2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar şeker yuklemesindeyim ilk kanda cok kotuoldumbayilacaktim

aman sakın haa zizagcım bayılmak kusmak yok ona göre

iyi yapmışsın canım oruçlu olmasak da milletin gözüne sokmamak lazım

canım hiç kendini paralama o aptal bişey demesin diye sen ne yapsan da söylenir öyle insanlar. git anacığnın yanına hepsini unutursun

Ayy dimi kurbana minik bayram hediyelerimizi rabbimin izni ile kucağımıza alacağız. Çom heyecanlıyım ya. Az kaldı zamanımızda
ben deeeeeeeeeeeeeee çok heyecanlıyımmm şafak sayıyorum resmen

aferin canımmm sana
dikkat et temizlik için değmeeezzzz geçmiş olsun

kızlar hayırlı ramazanlar ben çok mutsuzum bugün ilk kez oruç tutamıyorum ama biliyorum bebeğim için herşey bizim mecburiyetimiz yok ama ne bilim içim çok huzursuz

aferin canımmm sana
dikkat et temizlik için değmeeezzzz geçmiş olsun [/QUOTE]
canım bende geç anladım değmeyeceğini
sağol tatlım

kızlar hayırlı ramazanlar ben çok mutsuzum bugün ilk kez oruç tutamıyorum ama biliyorum bebeğim için herşey bizim mecburiyetimiz yok ama ne bilim içim çok huzursuz
canım aynen ben küçüklüğümden beri hiç yemedim orucumu ama mecburuz bebişlerimiz için benim de içim huzursuzdu düne kadar dr umla konuştum eşim annem hepsi gördüler ne kadar mutsuz olduğumu bi de hastaydım konuştular benimle bebeğimin iyiliği sağlığı için diye düşünüyorum aklıma olumsuz bişey getirmemeye çalışıyorum yavrum kendini kötü hissetmesin içerde sen de rahat ol canım

kızlarr yaa bişi sorcam..ben horluyomuşumm..eşim ikide bir üstün açık kalmış diye beni uyandırıyodumeğer horluyomuşum..şimdi baktım oluyomuş hamilelerde, sonra geçermiş genelde..sizden yok mu hiç aynı sorunu yaşayan:26:

hiç güleceğim yoktu tavuklum eşin hakkaten çok inceymiş adam kalk horluyosun dememiş hiç ne güzel
ben çok sessiz uyuyorum kuzum eşim yanımda var mısın yok musun anlamıyorum diyo ama bu aralar küçük bi burun tıkanıklığı yaşıyorum bu da hamileliktenmiş haa bide geçen hafta iki defa burnum kanadı

Oruç tutamıyosak diğer ibadetleri yapamayacak değiliz yaa namazlarımızı kılarız, Kur'anımızı okuruz
uzun zamandır düzene sokamadığım namazı ramazan vesilesiyle düzene sokmak istiyorum artık :26:
kayınvalidem hep söyler hamileyken namaz kılmak daha da sevapmış diye, bebişlerimiz de bizle secdeye varır ne güzel

canım benimde doktorum müsade etmiyor eşim zaten psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor beni haklılar bebeğimizi düşünmeliyim o dayanamaz açlığa ama inan ağladım gece çok zoruma gitti

çok haklısın canım ben hiç aksatmam namazımı bi de pc başındayken YUSUF, İBRAHİM, İNSAN surelerini dinliyorum bunlar bebiş için çok faydalıymış:87:

günaydıınn kızlar nasılsınız bebişler nasıl.biz çok iyiyiz kızımla.birkaçgün giremedim evde temizlik var boya yaptırıyorum memleketten annem geldi sağolsun gene insana annesinden fayda..
günaydın cnm yorma kendini fazla. annelermiz olmasa napardık kimbilir
cnm kendini bu kadar yorma bebişinede yazık azıcık iş yapsam benimde belim ağrıyo daha agırlaşınca naapcaz bilmiyom

Eşimle geldik şekeri içtim şimdi acilde kanalinana kadar yatiyorum
cnm benimde biraz midem bulanmıstı eşimin omzuna kafamı koydum ondan destek aldım öyle atlattım. sende sağsalim atlatırsın inş. eşinden destek al sende hayırlısı bakalım

canım hiç kendini paralama o aptal bişey demesin diye sen ne yapsan da söylenir öyle insanlar. git anacığnın yanına hepsini unutursun
VALLA MİLLET BÖYLE İŞTE AĞZI OLAN KONUSUYO. BEN NORMALDE HERŞEYİ ÇOK KAFAYA TAKAN Bİ TİPİM BU HAMİLELİK DAHADA STRESLİ YAPTI BENİ.

KURBAN BAYRAMINI İPLE ÇEKİYORUM BENDEE OĞLUŞUM KUCAĞIMDA OLCAK İNŞ

canım benimde doktorum müsade etmiyor eşim zaten psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor beni haklılar bebeğimizi düşünmeliyim o dayanamaz açlığa ama inan ağladım gece çok zoruma gitti
canımmm kıyamam üzülme ama adig_e nin dediği gibi diğer ibadetlerimizi aksatmayalım bu bize bi iç huzur verir zaten

bizde mutsuzuz canm ama napalım bebişlermzn ıyılıgı için tam kılo alacakları zaman bıde ben ac kalınca tansıynm dusuyo hayatta dayanamazdm gunler cok uzun yani bebişlerimz ve kendı saglıgımz için mecburz

ben de bebişimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağ salim gelirler yavruşlarımız
dün doktora gittik 26+3 haftalık 966 gram olmuşuz :)
maşallah canım bebişine

öyledir kuzucugum maşallah demekbi ben varım hee

inşallah geçer, ama ben ayrı yerde yatılmasından hiç hoşlaşmam eşlerin..yazık adama uyuyamıyomuş:26:napalım o da baba olcak olur o kadar de mi
ben de hiç sevmwm ayrı ayrı uyumayı canım hatta eşim yanımda olmasa uyuyamam ama mecbur artık katlansın eşin de baba omak kolay değil sen o kadar zorluklara katlanıyosun o da ufacık bişeye katlansın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…