2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın tatlımm nasılsınız bakalım

iyiyiz canım sükür hamilelik halleri sen nasılsın

kızlar sanki adet olacakmışım gibi sancım var..iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum acaba o mu yapıyo..

ya bende yanma var serap iltihaptan mı canımm

valla memur diilim taşerondan çalışıyorum ama memur gibi iş yapıyorum eşim memur
özel sektör canımcımmm allah yardımcın olsun

o hiç belli olmazcanım keyfine bağlı agganın gelecem dedi mi tutamazsın...

öyle keyf ehli bunlar şimdi bile tekmele diyon tekmelemiyorr

benimkide eylül sonu olabilüüüüüüüü, ekim başı gözüküyo normalde çünkü bakalım kısmetttttttttttttttttt

kızçemiydi cullucum senin bebişş unuttum yaa kızsa erken gelebülüüü

bende iyim kuzum nolsun aynı uykusuzum sadece

dr soruyo bana sürekli idrarını yaparken yanma var mı diye...ama nedenini bilmiyom kuzu büyük bir ihtimal iltihaptır o da...

ben de yüzüne ne hissediyosam söylemek istiyorum. zaten işten çıkacak olursam söylemeden gitmicem
canım biz aynı departmandayız ve bizim kattan sorumlu, ama o salağın sorumluluk anlayışı bize işlerini yaptırmak. kim sorarsa müşteri onun müşterisi, sipariş onun siparişi ama herşeyini biz yapıyoruz.
yaşına falan hürmetim kalmadı zaten, bi Allahın kuluyla da geçinemiyo şirkette. onla ayrı bi yerde çalışacak olsam devam ederim belki (ki daha karar vermedim izin dönüşünde Allah kerim ) izne bu herif yüzünden erken çıkıcam heralde.
kız gibi kapris yapıyo bize, kendi kendine küsüyo barışıyoo. beyfendi üst katta çalışanlarla küsmüş o yüzden yukarı çıkamazmış, yukarda işi varsa bize yaptırıyo ama bakalım adige ne kadar dayanıcak bu duruma görücez
bu halimle beni yukarı çıkartıyo saçma sapan işler için, böyle devam ederse zaten uyuz oluyorum, şu hamilelere yaptırılmaması gereken, haklarımız belirten yazıyı mail atıcam kendisine.
çok dertliyim açtım yine bayramlık ağzımı

Kislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz.. (

Kislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz.. (

sen nerdesin canım ya söylesene yanına gelelim...

günaydınlar herkese...
arkadaşlar kan uyuşmazlığı olan var mı? benm var 28. haftada iğne yapılıyomuş ya benim aklım karıştı. ben bu cumartesi 27+4 oluyorum haftaya cumartesi 28+4 olcam. yani benim iğneye bu hafta gitmem lazım demi? yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…