- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
burası da nemli canım böyle bir yağmur yağsa buz gibi olsa her taraf yani hiç fena olmaz...bu arada hamama gitmek istiyorum ben ya...böyle birisi bana masaj yapsım kemiklerim yumuşasın...sanırım artık böle devam etçez biz, uyku muyku hak getireozaman ben duaya başlıyım sende ordan başla belki orayada yağar, gerçi yağmurda sora kendini neme bırakıyo bu istanbulda ama ne yapalım bizimkisi züürtt tesellisi
oyyyy kuzum kıyamam..ben evdeyim valla keyif yapıyom..temmmuz biri iple çektim valla...eylülde bir 15 gün çalışıp izne ayrılacağım...Allah kolaylık versin sana...off deme yaa aynen, hep böle derim yatış 11,30 u bulur sora sabah 5,30 da kalk işe hazırlan offf offfffffff
tamam artık yapçak bişi yok bu saatten sora, önceden uyuduklarımıza saycaz napalımmmmmmmmmmmm
kız 4 gün kalmış sabret bu kadar gün geçmiş onumu bekleyemiyonnnnnnnnnnnnn
ya nası yüzüstü yatıonnn merak ediyom, bırak yüzüstüyü hani biraz sırt üstü yatayım valla durmuyo, tepik üstüne tepik hemde sağlamından
görcez görcez Allah büyük işallah o güzel günleride görcez çok az kaldı hakkaten ya ben panik oluyom siz olmuyonuzmu?
ya ben eve gidince etraf toplamaya dalıyom önce bi bakıyom saat geçmiş sora hadi yemek hazırla sora kociş gelsin yemek ye saat zaten 10 oluyo yaaa, bugün herşeyi olduğu gibi bırakçam işteeeeee
ya nası yüzüstü yatıonnn merak ediyom, bırak yüzüstüyü hani biraz sırt üstü yatayım valla durmuyo, tepik üstüne tepik hemde sağlamından
görcez görcez Allah büyük işallah o güzel günleride görcez çok az kaldı hakkaten ya ben panik oluyom siz olmuyonuzmu?
kız babaya oğlan anaya düşkün olurmuş zaten...
biz başa çıkarız onlarla merak etme sen
ben döndüğünü bile hissediyorum ama babaya hep minik tekmeler atıyo saygıdan heralde
canım bel oyuğun mu oluşuyo ki, totoş dışarı doğru mu çıkmaya başladı acaba
biz başa çıkarız onlarla merak etme sen
ben döndüğünü bile hissediyorum ama babaya hep minik tekmeler atıyo saygıdan heralde
canım bel oyuğun mu oluşuyo ki, totoş dışarı doğru mu çıkmaya başladı acaba
sorma canım yaa daaha yemeği yerken ter içinde kalıyoruz ikimiz de. sonra da bi uyku çöküyor, o arada birbirimizi gaza getirip kendimizi dışarı atsak olacak ama biz birbirimizi amaaannn yaaa boşverr yatalım diye gaza getiriyoruz
offf o dağınıklığı hiç sorma. dün yine yapılacak listesini sayarken sızıp kaldımaslında yakınız belki bulutlar oraya doğru kayıyodur, birazdan gümbürdeyerek yağmur başlar belki he ne dersin
günaydın canım, benn tabikiiiiiiiisanki orucu ben tutuyorum gibi bayılıp kalıyom akşam saat 3 ten sora benim pil bitiyo işten çıkana kadar sora o sıcak hava suratıma çarptımı offf bu ne oluyorum sora eve varınca etraftaki dağınıklığa gözüm çarpıyo toplayayım diyorum aman yaaaa sabahları çok değil 2 saat daha uyusam sanki yetçek
dünürcüm sen ne iş yapıyosun 5i bulmuyo çıkman?biz eşimle aynı saatte giriyoruz eve sağolsun yardım ediyo evi toplarken bide eve erken gidiyorum ben 6ya çeyrek kala evdeyiz
ee cerkezlerde ataya babaya saygı daha fazladır büyüklerin yanında konuşulmaz
itiraf edeyim sanki az önce baktımda aynada pantolondan bayağı totoş dikleşmiş gibi geldi bana...ama en çok göbek var..hamilelik öncesi pantolonu giydim de geçende her taraf girdi içine de bir göbek kısmı gelmed...
ben de eski kotumu giydim senin gibi ama fermuar mimmmkinn değil birleşmedi :))
iftardan sonra benimkini öldürsen kalkmaz....yığılıp kalıyo yediği yerde...serin olsun diye birde balkona hazırlıyorum masayı...içeri gitmeye üşenip balkonda yığılıveriyo...kız kardeşim burada...artık iftar saatinden sonra onu dürtüp duracağım kalk diye..
günnaydın canım o ağrılar bende de var merak etme rahme baskı yaptıkça alt tarafta bir yerlerim ağrıyo ama çözemedim nerenin ağrıdığını...Aman Allah korusun, şimdiden doğuran olmasın daha erken :))
Günaydın hepinize..
