Normal doğummu olmuş cnm bebiş dayanamamış erken gelmiş demekkiarkadaşım doğum yapmış dün gece bugün gittik bebeği görmeye minicik görseniz erken doğum bide 2400 doğmuş
merhabalar arkadaşlar ben uzun süredir giremiyorum ama sizler ve bebişler hep aklımdasınız hepimiz için güzel dualar ediyorum sizlere hayırlı ramazanlar dilemek için girdim....
Normal doğummu olmuş cnm bebiş dayanamamış erken gelmiş demekkiRABBİM analı babalı büyütsün inşallah.Kız mı erkek mi?Kızlar erken gelıyor dıye duymustum ama doğrumu bılemıyorum.
Merhaba cnm ALLAH kabul etsin
merhabalar arkadaşlar ben uzun süredir giremiyorum ama sizler ve bebişler hep aklımdasınız hepimiz için güzel dualar ediyorum sizlere hayırlı ramazanlar dilemek için girdim....
Dediğin gibi akışına bırak. Belki yaparsın. Yada annenlerin yanına falan gideceksen doğumdan sonra belki onların yanında yaparsın.yok canım benim tarafım burda değil memleketimde eşim tarafı burda neyse artık akışına bırakıcan bakarım belki yaparım duruma göre
canım sağlığın önemli dinimiz önce sağlığı sonra orucu emretmiş yani sağlıklı insana oruç farz sonra kaza orucu tutarsın
bak işte sıkılıyorum sıkılıyorum diyodun geçmiş sıkıntın ama iyi gezmişsin hee ben de gecen hafta içi eşime sıkılıyorum dedim dedim gezince de sancım başlamıştı dikkat et canım fazla yorma kendini
hadi bakalım biz oruç tutacaklara rabbim kolaylık versin zaten evdeyiz biz zullucum o yüzden tutarız inşallah çalışınca tutmak çok çok zor olurdu gerçekten
aaa ne saygısızmış ay onlar öyle oruçlu insanlar varken ramazanda çay demlenip içilirmi ne kadar ayıp
canım bebeğin ve senin sağlığın önemli rabbim müsade etmiş tutmayabiliriz diye sen de sonra kaza yaparsın artık hiiç canını sıkma
hadi yaa ne kibarmış eşin maşallah..ben bilmiyorumki horluyormuyum öyle bir şikayet almadım eşimden ama horlasamda almam herhalde çünkü eşim çok fena horluyor kendi sesinden beni duymaz
Bende Kasım'da ohss oldum opudan sonra Ocak'ta transfer olmuştu dondurulmuşla. İnsallah ikisi de tutar. Hayırlısı olsun insallah.gerçektenmii
ben opudan sonra ohss oldum 2 tüp embriyom donduruldukasımda, ocakbası tranferoldum subat sonu kaybettim bebeğimi şimdi bi tüpüm var 2 embriyo koyulacak bu adetle düşüünüyoruz umarım bu sefer Rabbim nasip eder etmezsede ne gelir elden dua etmekten baska canım...
seninde yavrularını Allah bagıslasın inşallah..
dün suyu gelmiş arkadaşın apar topar hastaneye gitmişler normal olmucaktı zaten arkadaşın rahatsızlığı vardı kalpten
oğlumuz oldu erkekler geç gelir diyolardı ama bu bebiş genel kanıyı yıktı 4 hafta önce gelerek
oyyy yerim yaaa, 2400grarkadaşım doğum yapmış dün gece bugün gittik bebeği görmeye minicik görseniz erken doğum bide 2400 doğmuş
sağol canım, Allah kabul etsin, hamişlerin duası tutar heleki içten yapılırsaamerhabalar arkadaşlar ben uzun süredir giremiyorum ama sizler ve bebişler hep aklımdasınız hepimiz için güzel dualar ediyorum sizlere hayırlı ramazanlar dilemek için girdim....
oyyy yerim yaaa, 2400grkötü değil aslında demekki zamanını beklese bebiş 3500-4000 olcakmış Allah sağlık versin canım, uzun ömürler versin bebişe ve annesine
sağol canım, Allah kabul etsin, hamişlerin duası tutar heleki içten yapılırsaa
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar
bugün oruç tuttum bakalım nasıl gidecek saBah namazında midem yanıyordu sonra uyuyunca geçmiş mide bulantım oluyor ara sıra o olmazsa tutabilirim gibi geliyor tutanlar var mı aranızda?
