2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kızz Allahmı söyletiyo nedir ikiz ikiz deyip durdun iki tane embriyo koyulacak ikside tutarmı acaba dersin
ayyy amma güzel olur hee...
kalbimi karartmıyorum canım aştım artık o dönemleri çok şükür iyiym dahda iyi olacagım..

gerçektenmii
ben opudan sonra ohss oldum 2 tüp embriyom donduruldukasımda, ocakbası tranferoldum subat sonu kaybettim bebeğimi şimdi bi tüpüm var 2 embriyo koyulacak bu adetle düşüünüyoruz umarım bu sefer Rabbim nasip eder etmezsede ne gelir elden dua etmekten baska canım...
seninde yavrularını Allah bagıslasın inşallah..

Oyyyyyyyyy maşallah
Maşallah bebişlerimize
cnm sadece sıkıntı stres yapma dua et biliyorsan meryem süresini oku 2 embriyoyla şansın dahafazla bana da 2 tane konulmuştu kısmet biri tuttuyani şöyle düşün kısmetinde varsa zaten olacak o yüzden stres yapmana gerek yok diyorum ama malesef yapıyoruz inşallah güzel haberlerinden bizleri mahrum bırakma

evet canım diğeriyde ikiydi teki tutmustu şimdi yine iki olacak...
çok teşekkür ederim meryem süresinibiliyorum canım saol..

arkadaşlar ben cıkıyorum artık sizleri meşgul etmeyeyim Allah tekrar saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallh

ben de bi düşük yaşadım canım seni çok ii anlıyorum Allah sana da tekrar nasip etsin hayırlısıyla şu mübarek günlerde senin için de dua edeceğim :)))

Canım Allah kabul etsin. Ben bu sene tutmuyorum.

Canım limon olayını sor da öyle sık. Çünkü limon aromali seker koyuyorlar bazen. Yani ilacın kendi aroması oluyor. Çünkü limon sıkarsan limon şekeri düşürebilir.

Son düzenleme:

Benimde 12 yi buldu canım. Alıyoruz vallah. Nasıl oluyor bilmiyorum.

geçmiş olsunn şekerlimmmm hoşgeldinn inşallah sonuçlarda güsel gelir
yarında ben içicem bakim ne kadar iyi gelicek
saol canım inşallah güzel olur sonuçlarımız içmesi zor diil gerçekten zor değill

hadi zorlu kısmı atlatmışsın kuzu... inşallah bir sıkıntı çıkmaz...

canım ya valla sonuç beklemek daha zormuş bi temiz çıksa rahatlıcamm
canım ilk kanda bir şey yok ki hiç mi kan vermedin bir şeycik olmaz azıcık sabret canım eşinden güç al bir de oyalanacak şeyler yap mesela kitap oku ya da telefonda oyun oyna... kafanı dağıt odaklanma...

daha önce bi çok kez kan verdim ama damar yolu açtılar ve diğer tahliller için 6 tüp kan alındı aç olduğum için şekerim iyice düştü baygınlık geçirdim sonrası çok rahat geçti benim

Maaşallah canım 85 kişi nasıl sığdı eve? Bende bazen düşünüyorum 50 kişiyi bulur diye. 2+1 bizim ev. Küçük bir ev. Bilemiyorum vallah icinden çıkamıyorum.
Gecen birisi dedi Kur'an kursları gibi yerlerde de yapıyorlarmış mevludi. Hem evde is olmuyormuş. Hem kalabalık da olsa sorun olmaz. Ama pilavı falan oraya mı götürülüyor yapıp da o detayları bilmiyorum.

arkadaşım doğum yapmış dün gece bugün gittik bebeği görmeye minicik görseniz erken doğum bide 2400 doğmuş

hayırlı ramazanlar cnım ben de deniyorum senin gibi şimdilik bir sıkıntı yok zaten evdeyim geç kalktı o yüzden herhelde rahat tutarım böyle giderse
inşallah sonuçların iyi çıkar ben de pazartesi yaptırıcam
slmlar kızlar kızlar bu hafta hepimizin şeker haftası galiba perşembede ben yaptırcam bakalım
evet bu hafta böyle ezinecim benimki de pazartesi baklaım umarım kimsenin şekeri filan çıkmaz

çok geçmiş olsun canım umarım toparlarsın kendini bir an önce ama oruca öyle hemen başla bebeğin gelişimini etkiler Allah korusun önemli olan saağlık sonra kaza orucu tutarsın inşallah....odanızda hayırlı olsun tekrardan artık eve gelince koyarsın resimlerini içinde sağlıkla büyüsün kızın

teşekkür ederim linacım umarım sende sorunsuz atlatırsınn

canım senin keyifler nasıl, Baya bi koptum ya sizlerden takip edemedim de sizi hiç. sansımçok ve lori yi merak ediyorum onlarda gözükmüyorlar. Aramızdan ayrılan olmadı dimi?
Canım loori buralarda ama SansimCok uzun süredir girmiyor. Bende merak ediyirum onu.arada da hiç uğramıyor.

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar ben uzun süredir giremiyorum ama sizler ve bebişler hep aklımdasınız hepimiz için güzel dualar ediyorum sizlere hayırlı ramazanlar dilemek için girdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…