2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya kızlar bugün muhabbet ederken kızlarla kız çocukları çok tüylü olmasın diye fare kanı sürerlermiş eskiden, ay bana çok saçma ve iğrenç geldi bu, duydunuzmu böle bişi hiç çok merak ettim, nette bakacam şimdik:44:

aynene nasıl olsan ona laf ederler millete kendini beğendiremezsin en iyisi takmamak da ben nazar değecek diye korkuyorum gören aa sen nasıl hamilesin daha hiç birşey yok diyor hiç maşallah nazar değmesin demiyorlar

çok haklısın, demeyene ben zorla dedirtiyorum canım, maaşalahh deyin canım sizde diye şakayla karışık söylüyorum, yada " maaşallah bana dimi " diye sölüyorum o zaman mecburen sölüyolar, sende öle yap, nazardan çok korkarım çokta nazara gelirim, sürekli nas felak ve ayetel kürsü okuyorum hep bu yüzden
bence deeee
bakalım ne renk nasıl şeyler çıkacak bizlerden
kızlar yaa ben esmerim kocişte öle ama bizim sülale geneli sarışın yada kumral birde ya yeşil göz ya mavi, bizim bebişin renkli olma olasılığı çok yüksek bakalım nolcak, kuzenlerin bebişi oldu anne ve baba kumral kahve gözlü ama çocuk sarı saç masmavi gözzzz, dedeme benziyo

bizde bunun muhabbetini çok yapıyoruz yaa, ikimizde çok sakinmişiz ama kociş 4 yaştan sora dolap içlerinde gezinmeye başlamış bazen evin içinde kayboluyomuş falan bakalım nolcak bizim bebişlerrr

Kızlar geceleri belim ve sırtım cok agrıyor karnıma vuruyor bende yumuşak doku romatızması fibromiyalji var acaba ondanmı bılemedım sızdede bel agrısı olan var mı?

ayyy allammmm koptum gülmekten, sana ne sinir olmuştur varyaaa

adige sebiaruz serap ve ben ne cenesi düşük hatunlarız milyontane hamiş online bizim cenemiz durmuyorrr
evet canım ben de az önce farkettim bi sürü online var ama ses yok kimseden
bizden mi fırsat kalmıyo acaba

ben kızıl olduğum için benden de turuncu kafa bi kız bekliyor herkes ama bakalım ne çıkacak

bende mavi gözlüyüm sülalem maviş annem babam kardeşim eşimde yeşil gözlü ama onun ailesinde renkli göz nadir bi özellik inşalah bana benzer gözleri en çok bana benzemesi istediğim özelliği oğlumun

Kizlar boy ve kilolardan konusulmus bende 164 boyunda 52 kiloydum suan 55-56 arasinda gidip geliyorum.36 beden hamis pantolonu hala bana buyuk geliyo giyemiyorum.

ooo çok uzaklardaymışsın sen
oralı mısın canım? ye acıları kebapları yine de kilo almaa hee

zizagccım orda tek yapılacak şey kaybolmakmış sen de en iyisini yapmışsın
buralıyım tatlım
valla doğru diyosun hamişliğime kadar ne kadar yesem de kilo almazdım şimdi ne yesem yarıyo

ayyy allammmm koptum gülmekten, sana ne sinir olmuştur varyaaa

aynen allahtan bi daha görmedim kadını

evet canım ben de az önce farkettim bi sürü online var ama ses yok kimseden
bizden mi fırsat kalmıyo acaba

ben kızıl olduğum için benden de turuncu kafa bi kız bekliyor herkes ama bakalım ne çıkacak

size özel topik açıcamm 4dümüze özel kızlara fırsat kalsın

Kizlar boy ve kilolardan konusulmus bende 164 boyunda 52 kiloydum suan 55-56 arasinda gidip geliyorum.36 beden hamis pantolonu hala bana buyuk geliyo giyemiyorum.
bak yaaaa 34-36-38 beden demeyi yasaklıyorum bu sitede
buralıyım tatlım
valla doğru diyosun hamişliğime kadar ne kadar yesem de kilo almazdım şimdi ne yesem yarıyo
ben de ben de su içsem yarıyooo

nacişşşşşşşşşş kızzzzzzzzzzz morelımı bozdun haaaaaaa bak aağlayıveririm kız kaç kıloyla kaç arasınd gıdıyonnn kız doğurcaz alın şu kiloları aartık kızıyom haaaaaaaaa hep ben mı alıyom yahuu

Allah yardımcımız olsun canımm şmdiden
bence o kadın o lafın üstüne 20 kilo vermiştir

Kızlar geceleri belim ve sırtım cok agrıyor karnıma vuruyor bende yumuşak doku romatızması fibromiyalji var acaba ondanmı bılemedım sızdede bel agrısı olan var mı?
benim de bel ağrım var canım yaa:26:
aynen allahtan bi daha görmedim kadını

size özel topik açıcamm 4dümüze özel kızlara fırsat kalsın
olur valla aç kızz:86:

Kızlaaar çok yoruldum,ben uslanmamEvi süpürdüm sildim banyoyu ovacaktım yıkamaya karar verdim,belim ağrıdı..ama değdi evim temiz oldu,daha geçen hafta bugün temizlikçi gelmişti ama olsun bnm temizliğim başkadır Uğramayalı o kadaaaaar çok şey konuşulmuş ki 2 saatte size inanamadım,bugün rekorlardayız :) Boy kilo falan mı konuştunuz?Benim boyum 1.62 kilom bugün itibariyle malesef 71.5...

Aglama canim ben hep zayiftim zaten 50 kilonun ustune ciktigim anlar cok azdir.bende merak ediyorum valla doguma acaba kac kiloyla giricem.

Ooooh maşallah cnm iyisin

Ben de cok yoruldum evı sildim süpürdüm sırtımdan belıme dogru agrı vuruyor canım bu arada sanada kolay gelsın bende hıc yerımde durmuyorum ıcım rahat etmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…