2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım senin keyifler nasıl, Baya bi koptum ya sizlerden takip edemedim de sizi hiç. sansımçok ve lori yi merak ediyorum onlarda gözükmüyorlar. Aramızdan ayrılan olmadı dimi?

bir süre bende koptum canım işlerden ve bazı sıkıntılardan dolayı şimdik yazıp can sıkmak istemiyom, şansımçok loriye devretti burayı onu biliyorum ama şansımçoktan haberim yok canım, eskilerden çok fazla kişi yok zaten

canım hoşgeldin Allah tez zamanda sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eetsin inş. hatta arayı kapatıp ikizin falan olsun inş.
dua edicem senin için.

Kış dönemi daha kolay Allah kolaylık versin ben mesela kendime güvenemedim. İçim çok buruk ama sonuçta rabbim niyetimizi biliyor.
Allah kabul etsin.

Sağol cnm ALlah sanada hayırlısını versin öyle bir problem olsa zaten riske atamayız bugünlük deniyoruz bakalım

Kızlar bugün oğluşum bir oynak bir oynak anlamadım bu kadar da değildi bugün yaklakış yarım saattir oturuyorum taklalar atıyor dışarıdan görülüyor resmen
maşallah maaaşşaahhhhhhhhhhhh

hoşbulduk canım inşallah güzel çıkar bakıcaz artı rabbim sıkıntıya sokmasın
amin canım inşallah

Canım rabbim kalbinin güzelliğine göre versin inşalalh. Bi arkadaşım vardı oda tüp bebek ilki gelişmedi. senin gidi aldırmak urumunda kaldı arkasından biraz ara verip hemen yeniden denedi şimdi 15 haftalık hamile darısı sana olsun inşallah canım. Dualarımız seninle

Kış dönemi daha kolay Allah kolaylık versin ben mesela kendime güvenemedim. İçim çok buruk ama sonuçta rabbim niyetimizi biliyor.
Allah kabul etsin.

Olsun cnm ALlah hepimizin kalplerini biliyor sonra kaza yaparsın ben de tutabildiğim kadar zaten sonuçta günlerin bize ne getireceğini bilemeyiz

ben burdayımmm

canım hoşgeldin Allah tez zamanda sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eetsin inş. hatta arayı kapatıp ikizin falan olsun inş.
dua edicem senin için.
Allah razı olsun canım dualarınızın benimle olmasına sevindim...
arada geliyorum sayfanıza altta ismimi görebilirsiniz yani napayım ayrılamıyorum bazen girmek mutsuz etsede bazen mutlu oluyorum..
Allah razı olsun tekrardan canım...

Sağol cnm ALlah sanada hayırlısını versin öyle bir problem olsa zaten riske atamayız bugünlük deniyoruz bakalım

saol canım teşekkür ederim..
en iyisini yapıyorsun umarım sorunsuz atlatırsın...
gelinimizde 6 haftalık hamile onuda bulantıları filan başlamadı oda denicek bugün 2 haftaya en gec bulantı başlar şimdilik iyiyim ne kadar tutabilirsem tutucam diyo..sonucta dediğiniz gibi herkes kendini biliyo tutamayanlarda üzülmesiner keyfi bırakmıyosunuz..

Rabbim yavrularınıza saplıkla kavustursun onları riske atmadan kendinizi iyi tanıyarak karar verin zorlamayın arkadaşlar..

canımmmmm canını sakın sıkma hiç bişey için kiiii bebeğine ruhun kalbin hazır olsun
sen de bu topik olmasa bile 201_ _____ Anneleri topiklerinden birine tabikii dahil olucaksın belki de ikiz annelerine ayy hadi inş.

Evet canım bu sene böyle oldu.
Hepimiz öyleyiz galiba canım. Bebeklerimizi düşündüğümüz icin tutmuyoruz. Sonradan tutacağız insallah.
Evet canım bende horluyorum arada :) burnum tıkandı hamilelikten ve ağzım açık uyuyorum. Yan yatinca pek olmuyor ama arada sırt ustu donüyorum herhalde bi horluyormusum ki :))
Aynen öyle canım. Ben oturarak kılıyorum namazımı. Zorlanıyorum eğilip kalkarken.
çok haklısın canım ben hiç aksatmam namazımı bi de pc başındayken YUSUF, İBRAHİM, İNSAN surelerini dinliyorum bunlar bebiş için çok faydalıymış:87:

Bende okuyup dinlemeye çalışıyorum dediğin gibi canım. Hatta turkce mealini sesli okuyorum. Oğluşum da duysun diye. Artık duyuyorlarmis ya :)

Bir de kızım gidip gelip göbişimi öpüyor sonra da bebişi öptüm diyor :)
senin bi de kızın mı vaaarrr ne güzel
öpsün tabii nasılsa doğunca kök söktürücek kardeşine (kendimden biliyorum)
şimdi sevsin bol bol

Sen istiyorsan yap canım. Onların öyle olması seni ilgilendirmez senin taraftan yok mu gelecek olanlar? Kendi ailen icin yap sende.
yok canım benim tarafım burda değil memleketimde eşim tarafı burda neyse artık akışına bırakıcan bakarım belki yaparım duruma göre
ben oruç tutamamki hergün 12de olmam gereken bi igne var o olmasaydıda sanırım tutamazdım bünye zayıf susuzluk dayanamazdım kazaları tutcam artık inşallah sonradan
canım sağlığın önemli dinimiz önce sağlığı sonra orucu emretmiş yani sağlıklı insana oruç farz sonra kaza orucu tutarsın
bak işte sıkılıyorum sıkılıyorum diyodun geçmiş sıkıntın ama iyi gezmişsin hee ben de gecen hafta içi eşime sıkılıyorum dedim dedim gezince de sancım başlamıştı dikkat et canım fazla yorma kendini
hadi bakalım biz oruç tutacaklara rabbim kolaylık versin zaten evdeyiz biz zullucum o yüzden tutarız inşallah çalışınca tutmak çok çok zor olurdu gerçekten
aaa ne saygısızmış ay onlar öyle oruçlu insanlar varken ramazanda çay demlenip içilirmi ne kadar ayıp
kızlar hayırlı ramazanlar ben çok mutsuzum bugün ilk kez oruç tutamıyorum ama biliyorum bebeğim için herşey bizim mecburiyetimiz yok ama ne bilim içim çok huzursuz
canım bebeğin ve senin sağlığın önemli rabbim müsade etmiş tutmayabiliriz diye sen de sonra kaza yaparsın artık hiiç canını sıkma

hadi yaa ne kibarmış eşin maşallah..ben bilmiyorumki horluyormuyum öyle bir şikayet almadım eşimden ama horlasamda almam herhalde çünkü eşim çok fena horluyor kendi sesinden beni duymaz

canım 28 şubat kalbime öyle bi kazındıki burda biliyosunuz ne cektiğimi daha kendime gelememiştim şimdi yaşam koçundan yardım alıyorum baya toparladım bundan sonraki adetle başlıcam tedaviye ama korkuyorumda bakalım Rabbim ne gösterecek...
mevlam neyler neylerse güzel eyler bu güzel günlerin hatrına kendimi ona teslim ettim hayırlısıysa yavrumu verecek vermiyosada hayırlı evlat değilmiş o yüzden vermiyor deyip sabredicem...

aminnn canım inşallah güzel dileklerin için teşekkürler

İnşallah bulantıları olmayanlardan olur çok zor hatırlamak bile istemiyorum
Bu arada benim kızım tüp bebekle doğdu oğlum dondurulmuş embriyoyla yolda .inşallah sanada moral olur en yakın zamanda kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…