2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ilk ben ekleyeyim kese fotosunu o zaman:))buraya eklersek kaybolack sayfalar arasında aslında yeni başlık açıp ilk sayfaya linkini eklersek isteyen herkes rahatça ulaşabilir oradan.

oylemi yapalim diyosunn :26: olur oyle yapalimm

kızlarrrr ben geldim doktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz

dün ben gitmiştim dr daha küçük dedi. kalp atıştan falan bahsetmedi. kese iyi dedi. baktım ben de 05 ekim yaklaşık doğumda yani benim son adetimin ilk günü 29 Aralık 2012 .. senin ne zamandı.

inşallah canım allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alma mutluluğunu yaşatsın:) bu arada sen naptın? gittin mi doktora?

amin ...yok ben gitmedim bi kaç gün daha büyüsün bebişl öyle gidiyim diyom şimdi gözükmezse falan zırt pırt izin alamıyom o yüzden .

hoşgeldin aramıza..

bebişlerimize Allah sağlık versin inşallah, ben pimpiriklenmeye başladım yine ortada hiç bi şey yokken..İnşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…