ayy ne tatlıı Allah bağışlasın canımmBir de kızım gidip gelip göbişimi öpüyor sonra da bebişi öptüm diyor :)
canımmmmm canını sakın sıkma hiç bişey için kiiii bebeğine ruhun kalbin hazır olsun
sen de bu topik olmasa bile 201_ _____ Anneleri topiklerinden birine tabikii dahil olucaksınbelki de ikiz annelerine ayy hadi inş.
ayy ne tatlıı Allah bağışlasın canımm
Oyyyyyyyyy maşallahKızlar bugün oğluşum bir oynak bir oynak anlamadım bu kadar da değildi bugün yaklakış yarım saattir oturuyorum taklalar atıyor dışarıdan görülüyor resmen
İnşallah bulantıları olmayanlardan olur çok zor hatırlamak bile istemiyorum
Bu arada benim kızım tüp bebekle doğdu oğlum dondurulmuş embriyoyla yolda .inşallah sanada moral olur en yakın zamanda kavuşursun bebişine
Maşallah bebişlerimizeOyyyyyyyyy maşallah
cnm sadece sıkıntı stres yapma dua et biliyorsan meryem süresini oku 2 embriyoyla şansın dahafazla bana da 2 tane konulmuştu kısmet biri tuttuyani şöyle düşün kısmetinde varsa zaten olacak o yüzden stres yapmana gerek yok diyorum ama malesef yapıyoruz inşallah güzel haberlerinden bizleri mahrum bırakmagerçektenmii
ben opudan sonra ohss oldum 2 tüp embriyom donduruldukasımda, ocakbası tranferoldum subat sonu kaybettim bebeğimi şimdi bi tüpüm var 2 embriyo koyulacak bu adetle düşüünüyoruz umarım bu sefer Rabbim nasip eder etmezsede ne gelir elden dua etmekten baska canım...
seninde yavrularını Allah bagıslasın inşallah..
Maşallah bebişlerimize
cnm sadece sıkıntı stres yapma dua et biliyorsan meryem süresini oku 2 embriyoyla şansın dahafazla bana da 2 tane konulmuştu kısmet biri tuttuyani şöyle düşün kısmetinde varsa zaten olacak o yüzden stres yapmana gerek yok diyorum ama malesef yapıyoruz inşallah güzel haberlerinden bizleri mahrum bırakma
ben de bi düşük yaşadım canım seni çok ii anlıyorum Allah sana da tekrar nasip etsin hayırlısıyla şu mübarek günlerde senin için de dua edeceğim :)))Allah razı olsun canım dualarınızın benimle olmasına sevindim...
arada geliyorum sayfanıza altta ismimi görebilirsiniz yani napayım ayrılamıyorum bazen girmek mutsuz etsede bazen mutlu oluyorum..
Allah razı olsun tekrardan canım...
saol canım teşekkür ederim..
en iyisini yapıyorsun umarım sorunsuz atlatırsın...
gelinimizde 6 haftalık hamile onuda bulantıları filan başlamadı oda denicek bugün 2 haftaya en gec bulantı başlar şimdilik iyiyim ne kadar tutabilirsem tutucam diyo..sonucta dediğiniz gibi herkes kendini biliyo tutamayanlarda üzülmesiner keyfi bırakmıyosunuz..
Rabbim yavrularınıza saplıkla kavustursun onları riske atmadan kendinizi iyi tanıyarak karar verin zorlamayın arkadaşlar..
Canım Allah kabul etsin. Ben bu sene tutmuyorum.Kızlar herkese hayırlı ramazanlar
bugün oruç tuttum bakalım nasıl gidecek saBah namazında midem yanıyordu sonra uyuyunca geçmiş mide bulantım oluyor ara sıra o olmazsa tutabilirim gibi geliyor tutanlar var mı aranızda?
