selamlar canım hosgeldınn evet benımkıde yarın inş bızımde sonuclarımız ıyı cıkar
canım senin keyifler nasıl, Baya bi koptum ya sizlerden takip edemedim de sizi hiç. sansımçok ve lori yi merak ediyorum onlarda gözükmüyorlar. Aramızdan ayrılan olmadı dimi?
iyiym canım siizleri okuyup okuyup çıkıyorum bebişimi haırlıyorum..yeni tedaviye baslıcam nasıl olsun...
arkadaşlar oruçlar hakkında bende bişeyler demek isterim nasip olsaydı ekiim annesi olacaktım olamadım..
egerki bebeğim sağ olmus olsayı bende duruma göre 1 kez deneyip ona göre karar vermeyi düşünüyordum..
ancak sağlık problemim olmadıgı için böyle söylüyorum egerki sekeriniz tansiyonunuz varsa veya baska problemleriniz kesinlikle riske atmayın oruç hamilelerde izinli sayılıyor yerine kaza yapabilirsiniz...
hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Valla ben şöyle yaptım doktora filan sormadım durumuma baktım bugün deniycem dedim yapabilirmiyim diye çok su içen bir yapım yok ama üç doktor da suyumun yeterli olduğunu söylüyor öncleri bulantıdan dolayı 4 ay gibi bir süre günde 1 bardak suyla duruyordum o da ilacımı içerken sudan bile midem bulanıyordu bebeğin suyu yok denilecek kişi varsa o da benimdir herhalde zaten öyle bulantı ve kusmam olsa tutamam herkes kendini tanıyor herkesin kendi bileceği tabiiki kızıma hamileyken tutmamıştım kaza yapmıştım sonra tabi o zaman ilk aydaydım çalışıyordum vs.
iyiym canım siizleri okuyup okuyup çıkıyorum bebişimi haırlıyorum..yeni tedaviye baslıcam nasıl olsun...
arkadaşlar oruçlar hakkında bende bişeyler demek isterim nasip olsaydı ekiim annesi olacaktım olamadım..
egerki bebeğim sağ olmus olsayı bende duruma göre 1 kez deneyip ona göre karar vermeyi düşünüyordum..
ancak sağlık problemim olmadıgı için böyle söylüyorum egerki sekeriniz tansiyonunuz varsa veya baska problemleriniz kesinlikle riske atmayın oruç hamilelerde izinli sayılıyor yerine kaza yapabilirsiniz...
ramazanı kutluyo o sen bilmiyosunKızlar bugün oğluşum bir oynak bir oynak anlamadım bu kadar da değildi bugün yaklakış yarım saattir oturuyorum taklalar atıyor dışarıdan görülüyor resmen
maşallah maaaşşaahhhhhhhhhhhhKızlar bugün oğluşum bir oynak bir oynak anlamadım bu kadar da değildi bugün yaklakış yarım saattir oturuyorum taklalar atıyor dışarıdan görülüyor resmen
amin canım inşallahhoşbulduk canım inşallah güzel çıkar bakıcaz artı rabbim sıkıntıya sokmasın
Kış dönemi daha kolay Allah kolaylık versin ben mesela kendime güvenemedim. İçim çok buruk ama sonuçta rabbim niyetimizi biliyor.
Allah kabul etsin.
bir süre bende koptum canım işlerden ve bazı sıkıntılardan dolayı şimdik yazıp can sıkmak istemiyom, şansımçok loriye devretti burayı onu biliyorum ama şansımçoktan haberim yok canım, eskilerden çok fazla kişi yok zaten
Allah razı olsun canım dualarınızın benimle olmasına sevindim...canım hoşgeldin Allah tez zamanda sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eetsin inş. hatta arayı kapatıp ikizin falan olsun inş.
dua edicem senin için.
Sağol cnm ALlah sanada hayırlısını versin öyle bir problem olsa zaten riske atamayız bugünlük deniyoruz bakalım
ramazanı kutluyo o sen bilmiyosun
maşallah maaaşşaahhhhhhhhhhhh
amin canım inşallah
canımmmmm canını sakın sıkma hiç bişey için kiiii bebeğine ruhun kalbin hazır olsunAllah razı olsun canım dualarınızın benimle olmasına sevindim...
arada geliyorum sayfanıza altta ismimi görebilirsiniz yani napayım ayrılamıyorum bazen girmek mutsuz etsede bazen mutlu oluyorum..
