ben her zaman ağda YAPARIM KENDİM DOGUMA GİDERKEN BİLE HİÇ ÖLE SORUNLA KARŞILAŞMADIMbu 3. gebeliğim
bilmiyorum canım soğuk su içmeyi azaltıyım azcık ama kanmıyorumm
benmde gebe kalınca tüylerim dahada zayıflıyoay ne bileyim ya 15 gün önce bacaklar alındı sanki hiç alınmamış gibi duruyo bugün...
kızlar benım sonuclar cıkmıs aclık 61 dıgerı 74 yazıyor
tatlım ne güzel işte bende kızımda öleydim göbüşüm hiç yoktu herkes oğlun olacak diodu karnı yok bunun die kızım 1 hafta erken gelerek 3.500 kilo 52 cm boy ile doğdu çatlağım dahi yoktu ama oğlum mahvetti beniiyok canim ya ne onemi var ben mutluyum gobusleoglus iyi olsunda gerisi bos
:18::18::18:tamam canım içmiycemAynen selenim azalt sen soguk soguk sumu icilirmiss
süper canım, tatlı, meyve, dondurma vs. rahatlıkla yiyebilirsin abartmadan tabikiiiiiiiiiiiiiii
tatlım kızılcıkda diyorlar ama bizde kiren denir
sırf hazır meyva suyu içmemek için geçen yaz dondurucu aldım eşimin köyü böğürtlen deposu heryer böğürtlen o kadar seviyorum ki içmeyi yaz kış. inşallah bebeğime ve bana faydası olur .
bu arada bebeğim ileriden gidiyor benim çok sağlığımız iyi allaha şükür ama 19 eylül göründü en son doğum tarihi inşallah gelişimini tamamlar öyle gelir bebeğim aceleci biraz
canım benımde aynısı oldu 4 haftalıkken gelısımını durdurmus 4 haftada ben tasımısım ALLAH kımseye yasatmasın bebıslerımızıde saglık versın ama kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsunn
sabah seker yuklemesıne gıttım verdıklerı sey lımonata gıbıydı o ıyıdı ama ben son 15 dakıka cok kotu oldum bayılacaktım esımın omzuna yaslandım hemsıreler dedı yaslanma uyursun felan kafam zor tuttum ama sonra cok kotu oldum acıle aldılar uzandım esımde cok korktu bırden benı oyle gorunce aclıktanmıydı bılmıyorum nıye oyle oldum 2de cıkacak sonuclar inş iyi cıkar
Canım ben dalinin bebekler için olan yumusatıcını ve dalinin sıvı deterjanını aldım. cevremdekılere sordugumda dalini önerdiler..
selam kızlar size bir sorum var malesefki vajinal enfeksiyon sorunu yaşıyorum dün doktorumu aradım elimde bulunan bir krem vardı onu sürmemi söyledi bende dünden beri kullanıyorum ama dün gece 12den beri çok yoğun sarı akıntım var bebeğimde pek hareket etmiyor sööylemeye utanmakla birlikte dün gecede biraz aktiftikacaba ondan olabilir mi korkuyorum bebişe birşey oldu diye
Acaba tüy dökücü krem mi kullansak o zaman yaa :26:
ben önceden ağdaya düzenli giderdim ama geçen seneki kürtajdan önce ve sonrası hep kanamam oldu ağda işini bırakmak zorunda kaldım. bi daha da alıştıramadım kendimi tekrar.
şimdi de utanıyorum gitmeye göbeğimle :18:
tatlım ne güzel işte bende kızımda öleydim göbüşüm hiç yoktu herkes oğlun olacak diodu karnı yok bunun die kızım 1 hafta erken gelerek 3.500 kilo 52 cm boy ile doğdu çatlağım dahi yoktu ama oğlum mahvetti benii
:18::18::18:tamam canım içmiycem
Kizlar funda arar dun dogum yapmis
Ebru akel bi doguramadi gitti hee
ohhh hadi bakalım, vala çok seviniyorum böle haberlere, hamişken yemicezde nezaman yicez yaa dimi, hamişliğin keyfide böle bişi işte, ilk ayların acısını çıkarmamız lazım, ayyy hatırlamak bile istemiyom öykkkkcok sukur canımm bunuda atlattık ohhh gelsın sımdıı aksamkı yıyemedıgım tatlıı
benim normaldede oyle tuyum fln yok fazla kumralim cikarsada tek tuk hemen agdayla iki dk da aliyorum bu sekildede ugrasmak zor ya her 15 gunde bir alicaksin desene :26:
aaaa bak hiç haberimiz olmadı heeeebi bakayım şu magazin haberlerine, yok canım ebru bence beklicek dişleri çıkana kadar onunki amma uzun sürdü dimi ya, kimisinin böle oluyo işte uzun sürüyo, bana dün burdaki kızlar ( şirketteki yani ), 4 ay oldun dimi sen artık dediler, ne 4 ü be dedim 6 bitçek , şuanda 6,5 aaa ne çabuk yaa diyolar hahaha iyidir iyi, sürekli sorulmasındansa doğum nezaman diye böle olsunnn, insanı strese sokarlar sora halamı doğurmadın diye
ohhh hadi bakalım, vala çok seviniyorum böle haberlere, hamişken yemicezde nezaman yicez yaa dimi, hamişliğin keyfide böle bişi işte, ilk ayların acısını çıkarmamız lazım, ayyy hatırlamak bile istemiyom öykkkk
benmde gebe kalınca tüylerim dahada zayıflıyoaynı anda almışız canım banada 16 gün olmuş daha çıkmamış kopmle yapmıştım kendim daha bişi yok
Kizlar funda arar dun dogum yapmis
Ebru akel bi doguramadi gitti hee
ben her zaman ağda YAPARIM KENDİM DOGUMA GİDERKEN BİLE HİÇ ÖLE SORUNLA KARŞILAŞMADIMbu 3. gebeliğim
ay ne güzel yaaa. bende okuyunca bi panik oldum. jilet çok kötü yapar. hem ondada kesme ihtimali falan var oda tehlikeli...
ay benimde öyle fazla tyüm yoktur canım ama hızlı büyümeleri dikkatimi çekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?