2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ee ben de öyle yapıcam artık bugünden sonra Allahım yaa nasıl unuttum ben
sahura kalkmasam neyse bizim katta kimse tutmuyo yeme içme sıkıntı değil de ona göre hazırlıklı gelirdim neyse en sevmediğim şey ramazanda ortalıkta bişeyler yenmesidir. ben de kahvaltı yapmadan çıkmıcam artık napiym

kızz öğlene kadar nasıl dayanıcan git bi marketten kraker felan bişey al aç bırakma bebişini yaa ben çok susuyorum ama nasıl olcakki böyle sürekli birilerinin odadan cıkmasınımı beklıcem

kızz öğlene kadar nasıl dayanıcan git bi marketten kraker felan bişey al aç bırakma bebişini yaa ben çok susuyorum ama nasıl olcakki böyle sürekli birilerinin odadan cıkmasınımı beklıcem

yok canım yaa tabii ki dayanamam bizim burda mutfak var ve çaycı abla da hiççç oruç tutmaz
gidicem birazdan bişeyler atıştırmak için.
neyse yemek muhabbeti yeter
sen nasıl oldun sinirin geçti mi biraz?_

bizden de herkeslere günaydın hayrlı ramazanlar. ben de gece kalkıp eşimle yedim sabah ta yine süt içtim ama şu anda acıktım malesef. odada 8 kişiyiz.3 kişi oruçlu sanırım 3 kişi ve ben kesin oruçlu değiliz geriye kalan 1 kişiden emin değilim. oruç tutmayanlar çay demlediler de çay içiyorlar. ben de sevmiyorum oruçlunun önünde bir sey yiyilip içilmesinden.saat on olsada ara ögün yapsam

kızlar herkese günaydın,
hayırlı ramazanlar olsun herkese. İçim buruk başlaldım bu sene ramazana oruç tutamayacağım için. Ama miniklerimizin daha sağlığı önemli bizim için. Miniklerinizin keyfi nasıl? Benimki canı istediğinde bi oynuyor feleğim şaşıyor.

günaydın neslicimmmm :)
aynen canım buruk ama süper mazeretli bi ramazan oldu oruç tutmayınca insan bayramdan da bişey anlamıyo ama kısmet olursa bir çoğumuz kurban bayramında çifte bayram yapıcaz onu hayal edelim

yok canım yaa tabii ki dayanamam bizim burda mutfak var ve çaycı abla da hiççç oruç tutmaz
gidicem birazdan bişeyler atıştırmak için.
neyse yemek muhabbeti yeter
sen nasıl oldun sinirin geçti mi biraz?_

iyiym cnm dün akşam bu olayın üstüne eşim iznin doldugunda ayrıl dedi bende niye bı densize kızıp ayrılayımki kendimi iyi hissedersem çalışırım son aya kadar dedim.burdakı densizde öğleden sonra daha ılımlı konuştu patavatsızlık yaptıgını anladı galiba öyle işte bundan sonra daha dikkatli olucam kimseye laf etırmıcem arkamdan. bu hafta zaten yokum 3 gün izin aldım doktora gidiyorum yarın. ne yaparlarsa yapsınlar. annemin yanında kafamı dinlicem az

Ayy dimi kurbana minik bayram hediyelerimizi rabbimin izni ile kucağımıza alacağız. Çom heyecanlıyım ya. Az kaldı zamanımızda

günaydıınn kızlar nasılsınız bebişler nasıl.biz çok iyiyiz kızımla.birkaçgün giremedim evde temizlik var boya yaptırıyorum memleketten annem geldi sağolsun gene insana annesinden fayda..

günaydın hayırlı ramazanlar canlar
nasılsınız ? ben pek iyi değilim pazar günü temizlik krizine girdim ve belimi çok kötü incittim dün de işe gelmedim evde dinlendim bu gün biraz daha iyi gibiyim ama hala ağrım var

günaydn kızlarr nasılsınız bakalımm bebişlerinizzde sizde umarım iyisinizdir..Benn bu hafta derin bir oh çektim kızlar bebeğin alışverişini yaptım sonunda Eminönü Havuzlu hana gittik eşimle herşeyini aldık ..hastane çıkışları bahtaniyeler banyo küveti hatta şeker süslerini bile aldım ..:) öyle yoruldum ki yalnız anlatamam size ...öğlen 12 de gittik 6 da çıktık ve ben malumunuz onca saat ayakta kaldım kasıklarım çok ağrıdı ayaklarım davul gibi şiştii hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum..ama olsun deydi... kızım için sonuçta herşey ..şimdi iyiki şimdiden yapmışm diyorum son aylarda yaptığımı o sıcaklarda birde hiç düşünemiyorum bile..size önerim sizde şimdiden yapın kızlar alışverişinizi son aylara bırakmayın insanın kafasının rahat olması gerçekten çok önemliymiş:) şimdi ufak tefek eksikleri birde odası kaldı kızımın onuda bu hafta almayı düşünüyorum hayırlısyla hepinize kolay gelsin allaha emanet olun:)))

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız? hazırlıklara başlamak için erken mi daha?

ben sadece bikaç parça kıyafet aldım o kadar görümcemle aram çok ii 4 yaşında bi kızı var dünyalar güzeli :) onun büyüyen beşiği,park yatapı,mama sandalyesi,bebek arabası,ana kucağı,iri bi bebek olarak doğduğu için daha etiketi üzerinde yenidoğan ve 0-3 aylık kıyafetleri,battaniyeleri,yün hırka ve yelekleri koparıp ağzına atma huyu olduğu içinde bi koca hurç örgü işi var ondan ben rahatım :) sadece acil olarak odama koymak için ufak bambu beşik alıcam ee tabi kıyafet Allahın emri gönlümce alacağım ama abartmadan kış bebeği olacaği için bol bol kadife yumusacık seyler alıcam Ela'm a :) 1 yaşına gelince de kızıma prenseslere layık bi oda yapıcam :)))

Son düzenleme:

ya benim 2 aydır var canım o ağrı doktoruma sordum bebek büyüyor baskı yapıyordur korkacak bi sey yok dedi bazen nefesimi kesiyo ama içimi rahatlattı canım bence senın de için rahat olsun düşünsen içinde bi canlı günden güne büyüyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…