- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ayy çok beğendim bide senin kızçeye yaptıralımda ceyizlerine koyarızz
tahta kaşığı kızdırıp basarlardı ama bilmiorum canımmm ilaç kullanılır mı hamilelikte
tamam bee dövme sustummm
olurrrr bi yastıkta kocasınlarayy çok beğendim bide senin kızçeye yaptıralımda ceyizlerine koyarızz
tahta kaşığı kızdırıp basarlardı ama bilmiorum canımmm ilaç kullanılır mı hamilelikte
tamam bee dövme sustummm
hain hormonlar...
mrb kızlar bende bugune kadar 6 kılo alanlardanım benım bebeışte erkek ama bizde daha ısıme karar veremedık bı turlu ayrıca oruç tutan varmı aranızda
29 yaşındayım ben ama ühühühü
inşallah en içinize sineni bulursunuz canım
yaaa bu hain hormonlar okurken ağlattı beni iş yerindeyim kızzz gören olsa güler bana :)kızlarrr facete bunu gördm bi arkadaş paylaşmış çok hoşuma gitti.
umarım Allah katında miniklerimizle aklanırız
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
olurrrr bi yastıkta kocasınlar
he şöyle döv söv gönder bi şekilde aklından şu düşünceleri
kızlar sanırım yine çenemiz düştübazen okurken gözlerim dönüyo yaa oturduğum yerden de kalkmıyorum burda laf yetiştiricem diye
kuzu ben ilk hamile kaldığım vakit çıkmıştı ama ne çıkmak varya resmen silikonlu gibiydi dudaklarım...zovirax diye bir krem var onu kullanabilirsin dedi eczacım...iki günde topladı dudaklarım...
Denince Cnm bir ay önce yine çıkmıştı ilaç kullanmazsam her yerime dagiliyor.önceden böyle değildi Cnm kötü birşey degildir inşallahbebek döndüğü vakit olurmuş canım bende de oluyo nette araştırdım..birde suyunu değiştirdiği zaman sertlik şişme olurmuş...
mrb kızlar bende bugune kadar 6 kılo alanlardanım benım bebeışte erkek ama bizde daha ısıme karar veremedık bı turlu ayrıca oruç tutan varmı aranızda
naneyi pek kullanmamaya çalışıyorum canım...
hay Allah amma hormonlu hatunlar çıktınız yahuuuyaaa bu hain hormonlar okurken ağlattı beni iş yerindeyim kızzz gören olsa güler bana :)
benim oturan yerlerim uyuştu...kalkıp salata yapcam size yetişemeyecem diye korkuyom...:18:
bu arada elim bayağı ağırdır dövdüm şu hormonları...
Canım biz ne yapalım. 33üm ben. Sen girersen menapoza biz ne yapılım
Denince Cnm bir ay önce yine çıkmıştı ilaç kullanmazsam her yerime dagiliyor.önceden böyle değildi Cnm kötü birşey degildir inşallah
Ben oruc tutuyorum Cnm
bende bilmiyorum zizagcigim ilaç kullanmazsam her yerime dagiliyor
hepimiz hamile ve en verimli dönemimizdeyiz ne menopozu karıştırdınız şimdijasemincim sözüm bende büyüklere değil ben bu serabı kızdırayım dedimsizi tenzih ederimmm
doktorunu arasan sorsan belki bi ilaç verir
hepimiz hamile ve en verimli dönemimizdeyiz ne menopozu karıştırdınız şimdi
bi yerde karikatürünü görmüştüm menopozun anlamı aslında MAN A PAUSE muş, vücut ADAM ARTIK Bİ DUR diyomuş
hepimiz hamile ve en verimli dönemimizdeyiz ne menopozu karıştırdınız şimdi
bi yerde karikatürünü görmüştüm menopozun anlamı aslında MAN A PAUSE muş, vücut ADAM ARTIK Bİ DUR diyomuş
bence deanlamı ilginçmiş canım gelecek için dedik yoksaaa en verimlitarlalar gibiyiz mahsul zamanını bekliyoz
ahhaaaaaaaaa koptum şimdi de valla bu kız delirdi dicekler ADAM ARTIK Bİ DUR1 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?