ahh cancazımm haklısın eşim de bıraktı ben hamıle oldugumu öğrenınce ve artık evimde sigara içilmiyorrrrr ve çok da rahatttttttt mis gibi kokuyosunnn ama geçmişinde içen biri olunca görunce ve kokusunu farkedınce iç geçiriyosunnn içmekle içmemk arasında dağlarrrr kadar fark var
kızlar merhaba,
bugün rutin tahlillerimi yaptırdım. ama ne yazık ki sonuçlarda yine yüksek değerler var. bu sefer kolesterolüm 244 çıktı. kan ve demir iğneleri olmama rağmen kansızlık çıktı. doktorumu aradım müsait değildi ama inanılmaz canım sıkıldı. kolesterol neden çıkar veya ne yapmam gerekiyor bilginiz var mı?
Kendi annem bunları bilmez uygulamaz da ama kayınvalidem arnavuttur ve kesin uygulayacaktır,uygulamazsa çatlarrrevet canım iş yerinde en az 1,5 lt bitiyo sora evde devam, 2,5 oluyodur günde
ahanda annemi aradım sordum vala benide tuzlamışlar ayyyyyyondan ter kokmuyomm benn, ne kadar terlesem kokmaz benim terim, 2 kardeşimide tuzlamışlar, o yüzden kokmuyoz demek, ay bende yapçam zaten annem diyoki ben senin bebişine yapçam sen merak etme, hatta erkek bebeklerin kaşını, ve bıyık kısmını siyah göz kalemiyle çizip sora üzerine azıcık un serpiyolarmış ki büyüyünce erkek erkek olsun, ama yaşlanıncada ak pak olsun diyeeeeeeeeeeeeee annem hepsini yapçam diyo
aferin kız içmiyon demek9 ay dayandıktan sona yine içmezsin beeeeee , yaparsın sen bu işi, bu kadar ara vermişin
kızlar ben kaçar mesai bitti, son bi wcye gideyim yola çıkmadan, yarın sabah görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Linacigim benim tam tersi birşey yiyemiyorum ama xorluyorumben de çok rahatım canım çok şükür zorlanmıyorum umarım böyle de devam eder akşam olunca çok yiyesim geliyor ama kendimi tutuyorum bir anda yüklenmemk için
Cullucancım tuzu ben de duydum fareyi duymadım tabiiki,eşime de küçükten tuz atmışlar çok terler ama hiç kokmaz çok şükür,o sebepten midir bilmiyorum ama kızımın da terleyince kokmasını istemem o nedenle ben de tuzlarım sanırımTüylü ya da tüysüz yavru ya da büyük fareyi görür görmez bnm tüylerim diken diken olur zaten
Çağla22 cim sağolasın çay iyi geldi valla,kimse oruç tutmuyor diye rahat rahat yazıyorum inş. tutan yoktur aman kimse de tavsiye etmiyor zaten..
Kızlar siz oruc tuttuğunuz zaman zayıflar yada kilo mu alırdınız
Güzel anneler yatak odanıza park yatak almayı planlayan ya da alan var mı hangı marka dusunuyorsunuz birde kaça kaç ölçüler idealdir söyleyin bakalım
yaa evetttgelip bişi soruyolar bugün off sıkıldam hee bende sayfayı kapatmak zorunda kalıyom napimmm
aşağıyı bi okusanıza yaa varmı böle bişi gerçekten???
evet kızlar ıkısı de dogru bızım komsunun kızında da tuy yok. tuz olayı da dogru. hatta bızde kokan kısılere senı kucukken tuzlamadılar mı dıe espırısı bıle vartuz olarak da kaya tuzu yanı dogal tuz kullanabılırsınız. hıcbırsey olmaz korkmayın bu kadar. mesela usumesın dıe cocugu soguk suyla da yıkarlar bızde ozellıkle erkek cocuklarını. tuy meselesınde ıse orda onemlı nopkta karınca yumurtası olması ama bu devırde onu bulmak zor. ama bı de su var bu da denenmıs. yenı dogmus tuysuz fareyı de yıne aynı sekılde tuylerı cıkmamıs yenı dogan bebege surersenız de tuyu cıkmıyor bu da denenmıs yane. ama bu ne kadar uygulanabılır orası tartısılır. ama benım kızım olursa yapabıldıklerımı yapacagım. gozlerımle gordum cıkmayan kısılerı cunku.
bu hormonlara çok kötü kafam bozuluyoooo ne hale sokuyolar bizleri... şimdi tüylenmenin sebebi karnımızdakinin erkek olması mı...
ben gobek cevremle ilgili sordugumda genelde erkek bebek bekleyenlerde goruluyo dedi onun salgiladigi hormonlarla alakali sanirsam
bugün bi arkadaşım için doktoruma gideceğiz.bebek istiyorlar bir kaç aydır. son adeti 22 haziranmış. 3 gündür az az kanaması oluyor. halsizlik hafif bel ve kasık ağrısı var... kan testi yaptırdık ama negatif çıktı. bebek olsa bile çok erken olduğu için belli olmazdı zaten ama ben onun adına korkuyorum. inşallah düşük yapmıyordur. ramazan günü hamilelerin duası kabul olurmuş. dua edin kızlar. içinde bi bebek olsun ve yaşasın inşallah...
Çok yorma canım kendını ben de duşa gıreyım görüşmek üzereCullucancım tuzu ben de duydum fareyi duymadım tabiiki,eşime de küçükten tuz atmışlar çok terler ama hiç kokmaz çok şükür,o sebepten midir bilmiyorum ama kızımın da terleyince kokmasını istemem o nedenle ben de tuzlarım sanırımTüylü ya da tüysüz yavru ya da büyük fareyi görür görmez bnm tüylerim diken diken olur zaten
Çağla22 cim sağolasın çay iyi geldi valla,kimse oruç tutmuyor diye rahat rahat yazıyorum inş. tutan yoktur aman kimse de tavsiye etmiyor zaten..
Ahhh ah bu dertten bende muzdaribim sahurda iki lt şu içiyor saat beşe kadar wc gidiyom helede iftarda 3 dk bir gidiyom kızlar
ay kızlar ben bi gün işyerinde hızla lvaboya girdim koca göbekli bi kadın vardı korktu ben girince o zaman ben daha bekardım
ayy dedim bebişe bişi olmasın kadın suratıma baktı ters ters ben hamile değilim dedi ben o an eridim kendimi tuvalet kabinine zor attımm
evet canım ben de az önce farkettim bi sürü online var ama ses yok kimseden
bizden mi fırsat kalmıyo acaba
ben kızıl olduğum için benden de turuncu kafa bi kız bekliyor herkes ama bakalım ne çıkacak
aynen canım ben de bunları düşüne düşüne alıştırmışken kendimi gidemedim.
kollarım için gidiyorum ayda bir ama orası için ıı ııhhhh
Kızlar biraz bakmıyorum sayfalara uçuyor vallah :)
Hormonlar çenelere vuruyor galiba)
Kollar sorun degil canım da orası düşündürüyor insanı.
aynen ben de
1.70 boyum 57 ile hamile kaldım şimdi 65 im
evet mesela bu akşam iş çıkışı gidicem ama yine kol ve kaş bıyık için alt taraf kalsın şimdilik bakalım yetebildiğim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?