normal doğum mu yapmış
Kızılcik var mı burda bilmiyorum hiç canım. Ama guzel olur eminim :)iyiyim allaha şükür canım bebeğim de iyi en son 26. haftada 1 kg 35 cm di çok merak ediyorum şimdi ne kadar
ayrıca biraz tatsızlık olmuş formda ama herkes biraz alıngan sakın gelmemezlik yapma buraya tamam mı
tatlım kızılcıkda diyorlar ama bizde kiren denir
sırf hazır meyva suyu içmemek için geçen yaz dondurucu aldım eşimin köyü böğürtlen deposu heryer böğürtlen o kadar seviyorum ki içmeyi yaz kış. inşallah bebeğime ve bana faydası olur .
bu arada bebeğim ileriden gidiyor benim çok sağlığımız iyi allaha şükür ama 19 eylül göründü en son doğum tarihi inşallah gelişimini tamamlar öyle gelir bebeğim aceleci biraz
arkadaşlar slm başıma gelenleri sormayın 3 gündür hastanede yatıyordum dün taburcu oldu ctesi sbah suyum qeldi birden acile gttik baktılar doğum dediler giydirdiler ve tabi ben mal gibi oldum korktum ağlamaya başladım sonra nst ye falan soktular serum taktılar ordn oraya amniyon akısı durmus beklettiler 3 gündür bebek ve ben enfeksiyon kapmayım die damardan antiyobitik be bebeğin ciğerleri için ilaç verdiler allahtan son anda kurtulduk bebeğim dünyaya erken gelicekti.
oluyo canim hamilelikte iste napalim kadinlikbenim sadece gobek cevremdeki ince zayif tuyler sinirlerimi bozuyo resmen agda yapmamak icin direniyorum dogumdan sonra dokulur dedi doktor erkek bebeklere hamile olanlarda daha fazla gorulurmus hormonlarla alakali yani
yok sezeryan yapmis canim oglusu olmus Aras3.200 mus bu kadar biliyorum
ay beni gören doğum yakın heralde diyo yok daha 3 ayımız var deyince hadi ya oluyolaraaaa bak hiç haberimiz olmadı heeeebi bakayım şu magazin haberlerine, yok canım ebru bence beklicek dişleri çıkana kadar onunki amma uzun sürdü dimi ya, kimisinin böle oluyo işte uzun sürüyo, bana dün burdaki kızlar ( şirketteki yani ), 4 ay oldun dimi sen artık dediler, ne 4 ü be dedim 6 bitçek , şuanda 6,5 aaa ne çabuk yaa diyolar hahaha iyidir iyi, sürekli sorulmasındansa doğum nezaman diye böle olsunnn, insanı strese sokarlar sora halamı doğurmadın diye
ohhh hadi bakalım, vala çok seviniyorum böle haberlere, hamişken yemicezde nezaman yicez yaa dimi, hamişliğin keyfide böle bişi işte, ilk ayların acısını çıkarmamız lazım, ayyy hatırlamak bile istemiyom öykkkk
kız ciddi napcaz bu ağda işini ben iyice göremez oldum önümüyok yok benimkiler balta girmemiş orman gibi uzamışlar...
ay beni gören doğum yakın heralde diyo yok daha 3 ayımız var deyince hadi ya oluyolar
kız ciddi napcaz bu ağda işini ben iyice göremez oldum önümü
bu hormonlara çok kötü kafam bozuluyoooo ne hale sokuyolar bizleri... şimdi tüylenmenin sebebi karnımızdakinin erkek olması mı...
ay maşallah sezeryandan ben tırsıyorum kızlar..herkes sezeryan istiyo çevremdekiler ben illa normal olsun diyom...
ben gobek cevremle ilgili sordugumda genelde erkek bebek bekleyenlerde goruluyo dedi onun salgiladigi hormonlarla alakali sanirsam
belli mi olur teyzemiz dünya küçüktür belki bir yerde karşılaşırız seninle... ama annem fotomu gönderir sana merak etme...
bakalım bizden ilk önce didoş doğuracak sonra kim geliyo ben miyim kız yoksa arada unuttuğum var mı?
bende normal istiyorum zaten totomu yirtsam bile burada oyle kolay kolay yapmiyolar sezeryan ama tabiki o zamana bagli hersey mumkunse bebek uygunsa tabiki normal dogumu istiyorum Allah kolaylik versin bizlere en kolay sekilde doguralim
bende normal istiyorum zaten totomu yirtsam bile burada oyle kolay kolay yapmiyolar sezeryan ama tabiki o zamana bagli hersey mumkunse bebek uygunsa tabiki normal dogumu istiyorum Allah kolaylik versin bizlere en kolay sekilde doguralim
aynur abl abla var kız unutma arada
göbek çevremde yok çok şükür...neyse bunu da öğrenmiş olduk...
bugün bi arkadaşım için doktoruma gideceğiz.bebek istiyorlar bir kaç aydır. son adeti 22 haziranmış. 3 gündür az az kanaması oluyor. halsizlik hafif bel ve kasık ağrısı var... kan testi yaptırdık ama negatif çıktı. bebek olsa bile çok erken olduğu için belli olmazdı zaten ama ben onun adına korkuyorum. inşallah düşük yapmıyordur. ramazan günü hamilelerin duası kabul olurmuş. dua edin kızlar. içinde bi bebek olsun ve yaşasın inşallah...
valla burada kuaförden randevu alır gibi sezeryana randevu alabiliyon canım...
doğru diyorsun canım kuzular nasıl gelmek isterlerse o şekilde gelirler...iikimizin de can sağlığı önemli...
benim kızım gelicek Allah nasip ederse ama göbek çevremin maşallahı var
evet tatlim orada malesef ki oyleaynen serapimm hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?