2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşbuldum kuzum napsın oğluşum yeri daraldı kazı çalışması yapıyo belki genişletirim die bence bu çocuk mühendis olacak
küçüklüğümü kaldı artık bu minnakların...yerleri dar geliyo artık onlara..
aynen canım yaa sığamıyo artık benim oğlan da ha bire tepikliyo yeri esnesin die heralll

günaydın canım bizimde 2 gün var ...vay beee ne günler geçirmişiz şimdi bir an düşündüm de...

nice nice güzel mutlu sağlıklı senelere tatlım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:123:
seneye de minişinizle kutlarsınız inşallah

aynen...kötü alıştılar ama accık zora geldiler mi basıyolar tepiği...

vuhuuuuuuuuuuuuuumaşallah size, aynı sene evlenmişiz aynı ay günlar farklı sadece bizimde 25 inde 4 sene dolcak, ne çabuk geçiyo dimi Allah daha nice seneler nasib etsin, torun torbaya karışın işallah

günaydın canım bizimde 2 gün var ...vay beee ne günler geçirmişiz şimdi bir an düşündüm de...
hadi bakalım napçanız düşündünmü bişiler yoksa benim gibi kocişemi bırakçan

canım ben istanbulda bi kamu kurumunda çalışıyorum istanbulda mesailer 8,30-17,00 arası servislere gitmek için 10 dakika önce çıkıyoruz

çok hain planlarım var da bakalım uygulayabilecek miyim
ramazan olmasa kaçardık bir yerlere ama ramazandan dolayı evde bişiler yaparız veya iftardan sonra bakcaz artıkın...

canım ben istanbulda bi kamu kurumunda çalışıyorum istanbulda mesailer 8,30-17,00 arası servislere gitmek için 10 dakika önce çıkıyoruz

hmmm memuresin yani
ne güzeeell biz 7ye doğru anca çıkıyoruz. ama ben büyük ihtimal doğum izninden dönüşte çok çalışmıcam burda.
çok canımı sıkan öküzün teki var bizim departmanda. adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyo bişey yapmasına gerek yok her noktasına uyuz oluyorum

aynı kurumda olunca rahat oluyor canım

günaydın canlarrr biz geldikk

günaydın sebicimmmm

kızlar sanki adet olacakmışım gibi sancım var..iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum acaba o mu yapıyo..

hoşbuldukk tatlımmm nasılsınız bu gün

iyi diyek iyi olalımmm, uykusuzluk başa bela bide toto ağrısı var şuanda
çok hain planlarım var da bakalım uygulayabilecek miyim
ramazan olmasa kaçardık bir yerlere ama ramazandan dolayı evde bişiler yaparız veya iftardan sonra bakcaz artıkın...
vayyyy hadi bakalım, evet ramazana denk gelmeyeydi bizde haftasonuyla birleştirip yapardık bişiler ama kısmet olsun zaten hamişiz çok yormayalım kendimizi

bi kişi için iş bırakılırmııııııııııııııııı, tabiki hayır, boşver görmezden gel, onun gibi çok var etrafta yine denk gelirsin başka işlerde hiç kuşkun olmasın, mesela ben bugün birinin saçını başını yolmak böle etlerini koparmak istiyorum amaaaa napıyorum içimden derin nefes alıp rahatlıyorum bebişim stres olmasın diyommmm

kızlar sanki adet olacakmışım gibi sancım var..iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum acaba o mu yapıyo..
prospektüsünde yan etkilerde yazıyomu canım öle bişi baktınmı hiç?

bakalım ekim analarından kim önce doğuracak kim sezonu kapatcak...

benimki kasıma kalabilir ayın sonuna çok yakın

günaydın cnaım nice yıllara inşallahhh

ramazandan dolayı herşey aksıyo... okumadım canım ama bi bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…