Kızlar 95 gün kaldı doğuma off çok var çoook birde biz kaçıncı aydayiz
canım bende evın buyuguyum genelde buyuk cocuklar boyle oluyor sorumlulugun verdıgı bısey galıba yanı benım tespıtım bu tabıkı bılımsel hıc bı yanı yokyok benden küçük bi erkek kardeşim var canım ablayım ben :)
herseyı cok guzel olmus tatlı ALLAH hayırlıomurler versın bebısıneEki Görüntüle 753746 bu da halısı
basın saolsun canım ALLAH sabırlar versın RABBIM bebesıne ve sana uzun hayırlı omurler nasıp etsın inşBenim annemle aramda 23 yaş vardı Cnm annemle arkadaş gibiydik ama ne yazıkki annemi kaybettim insanın annesiyle arasında az yaş olunca anneyle arkadaş gibi oluyor
Ne kadar kilo aldin Cnm
halkalıda olan senmiydin zullucum yanılıyomuyum ben gelirim sana ama bakarsın sizinkiler süpriz yapar
Kızlar 95 gün kaldı doğuma off çok var çoook birde biz kaçıncı aydayiz
Denince Cnm bir ay önce yine çıkmıştı ilaç kullanmazsam her yerime dagiliyor.önceden böyle değildi Cnm kötü birşey degildir inşallah
Ben oruc tutuyorum Cnm
bende bilmiyorum zizagcigim ilaç kullanmazsam her yerime dagiliyor
canım bilmem ama benim mide bulantılarında bana doktor bir bardaktan fazlasını içmeyecen demişti...kız zararlımı hamilelikte
hay Allah amma hormonlu hatunlar çıktınız yahuuu
ben de müşteri gelince bi an önce karar verip gitse diye bakıyorum bazen
jasemincim sözüm bende büyüklere değil ben bu serabı kızdırayım dedimsizi tenzih ederimmm
Kızlar Cnm erik istedi kızlar nere gittiniz çok yalnızım
bence deson bahara geliyo hasat zamanımız da zaten
Hülya Koçyiğit gibi önce ağlayıp birden gülmeye mi başladın
Herkese merhabalarBen geldimmm Nasılsınız bu sıcak havada? Ben sabahtan beri dışardaydım eve kendimi zor attım Bugün minnağımı gördüm ama benim miniğim yine poz vermedi annesine babasına,rahatsız olmuş gibi yine eli başındaydı,geçen ay parmaklarıyla yüzünü kapatmıştı,pek edepli benim kızım 1 kilo 67 gr olmuş kızım 9 kilo aldım minnağıma da gittsin biraz değil mi? Haftaiçi birgün sırf poz verdirmek için gidicez bakalım inş. verir..Bir cd verdi doktor ama sadece kızımın kafası ve rahatsız olmuş halleri vardı Doktordan sonra bebek odalarına bakalım dedik,ilk kez piyasayı gezdik..Beyaz mdf kaplamalı dosyayı eklemeye çalışıcam bakalım beğenecek misiniz..Bir iki haftaya karar vermemiz lazım ,bir ay sonra gelecekmiş..Daha ıvır zıvır eşyaları var artık yavaştan almamız lazım..:26:
Herkese merhabalarBen geldimmm Nasılsınız bu sıcak havada? Ben sabahtan beri dışardaydım eve kendimi zor attım Bugün minnağımı gördüm ama benim miniğim yine poz vermedi annesine babasına,rahatsız olmuş gibi yine eli başındaydı,geçen ay parmaklarıyla yüzünü kapatmıştı,pek edepli benim kızım 1 kilo 67 gr olmuş kızım 9 kilo aldım minnağıma da gittsin biraz değil mi? Haftaiçi birgün sırf poz verdirmek için gidicez bakalım inş. verir..Bir cd verdi doktor ama sadece kızımın kafası ve rahatsız olmuş halleri vardı Doktordan sonra bebek odalarına bakalım dedik,ilk kez piyasayı gezdik..Beyaz mdf kaplamalı dosyayı eklemeye çalışıcam bakalım beğenecek misiniz..Bir iki haftaya karar vermemiz lazım ,bir ay sonra gelecekmiş..Daha ıvır zıvır eşyaları var artık yavaştan almamız lazım..:26:
