günaydın tatlımm nasılsınız bakalım
kızlar sanki adet olacakmışım gibi sancım var..iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum acaba o mu yapıyo..
hmmm memuresin yani
ne güzeeell biz 7ye doğru anca çıkıyoruz. ama ben büyük ihtimal doğum izninden dönüşte çok çalışmıcam burda.
çok canımı sıkan öküzün teki var bizim departmanda. adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyo bişey yapmasına gerek yok her noktasına uyuz oluyorum
ramazandan dolayı herşey aksıyo... okumadım canım ama bi bakayım...
benimki de ekim sonu görünüyoo hiç belli olmazcanım keyfine bağlı agganın gelecem dedi mi tutamazsın...
benim de arada oluyo canım ilaçtan olduğunu sanmam ben kullanmıyorum çünkü:26:
günaydın canım hoşgeldin
o hiç belli olmazcanım keyfine bağlı agganın gelecem dedi mi tutamazsın...
benimkide eylül sonu olabilüüüüüüüü, ekim başı gözüküyo normalde çünkü bakalım kısmetttttttttttttttttt
bende iyim kuzum nolsun aynı uykusuzum sadeceiyiyiz canım sükür hamilelik halleri sen nasılsın
ya bende yanma var serap iltihaptan mı canımm
valla memur diilim taşerondan çalışıyorum ama memur gibi iş yapıyorum eşim memur
özel sektör canımcımmm allah yardımcın olsun
Gunaydin annisler bebisler gobisler :))
Herkere guzel bol tekmeli gunler..
bende iyim kuzum nolsun aynı uykusuzum sadece
gunaydın kızlar... sabah sabah formunuzdasınız yine
iyiyiz canım sükür hamilelik halleri sen nasılsın
ya bende yanma var serap iltihaptan mı canımm
valla memur diilim taşerondan çalışıyorum ama memur gibi iş yapıyorum eşim memur
özel sektör canımcımmm allah yardımcın olsun
bak bakayım belki normal bi durumdur bu rahatlarsın sende
ben de yüzüne ne hissediyosam söylemek istiyorum. zaten işten çıkacak olursam söylemeden gitmicemiyi diyek iyi olalımmm, uykusuzluk başa bela bide toto ağrısı var şuanda
vayyyy hadi bakalım, evet ramazana denk gelmeyeydi bizde haftasonuyla birleştirip yapardık bişiler ama kısmet olsun zaten hamişiz çok yormayalım kendimizi
bi kişi için iş bırakılırmııııııııııııııııı, tabiki hayır, boşver görmezden gel, onun gibi çok var etrafta yine denk gelirsin başka işlerde hiç kuşkun olmasın, mesela ben bugün birinin saçını başını yolmak böle etlerini koparmak istiyorum amaaaa napıyorum içimden derin nefes alıp rahatlıyorum bebişim stres olmasın diyommmm
prospektüsünde yan etkilerde yazıyomu canım öle bişi baktınmı hiç?
benimki de ekim sonu görünüyo
Kislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz..(
dr soruyo bana sürekli idrarını yaparken yanma var mı diye...ama nedenini bilmiyom kuzu büyük bir ihtimal iltihaptır o da...
başladı uykusuzluklarr bebişler bizim doğum sonrasına hazırlıyorr
nacişcimmm cenemiz düşük maşallahhh günaydın hoşgeldinnn
öyle keyf ehli bunlar şimdi bile tekmele diyon tekmelemiyorr
kızçemiydi cullucum senin bebişş unuttum yaa kızsa erken gelebülüüü
gunaydın kızlar... sabah sabah formunuzdasınız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?