2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maşallah sana

benim de bu gün kasıkta biraz ağrım var canım geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

ayyy benimki de öyle diyo

ıstemmde gırmesını dayanamz cunku gercekten bu sefer dogummu yapıyım onumu tesellı edıyım onla ugrasırım dogumda dun bıle seker yuklemesınde bıraz kotu oldum az zorlasam yan sedyeye yatacak kendımı unutup onu tesellıye basladımm sakın ol bısey yok dıyorum onun bana soylemesı gerekırken

Anlaşılan kimse süt icemiyor kızlar biz haftada iki kez sutcuden süt alıyoruz ancak yetiyor yoğurt balık ya da yumurtayla aranız nasıl kızlar ben ikisinide bayila bayila yiyorum

ben içmiyorum canım ama hamile olduğumu öğrendiğim an ev yoğurdu yemeye başladım şimdi de hazır yoğurt yiyemiyorum zaten..

ben o hazır yogurtları hıc sevmezdım zaten ama mecburıyt dedıgım gıbı sutcu amcayla denk gelırsek alıp yogurdumuda yapıyorum sutumu de ıcıyorum ama pastorızede ıcım rahat etmıyor acıkcası

ben içmiyorum canım ama hamile olduğumu öğrendiğim an ev yoğurdu yemeye başladım şimdi de hazır yoğurt yiyemiyorum zaten..

ya kızlr bende süt pek içemyrm yogurt ayran tüketyrm ama hiç sevmyrm sütü yogudumu kendım mayalıyrm bende hazır pek almyrm süt le aramız yok inş bebeklermz saglıklı olur

Evet ben de öyle tahmin ediyorum canım ama temizlikçi gelecek diye 1 ay bekleyemeyiz ki,gelip temizlik yapacak biri de yok ailemde,yakınımda değiller malesef..Daha dikkatli olucaz artık ama inş. sürekli ağrımaz..
Ben süte bayılırımm,günde 1 lt bile içebilirim ama bgn okudum yoğurt daha fazla protein içeriyormuş,ayranı da çok severim günde 2 bardak falan içerim..Bence hepsinin yine de yeri ayrı,mümkün olduğunca her faydalı gıdayı tüketmek gerek.
merhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena
Geçmiş olsun canım dikkat et,ben de bel ağrısından duramıyorum..Bugün dinlenme günüm belim inş. geçer..

Anlaşılan kimse süt icemiyor kızlar biz haftada iki kez sutcuden süt alıyoruz ancak yetiyor yoğurt balık ya da yumurtayla aranız nasıl kızlar ben ikisinide bayila bayila yiyorum

yumurtada yiyemiyorum ilk başlarda yedim ama sonra tiksindim şimdi de kokusunu aldım mı öööğğğğğ oluyorum...

ben de sütten nefret edenlerdenim ya zorla haftada bir iki bardak eşime göstermelik olsun diye içiyorum resmen cok kızıyo herseyine bu kadar dikkat eden bi annesin ama iş süte gelince yan çiziyosun diye kızıyo bana ne yapayım ya kokusu bile beni benden allıyo
onun yerine hergün yoğurt,ayran,peynir,sütlü tatlı ve bol miktarda dondurma tüketiyorum yetmez mi ya ben bi de sadce hafta sonları yumurta yiyebiliyorum acaba yeterli mi ki sizde durumlar nasıl ??

öyle kötü ya maasalh sen dirayetlisn bende tam aksine ben panık atak esım yok bişeyn diye yatıştrr napsn herseyn kötüsünü düşünym ya bişey cıkarsa ya bişey olursa diye adamda aliştı artk bana

valla açık sütçü bulmak zor canım ben mecbur pastör,ze içiyorum zaten onu da zorla içiyorum

inşallah bundan sonra fazla kilo almayız...bu yemeye almamak elde değil ama...
inşallah canım yaa zaten 8 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alayım yeter
ben hamiş olana kadar hayatta süt peynir yoğurt tüketmezdim ama mecbur kalınca insan herşeyi yiyip içiyomuş herşey bebişim için

canım temızlıkcı felan cagırmıyorum kadın gelse ben daha cok yorulurum onun arkasında baskasının yaptıgı ıslerı sevmıyorum ılla kendı elım degecek ama az az yap ben baktım cok yoruluyorum bır gun supuruyorum bır gun sılıyorum kendını yormadan agır agır yap inş kısa zamanda gecer

Hepsini yiyip içmeye çalışırım,sütü sadece sütü fazla kaçırırımHaşlanmış yumurtayı ne kadar sevmesem de gün aşırı yemeye çalışırım..Napalım herşey bebeklerimiz için..

ben o hazır yogurtları hıc sevmezdım zaten ama mecburıyt dedıgım gıbı sutcu amcayla denk gelırsek alıp yogurdumuda yapıyorum sutumu de ıcıyorum ama pastorızede ıcım rahat etmıyor acıkcası

eşim bir sütçü amca ile anlaşmış haftada iki kere eşimin yanına uğruyo... eşimde alıp getiriyo...bizimki birde keçi sütü...

ya kızlr bende süt pek içemyrm yogurt ayran tüketyrm ama hiç sevmyrm sütü yogudumu kendım mayalıyrm bende hazır pek almyrm süt le aramız yok inş bebeklermz saglıklı olur

sağlıklı olurlar canım olurlar bizden çekiyorlar nasıl olsa olan bize olur...onlar kendilerine gayet iyi bakıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…