halsizlik yorgunluk kısacası hasta gibi hissetme durumlarımız oluyo canım ama elinin kolunun kalkmıcağı derecede olması vücudunda bişeylerin eksikliğinden kaynaklanıyo olabilir. ben acıktığımda hemen yemezsem titremeye başlıyorum yiyincede uykum geliyo
ohhhh içimi rahatlattınnnn kuzum yaaa sağollzaten ekşiye dayanamıyorum, bende yanımda götüriyim dr izin verirse sıkıveririm azıcık
günaydın hoşgeldin nacisimm.. bende 3,5 kilo aldım yarım kilo vermiştim şimdi tekrar almışım. Bu zamana kadar aldığım en iyi kilo şuan 3,5 ama bebişte sıkıntı yok sükür
Allah razı olsun canımben de bi düşük yaşadım canım seni çok ii anlıyorum Allah sana da tekrar nasip etsin hayırlısıyla şu mübarek günlerde senin için de dua edeceğim :)))
ya kızlar sız nasıl bu kadar az kılo aldınız ben 12yı buldum her aya 2 kılo(( yemıyomusunuz yoksa benmı cok abartı yıyorum aslında oylede cok yemıyorum kılo almak sorun deıl ama normal dogum yapamam dıye korkuyorum
saol canım inşallah güzel olur sonuçlarımız içmesi zor diil gerçekten zor değillgeçmiş olsunn şekerlimmmm hoşgeldinninşallah sonuçlarda güsel gelir
yarında ben içicem bakim ne kadar iyi gelicek
hadi zorlu kısmı atlatmışsın kuzu... inşallah bir sıkıntı çıkmaz...
canım ilk kanda bir şey yok kihiç mi kan vermedin bir şeycik olmaz azıcık sabret canım eşinden güç al bir de oyalanacak şeyler yap mesela kitap oku ya da telefonda oyun oyna... kafanı dağıt odaklanma...
Maaşallah canım 85 kişi nasıl sığdı eve? Bende bazen düşünüyorum 50 kişiyi bulur diye. 2+1 bizim ev. Küçük bir ev. Bilemiyorum vallah icinden çıkamıyorum.Bana hiç yabncı gelmedi bizde göçmen olduğumuz için başkalarına garip gelebilir ama eşim göçmen değil ben kızımda tabi öyle giyinip yatmamıştım doğumdan 2 ay sonra yapmıştım ayaktaydım ama daha kötü oldu kızımı küçük çocuklar bile elden ele dolaştırmışlardı çünkü ev çok kalablıktı kime yetişeceğimi şaşırmıştı. 85 Kişiydik herkes benim doğum yapmamı bekliyormuş meğer birde 6 yıl sonra olunca... ama oğlumda öyle düşünmüyorum 2 haft içinde yapmayı düçünüyorum kimse eline alamasın sonradan daha zor bizde kuran oKuyup kestiğimiZ kurban etlerini pilav et şeklinde ikram etmiştik
hayırlı ramazanlar cnım ben de deniyorum senin gibi şimdilik bir sıkıntı yok zaten evdeyim geç kalktı o yüzden herhelde rahat tutarım böyle giderseKızlar herkese hayırlı ramazanlar
bugün oruç tuttum bakalım nasıl gidecek saBah namazında midem yanıyordu sonra uyuyunca geçmiş mide bulantım oluyor ara sıra o olmazsa tutabilirim gibi geliyor tutanlar var mı aranızda?
inşallah sonuçların iyi çıkar ben de pazartesi yaptırıcamcanlar kuzular ben geldim sabah yazdığım gibi ilk açlık kanını alırken çok kötü oldum sonra verdikleri şekeri bi dikişte içtim çok kötü değil içilebilir bişi ben çok rahat içtim 2 saat bakıldı ofisime geldim öğleden sonra çıkacak sonuçlarr
evet bu hafta böyle ezinecim benimki de pazartesi baklaım umarım kimsenin şekeri filan çıkmazslmlar kızlar kızlar bu hafta hepimizin şeker haftası galiba perşembede ben yaptırcam bakalım
soracaktım sana kpss nasıl geçti diye... kafam şu kan olayı yüzünden darmadağın oldu... yani herkes bana çok şaşırıyor kanın 7 nasıl yaşıyorsun nasıl ayakta duruyorsun diye... Doktor da kızdı da ben ne yapayım söyledim kendisine hap dokunuyor kullanamıyorum diye değiştirdik e dedim iğne verin bana... Vermedi... Ben de kendimi biliyorum. Ama biz ailecek kansızız. Yani millet kanı 9a düşünce hastanelik oluyor ama ben 7ye düşmüşüm hala bomba gibiyim. Cuma günü annemler ablamlar kalabalık bir misafir grubum vardı hem de sabah kahvaltısından gece 11e kadar... Annemler şaşırdı kızım sen capcanlıydın nasıl o kadar düşük olur diye... Haftada bir koltukları falan çekiyorum halı çırpıyorum dip köşe temizlik... Diğer günler de cabası... Bir yerimde ağrı sızı yok... İnanın hiçbir şikayetim yok ya... Nasıl oluyor anlamıyorum o yüzden oruç da tutmak istiyorum ama kan biraz toplasın... Dahiliye doktoru tutabilirsin dedi hatta kan serumunu iftardan sonra olabilirsin dedi. Ben kilo aldım zannediyordum doktorum hiç kilo almamışsın kayıtlarıma göre deyince iyice şok oldum... Yani ben kilo vermiş oluyorum aslında... Bu yüzden de bebeğim zayıf falan kalırsa kendimi hiç affetmem o yüzden tutamıyorum... Ama içim çok buruk ramazanın geldiğini bayramı hiçbir şeyi yaşayamayacağım... Yine de yavrucuğumla o manevi havayı solumayı istiyorum. Yani azıcık toparlanayım deneyeceğim... Sonuçta evdeyim bütün gün... Gerekirse gece oturur gündüz uyurum...
