vayy be serap sen de az değilmişsin hee en iyisini yapıyon valla herşeyi de biz çekiyoruz hazır çocuğa konuyorlarya da benim gibi kuzunuzun ağzıyla mesaj çekin...ona işte asla hayır diyemiyorlar...
evet 1 hafta daha var galiba sonradan gördüm ben de
rahat adam ama gider arar ama görümcem duyarsa o kocamdan daha çabuk bulup getiriyo
1 hafta sonra doğum günüm geçen sene kv bizdeydi yırttı bişey yapmadan ama bu sene hele ki hamileykenbi incelik yapmazsa yandı haberi yok
kıss yazık senin kocişe
benimki bi ara vardı gaiscon şurup verdi de geçti canım o da yediklerimle alakalı idi galibabanada öle gelio canım bakalım bekleyip görcez ama benim yanmalarım çokmu erken başladı ne benden başka yakınan yok sanki:44::44:
yok canım değilsin bence bizim kızlar biraz yumşakkkyapmak lazım, kocaya bu dönemi tam anlamıyla yaşatmak lazım ben onu bunu bilmem
vay anasını yaaa, hamiş manavları var ordan alaymış, senin görümcende iyi canım belli yani kim yapar onu
evet canım 29 u bitirip 30. haftaya girdiğin gün 7 ayı bitirmiş oluyon
aynen oğlun istiyo diyorum hemen fırlıyo yerinden e öle ama
benimki bi ara vardı gaiscon şurup verdi de geçti canım o da yediklerimle alakalı idi galiba
napsın kocaacımmm küçücük Bursa'da (!) yaşıyoruz o da haklı
yok yok bi iki denemem daha oldu gerçi canım gerçekten çok çekmişti onları, bulup getirdi. ayyy aslında bulup getirmedi yaa hep beraber gidip aradık. bak şimdiii
aman canı sağolsun süper bi baba olucak o adımdan daha çok eminim
kızzlaarrr kocalarınızı bebeklerinizle düşünüp siz de benim gibi sırıtıyo musunuz arada
ayyy ne fenasın serapppp valla senden korkulur kıss:18:
vayy be serap sen de az değilmişsin hee en iyisini yapıyon valla herşeyi de biz çekiyoruz hazır çocuğa konuyorlar
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım bundan sonraki doğum günlerini minik meleklerinle kutla inşallah
yazık mazık değil... bazen konuşuruz dertlenir... bende derim maraşta kız kökümü kesildi de gelsin erzurum kızını aldın elin mecbur çekeceksin...
evet canım benimkinde baya bi gelişme oldu şu an yok denecek kadar az ve kramplarım bile geçti diyebilirim çok işe yaradı :128:Kızlar magnezyum ilacı kullanan varsa agrılarınızda azalma oldumu acaba?
bak bak hemen kocayı korumalar falan kıyamıyolar yaanapsınmış ta bilmemne de, biz napalım koca göbüş, yanmalar, uyuyamamalar, sürekli kan man alınmalar, zırt pırt doktora gitmeler, hele ilk 4 ay ben ben değildim ne iş gördü gözümüz ne yemek ne su, kıyafetlerde olmuyo, süslensen püslensen kaç yazar koca göbüşle, ona noldu peki attı tohumu bitti iş, sona yine uykusuzluklar, dikişler vs. bebişimiz gelcek feda olsun tabiki ama onunda bebişi oda babası olcak yoookk canım olmaz işte o ben istedimi canım bulana kadar gelme diyom ona herşey var heryerde, hamiş manavlarını arıyon adam kargoyla göndertiyo artık herşey kolay banane be, hem böle olunca daha kıymet biliyolar benden sölemesiiiiiiiiiiii
nelere dikkat etmemiz gerekki yanmaması için zaten bol bol su içiyorum tatlıyı kesiyim fazla yemiorum ama hamur işi makarna pilav başka
valla canım bilmiyorum tam olarak ama ben acı yediğim için oluyodunelere dikkat etmemiz gerekki yanmaması için zaten bol bol su içiyorum tatlıyı kesiyim fazla yemiorum ama hamur işi makarna pilav başka
teşekkür ederim bir de doktorum sezeryan yapacaz 1 hafta 10 gün öncesinden dedi böyle bi durumda bana çok geç gibi geldi diğer arkadaşlarda 20 gün önce alıyorlarmış diye duydum kan pıhtılaşması olanların.
valla bravo canımmhe benden korkuyo zaten herifte...tek başıma yapmadım ya bu sıpayı...eli mecbur çekcek...bir şekilde lafımızı yürütcez...
gülü seven dikenine katlanır
Dikkat ediyodum ama yetmio demekki şekerde diyete gerek kalamdı ama buna uyucaz artıkazar azar sık sık ye canım, birden doldurmamaya çalış mideni, doyunca bırak hemen yemeyi, çok tuzlu ekşi tüketmemeye çalış, hamur işi makarna pilav dediğin gibi yorar mideyi, kızartmaya dikkat et, bide çok çiğne yerken
valla canım bilmiyorum tam olarak ama ben acı yediğim için oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?