2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy çok beğendim bide senin kızçeye yaptıralımda ceyizlerine koyarızz

tahta kaşığı kızdırıp basarlardı ama bilmiorum canımmm ilaç kullanılır mı hamilelikte

tamam bee dövme sustummm

elimizi hızlı tutarsak 3e kadar yolu var kuzu...

ayy çok beğendim bide senin kızçeye yaptıralımda ceyizlerine koyarızz

tahta kaşığı kızdırıp basarlardı ama bilmiorum canımmm ilaç kullanılır mı hamilelikte

tamam bee dövme sustummm
olurrrr bi yastıkta kocasınlar

hain hormonlar...

he şöyle döv söv gönder bi şekilde aklından şu düşünceleri
kızlar sanırım yine çenemiz düştü bazen okurken gözlerim dönüyo yaa oturduğum yerden de kalkmıyorum burda laf yetiştiricem diye

mrb kızlar bende bugune kadar 6 kılo alanlardanım benım bebeışte erkek ama bizde daha ısıme karar veremedık bı turlu ayrıca oruç tutan varmı aranızda

hoşgeldin canım...sende az kilo alanlardansın..gerçi asıl kilo alımı bundan sonraymış... oruç ben tutamıyorum canım...idrarda iltihap çıktı ve bunu anca suyla atabilirmişim..o yüzden kesinlikle tutamazsın dedi doktorum...

yaaa bu hain hormonlar okurken ağlattı beni iş yerindeyim kızzz gören olsa güler bana :)

benim oturan yerlerim uyuştu...kalkıp salata yapcam size yetişemeyecem diye korkuyom...:18:

bu arada elim bayağı ağırdır dövdüm şu hormonları...

kuzu ben ilk hamile kaldığım vakit çıkmıştı ama ne çıkmak varya resmen silikonlu gibiydi dudaklarım...zovirax diye bir krem var onu kullanabilirsin dedi eczacım...iki günde topladı dudaklarım...

bebek döndüğü vakit olurmuş canım bende de oluyo nette araştırdım..birde suyunu değiştirdiği zaman sertlik şişme olurmuş...
Denince Cnm bir ay önce yine çıkmıştı ilaç kullanmazsam her yerime dagiliyor.önceden böyle değildi Cnm kötü birşey degildir inşallah
mrb kızlar bende bugune kadar 6 kılo alanlardanım benım bebeışte erkek ama bizde daha ısıme karar veremedık bı turlu ayrıca oruç tutan varmı aranızda

Ben oruc tutuyorum Cnm

bende bilmiyorum zizagcigim ilaç kullanmazsam her yerime dagiliyor

yaaa bu hain hormonlar okurken ağlattı beni iş yerindeyim kızzz gören olsa güler bana :)
hay Allah amma hormonlu hatunlar çıktınız yahuuu

benim oturan yerlerim uyuştu...kalkıp salata yapcam size yetişemeyecem diye korkuyom...:18:

bu arada elim bayağı ağırdır dövdüm şu hormonları...

ben de müşteri gelince bi an önce karar verip gitse diye bakıyorum bazen

doktorunu arasan sorsan belki bi ilaç verir

jasemincim sözüm bende büyüklere değil ben bu serabı kızdırayım dedim sizi tenzih ederimmm
hepimiz hamile ve en verimli dönemimizdeyiz ne menopozu karıştırdınız şimdi
bi yerde karikatürünü görmüştüm menopozun anlamı aslında MAN A PAUSE muş, vücut ADAM ARTIK Bİ DUR diyomuş

hepimiz hamile ve en verimli dönemimizdeyiz ne menopozu karıştırdınız şimdi
bi yerde karikatürünü görmüştüm menopozun anlamı aslında MAN A PAUSE muş, vücut ADAM ARTIK Bİ DUR diyomuş

anlamı ilginçmiş canım gelecek için dedik yoksaaa en verimlitarlalar gibiyiz mahsul zamanını bekliyoz

s.a güzel anneler ve cici bebişlerr

maaşallah ya nasıl kaynatıyosunuz bu performansınızın kıymetini bilin doğumdan sonra gerileme dönemi başlıcak :)
benm günlerim okadar yoğunki oğlumla ilgilenirken gün ansıl geçiyo anlamıyorum bile işlerdi yemekti paşamdı içerdekide dışardakide çok hareketli ikisinede maaşallah:) diyim artık biraraya geldiklerinde nasıl olurum bilemiyorum buarada çoğumuz 7.ayımıza girmiş bulunmaktayız hayırlı olsun inş sağlıkla kucaklarız meleklermizi bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize kolay doğumlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…