2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben seviyorum göbüşümü ama biriyle konuşurken göbüşüme bakıyolar ya o zman utanıyorum

canım benim sen benden çok kısa ya da şişman değilsin yani kıskanma kızz

bende alışmadım bu hamiş pantolonlarına geniş gömlek badilere yaaafff ben 36 beden olduğum günleri özledimm

al işte nasıl kıskan mıyim bi de bedenini yazmış 36 diye
ben en son lisede falan 36ydım heralde altlar hep 40-42 üstler hep 38-40 tı ama şimdi hiççç sorma

canım yeşil akıntı iltihap olduğunu gösterir bende de olmuştu gebeliğin ilk başlangıcında doktorum fitil verdi 3 taneydi fitil..kullandım geçti ama doktoruna görünmen lazım...

teşekkür ederim cevap verdiğin için serap_serap doktoruma ulaşmaya çalışıyorum yarına randevu alamk için çok yoğun bakalım umarım ciddi bi şey yoktur

ahh ahh benimde annem 1 saatlik yolda ama gel gör ki aynı şehir değil ayda yılda bir geliyor ne vardı yanımda olsa yaptığı yemekten bi kap dolabuma bıraksa

ben de yaa öyle durup bakıyolar gözleri mi takılıyo nedir ama çok utanıyomm

ben seviyorum göbüşümü ama biriyle konuşurken göbüşüme bakıyolar ya o zman utanıyorum

canım ben de seviyorum o ayrııı
şimdi daha rahatım çünkü hmm şişman değil bu hamile diye baktıkları bariz belli o ara dönemde 3-4 aylıkken şişman mı acaba gibi bakıyolardı sinir oluyodum

al işte nasıl kıskan mıyim bi de bedenini yazmış 36 diye
ben en son lisede falan 36ydım heralde altlar hep 40-42 üstler hep 38-40 tı ama şimdi hiççç sorma
üzülme tatlım önemli olan kilo değil sağlık valla bebişler iyi olsunda ben 42 ye de razıyım 44 e de

üzülme tatlım önemli olan kilo değil sağlık valla bebişler iyi olsunda ben 42 ye de razıyım 44 e de
dğumdan sonra görüşelim yine bu beden işini canım sen nerde yaşıyodun?

hayır bide garip bişi değil zibilyon tane hamile var ortalıkta sanırım kötü niyetten değil gözleri takılıyorrrrrr

ben de görünce bu halimle bile bakıyorum valla çok hoşuma gidiyo hamile kadın

Hadi biz kaçar teyzelerimiz...belimiz fena ağrıdı..fazla oturmak bize gelmiyo...accık dinlenip yemeklerimize başlayalım yavaştan..

hayır bide garip bişi değil zibilyon tane hamile var ortalıkta sanırım kötü niyetten değil gözleri takılıyorrrrrr
bence de kuzum
dğumdan sonra görüşelim yine bu beden işini canım sen nerde yaşıyodun?

ben de görünce bu halimle bile bakıyorum valla çok hoşuma gidiyo hamile kadın
ben de bakıyorum onların fiziklerine falan kendimle kıyaslıyorum elimde olmadan
ben şanlıurfadayım tatlım
Hadi biz kaçar teyzelerimiz...belimiz fena ağrıdı..fazla oturmak bize gelmiyo...accık dinlenip yemeklerimize başlayalım yavaştan..
güle güle canım kolay gelsin

Son düzenleme:

ay kızlar ben bi gün işyerinde hızla lvaboya girdim koca göbekli bi kadın vardı korktu ben girince o zaman ben daha bekardım
ayy dedim bebişe bişi olmasın kadın suratıma baktı ters ters ben hamile değilim dedi ben o an eridim kendimi tuvalet kabinine zor attımm

bence de kuzum

ben de bakıyorum onların fiziklerine falan kendimle kıyaslıyorum elimde olmadan
ben şanlıurfadayım tatlım

güle güle canım kolay gelsin
ooo çok uzaklardaymışsın sen
oralı mısın canım? ye acıları kebapları yine de kilo almaa hee

zizagccım orda tek yapılacak şey kaybolmakmış sen de en iyisini yapmışsın

ayyy kadını dumur etmişsin canım

adige sebiaruz serap ve ben ne cenesi düşük hatunlarız milyontane hamiş online bizim cenemiz durmuyorrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…