catycim maşallah kızınaaHerkese merhabalarBen geldimmm Nasılsınız bu sıcak havada? Ben sabahtan beri dışardaydım eve kendimi zor attım Bugün minnağımı gördüm ama benim miniğim yine poz vermedi annesine babasına,rahatsız olmuş gibi yine eli başındaydı,geçen ay parmaklarıyla yüzünü kapatmıştı,pek edepli benim kızım 1 kilo 67 gr olmuş kızım 9 kilo aldım minnağıma da gittsin biraz değil mi? Haftaiçi birgün sırf poz verdirmek için gidicez bakalım inş. verir..Bir cd verdi doktor ama sadece kızımın kafası ve rahatsız olmuş halleri vardı Doktordan sonra bebek odalarına bakalım dedik,ilk kez piyasayı gezdik..Beyaz mdf kaplamalı dosyayı eklemeye çalışıcam bakalım beğenecek misiniz..Bir iki haftaya karar vermemiz lazım ,bir ay sonra gelecekmiş..Daha ıvır zıvır eşyaları var artık yavaştan almamız lazım..:26:
burdayız kuzumm merak etmeee
üzüm hasadı gibi sonbahara gelecek vayy beee ne karılarızzz
yine de biz bi daha ki bebeğin son aylarını bu sıcak yaz günlerine denk getirmeyelimburdayız kuzumm merak etmeee
bence deson bahara geliyo hasat zamanımız da zaten
Hülya Koçyiğit gibi önce ağlayıp birden gülmeye mi başladın
canım bende evın buyuguyum genelde buyuk cocuklar boyle oluyor sorumlulugun verdıgı bısey galıba yanı benım tespıtım bu tabıkı bılımsel hıc bı yanı yok
herseyı cok guzel olmus tatlı ALLAH hayırlıomurler versın bebısıne
basın saolsun canım ALLAH sabırlar versın RABBIM bebesıne ve sana uzun hayırlı omurler nasıp etsın inş
sekerım halkalıda olan benım ıstersen benımkıne gel hastane yakında bende sana gelırım ıyı olur bırbırımıze destek oluruz forum ve kader arkadasıyız sonucta
biliyorum canım beni de çok kötü eder..yayıldıkça yayılır benim de ellerim parmaklarım zaten rahat durmaz sürekli kanatıp dururum..
canım bilmem ama benim mide bulantılarında bana doktor bir bardaktan fazlasını içmeyecen demişti...
aynen benimde belim ağrıdı etrafta yastık arıyorum...
senin derdin zaten benimle
aynen öle oldu allahtan ağlamamı görmediler gülmemin sesini saklayamadım cok komik geldı valla atacaklar beni sizin yüzünüzden :)
ay kuzum ben yaşlıyım diyomda bu hatunlar inanmıyorrgelirim kızz ne güzel olur yakın senin hastanen bana
ben cacığa çorbaya filan koyuyorumm abartmadıkça bişi olmaz heralde
senle uğraşcam tabi kimle uğraşayım başka adige dünürümle uğraşsam sonra adım kötü kaynana olurr
ay kuzum ben yaşlıyım diyomda bu hatunlar inanmıyorrgelirim kızz ne güzel olur yakın senin hastanen bana
ben cacığa çorbaya filan koyuyorumm abartmadıkça bişi olmaz heralde
senle uğraşcam tabi kimle uğraşayım başka adige dünürümle uğraşsam sonra adım kötü kaynana olurr
abartmadığın müddetçe bişi olmaz canım....
oyyyy doydum ve şiştim acayippp...
