2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşım doğum yapmış dün gece bugün gittik bebeği görmeye minicik görseniz erken doğum bide 2400 doğmuş
Normal doğummu olmuş cnm bebiş dayanamamış erken gelmiş demekki RABBİM analı babalı büyütsün inşallah.Kız mı erkek mi?Kızlar erken gelıyor dıye duymustum ama doğrumu bılemıyorum.
merhabalar arkadaşlar ben uzun süredir giremiyorum ama sizler ve bebişler hep aklımdasınız hepimiz için güzel dualar ediyorum sizlere hayırlı ramazanlar dilemek için girdim....

Merhaba cnm ALLAH kabul etsin

dün suyu gelmiş arkadaşın apar topar hastaneye gitmişler normal olmucaktı zaten arkadaşın rahatsızlığı vardı kalpten
oğlumuz oldu erkekler geç gelir diyolardı ama bu bebiş genel kanıyı yıktı 4 hafta önce gelerek

Dediğin gibi akışına bırak. Belki yaparsın. Yada annenlerin yanına falan gideceksen doğumdan sonra belki onların yanında yaparsın.

Bende Kasım'da ohss oldum opudan sonra Ocak'ta transfer olmuştu dondurulmuşla. İnsallah ikisi de tutar. Hayırlısı olsun insallah.

Maşallah

arkadaşım doğum yapmış dün gece bugün gittik bebeği görmeye minicik görseniz erken doğum bide 2400 doğmuş
oyyy yerim yaaa, 2400gr kötü değil aslında demekki zamanını beklese bebiş 3500-4000 olcakmış Allah sağlık versin canım, uzun ömürler versin bebişe ve annesine

merhabalar arkadaşlar ben uzun süredir giremiyorum ama sizler ve bebişler hep aklımdasınız hepimiz için güzel dualar ediyorum sizlere hayırlı ramazanlar dilemek için girdim....
sağol canım, Allah kabul etsin, hamişlerin duası tutar heleki içten yapılırsaa

evet kuzum ya beklese gününü baya ele gelirdi safım benim ya uyuyodu daha içerdemi dışarda mı bilmiyor amin canım bizede nasip etsin inşallahhh

Kızlar sizde halsizlik var mı. Ben biraz aç kalayim yada yemegimi yedikten sonra elim kolum kalkmiyor.yorgunluk çöküyor
Cnm dr normal dedi birde dahada agirlasacqksin dedi:18:

Bende oruç tutuyorum alscigim bende senin gibi bir bardak suyu zor içiyordum benimde suyum iyiymiş inşallah orucu kazasız belasız tutabiliriz ben bu ramazan ayını dolu dolu gecirecegim hem namazimi kilicam bol bol hatim indirecegim şimdiden iki hatim indirdim çünkü bebeğim de benimle öğrensin ve hayırlı bir evlat olsun kuran okumak ahlak güzelleştiriyor

kızçeler babam geçen gün aşağıda yazıda yazılan hikayeden bahsetti bana, Allah kısmet ederse bende bunu uygulamak istiyorum, sizinde bilginiz olsun diye aşağıya kopyaladım, belki daha önce bileniniz yada duyanınız vardır bunu zaten

3- ÇOCUĞA YEDİRİLECEK İLK GIDA (TAHNİK):
Yeni doğan çocuğa tatlı bir şey çiğneyerek ağzına vermek, dudağına sürmek Sünnet-i seniye’dir. Bunu sâlih bir kimsenin yapması ise menduptur. Kuru üzüm ve şeker gibi tatlılarla yapılabilirse de kuru hurma ile yapmak müstehaptır, daha faziletlidir.
Hazret-i Âişe -radiyallahu anhâ- Vâlidemiz der ki:
“Yeni doğan çocuklar Resulullah'a -sallallahu aleyhi ve sellem- getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı.” (Müslim: 2147)
Görüldüğü üzere Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz, yeni doğan çocuğun midesine ilk inen gıdaya dikkat etmekte ve bunun ana sütünden başka bir şey olmasını istemektedir. Nitekim çeşitli rivayetler, bu ihtimamı sadece kendi torunları için göstermeyip bir prensip olarak bütün Müslüman çocuklarına uyguladığını ifade etmektedir.

Bende Kasım'da ohss oldum opudan sonra Ocak'ta transfer olmuştu dondurulmuşla. İnsallah ikisi de tutar. Hayırlısı olsun insallah.

caım çok uzun zaman oldu ya girmiyorum buraya burda benle tüp bebek olan baska bi arkadaş vardı belkide o sendin tam hatırlayamıcam...
inşallah canım benim inşallah herkes bi an önce kavusur yavrusuna

benimde hatimim duruyo öle başlayamadım bi bugün başlıyım bari eşim işten gelene kadar biraz okuyum kendinize dikkat edin kızlar kaçtım ben

bende ilk olarak bi damla zemzem ve hurma vermek istiyorum annemlere tembihlicem ihmal etmesinler diye

evet kuzum ya beklese gününü baya ele gelirdi safım benim ya uyuyodu daha içerdemi dışarda mı bilmiyor amin canım bizede nasip etsin inşallahhh
amin canım aminnnn, kıyamam yaa, dün anne karnında şimdi dışarda Allah'ın hikmeti işte. Kundak yapmışlarmı bebişi, bu çok önemli bişi hala anne karnında hissini alması gerekiyomuş bebişin ilk zamanlarda, yoksa kendi hareketlerinden korkarmış

:) inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah kabul etsin canım, ağzına yüreğine sağlık. İnşallah sorunsuz bi şekilde orucunuda tutarsın, bol bol yat dinlen yormamaya çalış kendini

Sagol cullucanım hepımız ıcın dua edıyorum kendımı harıka hıssedıyorum bende seker testı 83 açlık sekerı tokluk ıse 133 çıktı

Kızlar sızce daha kaç kilo alırız
nerden bilelimmm, bakçaz görcezzzzz, sen iyimisin bu arada? ben top gibim olur yuvarlarınım diyodum ama öle olmuyo, herkesin durumu çok farklı birbirimizden bakalım kim en az kilo ve en çok kilo rekorunu kırcak, son aylarda belli olur artık 3 aşağı 5 yukarı

bende ilk olarak bi damla zemzem ve hurma vermek istiyorum annemlere tembihlicem ihmal etmesinler diye
çok mantıklı canım evet bende bizimkilere tembihliyeyim bunu

kundaklamamışlar battaniyeye sarmışlardıı sadecee kundak kemik yapısını bozuyo diye yapmıyolar ya şimdi bak ben duymamıştım senin dediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…