2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen öle oldu allahtan ağlamamı görmediler gülmemin sesini saklayamadım cok komik geldı valla atacaklar beni sizin yüzünüzden :)
atarlarsa yazıları göster kanıt olarak bak ben bi de buna sesli sesli güldüm az önce

sen napsan da adın kaynana olcak nasıl istiosan öyle davran oğlan analarının kaderi bu

ama bu da çok güzeeelllllllllll ikisini de mi alsanız acaba
canım markası ne bunların?
çok güzel gözüküyolar bursada var mıdır ki aynı markadan?

sen öndesin canım benim 28 ekim. yakın valla tek orobüsle gidiliyor 98 varya bilirsin bakırköy-başakşehir

kuzucuk senin yaşın kaç

bızde bayramdan once alalım dedık bakıyoruz hala karar veremedık fıyatta bın lıra oynamış sıfonyer+oyun sandıgımı okadarmıs ya ıkısde cok guzel canım gule gule kullansın bebısın sımdıde

ama bu da çok güzeeelllllllllll ikisini de mi alsanız acaba
canım markası ne bunların?
çok güzel gözüküyolar bursada var mıdır ki aynı markadan?
Canım sanırım sadece burda var,şimdi sitesine baktım..akcanmobilya.com a bak,belki sipariş verilebiliyordur.Burda mobeskoda yeri..

Amin canım ,sağlıkla kullansınlar da inşallah..Evet baya oynadı,biraz daha pazarlık yapılsa yine 200-300 iner gibi geliyor bana,ya da en azından hediyeleri olur..Mesela beşiğin içindeki uyku seti ücretli belki ücretsiz hale getiririk Şato daha mı farklı acaba,ikisi de güzel..İkincisi de zarif,bakalım irinden birine karar vericez sanırım..

sen öndesin canım benim 28 ekim. yakın valla tek orobüsle gidiliyor 98 varya bilirsin bakırköy-başakşehir

kuzucuk senin yaşın kaç
tamm ben gelıyım ozman sana canım bılıyorum bende hep ona bınıyorum benım evınde yakınından gecıyor
26 canım

evet karar vermek zor sato farklı beyaz sık duruyor ALLAH kolaylık versın canım secım yapmak zor

amann ben çocuklar evlenene kadar buruşur kalırım huzur evi bul bana bursada
aaaaaaaaaaaa kocasını da attı hemen çöpeeee

Canım sanırım sadece burda var,şimdi sitesine baktım..akcanmobilya.com a bak,belki sipariş verilebiliyordur.Burda mobeskoda yeri..

canım süper şeyler var burda hatta benim beğendiğim mobilyanın aynısı da var. bak sen beni dinle iki takımı da al
ben de bu kuzulu şeylere bayılıyorummm

evet karar vermek zor sato farklı beyaz sık duruyor ALLAH kolaylık versın canım secım yapmak zor
Bir şekilde karar vericez,akşam eşim autocad de ölçüleriyle odaya yerleştirsin bakalım kararımızı şekillendiri,şato daha büyük çünkü..:26: Allah hepimizin yardımcısı olsun,şu odalar kurulsa eşyalar yerleşse de tek derdimiz bebişlerimizin gelmesi olsa artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…