Bebeğin odası karışık oldu biraz canım... Son durum ne oldu ben de bilmiyorum ama 3150ye gelmiş olabilir. Çünkü bir tane uzun dolap vardı ben onu da istedim eşim onu da eklemiş siparişe... normalde büyüyen beşik-yatak+yavru yatak gardrop şifonyer oyuncak sandığı falan hepsi içinde 2600 oluyordu... Ekleme yaptık dediğim gibi... Benim çocuk odası büyük bayağı... Hesapladığımızdan pahalıya geldi ama oldu bir kere battı balık yan giderAslında fotoğraflar var bugün koyarım ciciler bölümüne ama üzerlerinde değişiklikler yaptık... 27sinde gelecek o zaman duvar kağıdı boyası perdesi halısı tam olunca koyarım inşallah...
Canım tutan arkadaşlarımı takdir ediyorum. Korkmayın ben kimseden oruç tuttuğu için bebeği gelişmemiş gibi şeyler duymadım. Sen biraz fazla yorulursun ama denemekten zarar gelmez bir denersin bakarsın duruma... Allah yardımcın olsun...
Zulluuuu hadi Allah kolaylık versin bakalım. Şeker sonuçların da iyi canım sorun yok merak etme...
Adigeee sen tam dayaklıksınaylardır çocukcağıza poğaça mı yediriyorsun kahvaltıda bakimmm
Günaydın canım... Hoş geldin aramıza tekrar... Ramazan burukluğu bende de var maalesef ama hiç kilo almamışım doktor izin vermediBenim kız da hiç durmuyor bu arada çok hareketli maşallah teyzesi...
Canım ilk kanda bir şey yok kihiç mi kan vermedin bir şeycik olmaz azıcık sabret canım eşinden güç al bir de oyalanacak şeyler yap mesela kitap oku ya da telefonda oyun oyna... kafanı dağıt odaklanma...
Ohhh mis. Bende bu hamilelik iyice başına buyrukluk yaptı. Her işimi kendim yapacağım kimseyi karıştırmayacağım havası oluştu neden bilmem ama sürekli ben kendime yeterim halleri var depresif haller
Canım üzülme yabende de var aynı durum hatta bak çoğumuz öyleyiz... hem bak altta adige neler demişş bence çok haklı oruç tutamıyorsak nafile namazlar kuran ve duaları da atlayacak değiliz ya...
burun tıkanıklığı bende de varrr ama horluyor muyum bilmiyorum eşime sorayım bakalım henüz hiç ses çıkarmadı
Ah canım çok güzel söylemişsinn... bayıldım bu sözlerine moral niteliğinde...
hayırlı ramazanlar cnım ben de deniyorum senin gibi şimdilik bir sıkıntı yok zaten evdeyim geç kalktı o yüzden herhelde rahat tutarım böyle giderse
inşallah sonuçların iyi çıkar ben de pazartesi yaptırıcam
evet bu hafta böyle ezinecim benimki de pazartesi baklaım umarım kimsenin şekeri filan çıkmaz
çok geçmiş olsun canım umarım toparlarsın kendini bir an önce ama oruca öyle hemen başla bebeğin gelişimini etkiler Allah korusun önemli olan saağlık sonra kaza orucu tutarsın inşallah....odanızda hayırlı olsun tekrardan artık eve gelince koyarsın resimlerini içinde sağlıkla büyüsün kızın
Canım loori buralarda ama SansimCok uzun süredir girmiyor. Bende merak ediyirum onu.arada da hiç uğramıyor.canım senin keyifler nasıl, Baya bi koptum ya sizlerden takip edemedim de sizi hiç. sansımçok ve lori yi merak ediyorum onlarda gözükmüyorlar. Aramızdan ayrılan olmadı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?