2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar şeker yuklemesindeyim ilk kanda cok kotuoldumbayilacaktim
aman canım dikkat et, ayakta felan durma sakın inşallah güsel haberlerle gelirsin.
Benimde yarın var nasıl dayanıcam yav :26:
kuzummm nerelerdesinnn, epeydir göremiyodum senii
Temizlik felan bi kenarda dursun canım, ev senin düzen senin. ama unutmaki sağlıkta senin. benim evimde beni kınayacak olan (heleki bu haldeeeee) gelmesin de geç. benim kayınvalide öyle der hep. hemde onca pratik olmasına rağmen
Bu arada bende geçenlerde burun kanaması yüzünden epey panikledim. tıkandığı ve kuruduğu için burnumun yanını tutarak uyuyodum o da yara olmuş. dokunsam kanıyo ve gecede genzime akıyodu. Kızlar içimi rahatlattı sağolsunlar.
üstün açık kalmış he aman yarabbimmm eşinin inceliğine bayıldım yaaa

hanımlar ben hergün bebeğime yasin okuyorum.okurken de sağ elimi karnıma koyuyuorum. okunmasının iyi olduğunu söylediler. bir de hatim başlamıştım.inşallah bu hafta bitecek sonra yeniden başlayacam inşallah bebek doğana kadar onu da bitirebilirim.

zülal bizimkilere de dua et maşşallah sana..

sorma yaa..benm gibi horlama bi insana böyle ince bi insan..ne kadar şükretsem az..

günaydın kızlar :) çok berbat durumdayım dun gece yoldan geldim saat 3 te ve bu şu an da işteyim ve çok yorgunum ölü gibiyim ....dun için zor izin aldım bugun mecburen geldim iiişe bugun çabuk bitsin nolur .....

buralardayım tatlım denk gelemiyoruz bi türlü sen nasılsın bebiş te sen de iyisindir umarım
Allah kabul etsin

Son düzenleme:
oruçlu olan hamişlerin orucunu Allah kabul etsin, size güç kuvvet versin ama yinede bebişlerinizi riske atmayın demeden edemicem

çok geçmiş olsun canım, bazı hamişlerde oluyo bu kansızlık yapçak bişi yok, bendede var, dün doktor yine kanın az hapa devam sakın aksatma dedi içiyoz bakalım. Mevlütten kasıt dua okunması bence, önemli olan bebişin 40 gününün sonunda onun için dua edilmesi, hayırlı bir evlat olması için dua okunması ki bu bence yapılmalı, nası evlenince evde dua okutuyosak bunuda yaptırmamız lazım gerek , gecelik olayı eskide kaldı be canım, bende göçmenim ama çok çok eskiler yapıyo onu, bizde de eski adetlerde var ama eskiden yaparlarmış, ben gecelik falan giymicem mesela, normal elbisemi giycem ortalıkta olcam sürekli Allah nasib kısmet ederse işallah, önemli olan duanın evde bebiş adına okunmasıdır bence, gecelikmiş bilmemneymiş bunlar gereksiz detaylar

olsun canım, kendimizden önce bebişleri düşünmek zorundayız artık, oruç bizim için ama artık tek değiliz sonra tutucaz Allah kısmet ederse, öyle düşün hep. Benimki az önce yine bi gerindi neye uğradığımı şaşırdım yahu, fena bu gençlik geliyolar gümbür gümbürrr

çok geçmiş olsun canım, insan hala aynı işi yapabilceni sanıyor ama uygulamaya geçince durumun hiçte öyle olmadığını görüyosun, bende cuma yaptım aynı hatayı, bide eşimede sölemedim kızıyo çünkü zaten kızdı o ayrı meselede, artık yapmamak lazım onu anladım yaptıktan sora dikkat et kendine, hafif hareketlerle takıl bugün, yormamaya çalış kendini

hayırlısı olsun güle güle kullansın canım bebişin, evet erkenden yapıp son aya bişi bırakmamak lazım bende kısmetse geri kalan eksikleri bu cumartesi sabahtan çıkıp halletmeyi düşünüyorum birdaha o eksik bu eksik kafamda bin türlü şey dolaşmasın, hepsi evde dursun sora yıkar yıkar yerleştiririm, son aya bırakanların hali ortada, görüyorum ben oflaya poflaya yapıyolar bide sıcaklar olcak:18:

