- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Kizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?
endişelenecek bişe yok tatlım merak etme bendede oluyo aradaKizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?
ohh ne güzel benimki bi de ramazan geldi iyice zayıflarbörekler çörekler de yaptım yesin kilo alsın diye ama doyduktan sonra bi lokma fazlasını yemeeezzz
evet canımmmmmmmmmmmmmmm bu ay sonu 32. haftaya girip izni bile hakediyoruz inş.bugün 28+3 üz galiba. doktorum hafta konusunda çok hassas mesela bugün gideyim 29. haftadayım diyim. daha 28sin 29 henüz bitmedi der
almıyo adam kilo almııyyoooaman sağlıklı olsun da kocam böyle çok yakışıklı zaten :123:
Kizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?
ama ben 74 kilo ile hamile kaldım kuzumşu an kutuplardan basık ekvatordan şişkin bir haldeyim...
ohh ne güzel benimki bi de ramazan geldi iyice zayıflarbörekler çörekler de yaptım yesin kilo alsın diye ama doyduktan sonra bi lokma fazlasını yemeeezzz
evet canım catlıycagı varsa catlıyo vucut ne kadar krem kullansanda fayda etmiyo...
canım kendını ıyı hıssetmen ıcın bı ornek vereıyım arkadasım 30 kılo aldı 100u gordu neredeyse oglu 1 yasına gelıyor ve aldıgı kılonun yarıdan fazlasını verdı cocugun pesınde kosmaktan yanı bızde verıcez bu kıloları hele bı bebsılerımız saglıkla dogsun da kılo onemlı deıl
konular kıloda kıtlendı yıne konuyu degıstırelım en ıyısı
benim ki boğazına düşkün canım..yemek ayırt etmez taştan yumuşak ne koyarsan koy ııııı sevmiyorum yemem demez...inkarda etmiyo adam..geçen sene urfadan gömlek almıştık geçende otururken düğme dayanamamış fırlamış ileri...
sizler ne kullanıyorsunuz ya..bana doktorum kendi verdi bir krem...
yok canım bence almazsın 6 ayda 6 kılo 2 ay kaldı ondada en fazla 3 bılemedın 4 kılo alırsın benceben kendime 85 çizmiştim en üst rakam diye ama bunu 90a çıkartırım herhalde...
esınde kıloluymus ıste ne guzel sana dıyecek lafı olmaz sonrada beraber spora gıdersınızbenim ki boğazına düşkün canım..yemek ayırt etmez taştan yumuşak ne koyarsan koy ııııı sevmiyorum yemem demez...inkarda etmiyo adam..geçen sene urfadan gömlek almıştık geçende otururken düğme dayanamamış fırlamış ileri...
ben de 76yla hamile kaldım serapcım
boyun kaç??
Quzuu serap ingilize kullanıyo galiba mesajını yazarken alt tarafta eklenti ekle var ona basıcaksınmesaj yazma bölümünde insert image diye bir tuş var onu tıkla denileni yap kuzu...
hazır sana tarif etmişken bende minnakımın fotosunu ekleyem de görün teyzeleri burnu havada olan oğlumu..
Eki Görüntüle 754350
ee işte senin kocan da kilo almaya müsaitse sen ne dert ediyosun
ben adamı kucaklıcam yakında az kaldı
Quzuu serap ingilize kullanıyo galiba mesajını yazarken alt tarafta eklenti ekle var ona basıcaksın
serapcım hakkaten burnunun dikine gidicek seninki heralde işin zorrr
benim doktor hep 3 boyutlu resim veriyo ama benim kız hiç poz vermiyoo inatt eller hep yüzünde toto açıkta
karnımdaki de bizi örnek alıyo zaten baskül ailesi olup çıkacağız biz...
163 canım...beni batıran hep o urfanın yemekleri oldu..sonra tayin çıktı kilo veririm dedim bura oradan da beter çıktı ahhhhh ahhhhhh 55 ile gelin geldim şimdi 80lerrde geziniyorum...
ee işte senin kocan da kilo almaya müsaitse sen ne dert ediyosun
ben adamı kucaklıcam yakında az kaldı
nerde kızz o kısa yoll ben hiç görmedimmmm
yok canım ben türkçe kullanıyorum da ben kısa yolunu tarif ettim bi kere...senin dediğin yol uzun yol..
burnu dik oğlum bana 3 boyutlu vermedi doktorum hiç...ama benimkinin habire heryeri açık...göstermemezlik etmiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?