aferin canım sanaKızlaaar çok yoruldum,ben uslanmamEvi süpürdüm sildim banyoyu ovacaktım yıkamaya karar verdim,belim ağrıdı..ama değdi evim temiz oldu,daha geçen hafta bugün temizlikçi gelmişti ama olsun bnm temizliğim başkadır Uğramayalı o kadaaaaar çok şey konuşulmuş ki 2 saatte size inanamadım,bugün rekorlardayız :) Boy kilo falan mı konuştunuz?Benim boyum 1.62 kilom bugün itibariyle malesef 71.5...
aman deyim tatlımm sakın haaaoffffffffffff gene canım sıkıldııııııııııı ara ara aklıma şu sıgarada gelmese olmaz
ben zayıflardım canımmKızlar siz oruc tuttuğunuz zaman zayıflar yada kilo mu alırdınız
Kızlar siz oruc tuttuğunuz zaman zayıflar yada kilo mu alırdınız
canım bn park yatak düşünüyodum ama vazgeçtim yatak odam küçük çünkü, sepet beşik almaya karar verdim:82:Güzel anneler yatak odanıza park yatak almayı planlayan ya da alan var mı hangı marka dusunuyorsunuz birde kaça kaç ölçüler idealdir söyleyin bakalım
canım doktoruna ulaşamasan da git sağlık bu bir de hamilelikte bu tür şeyler daha önemli oluyor dersin aradım ulaşamadım bende tedirgin oldum bu durumdan o yüzden geldim dersin geri gönderecek değil yalina cevap verdiğin için teşekkürler baskalım ne diyecek doktor ulaşabilsem bi randevu alıp yarın gidicem of canım sıkıldı ya korkuyorum da biraz
ay kızlar ben bi gün işyerinde hızla lvaboya girdim koca göbekli bi kadın vardı korktu ben girince o zaman ben daha bekardım
ayy dedim bebişe bişi olmasın kadın suratıma baktı ters ters ben hamile değilim dedi ben o an eridim kendimi tuvalet kabinine zor attımm
nacişşşşşşşşşş kızzzzzzzzzzz morelımı bozdun haaaaaaabak aağlayıveririm kız kaç kıloyla kaç arasınd gıdıyonnn kız doğurcaz alın şu kiloları aartık kızıyom haaaaaaaaa hep ben mı alıyom yahuu
Sağol canım,sadece toz alma kaldı onu da hemencik yaparım birazdan..Şimdi bacaklarımı uzattım kendime çay yaptım içiyorumOoooh maşallah cnm iyisin
Ben de cok yoruldum evı sildim süpürdüm sırtımdan belıme dogru agrı vuruyor canım bu arada sanada kolay gelsın bende hıc yerımde durmuyorum ıcım rahat etmıyor .
Canım ablamlar haftaya pazartesi ya da salı gelmeye karar verdiler,bugün uymadı sonradan.Hem haftaya daha hazırlıklı olurum iyi oldu o açıdan.Bu akşam yemek falan yapamam biz aynı zamanda yemek sektöründeyiz akşam orda yicem eşimle inşallah,bu sene bir orda bir kayınvalidemlerde kaynarım artıkaferin canım sananie yordun kendini bu kadar bak ben pazar günü yaptım o yanlışı bi daha da yapmam dikkat et kendine dinlen biraz daha akşam misafir ağırlicann
Bende pek değişme olmazdı ama gece yiyip yatmak illa az da olsa kilo aldırıyordu ama sonradan çabuk veriyordum.Kızlar siz oruc tuttuğunuz zaman zayıflar yada kilo mu alırdınız
Canım az önce çilek mobilyaya bakıyordum,bir arkadaşım ordan almış,mobilyalar organik kanserojen içermiyor dedi ama sitesinde fiyatı ile ilgili bilgi yok,yerinde görüp öğrenmek lazım..Güzel anneler yatak odanıza park yatak almayı planlayan ya da alan var mı hangı marka dusunuyorsunuz birde kaça kaç ölçüler idealdir söyleyin bakalım
kuzum katılın ki daha güzel ilerlesin sayfalarsen de bi kaçıon gidionnnnn saatlerce gelmiyon
canım bn park yatak düşünüyodum ama vazgeçtim yatak odam küçük çünkü, sepet beşik almaya karar verdim:82:
Kızlar siz oruc tuttuğunuz zaman zayıflar yada kilo mu alırdınız
tatlım nie öyle diyon sen de gayet iyi durumdasın göbüş topiğinden gördüğüm kadarıylanacişşşşşşşşşş kızzzzzzzzzzz morelımı bozdun haaaaaaabak aağlayıveririm kız kaç kıloyla kaç arasınd gıdıyonnn kız doğurcaz alın şu kiloları aartık kızıyom haaaaaaaaa hep ben mı alıyom yahuu
canım doktoruna ulaşamasan da git sağlık bu bir de hamilelikte bu tür şeyler daha önemli oluyor dersin aradım ulaşamadım bende tedirgin oldum bu durumdan o yüzden geldim dersin geri gönderecek değil ya
ee canım sende fazla almamışsınki öyle diyorsun göbüş topiğinde gördük yani gayet iyisin maşallah
ahhhh wc yolları taştan sen çıkardın bebiş beni beni baştan haydaaaaagene wc yolları göründü ay valla mekik dokuyorum yaaa
evet cullucan kayboluyosun sürekli ama gördüm ki wc mesain başlamış yine hak verdim şimdikuzum katılın ki daha güzel ilerlesin sayfalarsen de bi kaçıon gidionnnnn saatlerce gelmiyon
tuz olayını bende duymuştum canım da diğer fareymiş falan hayatta yapmam bunuyaa evetttgelip bişi soruyolar bugün off sıkıldam hee bende sayfayı kapatmak zorunda kalıyom napimmm
aşağıyı bi okusanıza yaa varmı böle bişi gerçekten???
evet kızlar ıkısı de dogru bızım komsunun kızında da tuy yok. tuz olayı da dogru. hatta bızde kokan kısılere senı kucukken tuzlamadılar mı dıe espırısı bıle vartuz olarak da kaya tuzu yanı dogal tuz kullanabılırsınız. hıcbırsey olmaz korkmayın bu kadar. mesela usumesın dıe cocugu soguk suyla da yıkarlar bızde ozellıkle erkek cocuklarını. tuy meselesınde ıse orda onemlı nopkta karınca yumurtası olması ama bu devırde onu bulmak zor. ama bı de su var bu da denenmıs. yenı dogmus tuysuz fareyı de yıne aynı sekılde tuylerı cıkmamıs yenı dogan bebege surersenız de tuyu cıkmıyor bu da denenmıs yane. ama bu ne kadar uygulanabılır orası tartısılır. ama benım kızım olursa yapabıldıklerımı yapacagım. gozlerımle gordum cıkmayan kısılerı cunku.
aman deyim tatlımm sakın haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?