- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
aman canım dikkat et, ayakta felan durma sakınKızlar şeker yuklemesindeyim ilk kanda cok kotuoldumbayilacaktim
kuzummm nerelerdesinnn, epeydir göremiyodum seniigünaydın hayırlı ramazanlar canlar
nasılsınız ? ben pek iyi değilim pazar günü temizlik krizine girdim ve belimi çok kötü incittimdün de işe gelmedim evde dinlendim bu gün biraz daha iyi gibiyim ama hala ağrım var
üstün açık kalmış hekızlarr yaa bişi sorcam..ben horluyomuşumm..eşim ikide bir üstün açık kalmış diye beni uyandırıyodumeğer horluyomuşum..şimdi baktım oluyomuş hamilelerde, sonra geçermiş genelde..sizden yok mu hiç aynı sorunu yaşayan:26:
hanımlar ben hergün bebeğime yasin okuyorum.okurken de sağ elimi karnıma koyuyuorum. okunmasının iyi olduğunu söylediler. bir de hatim başlamıştım.inşallah bu hafta bitecek sonra yeniden başlayacam inşallah bebek doğana kadar onu da bitirebilirim.
aman canım dikkat et, ayakta felan durma sakıninşallah güsel haberlerle gelirsin.
Benimde yarın var nasıl dayanıcam yav :26:
kuzummm nerelerdesinnn, epeydir göremiyodum senii
Temizlik felan bi kenarda dursun canım, ev senin düzen senin. ama unutmaki sağlıkta senin. benim evimde beni kınayacak olan (heleki bu haldeeeee) gelmesin de geç. benim kayınvalide öyle der hep. hemde onca pratik olmasına rağmen
Bu arada bende geçenlerde burun kanaması yüzünden epey panikledim. tıkandığı ve kuruduğu için burnumun yanını tutarak uyuyodum o da yara olmuş. dokunsam kanıyo ve gecede genzime akıyodu. Kızlar içimi rahatlattı sağolsunlar.
üstün açık kalmış heaman yarabbimmm eşinin inceliğine bayıldım yaaa
günaydın kızlar :) çok berbat durumdayımdun gece yoldan geldim saat 3 te ve bu şu an da işteyim ve çok yorgunum ölü gibiyim ....dun için zor izin aldım bugun mecburen geldim iiişe bugun çabuk bitsin nolur .....
zülal bizimkilere de dua et maşşallah sana..
buralardayım tatlım denk gelemiyoruz bi türlü sen nasılsın bebiş te sen de iyisindir umarımaman canım dikkat et, ayakta felan durma sakıninşallah güsel haberlerle gelirsin.
Benimde yarın var nasıl dayanıcam yav :26:
kuzummm nerelerdesinnn, epeydir göremiyodum senii
Temizlik felan bi kenarda dursun canım, ev senin düzen senin. ama unutmaki sağlıkta senin. benim evimde beni kınayacak olan (heleki bu haldeeeee) gelmesin de geç. benim kayınvalide öyle der hep. hemde onca pratik olmasına rağmen
Bu arada bende geçenlerde burun kanaması yüzünden epey panikledim. tıkandığı ve kuruduğu için burnumun yanını tutarak uyuyodum o da yara olmuş. dokunsam kanıyo ve gecede genzime akıyodu. Kızlar içimi rahatlattı sağolsunlar.
buralardayım tatlım denk gelemiyorum heralde sen nasılsın ne var ne yok bebişin de sende iyisindir umarım
üstün açık kalmış heaman yarabbimmm eşinin inceliğine bayıldım yaaa
Allah kabul etsinhanımlar ben hergün bebeğime yasin okuyorum.okurken de sağ elimi karnıma koyuyuorum. okunmasının iyi olduğunu söylediler. bir de hatim başlamıştım.inşallah bu hafta bitecek sonra yeniden başlayacam inşallah bebek doğana kadar onu da bitirebilirim.
