- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Günaydın canım, hadi ya bari gün içinde uyu, bende sıcaktan uyuyamadım, şükür bi yağmur yağdı gece istanbulda şakır şakır oh valla rahatladım
Günaydınlar herkeseeee, azıcık sıcaktan azıcak karnımın rahatsızlığı, azıcak kolumdaki tetanos aşısının ağrısı derken sabahı ettik, neyseki yağmur yağdıda etraf serinledi istanbulda uykum var çokkkk, neyseki bugün perşembe yarın cuma, akşam erken yatçam
günaydın sero bacı beline destek yastık filan koysana yan yatarken yada battaniyeyi uzun katla beline destek yap
Günaydınlar herkeseeee, azıcık sıcaktan azıcak karnımın rahatsızlığı, azıcak kolumdaki tetanos aşısının ağrısı derken sabahı ettik, neyseki yağmur yağdıda etraf serinledi istanbulda uykum var çokkkk, neyseki bugün perşembe yarın cuma, akşam erken yatçam
yatağın içerisinde kaç tane yastık var sayayım mı? o da yetmiyormuş gibi kocişin yastığını da araklıyorum bazen
:84::84::84::84:Artık çift rakam görmek istiyorum..:84::84::84::84:
ben ağrısına en güzeli sırtüstü yatmak ama maalesef bebişler için yasak o pozisyonn
bağırma len dört günün kalmışşçift rakam diyince biz geçen sene asker yolu beklerken ah bi çift rakamlara düşsek derdik sonra 81 kalsın da ah il il gezelim derdik 2012 aralıktan beri ömrüm şafak saymakla geçti önce babası sonra düğün şimdide sıpasının gelişini bekliyorum
valla sırt üstü de yatamıyorum bu gece bir ara geçmişim uykuya uyandım ki yüzüstü yatıyorum bir korktum bir korktum ki anlatamam uşak içeride ezildi diye...sonra tepiği attı da rahatladım...
pazartesi mi şimdi çift rakamı görcem...allahım kucağımıza aldığımız günleri de görecek miyiz acaba...kız sanki üçte ikisini yolcu ettik hamileliğin kaldı üçte biri...
benim oğlum çok inat olcak galiba bana tekmeler atıyo atıyo eşimi çağrıorum gel gel diye kesiyo tepişmeyi adam hasret kalıyo o kadar dil döküyo yok inat valla
az kaldı tabi valla ben şimdide doğumu düşünmeye başladım silkelediğimiz günlerin üzerinden ne çok zaman geçti kız hamileliğin en zor olan üçüncü evresine girdik sanırım
günaydın Serapcımmm, bel ağrısı olmasa da herkes bi şekilde uykusuz kalmış galiba bu gece,günaydın ekim ayının cici anneleri... bel ağrısından bu gece yine uyuyamadık...
cullucancım sana da günaydın, yağmur sizi yeterince rahatlattıysa biraz da Bursa'ya alabilir miyiz lütfenGünaydınlar herkeseeee, azıcık sıcaktan azıcak karnımın rahatsızlığı, azıcak kolumdaki tetanos aşısının ağrısı derken sabahı ettik, neyseki yağmur yağdıda etraf serinledi istanbulda uykum var çokkkk, neyseki bugün perşembe yarın cuma, akşam erken yatçam
dünürcüm günayddınnnnbenim oğlum çok inat olcak galiba bana tekmeler atıyo atıyo eşimi çağrıorum gel gel diye kesiyo tepişmeyi adam hasret kalıyo o kadar dil döküyo yok inat valla
az kaldı tabi valla ben şimdide doğumu düşünmeye başladım silkelediğimiz günlerin üzerinden ne çok zaman geçti kız hamileliğin en zor olan üçüncü evresine girdik sanırım
silkeleme deme bana...ay ne günlerdi be..ne duysak yapıyorduk...deli gibi birde başlık açtım tövbe tövbe...
benim oğlanda arada yapıyo merak etme ama babayı da tepiksz bırakmıyo...
