2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende bı kac yerden okudum travazol yazmıslar canım ama madem zalaın daha etkılı hem sen doktorunada danısmıssın içim rahat ederek alıp kullanabılırım. teşekkurler...

Cnm travazol çok iyi bir krem ben evlenmeden önce mantar ve enfeksiyondan çok çektim ama travazol hemen geçiriyor benim dr çok iyiydi ona çok guvenirim

kızlar merhaba,
bugün rutin tahlillerimi yaptırdım. ama ne yazık ki sonuçlarda yine yüksek değerler var. bu sefer kolesterolüm 244 çıktı. kan ve demir iğneleri olmama rağmen kansızlık çıktı. doktorumu aradım müsait değildi ama inanılmaz canım sıkıldı. kolesterol neden çıkar veya ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?

Geçmiş olsun Cnm yağlı şeyler mı yiyorsun çok fazla et yediklerin nelerdir

canım bende yaptırdım dün kolestrol yüksek çıktı aynısı bi ay önce filan eltimin başına geldi oda hamile aile hekimi kolestrol testi yapmış yüksek çıkmış doktorunu aramış sormuş gebelikte yüksek çıkması normaldir demiş doktoruda ben o yüzden hiç önemsemedim hatta testleri yazan doktora dedim gebelikte yüksek çıkarmiş ölçmeyin isterseniz adam yinede bakalım dedi ii dedim bende pratisyen hekimdi bana testi yazanda

HAMİLELİKTE (GEBELİKTE) KOLESTEROL YÜKSEKLİĞİ
Hamilelikte kolesterol değerleri (lipid profili) genel olarak yükselir. Total kolesterol, LDL kolesterol, VLDL gebelik boyunca yükselir ve doğumdan sonra tekrar düşer. HDL kolesterol de gebelik boyunca normale göre yüksek seyreder ancak gebeliğin son trimesterinde 2. trimestere göre bir miktar düşer.

neyi konusuyosunuz kizlar ben geri kaldim bak :26:

canım biz zizagla daha önceden başka bir topikten tanışıyoruz...o topikte hamile kalmak için neler yapmadık ki toplu olarak...ne kürler ne silkeletmeler...aklıma geldikçe gülesim geliyor o günler...sonra sırayla topikteki herkes hamile kaldı...işte o sırayı tartışıyorduk...

aynene nasıl olsan ona laf ederler millete kendini beğendiremezsin en iyisi takmamak da ben nazar değecek diye korkuyorum gören aa sen nasıl hamilesin daha hiç birşey yok diyor hiç maşallah nazar değmesin demiyorlar
sorma canım tövbeliyim artık keesin perhiz uyguluyorum iyileşene kadar

Canım travazolu evlenmeden kullanmıssın ama evlendıkten sonra gebeyken kullandın mı acaba ?

naciss şu an bende var o sorun doktorumu aradım sordum travazol kullan dedi hamilelikte onu veriyoruz dedi ben dünden beri kullanıyorum ilk kullanımda beri etkili

aman anaları gibi kıllı olmasın kuzular özellikle kızçeler...

sorma kuzu ya nasılda patır patır hamile kaldık sonra iremle görüştünmü anasıyla başlamıştır alışverişe

işte bu iyi haber. ben çok evham yaptım çünkü nereden çıktı bu kolesterol diye :)

bide bizim müdürlükte peşpeşe 6-7 kadın arka arkaya hamile kaldık kimi doğurdu kimi hamile beni onlarla kıyaslıyolar kızın boyu benim yarım kadar mesela diyoki aa filizin karnı senin kadar değildi yav ben zaten iriyimm

Geçmiş olsun Cnm yağlı şeyler mı yiyorsun çok fazla et yediklerin nelerdir

canım yediklerime olabildiğince dikkat ediyorum aslında. tiroit hastası olduğum için kilo artışıma dikkat etmem gerekiyor. ona rağmen hem kolesterol hem kansızlık çıkınca çok üzüldüm.

et yemem gerekiyor fakat hamilelikten önce hiç ağzıma sürmezdim et şimdi de mecburen yiyorum. yeterli gelmiyor sanırım ki iğnelere rağmen kansızlık çıktı

sorma kuzu ya nasılda patır patır hamile kaldık sonra iremle görüştünmü anasıyla başlamıştır alışverişe

he valla tek tek döküldü millet...irem gonyaya gidecekti canım en son görüştüğüm de ...gitti ki girmiyo nete daha bende aramadım telden...anasıyla hasret gidersin accık...2 hafta sonra döncek zaten...

Anladım Cnm bende troit hastasıyım ne kullanıyorsun ilaç olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…