atarlarsa yazıları göster kanıt olarakaynen öle oldu allahtan ağlamamı görmediler gülmemin sesini saklayamadım cok komik geldı valla atacaklar beni sizin yüzünüzden :)
sen napsan da adın kaynana olcak nasıl istiosan öyle davranay kuzum ben yaşlıyım diyomda bu hatunlar inanmıyorrgelirim kızz ne güzel olur yakın senin hastanen bana
ben cacığa çorbaya filan koyuyorumm abartmadıkça bişi olmaz heralde
senle uğraşcam tabi kimle uğraşayım başka adige dünürümle uğraşsam sonra adım kötü kaynana olurr
ama bu da çok güzeeelllllllllll ikisini de mi alsanız acabaHoşbulduk canım evet yorulduk,gezsek gezerdik ama eşim de oruçlu ben haömile bayılır kalırdık heralde
Evet canım geç bile kalmaya başladık sanki..Takımın tamamı 3.650 ama biz sadece büyüyen beşik ve gardrobu alacağız,ikisi 2500-2600 e falan geliyor bi de sepet beşik alıcaz inş.,ramazan en güzel alışveriş zamanı çünkü herkes sinek avlıyor ve müşteri gelsin diye bekliyor benden söylemesi..
Sağol canım,bebeğim kilo alsın da çok almasa bari doğurması var bi deBir model daha var ama biz bunu beğendik sanki,görünümü de güzel kullanışlı da,şatosunun çatı ısmı bile kullanışlı,içine eşya koyabiliyorsun.
Teşekkür ederim canım,henüz almadık ama içimize sindi bakalım hayırlısı olsun..Eki Görüntüle 753946
yokk zızagcımm ne yaslısı bacım yaa hamıle olmasak kac tane 20lıgı cebımızden cıkarırız bızzsenın dogum nezmana gelıyor tahmınen benımkı 16sı sen benden onceysen ben sana gelıyım once sonra bebısını alıp sen bana gelırsın kız arenada yakındır sana bıgun soguk bısıler ısmarlıyım sana gelde
aynen ama dediğim krem bayağı etkili bir krem..Bende senin gibiyim ellemeden durmam
afıyet olsun yarasınn löp löpp et olsunn
Hoşbulduk canım evet yorulduk,gezsek gezerdik ama eşim de oruçlu ben haömile bayılır kalırdık heralde
Evet canım geç bile kalmaya başladık sanki..Takımın tamamı 3.650 ama biz sadece büyüyen beşik ve gardrobu alacağız,ikisi 2500-2600 e falan geliyor bi de sepet beşik alıcaz inş.,ramazan en güzel alışveriş zamanı çünkü herkes sinek avlıyor ve müşteri gelsin diye bekliyor benden söylemesi..
Sağol canım,bebeğim kilo alsın da çok almasa bari doğurması var bi deBir model daha var ama biz bunu beğendik sanki,görünümü de güzel kullanışlı da,şatosunun çatı ısmı bile kullanışlı,içine eşya koyabiliyorsun.
Teşekkür ederim canım,henüz almadık ama içimize sindi bakalım hayırlısı olsun..Eki Görüntüle 753946
Canım sanırım sadece burda var,şimdi sitesine baktım..akcanmobilya.com a bak,belki sipariş verilebiliyordur.Burda mobeskoda yeri..ama bu da çok güzeeelllllllllll ikisini de mi alsanız acaba
canım markası ne bunların?
çok güzel gözüküyolar bursada var mıdır ki aynı markadan?
Amin canım ,sağlıkla kullansınlar da inşallah..Evet baya oynadı,biraz daha pazarlık yapılsa yine 200-300 iner gibi geliyor bana,ya da en azından hediyeleri olur..Mesela beşiğin içindeki uyku seti ücretli belki ücretsiz hale getiririkbızde bayramdan once alalım dedık bakıyoruz hala karar veremedık fıyatta bın lıra oynamış sıfonyer+oyun sandıgımı okadarmıs ya ıkısde cok guzel canım gule gule kullansın bebısın sımdıde
tamm ben gelıyım ozman sana canımsen öndesin canım benim 28 ekim. yakın valla tek orobüsle gidiliyor 98 varya bilirsin bakırköy-başakşehir
kuzucuk senin yaşın kaç
atarlarsa yazıları göster kanıt olarakbak ben bi de buna sesli sesli güldüm az önce
Eki Görüntüle 753947
sen napsan da adın kaynana olcak nasıl istiosan öyle davranoğlan analarının kaderi bu
tosuna yarasın tosuna...bana gelmesin kilocuklar...[/QUOTE
ayyy serapp keske oyle bısey olsa dırek bebıslere gıtse bıze ugramasa ne guzel olurdu
tamm ben gelıyım ozman sana canımbılıyorum bende hep ona bınıyorum benım evınde yakınından gecıyor
26 canım
Amin canım ,sağlıkla kullansınlar da inşallah..Evet baya oynadı,biraz daha pazarlık yapılsa yine 200-300 iner gibi geliyor bana,ya da en azından hediyeleri olur..Mesela beşiğin içindeki uyku seti ücretli belki ücretsiz hale getiririkŞato daha mı farklı acaba,ikisi de güzel..İkincisi de zarif,bakalım irinden birine karar vericez sanırım..
ayyy serapp keske oyle bısey olsa dırek bebıslere gıtse bıze ugramasa ne guzel olurdu
aynen canım aynen tipimden korkar oldum...:18:
aaaaaaaaaaaa kocasını da attı hemen çöpeeeeamann ben çocuklar evlenene kadar buruşur kalırım huzur evi bul bana bursada
Canım sanırım sadece burda var,şimdi sitesine baktım..akcanmobilya.com a bak,belki sipariş verilebiliyordur.Burda mobeskoda yeri..
Bir şekilde karar vericez,akşam eşim autocad de ölçüleriyle odaya yerleştirsin bakalım kararımızı şekillendiri,şato daha büyük çünkü..:26: Allah hepimizin yardımcısı olsun,şu odalar kurulsa eşyalar yerleşse de tek derdimiz bebişlerimizin gelmesi olsa artık..evet karar vermek zor sato farklı beyaz sık duruyor ALLAH kolaylık versın canım secım yapmak zor
aynaya bakınca alt baskasınınmıs gıbı gelıyor daha 3 ay oldugunu dusununce benıde acayıp korkular basıyor ama bebıslerımız var ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?