canım bende evın buyuguyum genelde buyuk cocuklar boyle oluyor sorumlulugun verdıgı bısey galıba yanı benım tespıtım bu tabıkı bılımsel hıc bı yanı yok
herseyı cok guzel olmus tatlı ALLAH hayırlıomurler versın bebısıne
basın saolsun canım ALLAH sabırlar versın RABBIM bebesıne ve sana uzun hayırlı omurler nasıp etsın inş
Sağol Cnm
sekerım halkalıda olan benım ıstersen benımkıne gel hastane yakında bende sana gelırım ıyı olur bırbırımıze destek oluruz forum ve kader arkadasıyız sonucta
Oh yedinci ayı görebildik hep 5.ayda kalcaz diye korktumEvet canım cok var ama .şoyle dusun cogu gitti azı kaldı :)
7. ayımızdayız bu arada...
Masallah bebiseHerkese merhabalarBen geldimmm Nasılsınız bu sıcak havada? Ben sabahtan beri dışardaydım eve kendimi zor attım Bugün minnağımı gördüm ama benim miniğim yine poz vermedi annesine babasına,rahatsız olmuş gibi yine eli başındaydı,geçen ay parmaklarıyla yüzünü kapatmıştı,pek edepli benim kızım 1 kilo 67 gr olmuş kızım 9 kilo aldım minnağıma da gittsin biraz değil mi? Haftaiçi birgün sırf poz verdirmek için gidicez bakalım inş. verir..Bir cd verdi doktor ama sadece kızımın kafası ve rahatsız olmuş halleri vardı Doktordan sonra bebek odalarına bakalım dedik,ilk kez piyasayı gezdik..Beyaz mdf kaplamalı dosyayı eklemeye çalışıcam bakalım beğenecek misiniz..Bir iki haftaya karar vermemiz lazım ,bir ay sonra gelecekmiş..Daha ıvır zıvır eşyaları var artık yavaştan almamız lazım..:26:
biliyorum canım beni de çok kötü eder..yayıldıkça yayılır benim de ellerim parmaklarım zaten rahat durmaz sürekli kanatıp dururum..
Bende senin gibiyim ellemeden durmam
canım bilmem ama benim mide bulantılarında bana doktor bir bardaktan fazlasını içmeyecen demişti...
aynen benimde belim ağrıdı etrafta yastık arıyorum...
senin derdin zaten benimle
burdayız kuzumm merak etmeee
İyiki varsınız
Hoşbulduk canım evet yorulduk,gezsek gezerdik ama eşim de oruçlu ben haömile bayılır kalırdık heralde
hoşgeldin canım bayağı yorılmuşsun bugün...kuzunda pas vermemiş...takımında gayet güzel nerden baktınız canım bizde şu iki haftaya halletmemiz lazım araştırıyoruz bakalım...
Evet canım geç bile kalmaya başladık sanki..Takımın tamamı 3.650 ama biz sadece büyüyen beşik ve gardrobu alacağız,ikisi 2500-2600 e falan geliyor bi de sepet beşik alıcaz inş.,ramazan en güzel alışveriş zamanı çünkü herkes sinek avlıyor ve müşteri gelsin diye bekliyor benden söylemesi..merhaba canım hosgeldın senın kızce pek bı nazlı galıbamobılya cok guzelmıs bende daha kara veremedım ama sımdıden almak lazımmıs dedıgın gıbı 1 aydan once gelmıyor ve kokusunun cıkması ıcınde 1 ay havalandırmak gerekıyormus hayırlısı olsun bu takımın fıyatı nekadar canım sorması ayıp
Sağol canım,bebeğim kilo alsın da çok almasa bari doğurması var bi decatycim maşallah kızınaaayrıca mobilyaya bayıldım bence bunu almalısın
Teşekkür ederim canım,henüz almadık ama içimize sindi bakalım hayırlısı olsun..Canım oda takımın cok güzelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?