Kızlar şeker yuklemesindeyim ilk kanda cok kotuoldumbayilacaktim
iyi yapmışsın canım oruçlu olmasak da milletin gözüne sokmamak lazımiilik cnm, ben odada yalnızım bu ara, ondan sebep yiyip içiyorum gönlümce
sabah unuttum ramazan oldugunu kettle i filan çalıştırdım sonra utandım ay dedim diğer odaların da kapısı açık, kapıyı kapattım sonra..:26:
canım hiç kendini paralama o aptal bişey demesin diye sen ne yapsan da söylenir öyle insanlar. git anacığnın yanına hepsini unutursuniyiym cnm dün akşam bu olayın üstüne eşim iznin doldugunda ayrıl dedi bende niye bı densize kızıp ayrılayımki kendimi iyi hissedersem çalışırım son aya kadar dedim.burdakı densizde öğleden sonra daha ılımlı konuştu patavatsızlık yaptıgını anladı galibaöyle işte bundan sonra daha dikkatli olucam kimseye laf etırmıcem arkamdan. bu hafta zaten yokum 3 gün izin aldım doktora gidiyorum yarın. ne yaparlarsa yapsınlar. annemin yanında kafamı dinlicem az
ben deeeeeeeeeeeeeee çok heyecanlıyımmmAyy dimi kurbana minik bayram hediyelerimizi rabbimin izni ile kucağımıza alacağız. Çom heyecanlıyım ya. Az kaldı zamanımızda
günaydın hayırlı ramazanlar canlar
nasılsınız ? ben pek iyi değilim pazar günü temizlik krizine girdim ve belimi çok kötü incittimdün de işe gelmedim evde dinlendim bu gün biraz daha iyi gibiyim ama hala ağrım var
zaten bana ders oldu canımnapıyosun sen kuzum..aaa yok bi daha temizlik filan yeaa...yat dur..
canım aynen ben küçüklüğümden beri hiç yemedim orucumu ama mecburuz bebişlerimiz için benim de içim huzursuzdu düne kadar dr umla konuştum eşim annem hepsi gördüler ne kadar mutsuz olduğumu bi de hastaydım konuştular benimle bebeğimin iyiliği sağlığı için diye düşünüyorum aklıma olumsuz bişey getirmemeye çalışıyorum yavrum kendini kötü hissetmesin içerdekızlar hayırlı ramazanlar ben çok mutsuzum bugün ilk kez oruç tutamıyorum ama biliyorum bebeğim için herşey bizim mecburiyetimiz yok ama ne bilim içim çok huzursuz
hiç güleceğim yoktu tavuklumkızlarr yaa bişi sorcam..ben horluyomuşumm..eşim ikide bir üstün açık kalmış diye beni uyandırıyodumeğer horluyomuşum..şimdi baktım oluyomuş hamilelerde, sonra geçermiş genelde..sizden yok mu hiç aynı sorunu yaşayan:26:
canım aynen ben küçüklüğümden beri hiç yemedim orucumu ama mecburuz bebişlerimiz için benim de içim huzursuzdu düne kadar dr umla konuştum eşim annem hepsi gördüler ne kadar mutsuz olduğumu bi de hastaydım konuştular benimle bebeğimin iyiliği sağlığı için diye düşünüyorum aklıma olumsuz bişey getirmemeye çalışıyorum yavrum kendini kötü hissetmesin içerdesen de rahat ol canım
kızlar hayırlı ramazanlar ben çok mutsuzum bugün ilk kez oruç tutamıyorum ama biliyorum bebeğim için herşey bizim mecburiyetimiz yok ama ne bilim içim çok huzursuz
canım benimde doktorum müsade etmiyor eşim zaten psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor beni haklılar bebeğimizi düşünmeliyim o dayanamaz açlığa ama inan ağladım gece çok zoruma gitticanım aynen ben küçüklüğümden beri hiç yemedim orucumu ama mecburuz bebişlerimiz için benim de içim huzursuzdu düne kadar dr umla konuştum eşim annem hepsi gördüler ne kadar mutsuz olduğumu bi de hastaydım konuştular benimle bebeğimin iyiliği sağlığı için diye düşünüyorum aklıma olumsuz bişey getirmemeye çalışıyorum yavrum kendini kötü hissetmesin içerdesen de rahat ol canım
çok haklısın canım ben hiç aksatmam namazımı bi de pc başındayken YUSUF, İBRAHİM, İNSAN surelerini dinliyorum bunlar bebiş için çok faydalıymış:87:Oruç tutamıyosak diğer ibadetleri yapamayacak değiliz yaa namazlarımızı kılarız, Kur'anımızı okuruz
uzun zamandır düzene sokamadığım namazı ramazan vesilesiyle düzene sokmak istiyorum artık :26:
kayınvalidem hep söyler hamileyken namaz kılmak daha da sevapmış diye, bebişlerimiz de bizle secdeye varır ne güzel
günaydın cnm yorma kendini fazla. annelermiz olmasa napardık kimbilirgünaydıınn kızlar nasılsınız bebişler nasıl.biz çok iyiyiz kızımla.birkaçgün giremedim evde temizlik var boya yaptırıyorum memleketten annem geldi sağolsun gene insana annesinden fayda..