Cnm dr normal dedi birde dahada agirlasacqksin dedi:18:Kızlar sizde halsizlik var mı. Ben biraz aç kalayim yada yemegimi yedikten sonra elim kolum kalkmiyor.yorgunluk çöküyor
Valla ben şöyle yaptım doktora filan sormadım durumuma baktım bugün deniycem dedim yapabilirmiyim diye çok su içen bir yapım yok ama üç doktor da suyumun yeterli olduğunu söylüyor öncleri bulantıdan dolayı 4 ay gibi bir süre günde 1 bardak suyla duruyordum o da ilacımı içerken sudan bile midem bulanıyordu bebeğin suyu yok denilecek kişi varsa o da benimdir herhalde zaten öyle bulantı ve kusmam olsa tutamam herkes kendini tanıyor herkesin kendi bileceği tabiiki kızıma hamileyken tutmamıştım kaza yapmıştım sonra tabi o zaman ilk aydaydım çalışıyordum vs.
:) inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır...
Bende Kasım'da ohss oldum opudan sonra Ocak'ta transfer olmuştu dondurulmuşla. İnsallah ikisi de tutar. Hayırlısı olsun insallah.
kızçeler babam geçen gün aşağıda yazıda yazılan hikayeden bahsetti bana, Allah kısmet ederse bende bunu uygulamak istiyorum, sizinde bilginiz olsun diye aşağıya kopyaladım, belki daha önce bileniniz yada duyanınız vardır bunu zaten
3- ÇOCUĞA YEDİRİLECEK İLK GIDA (TAHNİK):
Yeni doğan çocuğa tatlı bir şey çiğneyerek ağzına vermek, dudağına sürmek Sünnet-i seniyedir. Bunu sâlih bir kimsenin yapması ise menduptur. Kuru üzüm ve şeker gibi tatlılarla yapılabilirse de kuru hurma ile yapmak müstehaptır, daha faziletlidir.
Hazret-i Âişe -radiyallahu anhâ- Vâlidemiz der ki:
Yeni doğan çocuklar Resulullah'a -sallallahu aleyhi ve sellem- getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı. (Müslim: 2147)Görüldüğü üzere Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz, yeni doğan çocuğun midesine ilk inen gıdaya dikkat etmekte ve bunun ana sütünden başka bir şey olmasını istemektedir. Nitekim çeşitli rivayetler, bu ihtimamı sadece kendi torunları için göstermeyip bir prensip olarak bütün Müslüman çocuklarına uyguladığını ifade etmektedir.
amin canım aminnnn, kıyamam yaa, dün anne karnında şimdi dışarda Allah'ın hikmeti işte. Kundak yapmışlarmı bebişi, bu çok önemli bişi hala anne karnında hissini alması gerekiyomuş bebişin ilk zamanlarda, yoksa kendi hareketlerinden korkarmışevet kuzum ya beklese gününü baya ele gelirdi safım benim ya uyuyodu daha içerdemi dışarda mı bilmiyoramin canım bizede nasip etsin inşallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır...
Allah kabul etsin canım, ağzına yüreğine sağlık. İnşallah sorunsuz bi şekilde orucunuda tutarsın, bol bol yat dinlen yormamaya çalış kendiniCnm dr normal dedi birde dahada agirlasacqksin dedi:18:
Bende oruç tutuyorum alscigim bende senin gibi bir bardak suyu zor içiyordum benimde suyum iyiymiş inşallah orucu kazasız belasız tutabiliriz ben bu ramazan ayını dolu dolu gecirecegim hem namazimi kilicam bol bol hatim indirecegim şimdiden iki hatim indirdim çünkü bebeğim de benimle öğrensin ve hayırlı bir evlat olsun kuran okumak ahlak güzelleştiriyor
amin canım aminnnn, kıyamam yaa, dün anne karnında şimdi dışarda Allah'ın hikmeti işte. Kundak yapmışlarmı bebişi, bu çok önemli bişi hala anne karnında hissini alması gerekiyomuş bebişin ilk zamanlarda, yoksa kendi hareketlerinden korkarmış
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah kabul etsin canım, ağzına yüreğine sağlık. İnşallah sorunsuz bi şekilde orucunuda tutarsın, bol bol yat dinlen yormamaya çalış kendini
Valla bi 7 kılo alırız dıye dusunuyorum ben canımKızlar sızce daha kaç kilo alırız
benimde hatimim duruyo öle başlayamadım bi bugün başlıyım bari eşim işten gelene kadar biraz okuyum kendinize dikkat edin kızlar kaçtım ben
Kızlar sızce daha kaç kilo alırız
çok mantıklı canım evet bende bizimkilere tembihliyeyim bunubende ilk olarak bi damla zemzem ve hurma vermek istiyorum annemlere tembihlicem ihmal etmesinler diye
amin canım aminnnn, kıyamam yaa, dün anne karnında şimdi dışarda Allah'ın hikmeti işte. Kundak yapmışlarmı bebişi, bu çok önemli bişi hala anne karnında hissini alması gerekiyomuş bebişin ilk zamanlarda, yoksa kendi hareketlerinden korkarmış
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah kabul etsin canım, ağzına yüreğine sağlık. İnşallah sorunsuz bi şekilde orucunuda tutarsın, bol bol yat dinlen yormamaya çalış kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?