Bende bu aralar hep bi ağrılar.. Kendimi mi dinliyorum nedir. Kasıklarımda ağrılar oluyor, yatmaktan yan taraflarım ağrıyor.
Göbeğim geriliyor artık.
offf o dağınıklığı hiç sorma. dün yine yapılacak listesini sayarken sızıp kaldım
eşime diyorum perdeleri de yıkamak lazım baya oldu yıkamayalı, ben yıkarım sen asarsın diyorum aa tabii tabiii ben de onu düşünüyordum diyoyıkasam mecbur asacak ama kıyamıyorum ben de iftardan sonra ben bile sersemliyorum
dünürcüm sen ne iş yapıyosun 5i bulmuyo çıkman?
evet canım saygımız sonsuz, demek ki anne karnında babaya tekme de atılmazmış onu da öğrendik
doğumdan sonra girebilsem daha ne isterimcanım sen belim çok ağrıyo yürüyüş yapmam lazım diye duygu sömürünü yap kendi de açılır dışarı çıkınca biraz
hımmm eve varış saati güzel sizin bide ikiniz birden süper, ben 7 de evde oluorum, kociş 8 e çeyrek kala o nedenle pek işe yaramıyo akşamları, bide şimdi oruçlu gelir gelmez uyutuyorum onu iftara kadarbiz eşimle aynı saatte giriyoruz eve sağolsun yardım ediyo evi toplarken bide eve erken gidiyorum ben 6ya çeyrek kala evdeyiz
ee cerkezlerde ataya babaya saygı daha fazladır büyüklerin yanında konuşulmaz
günaydınnnnn, o ağrılar sanırım hepimizde var artık, kendini dinlemesende oluyo zaten boşver takma kafanaAman Allah korusun, şimdiden doğuran olmasın daha erken :))
Günaydın hepinize..
Bende bu aralar hep bi ağrılar.. Kendimi mi dinliyorum nedir. Kasıklarımda ağrılar oluyor, yatmaktan yan taraflarım ağrıyor.
Göbeğim geriliyor artık.
ben de denedim gülüm ama ne mümkün kapanmadı fermuarrofff o dağınıklığı hiç sorma. dün yine yapılacak listesini sayarken sızıp kaldım
eşime diyorum perdeleri de yıkamak lazım baya oldu yıkamayalı, ben yıkarım sen asarsın diyorum aa tabii tabiii ben de onu düşünüyordum diyoyıkasam mecbur asacak ama kıyamıyorum ben de iftardan sonra ben bile sersemliyorum
dünürcüm sen ne iş yapıyosun 5i bulmuyo çıkman?
evet canım saygımız sonsuz, demek ki anne karnında babaya tekme de atılmazmış onu da öğrendik
doğumdan sonra girebilsem daha ne isterimcanım sen belim çok ağrıyo yürüyüş yapmam lazım diye duygu sömürünü yap kendi de açılır dışarı çıkınca biraz
bana da oluyo kuzum yaa tekmeledikçe mi acıyo diye düüşünüyorum ama rahme baskı da yapıyo olabilir benim küçük minnakımgünnaydın canım o ağrılar bende de var merak etme rahme baskı yaptıkça alt tarafta bir yerlerim ağrıyo ama çözemedim nerenin ağrıdığını...
belim ağrıyo desem uzanda yat dinlen accık der..
günaydın canlarrr biz geldikk
ben de denedim gülüm ama ne mümkün kapanmadı fermuarr
bana da oluyo kuzum yaa tekmeledikçe mi acıyo diye düüşünüyorum ama rahme baskı da yapıyo olabilir benim küçük minnakım
Herkes sustubiri kız doğurdu herhalde
Aman Allah korusun, şimdiden doğuran olmasın daha erken :))
Günaydın hepinize..
Göbeğim geriliyor artık.
benimki de gözümün içine bakıyor benden biraz yüz bulunca tamam yarın akşam çıkarız diyo, bu iki akşamdır oluyo bakalım bu akşam önce hangimiz vazgeçicek
günaydın canımmmmm _ujgeldiniznapıyo oğluşun???
temmuz anasıdır onlar başladı pıtır pıtır doğurmaya
günaydın cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?