- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ooo kesın verırsın sen zaman hayda hoppa derken gıder kılolar
bız hareketlerını felan hıssedıyoruz varlıgını bılıyoruz ama onlar sadece goruyorlar oyuzden galıba bı ay gelmedı benım esım o ay boyunca basımın etını yedı nezamn gıdıcez ben gecen ay gormedım dıyebendense eşim daha meraklı..her fırsatta gidip görelim diyo küçük bir şeyi bahane edip gidiyoruz..hastane de evin yanında olunca insan hiç çıkmayalım istiyo...
bende de yok ama görümcemde olmustu dogumdan sonra gectı maasallah bende catlakta yok
Selamlar kızlar,nabersiniz? Dün yogaya gitmem gerekti aniden çıkıverdim,saati geldi..Kızlar akşamları çok mide sıkıntısı çekiyorum,yemek yedikten sonra karnım taş gibi oluyor bi de mide ekşimesi..Doktor zoran sanırım bir mide hapı verdi onu kullanmaya başlıcam..Doktor da vitamin balık yağı vermesin midem ekşiyor diyince zırt diye hap yazsın
ıslak pamukla falan sil canım. doktor elleme derken bızıklama ve bızıklatma diyo anla işteCanim teşekkürler..ama bu sıcakta da evde sütyen giymek(( uçlarını nasil temizliyorsun? Elleyince uyarılır haliyle.. (
171 canım boy ona güvenip arttı kilolar ama sınırı aştıkboy kaç boyyy...bazen okulda merdivenlerden inerken korkuyordum arkadan birigelip çarpsa resmen yuvarlanacağım merdivenlerden....
Şurup olsa iyiydi hiç olmazsa yandıkça kullanırdım ama bu hap sabahları açken alınmalıymış,bugün unuttum akşam yandım yani..hoşgeldin canım bende de var mide sorunu dr.ye söyledim gaviscon diye bi şurup yazdı..şimdi onu içiyorum yanma oldukça çok şükür hafifliyo...
tansiyondan da olur canım sıcaktan da olur artık bizler eski biz değiliz....hoşgeldin bu arada...konu nasıl oluyoa hep kiloya geliyo bende ona şaşırıyom..
bız hareketlerını felan hıssedıyoruz varlıgını bılıyoruz ama onlar sadece goruyorlar oyuzden galıba bı ay gelmedı benım esım o ay boyunca basımın etını yedı nezamn gıdıcez ben gecen ay gormedım dıye
Selamlar kızlar,nabersiniz? Dün yogaya gitmem gerekti aniden çıkıverdim,saati geldi..Kızlar akşamları çok mide sıkıntısı çekiyorum,yemek yedikten sonra karnım taş gibi oluyor bi de mide ekşimesi..Doktor zoran sanırım bir mide hapı verdi onu kullanmaya başlıcam..Doktor da vitamin balık yağı vermesin midem ekşiyor diyince zırt diye hap yazsın
slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor sıcakla aranız bakalım bız sıcaktan pısıyoz Allahtan bugun bıraz serın hava ıyı yanı yoksa fena
ıslak pamukla falan sil canım. doktor elleme derken bızıklama ve bızıklatma diyo anla iştegiyme takke falan serbest bırak batınca tshirtünü yıkarsın ne kendini sıkıntıya sokucan
171 canım boy ona güvenip arttı kilolar ama sınırı aştık
evt eskısı gıbı degılz sıcaklara kaldı son zamanlarmz ya naplım kadınlar zaten nereye gıtse kılo muhabbetı benm 2dogumm ılkındede fazla almdm sımdıde 62 le kaldm 67ym sımdı normal 70le bıtırsk ıyı ama nasıp ınan doguraymda saglıklı hıc önemlı degıl yaklaştkca korku gelıyo ya panık yapym napcm bılmm bıde ben sakaryadaym aksam haberlerde izldm bi özel has sezaryanla kadın ölmüş daha cok korku geldi içime kadını 3 kere amelıyta almıslr kanamasını durdurammslr gercı hersey kader nasip allhn yazdgı olur ama kötü oldm ya allahım hepımıze saglıklı sıhhtlı bebişlerımızı kucagmıza almayı nasıp etsn
aynen geçende eşimin yaptıklarını anneme anlatıyorum annem diyo ki öyle ettiğinde elini başına koy...kız aklı çıkmasın...bir ara onu takmıştı kafaya zaten eşim...sen hissediyorsun da benn neden hissedemiyorum diyordu..bırakkta o da bizim farkımız olsun diyordum bende...akşama kadar karnımda taşıyan ben...
Şurup olsa iyiydi hiç olmazsa yandıkça kullanırdım ama bu hap sabahları açken alınmalıymış,bugün unuttum akşam yandım yani..
evt eskısı gıbı degılz sıcaklara kaldı son zamanlarmz ya naplım kadınlar zaten nereye gıtse kılo muhabbetı benm 2dogumm ılkındede fazla almdm sımdıde 62 le kaldm 67ym sımdı normal 70le bıtırsk ıyı ama nasıp ınan doguraymda saglıklı hıc önemlı degıl yaklaştkca korku gelıyo ya panık yapym napcm bılmm bıde ben sakaryadaym aksam haberlerde izldm bi özel has sezaryanla kadın ölmüş daha cok korku geldi içime kadını 3 kere amelıyta almıslr kanamasını durdurammslr gercı hersey kader nasip allhn yazdgı olur ama kötü oldm ya allahım hepımıze saglıklı sıhhtlı bebişlerımızı kucagmıza almayı nasıp etsn
y
hahaha kocalar hep aynıı canım ya bızımkıde oyle dıyor nıye sen konusunca hareket edıyorda ben konusunca etmıyor dıyorr
ıslak pamukla falan sil canım. doktor elleme derken bızıklama ve bızıklatma diyo anla iştegiyme takke falan serbest bırak batınca tshirtünü yıkarsın ne kendini sıkıntıya sokucan
171 canım boy ona güvenip arttı kilolar ama sınırı aştık
8 kilo aldımmmmmmmmmmmm
sen kaç kilo aldın kız hamişlikte...benden 8 cm uzunmuşsun...topuklu giydim mi kapatırım arayı
canım bende zorlanıyorum takke konusunda ama bi arkadaşım demiştiki takmazsan sarkar diye korkumdan bi gece yatarken çıkarıyorum
8 kilo aldımmmmmmmmmmmm84ü gördüm yanii canım 90ı görmek istemiyorum ama bi iki kilo daha alıp tamamlasam ne iyi olurdu
canım bu karikatür benden sana gelsin
Eki Görüntüle 754390
8 kilo aldımmmmmmmmmmmm84ü gördüm yanii canım 90ı görmek istemiyorum ama bi iki kilo daha alıp tamamlasam ne iyi olurdu
canım bu karikatür benden sana gelsin
Eki Görüntüle 754390
ne sarkması yaa benimkiler her zamankinden daha dik duruyolar içleri süt dolmaya başladı diye heralde :26: valla bu sıcakta hiççççççççç takamam sarkmasınlar bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?