çok geçmiş olsun canım, bazı hamişlerde oluyo bu kansızlık yapçak bişi yok, bendede var, dün doktor yine kanın az hapa devam sakın aksatma dedi içiyoz bakalım. Mevlütten kasıt dua okunması bence, önemli olan bebişin 40 gününün sonunda onun için dua edilmesi, hayırlı bir evlat olması için dua okunması ki bu bence yapılmalı, nası evlenince evde dua okutuyosak bunuda yaptırmamız lazım gerekSelam kizlar. Hayirli aksamlar hepinize... kac gundur tam anlamiyla giremiyorum özledim sizlerle sohbet etmeyi.
Bugun ilk kan serumumuzu vurulduk. 2.5 saati gecti... cok sukur alerji falan yapmadi.
Bu arada bebek mevludu konusulmus. Aslinda dinimizde mevlut de yok arkadaslar bu orfen cikarilmis bir sey. Islamda akika var... biz de bunu yapacagiz insaallah. Merak eden ogrenmek isteyen olursa burada sizler icin yazabilirim...
Kaynanamlarin tarafinda bi bebek mevludune gittim. Kaynanamlar göçmen bu arada... bildiginiz saten gecelikleri giydirip yataginda oturtmuslar anneyi... hizme5i de kendileri yaptilar... bence cok gülünç kadin sanki evde bütün gün gecelikle duruyor sacma... o kadar kötüyse niye toplasin ki milleti basinaa... göçmen arkadaşlar kizmasin bana ama tuhaf yani...
olsun canım, kendimizden önce bebişleri düşünmek zorundayız artık, oruç bizim için ama artık tek değilizkızlar herkese günaydın,
hayırlı ramazanlar olsun herkese. İçim buruk başlaldım bu sene ramazana oruç tutamayacağım için. Ama miniklerimizin daha sağlığı önemli bizim için. Miniklerinizin keyfi nasıl? Benimki canı istediğinde bi oynuyor feleğim şaşıyor.
çok geçmiş olsun canım, insan hala aynı işi yapabilceni sanıyor ama uygulamaya geçince durumun hiçte öyle olmadığını görüyosun, bende cuma yaptım aynı hatayı, bide eşimede sölemedim kızıyo çünkü zaten kızdı o ayrı meselede, artık yapmamak lazım onu anladım yaptıktan soragünaydın hayırlı ramazanlar canlar
nasılsınız ? ben pek iyi değilim pazar günü temizlik krizine girdim ve belimi çok kötü incittimdün de işe gelmedim evde dinlendim bu gün biraz daha iyi gibiyim ama hala ağrım var
hayırlısı olsun güle güle kullansın canım bebişin, evet erkenden yapıp son aya bişi bırakmamak lazım bende kısmetse geri kalan eksikleri bu cumartesi sabahtan çıkıp halletmeyi düşünüyorum birdaha o eksik bu eksik kafamda bin türlü şey dolaşmasın, hepsi evde dursun sora yıkar yıkar yerleştiririm, son aya bırakanların hali ortada, görüyorum ben oflaya poflaya yapıyolar bide sıcaklar olcak:18:günaydn kızlarr nasılsınız bakalımm bebişlerinizzde sizde umarım iyisinizdir..Benn bu hafta derin bir oh çektim kızlar bebeğin alışverişini yaptım sonunda Eminönü Havuzlu hana gittik eşimle herşeyini aldık ..hastane çıkışları bahtaniyeler banyo küveti hatta şeker süslerini bile aldım ..:) öyle yoruldum ki yalnız anlatamam size ...öğlen 12 de gittik 6 da çıktık ve ben malumunuz onca saat ayakta kaldım kasıklarım çok ağrıdı ayaklarım davul gibi şiştii hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum..ama olsun deydi... kızım için sonuçta herşey ..şimdi iyiki şimdiden yapmışm diyorum son aylarda yaptığımı o sıcaklarda birde hiç düşünemiyorum bile..size önerim sizde şimdiden yapın kızlar alışverişinizi son aylara bırakmayın insanın kafasının rahat olması gerçekten çok önemliymiş:) şimdi ufak tefek eksikleri birde odası kaldı kızımın onuda bu hafta almayı düşünüyorum hayırlısyla hepinize kolay gelsin allaha emanet olun:)))
uyumayasın sakın canım, uyuyunca değerlerde hata oluyo, dayan biraz daha.Eşimle geldik şekeri içtim şimdi acilde kanalinana kadar yatiyorum
aaaaa ama ben duymuştum hamişlikte böle bişi olduğunu, boşver canım takma kafana, bu kadar zorluğa karşı kocişin dayansın birazcık yapçak bişi yok, hem aferin ona bak ne düşünceli kocişşşşkızlarr yaa bişi sorcam..ben horluyomuşumm..eşim ikide bir üstün açık kalmış diye beni uyandırıyodumeğer horluyomuşum..şimdi baktım oluyomuş hamilelerde, sonra geçermiş genelde..sizden yok mu hiç aynı sorunu yaşayan:26:
yazık sana yaaa, bugün çok yormamaya çalış kendini o zaman, dayan saat 11 oldu bile az kaldıgünaydın kızlar :) çok berbat durumdayımdun gece yoldan geldim saat 3 te ve bu şu an da işteyim ve çok yorgunum ölü gibiyim ....dun için zor izin aldım bugun mecburen geldim iiişe bugun çabuk bitsin nolur .....
