aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm herkes için aminnnnaynen canım onlarsız bir günümüz olmasın inşalalh...
aminnnaynen canım onlarsız bir günümüz olmasın inşalalh...
o ALLAHIN emri canım kıskanacaklar ama ben onu kıskanmam esım bırazda onla ugrassın ılgılensın yordu benı hamılelık boyunca
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm herkes için aminnnn
aminnn:98:
he bende sabah dedim... şimdi ben yatamıyorum doğunca da sen yatamayacan diye...niyeymişş o dedi...
ağlama sesinden uyuyabilirseler canım...tabıkı artık gorev onlara dusuyor benım esım uykudan gozunu acarsa yapar ona suphem yokk ama uyanırsa ıste
ağlama sesinden uyuyabilirseler canım...
yok canım benımherıfcık uyur kafasında davulda calsan uyanmazz coooook agır bı uykusu var bakalım bebek olunca belkı duzelır
o seste uyuyabilirse helal olsun eşine...biizm önceki yan komşumuzun bebeği vardı yeni doğmuş..ağlamaya başladı mı bizi dikiyordu yan odada....
yok canım hıc bısey etkı etmıyor bızımde var yan komsuda rahatsız oluyor ama uykudan asla odun vermez ev yıkılsa duymaz
binamızın çatısı kül oldu.en üst katlarda tavanda çökme var gökyüzünü seyrediyorlar.sistem yok içerisi pis her yer kül kokuyor.klimalr çalışmıyor.halimiz harap.bir an önce bir çözüm bulurlar inşallah
bizim 28. haftamızda bitiyor....
yemeğimizi yedik geldik canlarrr
yemeğimizi yedik geldik canlarrr
işin zor o zaman canım senin...benim kinin hafiftir uykusu... attım mı kucağına tamamdır..ben anası isem o da babası...tek benim bebekim değil ya...
sağol kuzum size deafiyet olsun canım yarasın kuzuna...bizde kahvaltımızı yaptıık göbükü iyice şişirdik...
ortak yaptık benım sayemde orda demesını bılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?