bide bizim müdürlükte peşpeşe 6-7 kadın arka arkaya hamile kaldık kimi doğurdu kimi hamile beni onlarla kıyaslıyolar kızın boyu benim yarım kadar mesela diyoki aa filizin karnı senin kadar değildi yav ben zaten iriyimm
işte bu iyi haber. ben çok evham yaptım çünkü nereden çıktı bu kolesterol diye :)
%50 anne % 50 baba
%100 orjinal
Kızlar 3 gündür kendimi kötü hissediyorum normalde sabah kusmalarım ve ara sıra da sol gögsümün altında ağrı hissediyodum doktora sordum normal demişti ama 3 gündür çok fena kas ağrısı çekiyorum cok yorgun haddinden fazla yorgunum,sürekli bi uyku hali (normalde çok hareketli bi insanımdır iki dakika kıçım yer bulmaz) ve bugün farkettim açık yeşil akıntım var neden olabilir doktoru arasam mı acaba??
Geçmiş olsun Cnm yağlı şeyler mı yiyorsun çok fazla et yediklerin nelerdir
Anladım Cnm bende troit hastasıyım ne kullanıyorsun ilaç olarak
benim %80 baba olsun%20 ben olayım kişilik olarak da baba olsun pek ısmarlama oldu şimdik
yaptın mı yemeklerini bakimm
valla ben de benim oğlandan korkuyorum nasıl bişey olcak die ben de eşim de çok yaramazmışız çok ağlarmışım eşim de öle bu çocuk nasıl olcak die konuşuyoruz arada çok komik güzel ve heyecanlı oluyobende çok merak ediyorumm
aynen öyle canım%50 anne % 50 baba
%100 orjinal
bide bizim müdürlükte peşpeşe 6-7 kadın arka arkaya hamile kaldık kimi doğurdu kimi hamile beni onlarla kıyaslıyolar kızın boyu benim yarım kadar mesela diyoki aa filizin karnı senin kadar değildi yav ben zaten iriyimm
Kızlar 3 gündür kendimi kötü hissediyorum normalde sabah kusmalarım ve ara sıra da sol gögsümün altında ağrı hissediyodum doktora sordum normal demişti ama 3 gündür çok fena kas ağrısı çekiyorum cok yorgun haddinden fazla yorgunum,sürekli bi uyku hali (normalde çok hareketli bi insanımdır iki dakika kıçım yer bulmaz) ve bugün farkettim açık yeşil akıntım var neden olabilir doktoru arasam mı acaba??
valla ben de benim oğlandan korkuyorum nasıl bişey olcak die ben de eşim de çok yaramazmışız çok ağlarmışım eşim de öle bu çocuk nasıl olcak die konuşuyoruz arada çok komik güzel ve heyecanlı oluyo
aynen öyle canım
yaa bende saçma bi paranoya var, ya bebeğim hastanede karışırsa diye
doğar doğmaz bileklik takıyolardır ama anne paniği şimdiden başladı bende
sende mi benim gibi iri gillerdensin canımolsun kiloyu iyi saklıyoruz böyle
euthyrox kullanýyorum. haftada 1125 mg'a çýktýksenin kilo durumun nedir caným? kontrol edemiyoruz benimkini 6 ayda 10 kg aldým.
aynen öyle canım
yaa bende saçma bi paranoya var, ya bebeğim hastanede karışırsa diye
doğar doğmaz bileklik takıyolardır ama anne paniği şimdiden başladı bende
aynen ben debende sizdenin hayatım boyunca da hiç ufak tefek olmadım 169 cm boya 65.5 kiloudum şimdi 69.6 oldum iyice iri oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?