2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yok canım korkulacak birşey ben daha yaşamadım ama yaşayanlar var aramızda süt hormonların başlamış çalışmaya..

endişelenecek bişe yok tatlım merak etme bendede oluyo arada

oh şükürler olsun canım ben benim doktordan çok dikkatliyim o konuda ben tam gün söylerim o hafta olarak :))

yok canım endişe etme benim 4. aydan beri her gün akıyo. evde tshirtlerim batıyo takkesiz gezersem
doktor kesinlikle dokunma sıkma dedi. sadece üstünden temizle uçlarını, uçların uyarılması erken doğumu tetikler dedi.

ohh ne güzel benimki bi de ramazan geldi iyice zayıflar börekler çörekler de yaptım yesin kilo alsın diye ama doyduktan sonra bi lokma fazlasını yemeeezzz

benim ki boğazına düşkün canım..yemek ayırt etmez taştan yumuşak ne koyarsan koy ııııı sevmiyorum yemem demez...inkarda etmiyo adam..geçen sene urfadan gömlek almıştık geçende otururken düğme dayanamamış fırlamış ileri...

ben kendime 85 çizmiştim en üst rakam diye ama bunu 90a çıkartırım herhalde...

ee işte senin kocan da kilo almaya müsaitse sen ne dert ediyosun
ben adamı kucaklıcam yakında az kaldı

kızlarr resım ekleyemıyorummm nasıl ekleycemm???

mesaj yazma bölümünde insert image diye bir tuş var onu tıkla denileni yap kuzu...

hazır sana tarif etmişken bende minnakımın fotosunu ekleyem de görün teyzeleri burnu havada olan oğlumu..

ben kendime 85 çizmiştim en üst rakam diye ama bunu 90a çıkartırım herhalde...
yok canım bence almazsın 6 ayda 6 kılo 2 ay kaldı ondada en fazla 3 bılemedın 4 kılo alırsın bence

esınde kıloluymus ıste ne guzel sana dıyecek lafı olmaz sonrada beraber spora gıdersınız

ben de 76yla hamile kaldım serapcım
boyun kaç??

163 canım...beni batıran hep o urfanın yemekleri oldu..sonra tayin çıktı kilo veririm dedim bura oradan da beter çıktı ahhhhh ahhhhhh 55 ile gelin geldim şimdi 80lerrde geziniyorum...

Quzuu serap ingilize kullanıyo galiba mesajını yazarken alt tarafta eklenti ekle var ona basıcaksın
serapcım hakkaten burnunun dikine gidicek seninki heralde işin zorrr
benim doktor hep 3 boyutlu resim veriyo ama benim kız hiç poz vermiyoo inatt eller hep yüzünde toto açıkta

ya koltuk altimda baya bi kararma oldu, kk gezinirken okudum hamilelikte oluyomus, cok sinir bozucu bi durumda, acaba gecermi ki dogumdan sonra falan

yok canım ben türkçe kullanıyorum da ben kısa yolunu tarif ettim bi kere...senin dediğin yol uzun yol..

burnu dik oğlum bana 3 boyutlu vermedi doktorum hiç...ama benimkinin habire heryeri açık...göstermemezlik etmiyo...

karnımdaki de bizi örnek alıyo zaten baskül ailesi olup çıkacağız biz...

163 canım...beni batıran hep o urfanın yemekleri oldu..sonra tayin çıktı kilo veririm dedim bura oradan da beter çıktı ahhhhh ahhhhhh 55 ile gelin geldim şimdi 80lerrde geziniyorum...

ama gittiğin memleketlerde de yemeden durulmaz kiii haklısın
ben en son lise sonra 55 kiloydum yaa dedim ya boy olmasa yuvarla beni bayır aşağı

nerde kızz o kısa yoll ben hiç görmedimmmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…