korkma kız o kadar, bende korkmuştum burdaki yorumlardan falan, aç karnına valla bana çok iyi gelmişti, içine azcık limonda sıkmışlardı, az limonlu bol şekerli bi limonata yani öyle düşün, bide gecenin 12sinden sora bişi yiyip içmeyince 2. bardağı isteyesim geldi yani o kadar diyim sanacanım benimm yaa çok geçmiş olsun, bu arada senin bulantıların geçti mi, değerlerinden dolayı diyet felan vermediler umarım :26:
ikinci kez verilen şeker de aynı gün içinde mi :26: benim korktuğum şeylerin başında açlık geliyo, o suyuda içinde daha mı kötü olurumki diye
canımcım bebişin sağlığı da oruc kadar önemli sonucta, o yüzden canını sıkma. :)gunaydınn kızlar nasılsınız hepınıze hayırlıs ramazanlar ALLAH oruc tutanlara yardım ben tutamadım ılk gun denerım dedım ama olmadı(
bugun sanırım ıkılı rakamlara dustum kızlar gunler ne cabuk gecıyor ya
En güselini yapmıssın tatlım :) Rabbim kabul eylesin..Hayirli ramazanlar kizlar..rabbim oruc tutanlara sabir versin bende cok tutmak istiyorum ama maalesef okadar saat susuz durmak bebegimi riske sokabilir.insaallah seneye oglum yanimdayken tutarim :)
Bu arada ZULALBcim allahim kabul etsin hatimlerini bende bugün basliyorum ramazan boyunca oruc tutamiyorum bari namazlarima devam edip hatim edeyim..rabbim dualarimizi kabul etsin
Bulantı da reflü yanmasından dolayı kaynaklanıyo tatlım. Rabbim dayanma gücü versin sana ve tüm tutanlara..Kızlar herkese hayırlı ramazanlar
bugün oruç tuttum bakalım nasıl gidecek saBah namazında midem yanıyordu sonra uyuyunca geçmiş mide bulantım oluyor ara sıra o olmazsa tutabilirim gibi geliyor tutanlar var mı aranızda?
günaydın canım biz de aynı durumdayız ama yapacak bişey yok herşey yavrularımız içingunaydınn kızlar nasılsınız hepınıze hayırlıs ramazanlar ALLAH oruc tutanlara yardım ben tutamadım ılk gun denerım dedım ama olmadı(
bugun sanırım ıkılı rakamlara dustum kızlar gunler ne cabuk gecıyor ya
evet canım cuma günü ikincisini yaptım normal çktı çok şükürson tahlilde değerlerin normal çıkmıştı cnm di mi:26:
çok haklısın canım, seni çok iyi anlıorum özel sektörde çalışan biri olarak ama firmadan firmaya değişiyo bu durum, bende başlarda zorluk çektim ama umurumda değil artık, onlara hamile olduğumu söyledikten sora hiç takmıyorum, iş aksıyosada aksıyo zaten benden full time çalışma beklemeleri aptallık olur çünkü insan aynı performansı sergileyemiyo, sende yormamaya çalış kendini, kötüyüm de değilsen bile, sıkıntı çektiğini anlamasalarda görsünlerkızlar temizlik olayı bizde cumartesi günüydü kadın geldi mutfakğı falan komple indidik dip köşe sildi , baktım yetişmicek b bende evde olunca onunla beraber başladım tabi bişiler yapmaya , artık eskisi gb olmuo insan yoruluoartık bizden geçmiş yahu zorluo bizi .... insanda eski düzeninde temiz tertipli olsun dio da yok ben kendim yapamıyorum zorlanıyorum artık ... hata sonu üstüne pazarda yola çıp dün gece geç dönmek beni iice bitirdi özel sektörden nefter ediyorum ...insanı hiç düşünmüyorlar
bunu bir doktoruna sor canım, hepimizde yorgunluk vs oluyor ama el kol kalkmaması kadar değil, kansız olabilirsin, yada d vitamini eksikliği olabilir, bu eksiklikler insanda sırt ağrısından tut, yorgunluk ve uykuya kadar yapıyor. sarıl meyvelereKızlar sizde halsizlik var mı. Ben biraz aç kalayim yada yemegimi yedikten sonra elim kolum kalkmiyor.yorgunluk çöküyor
kızlarr yaa bişi sorcam..ben horluyomuşumm..eşim ikide bir üstün açık kalmış diye beni uyandırıyodumeğer horluyomuşum..şimdi baktım oluyomuş hamilelerde, sonra geçermiş genelde..sizden yok mu hiç aynı sorunu yaşayan:26:
çok sağol tatlım benim çok bulantım olmadı zaten , diyet vermedi dr um herşeyden ölçülü bir şekilde yiyebilirsin dedi, ikincisini 3 gün arayla yapıyolar kuzum ben ikincisinde çok kötü oldum hem açlık hem o şekerli ilaç mahfetti beni kafamı gövdemin üstünde tutamıyodum başım o kadar dönüyodu ki sorma gitsin umarım sende ikincisine gerek kalmaz canım 50 mg olan o kadr etkilemiyocanım benimm yaa çok geçmiş olsun, bu arada senin bulantıların geçti mi, değerlerinden dolayı diyet felan vermediler umarım :26:
ikinci kez verilen şeker de aynı gün içinde mi :26: benim korktuğum şeylerin başında açlık geliyo, o suyuda içinde daha mı kötü olurumki diye
canımcım bebişin sağlığı da oruc kadar önemli sonucta, o yüzden canını sıkma. :)
En güselini yapmıssın tatlım :) Rabbim kabul eylesin..
