2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Dayancam mecburen canimm allahtan kendi ailemin yanindayim kayinvalidenin yaninda olsam ne yapardim ki buna sükür

Oyy annesi o yer degistirmistir bende 1-2 haftadir kasiklarimda hissediyordum ara ara bugünde cok net hissettirdi cok sükür kendini bakalim yarin 29.haftama giriyorum allahin izniyle artik sayma zamani geldi hareketlerin herhalde

kızlar ben kaçtım kociş gelıyomuş az gezdıreyım senı dedı koşa koşa giderimmmm patladım

canım sakın fare filan denemeyin birsürü mikrop taşıyor o yapan da cahilliğinden yapmıştır başta kolera gibi pek çok tedavisi olmayan hastalığın taşıyıcısı yeni doğmuş bir bebeğe o pis şeyi sürüp de hasta etmeyin
Linacigim benim tam tersi birşey yiyemiyorum ama xorluyorum

Tuz şeyini bende duydum Cnm annem bende tuzlamis ben terleme terlesrmde koku olmuyor

Kızlar bebegimin hareketlerini aşağıda hissediyorum acaba neden

Kızlar artık biri ekim anneleri doğum hikâyeleri topigini açsın yav .

ben de bugün pek yiyemedim ya dün öyleydi sadece demekki hatta sofrada çorbamı zor bitirdim baş dönmesi ve uyku bastı çünkü orucu açınca oruçken gayet dinçtim halbuki...benim de bazen aşağıda vuruyor canım bence normal çünkü bu konuyu daha geçen haftalarda burda konuşmuştuk diğer arkadaşlarla onlarda da oluyormuş...doğum topiği için de daha çok erken meleklerden biri topik açılmış diye erkenden gelmeye filan kalkar mazallah bugün arkadaşım sezeryan doğum yaptı benden 1-2 hafta öndeydi kızlar dua edin bebişi de kendi de iyi olsun

Sanirim zullunun acelesi var bi an once bebeginin gelmesini istiyo...
Vallah öyle gözüküyor...
Kızlar hemen zaman geçsin bebis gelsin istiyom yav çok mu erkenci davranıyoru:2:m yoksa

Canım topik açılsa da zaman normal geçecek. Cok erkenci davranıyorsun bence. Erken gelse bebegin ve gelişimi tamamlanmamış olsa üzülürsün. Bırak hamileliği 9 ay yasayalım. Acele etmeyelim. Kendine oyalanacak bir uğraş bul evde bence. Canin sıkılıyor vakit geçsin istiyorsun.

midem çok fena kızlar yarın doktordan ilaç istiyim en iyisi ya hiç bişe yaramıo

Günaydınlar herkeseeee, azıcık sıcaktan azıcak karnımın rahatsızlığı, azıcak kolumdaki tetanos aşısının ağrısı derken sabahı ettik, neyseki yağmur yağdıda etraf serinledi istanbulda uykum var çokkkk, neyseki bugün perşembe yarın cuma, akşam erken yatçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…