meraba cnm hoşgeldin :80:merhaba kızlar, bugün biraz yogunum pek giremiorum ama kalbim sizinle
hmmm sen şu sinir bozucu ince uzunlardansınnn arkadaş hem ince hem uzun nasıl olunur yaaaa
ne güzel kıskandım bak şimdi seni sebiaruzcum
benim de dünden kalan yemeğim var yanına bi pilav tamamdır
canım çerkes olduğum için basenim yerindeve uzunum ama çok ince değilim ama çirkin bi vücudum da yok Allah için
kilo alınca dengesiz almam pek. şimdi denge bozuldu göbek önde olunca bu görüntüme hala alışamadım
benim toto da hep yanlara gitme çabasında yaa ben eski kıyafetlerimi eteklerimi özledim böyle hamile kotu üstüne bol gömleği sevicem sanıyodum ama sıkıldım
canım yaa kıyamam üzüldüm ama şimdi kız sizinkiler de gelir doğumda hasret giderirsiniz
ben de yaaben seviyorum göbüşümü ama biriyle konuşurken göbüşüme bakıyolar ya o zman utanıyorum
merhaba kızlar, bugün biraz yogunum pek giremiorum ama kalbim sizinle
canım benim sen benden çok kısa ya da şişman değilsin yanikıskanma kızz
bende alışmadım bu hamiş pantolonlarına geniş gömlek badilere yaaafffben 36 beden olduğum günleri özledimm
canım yeşil akıntı iltihap olduğunu gösterir bende de olmuştu gebeliğin ilk başlangıcında doktorum fitil verdi 3 taneydi fitil..kullandım geçti ama doktoruna görünmen lazım...
aahhh ahhh canım ben de hep derdim bekarken iki aileden uzak bi memleket olsun diye ama bebeğimizin geliceğini öğrenince ilk aklıma iki annem geldi. bi de hamileliğin ilk dönemlerinde yani bulantı ve halsizlik varken çok aradım onları
teşekkür ederim cevap verdiğin için serap_serap doktoruma ulaşmaya çalışıyorum yarına randevu alamk için çok yoğun bakalım umarım ciddi bi şey yoktur
canım mutlaka doktoruna görün bence yeşil akıntı normal değil yani enfeksiyon filandır büyük ihtimal ilaç verir sana
ben de yaaöyle durup bakıyolar gözleri mi takılıyo nedir ama çok utanıyomm
ben seviyorum göbüşümü ama biriyle konuşurken göbüşüme bakıyolar ya o zman utanıyorum
ben de yaaöyle durup bakıyolar gözleri mi takılıyo nedir ama çok utanıyomm
al işte nasıl kıskan mıyim bi de bedenini yazmış 36 diye
ben en son lisede falan 36ydım heralde altlar hep 40-42 üstler hep 38-40 tı ama şimdi hiççç sorma
dğumdan sonra görüşelim yine bu beden işiniüzülme tatlım önemli olan kilo değil sağlık valla bebişler iyi olsunda ben 42 ye de razıyım 44 e de
hayır bide garip bişi değil zibilyon tane hamile var ortalıkta sanırım kötü niyetten değil gözleri takılıyorrrrrr
bence de kuzumhayır bide garip bişi değil zibilyon tane hamile var ortalıkta sanırım kötü niyetten değil gözleri takılıyorrrrrr
ben dedğumdan sonra görüşelim yine bu beden işinicanım sen nerde yaşıyodun?
ben de görünce bu halimle bile bakıyorum valla çok hoşuma gidiyo hamile kadın
güle güle canım kolay gelsinHadi biz kaçar teyzelerimiz...belimiz fena ağrıdı..fazla oturmak bize gelmiyo...accık dinlenip yemeklerimize başlayalım yavaştan..
canım ben de seviyorum o ayrııı
şimdi daha rahatım çünkü hmm şişman değil bu hamile diye baktıkları bariz bellio ara dönemde 3-4 aylıkken şişman mı acaba gibi bakıyolardı sinir oluyodum
ooo çok uzaklardaymışsın senbence de kuzum
ben debakıyorum onların fiziklerine falan kendimle kıyaslıyorum elimde olmadan
ben şanlıurfadayım tatlım
güle güle canım kolay gelsin
zizagccım orda tek yapılacak şey kaybolmakmış sen de en iyisini yapmışsınay kızlar ben bi gün işyerinde hızla lvaboya girdim koca göbekli bi kadın vardı korktu ben girince o zaman ben daha bekardım
ayy dedim bebişe bişi olmasın kadın suratıma baktı ters ters ben hamile değilim dedi ben o an eridim kendimi tuvalet kabinine zor attımm
ayyy kadını dumur etmişsin canımay kızlar ben bi gün işyerinde hızla lvaboya girdim koca göbekli bi kadın vardı korktu ben girince o zaman ben daha bekardım
ayy dedim bebişe bişi olmasın kadın suratıma baktı ters ters ben hamile değilim dedi ben o an eridim kendimi tuvalet kabinine zor attımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?