Bulantı da reflü yanmasından dolayı kaynaklanıyo tatlım. Rabbim dayanma gücü versin sana ve tüm tutanlara..
Kızlar sizde halsizlik var mı. Ben biraz aç kalayim yada yemegimi yedikten sonra elim kolum kalkmiyor.yorgunluk çöküyor
halsizlik yorgunluk kısacası hasta gibi hissetme durumlarımız oluyo canım ama elinin kolunun kalkmıcağı derecede olması vücudunda bişeylerin eksikliğinden kaynaklanıyo olabilir. ben acıktığımda hemen yemezsem titremeye başlıyorum yiyincede uykum geliyoKızlar sizde halsizlik var mı. Ben biraz aç kalayim yada yemegimi yedikten sonra elim kolum kalkmiyor.yorgunluk çöküyor
ohhhh içimi rahatlattınnnn kuzum yaaa sağollkorkma kız o kadar, bende korkmuştum burdaki yorumlardan falan, aç karnına valla bana çok iyi gelmişti, içine azcık limonda sıkmışlardı, az limonlu bol şekerli bi limonata yani öyle düşün, bide gecenin 12sinden sora bişi yiyip içmeyince 2. bardağı isteyesim geldi yani o kadar diyim sana
günaydın hoşgeldin nacisimm.. bende 3,5 kilo aldım yarım kilo vermiştim şimdi tekrar almışım. Bu zamana kadar aldığım en iyi kilo şuan 3,5 ama bebişte sıkıntı yok sükürGunaydın kızlar...
Sanırım aramızda oruclu olanlar var Allahım yardımcınız olsun. bende oruc tutmuyorum malesef bu ramazan bunyem cok zayıf hamıle kaldıgımdan berı sadece 3 kılo aldım. oruc tutarak bebegımın gelısımını etkılerım dıye cok korkuyorum...
halsizlik yorgunluk kısacası hasta gibi hissetme durumlarımız oluyo canım ama elinin kolunun kalkmıcağı derecede olması vücudunda bişeylerin eksikliğinden kaynaklanıyo olabilir. ben acıktığımda hemen yemezsem titremeye başlıyorum yiyincede uykum geliyo
ohhhh içimi rahatlattınnnn kuzum yaaa sağollzaten ekşiye dayanamıyorum, bende yanımda götüriyim dr izin verirse sıkıveririm azıcık
günaydın hoşgeldin nacisimm.. bende 3,5 kilo aldım yarım kilo vermiştim şimdi tekrar almışım. Bu zamana kadar aldığım en iyi kilo şuan 3,5 ama bebişte sıkıntı yok sükür
göbüşler büyüdüğü için oluyo sanırsam bu yaa, kıyamammmmm, olsun gönüller bir olsun utanma gülüm, hamişiz biz, içerde inşaatt var, düşünsene bütün organlar yer değiştiriyo şuanda yani olmayan şeyleri olması normal bi durum sıkma canını olur mu, şimdi sen horlarsın ileriki yaşlarda kocan napalım yani bu işler böleeedün gece bende çok horlamışım..eşim nasıl horlamak öyle bi uyutmadın dedi.hatta birkeresinde kendi horlamama kendim uyandım.çok utandım eşimden.bugece ayrı yatıcaz..hem o rahat uyusun hem ben..hem ben diyorum çünkü uyandırdı hep arada ikimizde uyuyamadık yani dün gece.ama çok moralim bozuldu utandım.:2:
Gunaydın kızlar...