Allah razı olsun tekrardan canım...
saol canım teşekkür ederim..
en iyisini yapıyorsun umarım sorunsuz atlatırsın...
gelinimizde 6 haftalık hamile onuda bulantıları filan başlamadı oda denicek bugün 2 haftaya en gec bulantı başlar şimdilik iyiyim ne kadar tutabilirsem tutucam diyo..sonucta dediğiniz gibi herkes kendini biliyo tutamayanlarda üzülmesiner keyfi bırakmıyosunuz..
Rabbim yavrularınıza saplıkla kavustursun onları riske atmadan kendinizi iyi tanıyarak karar verin zorlamayın arkadaşlar..
Evet canım bu sene böyle oldu.kızlar herkese günaydın,
hayırlı ramazanlar olsun herkese. İçim buruk başlaldım bu sene ramazana oruç tutamayacağım için. Ama miniklerimizin daha sağlığı önemli bizim için. Miniklerinizin keyfi nasıl? Benimki canı istediğinde bi oynuyor feleğim şaşıyor.
Hepimiz öyleyiz galiba canım. Bebeklerimizi düşündüğümüz icin tutmuyoruz. Sonradan tutacağız insallah.canım aynen ben küçüklüğümden beri hiç yemedim orucumu ama mecburuz bebişlerimiz için benim de içim huzursuzdu düne kadar dr umla konuştum eşim annem hepsi gördüler ne kadar mutsuz olduğumu bi de hastaydım konuştular benimle bebeğimin iyiliği sağlığı için diye düşünüyorum aklıma olumsuz bişey getirmemeye çalışıyorum yavrum kendini kötü hissetmesin içerdesen de rahat ol canım
Evet canım bende horluyorum arada :) burnum tıkandı hamilelikten ve ağzım açık uyuyorum. Yan yatinca pek olmuyor ama arada sırt ustu donüyorum herhalde bi horluyormusum ki :))kızlarr yaa bişi sorcam..ben horluyomuşumm..eşim ikide bir üstün açık kalmış diye beni uyandırıyodumeğer horluyomuşum..şimdi baktım oluyomuş hamilelerde, sonra geçermiş genelde..sizden yok mu hiç aynı sorunu yaşayan:26:
Aynen öyle canım. Ben oturarak kılıyorum namazımı. Zorlanıyorum eğilip kalkarken.Oruç tutamıyosak diğer ibadetleri yapamayacak değiliz yaa namazlarımızı kılarız, Kur'anımızı okuruz
uzun zamandır düzene sokamadığım namazı ramazan vesilesiyle düzene sokmak istiyorum artık :26:
kayınvalidem hep söyler hamileyken namaz kılmak daha da sevapmış diye, bebişlerimiz de bizle secdeye varır ne güzel
çok haklısın canım ben hiç aksatmam namazımı bi de pc başındayken YUSUF, İBRAHİM, İNSAN surelerini dinliyorum bunlar bebiş için çok faydalıymış:87:
senin bi de kızın mı vaaarrr ne güzelBir de kızım gidip gelip göbişimi öpüyor sonra da bebişi öptüm diyor :)
yok canım benim tarafım burda değil memleketimde eşim tarafı burda neyse artık akışına bırakıcan bakarım belki yaparım duruma göreSen istiyorsan yap canım. Onların öyle olması seni ilgilendirmezsenin taraftan yok mu gelecek olanlar? Kendi ailen icin yap sende.
