hayırlı olsun :)) bende bekliyorum o pıt pıt ları... nasıl dayanıcam bilmiyorum
benim sat 8 ocak şu an adet görür gibi kanamam var.hcg değerim normal artıyo.
hmm geçmiş olsun canm inş. herşey yolunda gider..canm ben hem iğne hemde ecosprin kullandm.ona rağmen doğuma girerken test yaptılar kanımda pıhtılaşma çıktı
iyi olmuş canm herkes korkuyo ya vajinalden o yüzden sordum canm hayırlısı olsun inş.amin canım benim...karından baktı.
kızlar ultrason fotolarımızı eklesek ne güzel olur:)
evet ya ekleyelim bende cuma gidicem alip hemen eklicemm
hayırlı uğurlu olsun rabbim kavuştursun ...
Aramıza hoşgeldin :) Gün be gün burada bizimle yazışarak sabredeceksin artık bunca zaman beklemişsin az daha sabır 3 haftada geçer çabucak
hoşgeldin tatlım aramıza:) inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize:)
ilk ben ekleyeyim kese fotosunu o zaman:))buraya eklersek kaybolack sayfalar arasında aslında yeni başlık açıp ilk sayfaya linkini eklersek isteyen herkes rahatça ulaşabilir oradan.
kızlarrrr ben geldimdoktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz
kızlarrrr ben geldimdoktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz
inşallah canım allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alma mutluluğunu yaşatsın:) bu arada sen naptın? gittin mi doktora?
teşekkür ederim hepinizeeeeartık burda birlikte geçiricez 9 ayımızı inşallaahh..
Sanırım bende ekim annesi olacağım :) çarşamba doktora gideceğim dualarınızı eksik etmeyin kızlar :)
merhabaa herkeseee bende katıldım aranızaaa =)) allahım hepimizn meleklerini sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallahh canlarr.. çoookk bekledim ben bu günlerii rabbim nasip etti sonunda çok şüküür.. daha bugün gördüm keseyi 3 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşalllaahh tabi nasıl sabredicem bilemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?