Eşimle geldik şekeri içtim şimdi acilde kanalinana kadar yatiyorum
uyumayasın sakın canım, uyuyunca değerlerde hata oluyo, dayan biraz daha.

aaaaa ama ben duymuştum hamişlikte böle bişi olduğunu, boşver canım takma kafana, bu kadar zorluğa karşı kocişin dayansın birazcık yapçak bişi yok, hem aferin ona bak ne düşünceli kocişşşş

yazık sana yaaa, bugün çok yormamaya çalış kendini o zaman, dayan saat 11 oldu bile az kaldı

canımmm kıyamamm dinlenebileceğin bi yer olsa bari biraz kestirrdin canım bende kötüyüm valla hiç çalışasım yok üstümden kamyon geçmiş gibi gün bitse de eve gitsek bian önce :126:

sorma yaa..benm gibi horlama bi insana böyle ince bi insan..ne kadar şükretsem az..
haklısın kuzum ama olsun canım o da elinde olan bişey değilki. hem fedakarlıklar iki taraflı olduğunda huzur da oluyo
oyyyy kıyamammm, şu insanlarda biraz anlayışlı olsa ne olacak sanki. Resmen senin hamile olman benim işimden önemli olamaz demek gibi bişey çıkıyo ortaya. Ama dayan canım, bi de bunun için stres olursan hiçten vakit geçiremessin.
buralardayım tatlım denk gelemiyoruz bi türlü sen nasılsın bebiş te sen de iyisindir umarım

Allah kabul etsin
şükür iyiyim kuzum, mide bulantısı ve yanma şikayetlerim hızla devam ediyo
yarın da şeker yüklemem var, dayanabilcek miyim diye düşünüp duruyorum
siz de iyisinizdir inşallah ?

onlar da geçici şeyler canım mecbur katlanıcaz yavrularımız için
inşallah iyi geçer tatlım benimki çok kötü geçti kollarımı delik deşik ettiler ilki yüksek çıktığı için ikinci kez 100 mg verdiler 4 defa kan aldılar şnşallah senin değerlerin normal çıkar

canım benimm yaa çok geçmiş olsun, bu arada senin bulantıların geçti mi, değerlerinden dolayı diyet felan vermediler umarım :26:
ikinci kez verilen şeker de aynı gün içinde mi :26: benim korktuğum şeylerin başında açlık geliyo, o suyuda içinde daha mı kötü olurumki diye

gunaydınn kızlar nasılsınız hepınıze hayırlıs ramazanlar ALLAH oruc tutanlara yardım ben tutamadım ılk gun denerım dedım ama olmadı (

bugun sanırım ıkılı rakamlara dustum kızlar gunler ne cabuk gecıyor ya

son tahlilde değerlerin normal çıkmıştı cnm di mi:26:

Hayirli ramazanlar kizlar..rabbim oruc tutanlara sabir versin bende cok tutmak istiyorum ama maalesef okadar saat susuz durmak bebegimi riske sokabilir.insaallah seneye oglum yanimdayken tutarim :)

Bu arada ZULALBcim allahim kabul etsin hatimlerini bende bugün basliyorum ramazan boyunca oruc tutamiyorum bari namazlarima devam edip hatim edeyim..rabbim dualarimizi kabul etsin

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar
bugün oruç tuttum bakalım nasıl gidecek saBah namazında midem yanıyordu sonra uyuyunca geçmiş mide bulantım oluyor ara sıra o olmazsa tutabilirim gibi geliyor tutanlar var mı aranızda?

kızlar temizlik olayı bizde cumartesi günüydü kadın geldi mutfakğı falan komple indidik dip köşe sildi , baktım yetişmicek b bende evde olunca onunla beraber başladım tabi bişiler yapmaya , artık eskisi gb olmuo insan yoruluo artık bizden geçmiş yahu zorluo bizi .... insanda eski düzeninde temiz tertipli olsun dio da yok ben kendim yapamıyorum zorlanıyorum artık ... hata sonu üstüne pazarda yola çıp dün gece geç dönmek beni iice bitirdi özel sektörden nefter ediyorum ...insanı hiç düşünmüyorlar

Kızlar sizde halsizlik var mı. Ben biraz aç kalayim yada yemegimi yedikten sonra elim kolum kalkmiyor.yorgunluk çöküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…