maşallah sana
benim de bu gün kasıkta biraz ağrım var canımgeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
ayyy benimki de öyle diyo
ayy valla napıyo anlamadım ben fena ağrıyomaşallah sana
benim de bu gün kasıkta biraz ağrım var canımgeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
ayyy benimki de öyle diyo
hoşgeldiniz kızlarrr...
maşallah sana
ben içmiyorum canım ama hamile olduğumu öğrendiğim an ev yoğurdu yemeye başladım şimdi de hazır yoğurt yiyemiyorum zaten..
ben içmiyorum canım ama hamile olduğumu öğrendiğim an ev yoğurdu yemeye başladım şimdi de hazır yoğurt yiyemiyorum zaten..
Evet ben de öyle tahmin ediyorum canım ama temizlikçi gelecek diye 1 ay bekleyemeyiz ki,gelip temizlik yapacak biri de yok ailemde,yakınımda değiller malesef..Daha dikkatli olucaz artık ama inş. sürekli ağrımaz..canımonadan cok bızım payımız var o kolay kısmını yaptı sıkıyorsa gelsın dogursun da gorelımm
canım o bende de oluyor ya resmen adım atamıyorum bıraz ıs yapınca artık agırlastıgımız ıcın eglıp dogrulurken anı hareketler zorluyor bızı sanırım
Ben süte bayılırımm,günde 1 lt bile içebilirim ama bgn okudum yoğurt daha fazla protein içeriyormuş,ayranı da çok severim günde 2 bardak falan içerim..Bence hepsinin yine de yeri ayrı,mümkün olduğunca her faydalı gıdayı tüketmek gerek.Slm kızlar nasılsınız bizde az önce uyandık ama hala uykum var bugün ramazanın 3.günü zaman geçmiyor ben çok sıkılıyorum ya kızlar süt icemiyorum ama hergün 3 bardak ayran içiyorum bazen de yoğurt yiyorum sizce sutun yerinivdolduruyor mudur
Geçmiş olsun canım dikkat et,ben de bel ağrısından duramıyorum..Bugün dinlenme günüm belim inş. geçer..merhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena
Anlaşılan kimse süt icemiyor kızlar biz haftada iki kez sutcuden süt alıyoruz ancak yetiyor yoğurt balık ya da yumurtayla aranız nasıl kızlar ben ikisinide bayila bayila yiyorum
ıstemmde gırmesını dayanamz cunku gercekten bu sefer dogummu yapıyım onumu tesellı edıyım onla ugrasırım dogumda dun bıle seker yuklemesınde bıraz kotu oldum az zorlasam yan sedyeye yatacak kendımı unutup onu tesellıye basladımm sakın ol bısey yok dıyorum onun bana soylemesı gerekırken
valla açık sütçü bulmak zor canım ben mecbur pastör,ze içiyorum zaten onu da zorla içiyorumkızlar ya sut demısken pastorıze sut ıcıyormusunuz pekı ben onceden cok ıcerdımm ama hamıle olunca pek ıcmedım pastorıze bana pek saglıklı gelmıyor eger denk gelırsem kapıya sutcu gelıyor ondan alıyorum ama her zaman denk gelmıyor mecbur pastorıze ıcıyorum
inşallah canım yaa zaten 8 kilo aldım en fazla 3 kilo daha alayım yeter
inşallah bundan sonra fazla kilo almayız...bu yemeye almamak elde değil ama...
ben hamiş olana kadar hayatta süt peynir yoğurt tüketmezdim ama mecbur kalınca insan herşeyi yiyip içiyomuşAnlaşılan kimse süt icemiyor kızlar biz haftada iki kez sutcuden süt alıyoruz ancak yetiyor yoğurt balık ya da yumurtayla aranız nasıl kızlar ben ikisinide bayila bayila yiyorum
Evet ben de öyle tahmin ediyorum canım ama temizlikçi gelecek diye 1 ay bekleyemeyiz ki,gelip temizlik yapacak biri de yok ailemde,yakınımda değiller malesef..Daha dikkatli olucaz artık ama inş. sürekli ağrımaz..
Ben süte bayılırımm,günde 1 lt bile içebilirim ama bgn okudum yoğurt daha fazla protein içeriyormuş,ayranı da çok severim günde 2 bardak falan içerim..Bence hepsinin yine de yeri ayrı,mümkün olduğunca her faydalı gıdayı tüketmek gerek.
Geçmiş olsun canım dikkat et,ben de bel ağrısından duramıyorum..Bugün dinlenme günüm belim inş. geçer..
merhaba hamişleeer
2 gündür sol kasığım ağrıyo bide dün elimi yaktım fena
Hoşbuldum tatlım
hoşgeldiniz kızlarrr...
Anlaşılan kimse süt icemiyor kızlar biz haftada iki kez sutcuden süt alıyoruz ancak yetiyor yoğurt balık ya da yumurtayla aranız nasıl kızlar ben ikisinide bayila bayila yiyorum
Hepsini yiyip içmeye çalışırım,sütü sadece sütü fazla kaçırırımben de sütten nefret edenlerdenim ya zorla haftada bir iki bardak eşime göstermelik olsun diye içiyorum resmen cok kızıyo herseyine bu kadar dikkat eden bi annesin ama iş süte gelince yan çiziyosun diye kızıyo banane yapayım ya kokusu bile beni benden allıyo
onun yerine hergün yoğurt,ayran,peynir,sütlü tatlı ve bol miktarda dondurma tüketiyorum yetmez mi ya ben bi de sadce hafta sonları yumurta yiyebiliyorum acaba yeterli mi ki sizde durumlar nasıl ??
ben o hazır yogurtları hıc sevmezdım zaten ama mecburıyt dedıgım gıbı sutcu amcayla denk gelırsek alıp yogurdumuda yapıyorum sutumu de ıcıyorum ama pastorızede ıcım rahat etmıyor acıkcası
ya kızlr bende süt pek içemyrm yogurt ayran tüketyrm ama hiç sevmyrm sütü yogudumu kendım mayalıyrm bende hazır pek almyrm süt le aramız yok inş bebeklermz saglıklı olur
afiyet olsun ikinize deöğlen yemeğimizi yedik geldik, huzurluyuz şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?