bende bı kac yerden okudum travazol yazmıslar canım ama madem zalaın daha etkılı hem sen doktorunada danısmıssın içim rahat ederek alıp kullanabılırım. teşekkurler...
Cnm travazol çok iyi bir krem ben evlenmeden önce mantar ve enfeksiyondan çok çektim ama travazol hemen geçiriyor benim dr çok iyiydi ona çok guvenirim
Canım travazolu evlenmeden kullanmıssın ama evlendıkten sonra gebeyken kullandın mı acaba ?
kızlar merhaba,
bugün rutin tahlillerimi yaptırdım. ama ne yazık ki sonuçlarda yine yüksek değerler var. bu sefer kolesterolüm 244 çıktı. kan ve demir iğneleri olmama rağmen kansızlık çıktı. doktorumu aradım müsait değildi ama inanılmaz canım sıkıldı. kolesterol neden çıkar veya ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?
kızlar merhaba,
bugün rutin tahlillerimi yaptırdım. ama ne yazık ki sonuçlarda yine yüksek değerler var. bu sefer kolesterolüm 244 çıktı. kan ve demir iğneleri olmama rağmen kansızlık çıktı. doktorumu aradım müsait değildi ama inanılmaz canım sıkıldı. kolesterol neden çıkar veya ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?
neyi konusuyosunuz kizlar ben geri kaldim bak :26:
aynene nasıl olsan ona laf ederler millete kendini beğendiremezsin en iyisi takmamak da ben nazar değecek diye korkuyorum gören aa sen nasıl hamilesin daha hiç birşey yok diyor hiç maşallah nazar değmesin demiyorlarloriciğim linadan alıntı yaptım ama sözüm sana benimde göbeğimde büyük millet 7-8 aylık sanıyo sonra laf yapıyolar küçüğü küçük büyüğe büyük diyor bu millett herkesin yapısı başka
sorma canım tövbeliyim artık keesin perhiz uyguluyorum iyileşene kadarböğürtlen doğumu kolaylaştırır diye okumuştum bir yerde. çok abartmadan iç canım, son ay yüklenirsin böğürtlene.
canım çok normal. ben şeker yüklemesine gittiğimde, kan aldırmayı bekleyeceğimden oturarak bekleyin, demişlerdi.
bir de hep geç çıkıyormuş sonuçlar ona şaşırdım. ben son kanı aldırdıktan bir saat sonra tüm sonuçlarım hazırdı. dr a aynı gün gösterdim sonucu.
cevabın için teşekkürler canım. dalin alayım o zaman.
canım belki enfeksiyonu atıyordur vücudun. aktiflik ile ilgisi yoktur ama bu enfeksiyonlar bulaşıcı olabiliyor, eşin korunsun, yoksa sürekli ondan sana- senden ona geçer durur.
bol bol su iç, yeşil sebze ye.
Canım travazolu evlenmeden kullanmıssın ama evlendıkten sonra gebeyken kullandın mı acaba ?
galiba hormonlar canım kıllı bi anası var kızımın umarım bana benzemez ben bi de kızılım siyah tüyüm olmadığı halde bu kadar rahatsız ediyo
evet canım netten araştırdım şimdi tehlikeliymiş o seçeneği eledik jilete devam ayna alcaz karşımıza yapıcaz napalım
bence deeeeaman anaları gibi kıllı olmasın kuzular özellikle kızçeler...
canım biz zizagla daha önceden başka bir topikten tanışıyoruz...o topikte hamile kalmak için neler yapmadık ki toplu olarak...ne kürler ne silkeletmeler...aklıma geldikçe gülesim geliyor o günler...sonra sırayla topikteki herkes hamile kaldı...işte o sırayı tartışıyorduk...
canım bende yaptırdım dün kolestrol yüksek çıktı aynısı bi ay önce filan eltimin başına geldi oda hamile aile hekimi kolestrol testi yapmış yüksek çıkmış doktorunu aramış sormuş gebelikte yüksek çıkması normaldir demiş doktoruda ben o yüzden hiç önemsemedim hatta testleri yazan doktora dedim gebelikte yüksek çıkarmiş ölçmeyin isterseniz adam yinede bakalım dedi ii dedim bende pratisyen hekimdi bana testi yazanda
aynene nasıl olsan ona laf ederler millete kendini beğendiremezsin en iyisi takmamak da ben nazar değecek diye korkuyorum gören aa sen nasıl hamilesin daha hiç birşey yok diyor hiç maşallah nazar değmesin demiyorlar
sorma canım tövbeliyim artık keesin perhiz uyguluyorum iyileşene kadar
naciss şu an bende var o sorun doktorumu aradım sordum travazol kullan dedi hamilelikte onu veriyoruz dedi ben dünden beri kullanıyorum ilk kullanımda beri etkili
Geçmiş olsun Cnm yağlı şeyler mı yiyorsun çok fazla et yediklerin nelerdir
bence deeee
bakalım ne renk nasıl şeyler çıkacak bizlerden
bence deeee
bakalım ne renk nasıl şeyler çıkacak bizlerden
sorma kuzu ya nasılda patır patır hamile kaldık sonra iremle görüştünmü anasıyla başlamıştır alışverişe
canım yediklerime olabildiğince dikkat ediyorum aslında. tiroit hastası olduğum için kilo artışıma dikkat etmem gerekiyor. ona rağmen hem kolesterol hem kansızlık çıkınca çok üzüldüm.
et yemem gerekiyor fakat hamilelikten önce hiç ağzıma sürmezdim et şimdi de mecburen yiyorum. yeterli gelmiyor sanırım ki iğnelere rağmen kansızlık çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?