karnimin üst tarafinda bazende yanlarda igne batmasi gibi birsey oluyor acaip birsey ya tamda anlatilmiyor..kötü birsey yoktur demi korkuyorum yine basladim biseymi oldu iyimi yavrum diye.yorumlariniza ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?