2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
onların kadar bizim de payımız var bu işte....bizim yumoşlar olmasaydı görürdük...

canımonadan cok bızım payımız var o kolay kısmını yaptı sıkıyorsa gelsın dogursun da gorelımm

canım o bende de oluyor ya resmen adım atamıyorum bıraz ıs yapınca artık agırlastıgımız ıcın eglıp dogrulurken anı hareketler zorluyor bızı sanırım

canımonadan cok bızım payımız var o kolay kısmını yaptı sıkıyorsa gelsın dogursun da gorelımm

onlara göre doğurmak çok basit bir işlem ki canım... eşim diyo çok abartıyorsun...he dedim doğumda gircek bakalım benimle bayılmazsa iyidir...

Yok canım ikiz olmuyorlar. Tüp bebekte tüm embriyolar annenin farklı yumurtaları ve babanın farklı spermleri ile döllenerek yapılıyorlar. Sonra da içeri yerleştiriyorlar. İlk kızı ve şimdiki bebeği tamamen farklı genetik yapıdalar.
Hatta aynı anda 2 embriyo transferi yapıldığında da ismen ikiz dense de aslında yine tam olarak o tek yumurta ikizi gibi aynı genetik yapıda olmuyorlar. Gene farklı iki bebek ama aynı yaşta oluyolar.

Slm kızlar nasılsınız bizde az önce uyandık ama hala uykum var bugün ramazanın 3.günü zaman geçmiyor ben çok sıkılıyorum ya kızlar süt icemiyorum ama hergün 3 bardak ayran içiyorum bazen de yoğurt yiyorum sizce sutun yerinivdolduruyor mudur

Selam güzel annişler Ben de atıştırıp geldim Akşama da misafırlerım var ne yapsam acaba bılemedım

merhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena

günaydın canım. ben hamile kaldım kalalı toplasak 10 bardak anca içebilmişimdir... içemiyorum midem alt üst oluyor ama her yemekte 2-3 bardak ayran gider ve yoğurdumu da yerim...çok şükür şimdiye kadar ne kramp yaşadım ne de ağrı...

onlara göre doğurmak çok basit bir işlem ki canım... eşim diyo çok abartıyorsun...he dedim doğumda gircek bakalım benimle bayılmazsa iyidir...

bızımkı o konuda hak verıyor kolay deıl bılıyorum dıyor dogumada hayatta gırmem ben dayanamam ya bayılırım ya doktoru doverım dıyor

Hoşgeldin tatlım bende süt içemıyorum kokusunu alınca bıle öğğğ demeye başlıyorum ama endişelenme ayranda içiyormuşsun nasılsa Hepimizin bebişleri ALLAH'IN izniyle sağlıklı olucak

yok yok ben bayağı iştahlıyım...
maşallah sana
merhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena
benim de bu gün kasıkta biraz ağrım var canım geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
bızımkı o konuda hak verıyor kolay deıl bılıyorum dıyor dogumada hayatta gırmem ben dayanamam ya bayılırım ya doktoru doverım dıyor
ayyy benimki de öyle diyo

kızlar ya sut demısken pastorıze sut ıcıyormusunuz pekı ben onceden cok ıcerdımm ama hamıle olunca pek ıcmedım pastorıze bana pek saglıklı gelmıyor eger denk gelırsem kapıya sutcu gelıyor ondan alıyorum ama her zaman denk gelmıyor mecbur pastorıze ıcıyorum

ben içmiyorum canım ama hamile olduğumu öğrendiğim an ev yoğurdu yemeye başladım şimdi de hazır yoğurt yiyemiyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…