cnm kendini bu kadar yorma bebişinede yazıkgünaydın hayırlı ramazanlar canlar
nasılsınız ? ben pek iyi değilim pazar günü temizlik krizine girdim ve belimi çok kötü incittimdün de işe gelmedim evde dinlendim bu gün biraz daha iyi gibiyim ama hala ağrım var
cnm benimde biraz midem bulanmıstı eşimin omzuna kafamı koydum ondan destek aldım öyle atlattım. sende sağsalim atlatırsın inş. eşinden destek al sende hayırlısı bakalımEşimle geldik şekeri içtim şimdi acilde kanalinana kadar yatiyorum
VALLA MİLLET BÖYLE İŞTE AĞZI OLAN KONUSUYO. BEN NORMALDE HERŞEYİ ÇOK KAFAYA TAKAN Bİ TİPİM BU HAMİLELİK DAHADA STRESLİ YAPTI BENİ.canım hiç kendini paralama o aptal bişey demesin diye sen ne yapsan da söylenir öyle insanlar. git anacığnın yanına hepsini unutursun
günaydın neslicimmmm :)
aynen canım buruk ama süper mazeretli bi ramazan olduoruç tutmayınca insan bayramdan da bişey anlamıyo ama kısmet olursa bir çoğumuz kurban bayramında çifte bayram yapıcaz onu hayal edelim
canımmm kıyamam üzülme ama adig_e nin dediği gibi diğer ibadetlerimizi aksatmayalım bu bize bi iç huzur verir zatencanım benimde doktorum müsade etmiyor eşim zaten psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor beni haklılar bebeğimizi düşünmeliyim o dayanamaz açlığa ama inan ağladım gece çok zoruma gitti
kızlar hayırlı ramazanlar ben çok mutsuzum bugün ilk kez oruç tutamıyorum ama biliyorum bebeğim için herşey bizim mecburiyetimiz yok ama ne bilim içim çok huzursuz
ben de bebişimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağ salim gelirler yavruşlarımızgünaydın cnm yorma kendini fazla. annelermiz olmasa napardık kimbilir
cnm kendini bu kadar yorma bebişinede yazıkazıcık iş yapsam benimde belim ağrıyo daha agırlaşınca naapcaz bilmiyom
evet canım haklısın bebişim için bidaha kendimi o kadar yormicam
cnm benimde biraz midem bulanmıstı eşimin omzuna kafamı koydum ondan destek aldım öyle atlattım. sende sağsalim atlatırsın inş. eşinden destek al sende hayırlısı bakalım
VALLA MİLLET BÖYLE İŞTE AĞZI OLAN KONUSUYO. BEN NORMALDE HERŞEYİ ÇOK KAFAYA TAKAN Bİ TİPİM BU HAMİLELİK DAHADA STRESLİ YAPTI BENİ.
KURBAN BAYRAMINI İPLE ÇEKİYORUM BENDEE OĞLUŞUM KUCAĞIMDA OLCAK İNŞ
maşallah canım bebişinedün doktora gittik 26+3 haftalık 966 gram olmuşuz :)
hiç güleceğim yoktu tavuklumeşin hakkaten çok inceymiş adam kalk horluyosun dememiş hiç ne güzel
ben çok sessiz uyuyorum kuzum eşim yanımda var mısın yok musun anlamıyorum diyoama bu aralar küçük bi burun tıkanıklığı yaşıyorum bu da hamileliktenmiş haa bide geçen hafta iki defa burnum kanadı
dün doktora gittik 26+3 haftalık 966 gram olmuşuz :)
yok bitanem sen tek değilsin ablm da hamişliğinde böyleydiöyledir kuzucugum maşallahdemekbi ben varım hee
yok bitanem sen tek değilsin ablm da hamişliğinde böyleydiçoğu hamiş yaşıyo aynı şeyi takma kafana doğumdan sonra geçer
ben de hiç sevmwm ayrı ayrı uyumayı canım hatta eşim yanımda olmasa uyuyamam ama mecbur artık katlansın eşin de baba omak kolay değil sen o kadar zorluklara katlanıyosun o da ufacık bişeye katlansın yaniinşallah geçer, ama ben ayrı yerde yatılmasından hiç hoşlaşmam eşlerin..yazık adama uyuyamıyomuş :26: napalım o da baba olcak olur o kadar de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?