canımmm kıyamamm dinlenebileceğin bi yer olsa bari biraz kestirrdin canım bende kötüyüm valla hiç çalışasım yok üstümden kamyon geçmiş gibi gün bitse de eve gitsek bian önce :126:günaydın kızlar :) çok berbat durumdayımdun gece yoldan geldim saat 3 te ve bu şu an da işteyim ve çok yorgunum ölü gibiyim ....dun için zor izin aldım bugun mecburen geldim iiişe bugun çabuk bitsin nolur .....
haklısın kuzum ama olsun canım o da elinde olan bişey değilki. hem fedakarlıklar iki taraflı olduğunda huzur da oluyosorma yaa..benm gibi horlama bi insana böyle ince bi insan..ne kadar şükretsem az..
oyyyy kıyamammm, şu insanlarda biraz anlayışlı olsa ne olacak sanki. Resmen senin hamile olman benim işimden önemli olamaz demek gibi bişey çıkıyo ortaya. Ama dayan canım, bi de bunun için stres olursan hiçten vakit geçiremessin.günaydın kızlar :) çok berbat durumdayımdun gece yoldan geldim saat 3 te ve bu şu an da işteyim ve çok yorgunum ölü gibiyim ....dun için zor izin aldım bugun mecburen geldim iiişe bugun çabuk bitsin nolur .....
şükür iyiyim kuzum, mide bulantısı ve yanma şikayetlerim hızla devam ediyoburalardayım tatlım denk gelemiyoruz bi türlü sen nasılsın bebiş te sen de iyisindir umarım
Allah kabul etsin
onlar da geçici şeyler canım mecbur katlanıcaz yavrularımız içinhaklısın kuzum ama olsun canım o da elinde olan bişey değilki. hem fedakarlıklar iki taraflı olduğunda huzur da oluyo
oyyyy kıyamammm, şu insanlarda biraz anlayışlı olsa ne olacak sanki. Resmen senin hamile olman benim işimden önemli olamaz demek gibi bişey çıkıyo ortaya. Ama dayan canım, bi de bunun için stres olursan hiçten vakit geçiremessin.
şükür iyiyim kuzum, mide bulantısı ve yanma şikayetlerim hızla devam ediyo
yarın da şeker yüklemem var, dayanabilcek miyim diye düşünüp duruyorum
siz de iyisinizdir inşallah ?
canım benimm yaa çok geçmiş olsun, bu arada senin bulantıların geçti mi, değerlerinden dolayı diyet felan vermediler umarım :26:onlar da geçici şeyler canım mecbur katlanıcaz yavrularımız için
inşallah iyi geçer tatlım benimki çok kötü geçti kollarımı delik deşik ettiler ilki yüksek çıktığı için ikinci kez 100 mg verdiler 4 defa kan aldılar şnşallah senin değerlerin normal çıkar
onlar da geçici şeyler canım mecbur katlanıcaz yavrularımız için
inşallah iyi geçer tatlım benimki çok kötü geçti kollarımı delik deşik ettiler ilki yüksek çıktığı için ikinci kez 100 mg verdiler 4 defa kan aldılar şnşallah senin değerlerin normal çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?