günaydın Serapcımmm, bel ağrısı olmasa da herkes bi şekilde uykusuz kalmış galiba bu gece,ben de sıcaktan yarım saat debepelendim yatakta
cullucancım sana da günaydın, yağmur sizi yeterince rahatlattıysa biraz da Bursa'ya alabilir miyiz lütfen
dünürcüm günayddınnnn
benim kız da aynısııı babamız eli göbeğimde bekledi gece ama yokkk, ben kızımın beni hissettiğini düşünüyorum zaten
günaydın Serapcımmm, bel ağrısı olmasa da herkes bi şekilde uykusuz kalmış galiba bu gece,ben de sıcaktan yarım saat debepelendim yatakta
cullucancım sana da günaydın, yağmur sizi yeterince rahatlattıysa biraz da Bursa'ya alabilir miyiz lütfen
dünürcüm günayddınnnn
benim kız da aynısııı babamız eli göbeğimde bekledi gece ama yokkk, ben kızımın beni hissettiğini düşünüyorum zaten
sanırım artık böle devam etçez biz, uyku muyku hak getiregün içerisinn de de uyuyamıyorum canım sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo...kuzu da içeride rahatsız oluyo o da veriyo tekmeyi...zaten wc muhabbetine girmeyeyim...günümün dörtte biri neredeyse orada geçecek baskı yaptıkça wc ihtiyacı duyuyorum..
bir yağmurda şuraya yağsa ne olur ki...artı birde sıcağımız var...
off deme yaa aynen, hep böle derim yatış 11,30 u bulur sora sabah 5,30 da kalk işe hazırlan offf offfffffffbende o şekilde plan yapıyorum ama evde ki hesap bakalım çarşıya uyacak mı?
tamam artık yapçak bişi yok bu saatten sora, önceden uyuduklarımıza saycaz napalımmmmmmmmmmmmyatağın içerisinde kaç tane yastık var sayayım mı? o da yetmiyormuş gibi kocişin yastığını da araklıyorum bazen
kız 4 gün kalmış sabret bu kadar gün geçmiş onumu bekleyemiyonnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:Artık çift rakam görmek istiyorum..:84::84::84::84:
ya ben eve gidince etraf toplamaya dalıyom önce bi bakıyom saat geçmiş sora hadi yemek hazırla sora kociş gelsin yemek ye saat zaten 10 oluyo yaaa, bugün herşeyi olduğu gibi bırakçam işteeeeeegünaydın cullucuğumm evet biraz rahtladı istanbul dün akşam ben işten gidince 1 saat filan uyuyorum sonra kalkıp yemek yapıyorum daha dinç oluyorum o zaman
ya nası yüzüstü yatıonnn merak ediyom, bırak yüzüstüyü hani biraz sırt üstü yatayım valla durmuyo, tepik üstüne tepik hemde sağlamındanvalla sırt üstü de yatamıyorum bu gece bir ara geçmişim uykuya uyandım ki yüzüstü yatıyorum bir korktum bir korktum ki anlatamam uşak içeride ezildi diye...sonra tepiği attı da rahatladım...
pazartesi mi şimdi çift rakamı görcem...allahım kucağımıza aldığımız günleri de görecek miyiz acaba...kız sanki üçte ikisini yolcu ettik hamileliğin kaldı üçte biri...
bu oğlanlar anaya düşkün olacak heraldee
günaydın tüm Ekim Anneleerriii,
oruç tutmadığı halde benim gibi bitkin düşen var mııııı
akşam iftar sofrasını bile toplayamadan sızıp kalmışım bi uyandım saat 11.30. tabii o saatten sonra bi hışım toplarsın mutfağı
ee babamız da uyumuş tabii, sözde iki akşamdır yürüyüş yapıcazsıcak beni mahvetti kafamı kaldıramıyorum
günaydın dünürcüğüm hoşgeldin
oğlan başlıyo tepiğe herife sesleniyomm koş herfi koş adam geliyo tık yok
senin kız inat benim oğlan inat yandık valla
canım bel oyuğun mu oluşuyo ki, totoş dışarı doğru mu çıkmaya başladı acabaya sıcak bel ağrısı göbeği çevirememe bunlarda var ama en çok rahatsız eden bel ağrısı..bir doğursaydık hayırlısıyla...
sorma canım yaa daaha yemeği yerken ter içinde kalıyoruz ikimiz de. sonra da bi uyku çöküyor, o arada birbirimizi gaza getirip kendimizi dışarı atsak olacak ama biz birbirimizi amaaannn yaaa boşverr yatalım diye gaza getiriyoruz
yürüyüş deme canım ramazan geldi benim de hiç çıkasım gelmiyo dışarıya..iftarı eşimle edip sızıyorum bende bir kenarda...
dünürcüm günayddınnnn
günaydın canım, benn tabikiiiiiiiigünaydın tüm Ekim Anneleerriii,
oruç tutmadığı halde benim gibi bitkin düşen var mııııı
akşam iftar sofrasını bile toplayamadan sızıp kalmışım bi uyandım saat 11.30. tabii o saatten sonra bi hışım toplarsın mutfağı
ee babamız da uyumuş tabii, sözde iki akşamdır yürüyüş yapıcazsıcak beni mahvetti kafamı kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?