dayan canım herkes bi şekil zorluklar yaşıo inanki ailene sarıl bebeginle ilgilen bak şurda ne kaldıki hazırlıklar derken gelip geçer sonra bebek olunca düşünecek vaktin olmucak sonra bi bakmışsın kocan yanında
anlamadım 2 gune kadar ramazan davulcusu gıbıydı canım tekmeler bı gun dışardaydım butun gun akşamda oyle ogunden sonra kustu bana benı yordun dıye yavaşladı hareketlerı sadce tam altımdan vuruuyo korkuyom sankı orda bacaakları çıkıcak kasıklarımdan da değil altımdan vuruyo sankı çıkıcak gibi sızlatıyo
orayı
kızlar ben kaçtım kociş gelıyomuş az gezdıreyım senı dedı koşa koşa giderimmmm patladım
Kız benimkininde dudakları aynı babası
Kız genelde anneler diyorsun rüyada gorduklericocuklar benziyormuş
canım sakın fare filan denemeyin birsürü mikrop taşıyor o yapan da cahilliğinden yapmıştır başta kolera gibi pek çok tedavisi olmayan hastalığın taşıyıcısı yeni doğmuş bir bebeğe o pis şeyi sürüp de hasta etmeyinyaa evetttgelip bişi soruyolar bugün off sıkıldam hee bende sayfayı kapatmak zorunda kalıyom napimmm
aşağıyı bi okusanıza yaa varmı böle bişi gerçekten???
evet kızlar ıkısı de dogru bızım komsunun kızında da tuy yok. tuz olayı da dogru. hatta bızde kokan kısılere senı kucukken tuzlamadılar mı dıe espırısı bıle vartuz olarak da kaya tuzu yanı dogal tuz kullanabılırsınız. hıcbırsey olmaz korkmayın bu kadar. mesela usumesın dıe cocugu soguk suyla da yıkarlar bızde ozellıkle erkek cocuklarını. tuy meselesınde ıse orda onemlı nopkta karınca yumurtası olması ama bu devırde onu bulmak zor. ama bı de su var bu da denenmıs. yenı dogmus tuysuz fareyı de yıne aynı sekılde tuylerı cıkmamıs yenı dogan bebege surersenız de tuyu cıkmıyor bu da denenmıs yane. ama bu ne kadar uygulanabılır orası tartısılır. ama benım kızım olursa yapabıldıklerımı yapacagım. gozlerımle gordum cıkmayan kısılerı cunku.
Linacigim benim tam tersi birşey yiyemiyorum ama xorluyorum
Tuz şeyini bende duydum Cnm annem bende tuzlamis ben terleme terlesrmde koku olmuyor
Kızlar bebegimin hareketlerini aşağıda hissediyorum acaba neden
Kızlar artık biri ekim anneleri doğum hikâyeleri topigini açsın yav .
Canım daha vakit var acele etmeyelim lutfen. Gelmesin bebeklerimiz erkenden.
Sanirim zullunun acelesi var bi an once bebeginin gelmesini istiyo...
Vallah öyle gözüküyor...Sanirim zullunun acelesi var bi an once bebeginin gelmesini istiyo...
Kızlar hemen zaman geçsin bebis gelsin istiyom yav çok mu erkenci davranıyoru:2:m yoksa
günaydın ekim ayının cici anneleri... bel ağrısından bu gece yine uyuyamadık...
günaydın ekim ayının cici anneleri... bel ağrısından bu gece yine uyuyamadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?