2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
öyle keyf ehli bunlar şimdi bile tekmele diyon tekmelemiyorr

kızçemiydi cullucum senin bebişş unuttum yaa kızsa erken gelebülüüü
yok canım erkek benim bebiş o yüzden anca eylül sonu gelir diyorum bekler gününü tembel oluyomuş çünküm

yok canım baktım çok nadiren bulantı ve kusma yazıyo...gaz sancısı mı acaba..:44:
hımmm olabilir, totoyu dik havaya biraz eğil hafiften bakalım

anlayışsız mahluk işte ne yapıcan, kız belki sen izinden gelene kadar defolup gider bellimi olur madem kimseyle anlaşamıyo, ay erkeğin kaprisliside hiç çekilmez yaaaaaaaaa, sen öle dua et o defolsun gitsin

Kislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz.. (
ah canım yaaa, sen soğuktan biz sıcaktan şikayetçi, acaba halinden memnun olan var mııı, anam bu pragta yani azcık yaz mevsimi yaşayaydı iyiydi

başladı uykusuzluklarr bebişler bizim doğum sonrasına hazırlıyorr

nacişcimmm cenemiz düşük maşallahhh günaydın hoşgeldinnn
ayy bari şimdiden yapmasalar biraz uyusak zaten sonra uyuyamicaz
dr soruyo bana sürekli idrarını yaparken yanma var mı diye...ama nedenini bilmiyom kuzu büyük bir ihtimal iltihaptır o da...
bana da herseferinde soruyo yok diyom çok mu önemli bişey ki acep:44:
benim kide sizden bir kaç gün önce...ay peş peşe pırtlatcaz...
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin canım

bilmem valla bana da her seferinde soruyodu yok diyordum..ama idrar tahlilinde lökosit çıktı...ama yine yanma yok bende..

amin canım bu arada hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım kuzularımızı....

ay bende kalkıp yapacaktım ha...kalktığım an çaktım

olsun kızzz o hareket acayip etkili gaza vala, ben önceden karnımız üstüne yatardım gazım olunca hafifte totoyu havaya dikerdim hemen çözüm ama artık hamişlikte zor oluyo bu hareket, bende başlıyom dolanmaya yürüyüşte bi nevi iyi geliyo gibimm

herkeslere merhaba,yanmış kurumumuzda iş başı yapıyoruz kimse de demiyorki özürlüler ve hamileler işe gelmesin idari izinli sayılsın diye.biz de çok şükr çift sayılara düştük. ankarada çok sıcak.yanıp tutuşuyoruz. Allah oruçlu olanlara yardım etsin.

işte belli olmuyır ki kuzu... iltihap bu bende de yoktu yazın ortasında idrarda iltihap çıktı...

ilaç verdi dimi sana off banada verir kesin şimdi

evet erkekler nazlı diyorlar bakalım ne olacakk

doğunca babalarına veririz onları uyutmasınlar

bu göbekle yapabilirsem yapayım..ya da kalkıp maden suyu içeyim...Bu arada çeneye daldık ta ben kahvaltı bile yapmadım...kuzum niye tepikleyip duruyo diyorum bende iki saattir..

demezlleerrrrrrrrrrrr, çalışçan sen ne farkın var senin onlardan bi bebek var iştee okadar
amin canım çok zor gerçektende, Allah sabrını versin onlara inşallah

bu göbekle yapabilirsem yapayım..ya da kalkıp maden suyu içeyim...Bu arada çeneye daldık ta ben kahvaltı bile yapmadım...kuzum niye tepikleyip duruyo diyorum bende iki saattir..

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebişi aç tutuyon yaaaaa, hemen ye çabukkkk, bu saate kadar çocuk sana nası msj verceni şaşırmış demekki ondan tepikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…