canım sağlığın önemli dinimiz önce sağlığı sonra orucu emretmiş yani sağlıklı insana oruç farz sonra kaza orucu tutarsınben oruç tutamamki hergün 12de olmam gereken bi igne var o olmasaydıda sanırım tutamazdım bünye zayıf susuzluk dayanamazdım kazaları tutcam artık inşallah sonradan
bak işte sıkılıyorum sıkılıyorum diyodun geçmiş sıkıntın ama iyi gezmişsin hee ben de gecen hafta içi eşime sıkılıyorum dedim dedim gezince de sancım başlamıştı dikkat et canım fazla yorma kendinihayırlı ramazanlar arkadaşlar malum bızler bu yıl borçluyuz ramazan ayına ben eşim için sahur hazırlıcam bugunum çok yoğun geçti sıkılmaya fırsatımda olmadı her gun şikayet ettiğimyarım gunluk temızlıgım vardı ee yınede ayakta kalıyorsun sonra çarşıya çıktım 5 ten 8 e kadar serınde cıkayım dedım ayyyyyyyyy bır yorulmuşum bitik geldim eve yemek yedık arkadaşalar dışarda çağırdılar 9 dan 11.30 a kadar da oturduk eve geldiğimde sızlanıyordumm ne gezmek ne de saatlerce totoşun ustunde oturmak bıze gore değilmiş gezmekten ayaklarım benım şuan aynı sallana sallana yuruyorum tam bır hamıle moduna gırmiş durumdayım an ıtıbarıyle
hadi bakalım biz oruç tutacaklara rabbim kolaylık versin zaten evdeyiz biz zullucum o yüzden tutarız inşallah çalışınca tutmak çok çok zor olurdu gerçektenSlm kızlar ben de oruç tutmayı düşünüyorum.şimdiden bir lt şu içtim zaten şu aklıma bile gelmez sahura kadarda bir lt icicem sabah namazından sonra Uyuyacak ve saat 1 de kalkicam inşallah hepimiz kolaylıkla oruç tutarız zaten bizim ev serin dışarıda cikmam yani kolay olur.kızlar şeker sonucu şöyle açlık 83 tokluk 133 iyi galiba
aaa ne saygısızmış ay onlar öyle oruçlu insanlar varken ramazanda çay demlenip içilirmi ne kadar ayıpbizden de herkeslere günaydın hayrlı ramazanlar. ben de gece kalkıp eşimle yedim sabah ta yine süt içtim ama şu anda acıktım malesef. odada 8 kişiyiz.3 kişi oruçlu sanırım 3 kişi ve ben kesin oruçlu değiliz geriye kalan 1 kişiden emin değilim. oruç tutmayanlar çay demlediler de çay içiyorlar. ben de sevmiyorum oruçlunun önünde bir sey yiyilip içilmesinden.saat on olsada ara ögün yapsam
canım bebeğin ve senin sağlığın önemli rabbim müsade etmiş tutmayabiliriz diye sen de sonra kaza yaparsın artık hiiç canını sıkmakızlar hayırlı ramazanlar ben çok mutsuzum bugün ilk kez oruç tutamıyorum ama biliyorum bebeğim için herşey bizim mecburiyetimiz yok ama ne bilim içim çok huzursuz
kızlarr yaa bişi sorcam..ben horluyomuşumm..eşim ikide bir üstün açık kalmış diye beni uyandırıyodumeğer horluyomuşum..şimdi baktım oluyomuş hamilelerde, sonra geçermiş genelde..sizden yok mu hiç aynı sorunu yaşayan:26:
Canım rabbim kalbinin güzelliğine göre versin inşalalh. Bi arkadaşım vardı oda tüp bebek ilki gelişmedi. senin gidi aldırmak urumunda kaldı arkasından biraz ara verip hemen yeniden denedi şimdi 15 haftalık hamile darısı sana olsun inşallah canım. Dualarımız seninle
aminnn canım inşallah güzel dileklerin için teşekkürlertünaydın bayanlarrrrrr....
herkese hayırlı ramazanlar oruç tutmasak da bugün çok farklı uyandık ayrı bir sevinç var içimde... mevlam hakkıyla geçirmeyi nasip etsin...görüyor mevlam halimizi...bol bol dua edip sağ salim kucaklarımıza alacağımız günleri göstersin rabbim kuzularımızı..
Allah razı olsun canım dualarınızın benimle olmasına sevindim...
arada geliyorum sayfanıza altta ismimi görebilirsiniz yani napayım ayrılamıyorum bazen girmek mutsuz etsede bazen mutlu oluyorum..
Allah razı olsun tekrardan canım...
saol canım teşekkür ederim..
en iyisini yapıyorsun umarım sorunsuz atlatırsın...
gelinimizde 6 haftalık hamile onuda bulantıları filan başlamadı oda denicek bugün 2 haftaya en gec bulantı başlar şimdilik iyiyim ne kadar tutabilirsem tutucam diyo..sonucta dediğiniz gibi herkes kendini biliyo tutamayanlarda üzülmesiner keyfi bırakmıyosunuz..
Rabbim yavrularınıza saplıkla kavustursun onları riske atmadan kendinizi iyi tanıyarak karar verin zorlamayın arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?