2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Catybaby misafirin gelmeyecekmiş. Ben gecmisi okuyup cevap verene kadar olaylar değişiyor :)
Kızılcik var mı burda bilmiyorum hiç canım. Ama guzel olur eminim :)

Canım gecmis olsun. Su gelmeye başlayıp sonra durabiliyormuymus?
İnsallah bebegin karninda durur. Kac haftaliksin sen su an?
Böyle bir durumda enfeksiyon daha mı kolay kapılırmış?

bu hormonlara çok kötü kafam bozuluyoooo ne hale sokuyolar bizleri... şimdi tüylenmenin sebebi karnımızdakinin erkek olması mı...

ay beni gören doğum yakın heralde diyo yok daha 3 ayımız var deyince hadi ya oluyolar
yok yok benimkiler balta girmemiş orman gibi uzamışlar...
kız ciddi napcaz bu ağda işini ben iyice göremez oldum önümü

ay beni gören doğum yakın heralde diyo yok daha 3 ayımız var deyince hadi ya oluyolar

kız ciddi napcaz bu ağda işini ben iyice göremez oldum önümü

bende bugün kafamı ağda işiyle meşgul ediyorum canım..bakalım bir çıkar yol bulacağız inşallah...

bu hormonlara çok kötü kafam bozuluyoooo ne hale sokuyolar bizleri... şimdi tüylenmenin sebebi karnımızdakinin erkek olması mı...

ben gobek cevremle ilgili sordugumda genelde erkek bebek bekleyenlerde goruluyo dedi onun salgiladigi hormonlarla alakali sanirsam

ay maşallah sezeryandan ben tırsıyorum kızlar..herkes sezeryan istiyo çevremdekiler ben illa normal olsun diyom...

bende normal istiyorum zaten totomu yirtsam bile burada oyle kolay kolay yapmiyolar sezeryan ama tabiki o zamana bagli hersey mumkunse bebek uygunsa tabiki normal dogumu istiyorum Allah kolaylik versin bizlere en kolay sekilde doguralim

bugün bi arkadaşım için doktoruma gideceğiz.bebek istiyorlar bir kaç aydır. son adeti 22 haziranmış. 3 gündür az az kanaması oluyor. halsizlik hafif bel ve kasık ağrısı var... kan testi yaptırdık ama negatif çıktı. bebek olsa bile çok erken olduğu için belli olmazdı zaten ama ben onun adına korkuyorum. inşallah düşük yapmıyordur. ramazan günü hamilelerin duası kabul olurmuş. dua edin kızlar. içinde bi bebek olsun ve yaşasın inşallah...

aynur abl abla var kız unutma arada

bende normal istiyorum zaten totomu yirtsam bile burada oyle kolay kolay yapmiyolar sezeryan ama tabiki o zamana bagli hersey mumkunse bebek uygunsa tabiki normal dogumu istiyorum Allah kolaylik versin bizlere en kolay sekilde doguralim

valla burada kuaförden randevu alır gibi sezeryana randevu alabiliyon canım...

doğru diyorsun canım kuzular nasıl gelmek isterlerse o şekilde gelirler...iikimizin de can sağlığı önemli...

insallah canim rabbim gonlune gore versin

valla burada kuaförden randevu alır gibi sezeryana randevu alabiliyon canım...

doğru diyorsun canım kuzular nasıl gelmek isterlerse o şekilde gelirler...iikimizin de can sağlığı önemli...

evet tatlim orada malesef ki oyle aynen serapimm hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…