Sanırım aramızda oruclu olanlar var Allahım yardımcınız olsun. bende oruc tutmuyorum malesef bu ramazan bunyem cok zayıf hamıle kaldıgımdan berı sadece 3 kılo aldım. oruc tutarak bebegımın gelısımını etkılerım dıye cok korkuyorum...
inşallahh canım yaaa.. diyet vermemesine çok sevindimmm, öyle planlı programlı şeyler insanı durduk yere daha da aç yapıyoçok sağol tatlım benim çok bulantım olmadı zaten , diyet vermedi dr um herşeyden ölçülü bir şekilde yiyebilirsin dedi, ikincisini 3 gün arayla yapıyolar kuzum ben ikincisinde çok kötü oldum hem açlık hem o şekerli ilaç mahfetti beni kafamı gövdemin üstünde tutamıyodum başım o kadar dönüyodu ki sorma gitsin umarım sende ikincisine gerek kalmaz canım 50 mg olan o kadr etkilemiyo
ohh maşallahh tatlımm yarasınnnevet canım haklısın onun sgalıgı daha onemlı benı korkutan susussuzluk ve mıde yanması oldu aclıga dayanırım ama susussuzluga zor dayanırım gunde 3lıtre su cuyorum bıde mıdem yanıyorsa 4lıtreyı buluyor böbrekelrıme cok acıyorum walla:))
canımcım başında dönmeye başladıysa bol bol elini yüzünü yıka soğuk suyla ve göz kapaklarına birascık masaj yap. Ben o şekilde biraz rahatlıyorum, belki sanada faydası olur.bazen bana da oluyo canım özellikle sıcaklarda. ben de bugün oruçlu olsam ancak bu kadar halsiz kalırdım heralde. başım dönüyo iki saattir
halsizlik yorgunluk kısacası hasta gibi hissetme durumlarımız oluyo canım ama elinin kolunun kalkmıcağı derecede olması vücudunda bişeylerin eksikliğinden kaynaklanıyo olabilir. ben acıktığımda hemen yemezsem titremeye başlıyorum yiyincede uykum geliyo
ohhhh içimi rahatlattınnnn kuzum yaaa sağollzaten ekşiye dayanamıyorum, bende yanımda götüriyim dr izin verirse sıkıveririm azıcık
günaydın hoşgeldin nacisimm.. bende 3,5 kilo aldım yarım kilo vermiştim şimdi tekrar almışım. Bu zamana kadar aldığım en iyi kilo şuan 3,5 ama bebişte sıkıntı yok sükür
inşallahh canım yaaa.. diyet vermemesine çok sevindimmm, öyle planlı programlı şeyler insanı durduk yere daha da aç yapıyo
ohh maşallahh tatlımm yarasınnnmide yanması bende çekilmez oldu zaten iyice, ilaç bile kar etmiyo, yemek sodası geçirdi geçende, başkada yolum yok :44:
canımcım başında dönmeye başladıysa bol bol elini yüzünü yıka soğuk suyla ve göz kapaklarına birascık masaj yap. Ben o şekilde biraz rahatlıyorum, belki sanada faydası olur.
inşallahh canım yaaa.. diyet vermemesine çok sevindimmm, öyle planlı programlı şeyler insanı durduk yere daha da aç yapıyo
ohh maşallahh tatlımm yarasınnnmide yanması bende çekilmez oldu zaten iyice, ilaç bile kar etmiyo, yemek sodası geçirdi geçende, başkada yolum yok :44:
canımcım başında dönmeye başladıysa bol bol elini yüzünü yıka soğuk suyla ve göz kapaklarına birascık masaj yap. Ben o şekilde biraz rahatlıyorum, belki sanada faydası olur.
canıım ben de 8 kilo aldımya kızlar sız nasıl bu kadar az kılo aldınız ben 12yı buldum her aya 2 kılo(( yemıyomusunuz yoksa benmı cok abartı yıyorum aslında oylede cok yemıyorum kılo almak sorun deıl ama normal dogum yapamam dıye korkuyorum
ya kızlar sız nasıl bu kadar az kılo aldınız ben 12yı buldum her aya 2 kılo(( yemıyomusunuz yoksa benmı cok abartı yıyorum aslında oylede cok yemıyorum kılo almak sorun deıl ama normal dogum yapamam dıye korkuyorum
Bebiş büyüdükçe başladığını düşünürsekkkk ki bu daha yolun başı demek oluyo, en iyisi düşünmeyelimsaol canımmbende lımaonlu soda ıcıyorum ama bazen oda hıc etkılemıyor devamlı elımde su yada soda oluyor annem demıstı daha dur mıde yanmaları daha zor dıye bu yanmalar nezaman gececek acaba :44:
teşekkür ederiz :)ben de bebişimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağ salim gelirler yavruşlarımız
maşallah canım bebişine
Bebiş büyüdükçe başladığını düşünürsekkkk ki bu daha yolun başı demek oluyo, en iyisi düşünmeyelim
ben dün demiştim, benim kuzucuk midemi tepikleye tepikleye üçüncü göğüs haline getirdi diye
kilo konusunda da yediğim hiçbişeyi kısıtlamıyorum canım, tok bile olsam kocişe eşlik etmek için yediğim oluyo. bu ara daha erken kalkmaya başladım yemek sayımda arttı tabiama genelde kabızlık yüzünden arkadaşlarda kilo problemi oluyodu. ben ona dikkat ettim birascık. haftada 3 5 tane de olsa kayısı yiyodum, bağırsakları çalıştırması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?