benimde düşüktür hep tansiyonum 10a 6 ,9a 6 çıkar hep
Kızlar oruç.tutanların oruçları nasıl gidiyor benim biraz midem bulnıyor açlıktan mı ama sabhta bulanıyordu sizlerde nasıl
Kizlar mrb...birsey sormak istiyorum benim bugun sag göğsümden bugun sari birsey geldi ama nokta kadar nedir bu bilen var mı? Ters bisey yoktur insallah..birde gece uyurken sirt ustu yatmak bebek icin neden zararli?
tabi canım çok düşük olmadıgı ssürece iyiCanım ben doktoruma sordum yuksek cıkcagına dusuk olsun dedi. hamılelıkte dusuk tansıyon ıyıymıs
Kizlar mrb...birsey sormak istiyorum benim bugun sag göğsümden bugun sari birsey geldi ama nokta kadar nedir bu bilen var mı? Ters bisey yoktur insallah..birde gece uyurken sirt ustu yatmak bebek icin neden zararli?
Canım tansiyonun normal. benım tansıyonum genelde 10 a 6 cıkar benımkı hep dusuk yani...
ben tutuyorum da bulantı filan olmuyor şimdilik sadece iftar yaklaştıkça sabırsızlık oluyor iftarda tıkanıp doğru düzgün yiyemiyorumKızlar oruç.tutanların oruçları nasıl gidiyor benim biraz midem bulnıyor açlıktan mı ama sabhta bulanıyordu sizlerde nasıl
evet benim bir ara 9-6 filandı düşüktü en son ölçtürdüğümde de 10-6 doktorum bunun normal olduğunu söyledi yüksek olursa iyi değilmişKızlar hiç tansiyonunuzu ölçüyormusunuz. Benim 110-85cikiyor genelde. Nasil sizce
Cnm ben oruc tutuyorum eskiden mide bulantısı çok olurdu şu an hiç mide bulantısı yokKızlar oruç.tutanların oruçları nasıl gidiyor benim biraz midem bulnıyor açlıktan mı ama sabhta bulanıyordu sizlerde nasıl
kızlar oruc falan tutmuyorum ama bugun uzerımde nedenını bılmedıgım bı agırlık,halsizlik var.havalardan mıdır nedır yoksa hamişliktenmıdır bılemedım...
canım mantı dedin de geçen gün bi markette şu anne mantısı diye satılıyo ya onların dolabının başına geçmiş bi şişko çocuk pis elleriyle hepsini avuçladı kurcaladı kurcaladı bıraktı. zaten hiç almamıştım ama daha da aklımda olsun ambalajsız hiçççç bişey almam hiç bi yerden. pis şeyy midem kalktı yine aklıma gelince
Canim kizartmak kolayda sonrasi var , benimki acik mutfak salonla birlesik cok kokuyor sonra.. Aslinda su yeni tefallerden almak lazim..
Kis mantiyi kim burda yapbetmiste ben bulcam yapcam :))
sonunda eşime canımın istediği şeyi söyledim rahatladım almaya gitt bakalım bulabilicek mi bulamazsa da boş dönmesin diye muadli olan birşey ısmarladım bakalım ne gelecek....oohhh bee kaç gündür canım istiyordu utanıp söyleyemiyordum söyledim kurtuldum
Oh iyi yapmışsın canım. Söyle tabii getirsin de guzel guzel ye
sonunda eşime canımın istediği şeyi söyledim rahatladım almaya gitt bakalım bulabilicek mi bulamazsa da boş dönmesin diye muadli olan birşey ısmarladım bakalım ne gelecek....oohhh bee kaç gündür canım istiyordu utanıp söyleyemiyordum söyledim kurtuldum
bulmuş istediğimi de ben burda sabırsızlıkla onu bekliyorum o gitmiş arkasdaşıyla çay içiyor yaa
bulmuş istediğimi de ben burda sabırsızlıkla onu bekliyorum o gitmiş arkasdaşıyla çay içiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?