kızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç
hayal ettiğiniz yaşta mı anne olacaksınız mesela ben evet Allah kısmet ederse tabii, hep 28imde istiyodum. 1985 dogumluyum.
bi çogunuzun ilk sayfada var yaşı ama liste çok uzun
...cacıkta olabilir serin serin yersin bu aralar ben hep yoğurtlu salata yiyorum serin serin
başakşehirdeyim epey uzağızz ben sana gelene kadar köprüde doğurursam bideee
arkadaşlar çocuğunuza 7 tane isim koyun sünnetmiş hem koyduğunuz isimlerin anlamı çocuğun kişiliğine işler tabi 7 ismin 7sini de kimliğe yzmıyorsunuz sadece kulağana okunuyor böylece kötü niyetli kişilerin bedduaları ve büyüleri işlemezmiş bu tür konularda tam ismini söylemek gerekiyormuş çünkü
çok güzel bir isim canım benim de arkadaşımın oğlunun ismi çok yakışıyor sıpaya eminim senin oğluna da yakışır
canım dokturnu ara sor istersen için rahat eder
sağol tatlım inşallahhharkadaşlar çocuğunuza 7 tane isim koyun sünnetmiş hem koyduğunuz isimlerin anlamı çocuğun kişiliğine işler tabi 7 ismin 7sini de kimliğe yzmıyorsunuz sadece kulağana okunuyor böylece kötü niyetli kişilerin bedduaları ve büyüleri işlemezmiş bu tür konularda tam ismini söylemek gerekiyormuş çünkü
çok güzel bir isim canım benim de arkadaşımın oğlunun ismi çok yakışıyor sıpaya eminim senin oğluna da yakışır
canım dokturnu ara sor istersen için rahat eder
kız biz birine zor karar verdik 7 taneyi nerden bulcaz
sende çok erken yaşta kendini menapoza soktun yavru...
Daha vakit oldugu icin düşünüyoruz bakalım
Bu arada kızlar vucudun su toplamamasi icin bol protein yemek gerekirmiş. Öyle okudum.
Benimde aklıma geldi tup bebekte yumurta toplama işleminden sonra bol protein tüket demişti dr'um. Toplanan yumurtaların yerinde su birikmesini önler demişti.
sen anneysen o da baba olacak canım gözün arkada kalmasın tövbe Yarabbimölürsem tek vasiyetim çocukları kaç tane olursa sonuna kadar okutacan bir dediklerini iki ettirmeyecen dedim.
bence de canım aynı fikirdeyimoooyyyhh oku oku bitiremedim sayfaları pes ettim çünkü daha çalışmamlazım ben de 25 yaşında anne olucam ideal bir yaş diye düşünüyorum 20-35 arası
29 yaşındayım ben ama ühühühü
inşallah en içinize sineni bulursunuz canım
...
ay bilmiyorum ki cacık mı yapsam kız yoksa...ama cacıkta çok şişiriyo beni
sen anneysen o da baba olacak canım gözün arkada kalmasın tövbe Yarabbim
bence de canım aynı fikirdeyim
zizagcımmmmmm bu damadıma hediyem olsun canımEki Görüntüle 753853
ölürsem evlenir mi acaba...:44::44:
Zizagcigim çok uzak gerçekten karşıya geçene kadar tüm enerjimi bitti
kızlar benim dudagimda uçuk çıktı ne yapayim başımda ağrıyor
Kızlar benim karnım çok sert oluyor neden acaba dün gece hem belime hemde karnimda sancı vardı
Hosgeldin canım. Bende tup bebekle ilk denemede hamile kaldım. Bizde de oluyor. Bazen cok hareketli, bazen cok durgun. Merak etme.Merhaba herkese. Umarım beni de aranızda kabul edersiniz :26: 26 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım.Bende pko eşimde ise sperm sayısı azlığı ve hareket sorunu vardı tüp bebekle ilk denememizde olumlu sonuç aldık ve 25.haftanın sonuna geldik Rabbime şükürler olsun ki . Yalnız sormak istediğim bir şey var benim sıpa birkaç gündür deli gibi hareketliydi ancak bugün sakin sabah yediğim çikolatayla bir iki hareket ettirebildimsizce normal mi sizde de ara ara durgun olduğu günler oluyor mu ?
nane koysan alır heralde gazını
sen anneysen o da baba olacak canım gözün arkada kalmasın tövbe Yarabbim
bence de canım aynı fikirdeyim
zizagcımmmmmm bu damadıma hediyem olsun canımEki Görüntüle 753853
Zizagcigim çok uzak gerçekten karşıya geçene kadar tüm enerjimi bitti
kızlar benim dudagimda uçuk çıktı ne yapayim başımda ağrıyor
sanki ben daha 18indeyim...
serapppppppppppppppppppppppppppppppkendine gel hormonlarının seni ele geçirmesine izin verme
neler diyosun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?