2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyi akşamlar liste yapmayı bilen yokmu..kalabalıklaştıkca takibide zor oluyor
iyi akşamlar canm liste yapmayı filan biliyoruz ama konuyu biri devralacakmıs kazen beyden.. inatçı keçi arkadaşımız yapıyodu şimdi o varken bizim karısmamız olmaz diye düşünüyorum ben,:44::44:

Korkma canim seninki yerleşme kanamasidir benim 5.haftanin sonuna doğru oldu ama neden olduğunu söylemedi ben de bebeğimi kaybettim sanmıştım icini ferah tut dua et sen bazı kadınlar da olabiliyor öle duydum benin yengem de 4ay boyunca adet gibi olmuş

kızlar iğnemi oldum..karnım mosmor oldu..9 ay sonunda nasıl olacak bilmiyorum..bir de bana normal vitamin dışında b12 vitamini der verdi..siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz??

sadece folik asite devam dedi dr um. folic plus olarak alıyorum, folik asit +kalsiyum+ D vit var içinde. bitince folbiol e devam edeceğim.

inş sorunsuz atlatırsın canım.

kaşıntını dr a söylesene canım, gebelikte bu problemler artıyor. mantar gibi birşey olmuşsa ilaş kullanman gerekir. naylonlu çamaşır giyme.

Arkadaşlar merhaba buskiam başla bi doltordan randevu almıştk kese gelişmedği için alıncaktı biliyosunuz ama rabbim okadr büyükki ben boş keseyi görmeyi beklerken hem bebişimi hem kalp atışlarını gördüm doktorum bazen geç döllenme yüzünden böyle geç görünenlr dedi ama bak senin bebiş kalp atışlarını bile duyurdu sana dedi ve minik mucizemin tık tık atan minicik kalp sesini duydum ağlayarak şükrettim mevlaya olmasada bi hayır vardı kendimi hazırlamıştım ondan gelene razıyım inş rabbimden benden razıdır çok uzattım bende durumlar böyle canlar bugün 6+5 iz ve inş ilk bebiş sezeryan olduğundan buda eylül sonu olucak nasip olursa aeolun

yarın bir dr a gidin, her kanamayı kötüye yormayın.
olumsuz birşey yoktur inş.

arkadaşlar, benim önceden tamamına ermeyen bir gebeliğim olmuştu. dr um hiç kalp atışını dinletmemişti bana. sadece göstermişti, baloncuk gibi şişip sönüyordu sanki.
bebeğe sakıncası yok değil mi bu atışları dinlemenin? merak ediyorum nedense,duymak istiyorum ben de :)

bir de ilk 3 ay boyunca alttan bakıyormuş, öyle daha iyi anlaşılıyormuş. eğer dr unuz deneyimli biri ise, birşey olmazmış bebeğe.

bak canm gördünmü Rabbim büyüktür vardır bi hikmeti.. senin adına cok sevindim canm hayırlı olsun bebişin gözün aydın

bu gibi örnekleri çok duydum. size de çok sevindim.

en iyisi bu gibi durumlarda acele etmemek ve başka dr un fikrini de almak...
sonradan açığı kapatıyor bebekler :)) Allaha emanet olsun hepsi.

tek doktorla kalmamak gerekiyormuş..benimde ilk hamilelegimde erken oldugu için görünmeyen keseye.gebelik yok denmişti cok uzucu bir durum.gecmiş olsun ..cok sevindim senin adına

ayyyyy çok sevindimmmmm :) ağlayacaktım nerdeyse. Şükürler olsun Yaradana.

bu gibi örnekleri çok duydum. size de çok sevindim.

en iyisi bu gibi durumlarda acele etmemek ve başka dr un fikrini de almak...
sonradan açığı kapatıyor bebekler :)) Allaha emanet olsun hepsi.

canim merhaba bizim gunlerimiz ayni buradan haberlesiriz

canim benim cok sevindim bebisin sana siki siki tutunsun insallah

cnm meraba hoşgeldin seninle aynı günde aşılama yaptırdık,ve aynı günde pozitif sonuçlarr aldık çok şükür ...
sen keseyi benden önce görmüşsün bizim dr da haftaya pazartesine gün verdi 18 şubatta keseyi görmeye gidicez inş.
burada güzel güzel paylaşımlarda bulunucaz inş. önümüzde hayatımızın en güzel 9 ayı var

Canim çok sevindim senin adına allahım inşallah sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayida nasip eder inşallah benim de bugün 6+5 yarın bende kalp atisi için doktora gudicem inşallah duyarım

Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sana önce sabır sonra sağlıklı bir evlat versin inşallah.
geçmiş olsun, allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bu acını unutturacak sağlıklı bi bebeğin olur. bende bugün sağlık ocağında tahlil yaptırdım düşük riski var dedi doktor. yarın kadın doğumcuya giyoruz çok korktum.

maaşallah çok güzel, çok sevindim. Allah ol dedi mi herşey oluyor işte..

kızlarr topik geleneği olsa gerrek liste yapılsa çok güzel olur..nickiniz,yaşını,sat tarihiniz,bebeğin ccinsiyeti ve doğum tarrihi olarrak yapılsa el atın lütfeeeen...gerrilere hiç bakmmadım yoksa liste varmmıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…