2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Catybabycim afiyet olsun iç çayını bir güzel dinlenmişte olursun sonrada tozu alırsın 2 dakika. Ben de terledım duş falan alıcam . Çileğede bakarım cnm artık bir ara .

kendini bu kadar yorma bakayım riskli bu kadar yorulmak erken doğumu filan tetikler allah korusun
offffffffffff gene canım sıkıldııııııııııı ara ara aklıma şu sıgarada gelmese olmaz

aaa olmaz ama bak bu çok iyi bir fırsat sigarayı bırakmak için bugün bir programda adam çıkmış tv'ye ses telleri alınmış ne konuşurken ne de öksürürken sesi çıkıyordu sgara yüzünden kanser mi ne olmuş ses telleri tümüyle alınmış o kadar pişman ki zamanında içtiğine yani sunucu birşey soruyor kendi cevap veremiyor o işaretle filan anlatmaya çalışıyor yanındaki tercüme ediyor

oy kıyamam sen sigara mı aşeriyon
tut kendini sezinim bebişin için zaten sen en doğru olanı yapıyosundur

evet cullucan kayboluyosun sürekli ama gördüm ki wc mesain başlamış yine hak verdim şimdi
wc mesaisi hiç bitmez vala off offf

tuz olayını bende duymuştum canım da diğer fareymiş falan hayatta yapmam bunu
ya onu bende duymuştum, hatta ballı suylamı ne yıkarlarmış ki bal koksun falan ama bu fare oluyo öykkk yaa o ne öleee

ahhhh wc yolları taştan sen çıkardın bebiş beni beni baştan haydaaaaa
hayde bakalım , gerçi artık göbekte atamıyoz

ben zayıflardım canımm

Bünyeden bünyeye değişiyor canım galıba kımı cok zayıflıyor kımı cok kılo alıyor iftardan sonra sporla bırlıkte fazla kılo alınacagını zannetmem.

ben zayıfalrdım canım çünkü susadığım için sahurda ve iftarda su içmekten yemeğe fırsat kalmıyor bakalım bu ramazan nasıl olcam oruç tutuyorum çok şükür rahatsız da olmuyorum sen?

Bende yazilarim bir 8 kilom giderdi şimdi dusunuyorumda ya zayiflarsam ama ben oruç olup olmadigim belli değil sanki bu sene daha çok kolay tutuyom Cnm

tuz olayını bende duymuştum canım da diğer fareymiş falan hayatta yapmam bunu

Kislar ayy bence sacmalik, tuysuz farede neyin nesi, hadi arinca yumutasi bir ara modaydi epilasyon tuy dokturme icin belki dersin ama bu fare olayi sacma ben fare gorunce igrenirim oldum olasi birde yeni dogmus tuysuzunumu aricam..

ahh cancazımm haklısın eşim de bıraktı ben hamıle oldugumu öğrenınce ve artık evimde sigara içilmiyorrrrr ve çok da rahatttttttt mis gibi kokuyosunnn ama geçmişinde içen biri olunca görunce ve kokusunu farkedınce iç geçiriyosunnn içmekle içmemk arasında dağlarrrr kadar fark var

aferin kız içmiyon demek 9 ay dayandıktan sona yine içmezsin beeeeee, yaparsın sen bu işi, bu kadar ara vermişin

Cullucancım tuzu ben de duydum fareyi duymadım tabiiki,eşime de küçükten tuz atmışlar çok terler ama hiç kokmaz çok şükür,o sebepten midir bilmiyorum ama kızımın da terleyince kokmasını istemem o nedenle ben de tuzlarım sanırımTüylü ya da tüysüz yavru ya da büyük fareyi görür görmez bnm tüylerim diken diken olur zaten
Çağla22 cim sağolasın çay iyi geldi valla,kimse oruç tutmuyor diye rahat rahat yazıyorum inş. tutan yoktur aman kimse de tavsiye etmiyor zaten..

Bende yazilarim bir 8 kilom giderdi şimdi dusunuyorumda ya zayiflarsam ama ben oruç olup olmadigim belli değil sanki bu sene daha çok kolay tutuyom Cnm

ben de çok rahatım canım çok şükür zorlanmıyorum umarım böyle de devam eder akşam olunca çok yiyesim geliyor ama kendimi tutuyorum bir anda yüklenmemk için

Kislar ayy bence sacmalik, tuysuz farede neyin nesi, hadi arinca yumutasi bir ara modaydi epilasyon tuy dokturme icin belki dersin ama bu fare olayi sacma ben fare gorunce igrenirim oldum olasi birde yeni dogmus tuysuzunumu aricam..
ııyyykkk geçen gün bizim santralde vardı kabloları kemirmiş kaç gün sonra anladık bağlantı olmayınca, yavrulamış pis hayvan 10 tane minicik siyah siyah, lazım olcağnı bilsem attırmazdım kızlarr

canım ben de bebeğin tuzla yıkandığını duymuştum ama amaç nedir hiç bi fikrim yok ter kokmucaksa yapılmalı bence ilerde sıkıntı çekmesin

Çok mu su içiyorsun canım ben de çok içince kendımı wc den alamıyorum
evet canım iş yerinde en az 1,5 lt bitiyo sora evde devam, 2,5 oluyodur günde

ahanda annemi aradım sordum vala benide tuzlamışlar ayyyyyy ondan ter kokmuyomm benn, ne kadar terlesem kokmaz benim terim, 2 kardeşimide tuzlamışlar, o yüzden kokmuyoz demek, ay bende yapçam zaten annem diyoki ben senin bebişine yapçam sen merak etme, hatta erkek bebeklerin kaşını, ve bıyık kısmını siyah göz kalemiyle çizip sora üzerine azıcık un serpiyolarmış ki büyüyünce erkek erkek olsun, ama yaşlanıncada ak pak olsun diyeeeeeeeeeeeeee annem hepsini yapçam diyo

Ahhh ah bu dertten bende muzdaribim sahurda iki lt şu içiyor saat beşe kadar wc gidiyom helede iftarda 3 dk bir gidiyom kızlar
Ben de çok sık gider oldum,ilerde çok daha sık gidecekmişiz dakikada bir mi gideceğiz anlamadım işimiz zor :18: Dışarı çıkıyorum zrt pırt tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum sorunlu çocuklar gibi oldum evden çıkasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…